Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor badkamer en aparte wc betegelen:

Badkamer en aparte WC betegelen

Heel graag zou ik iemand willen inhuren om mijn badkamer en toilet in ons nieuwe huis te tegelen. Badkamer: 314 bij 122,5 diep bij 222 cm hoog. WC: 122,5 diep bij 85 bij 222 cm hoog. Het zijn grote tegels, min 25-40 cm. Woensdag 6 juni beginnen en kijken of het in 3 dagen lukt. Het gaat om lijmen en afwerken van de badkamer en de tegels. Tegels en sanitair al gekocht, kit en dergelijke niet. Alles wordt tegel klaar gemaakt door een aannemer. Hopelijk kunnen jullie er iets mee.
Onze klant uit Ruinen (Drenthe) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer en aparte wc betegelen uit heel Nederland:

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om een opbouwsysteem op een bestaande houten vloer (jaren 50' woning, hoek). Ik zal zelf zorgen voor isolatie aan de onderkant van de ondervloer (via de kruipruimte). In totaal ongeveer 40 m2. De woonkamer, aparte keuken, hal, toilet en badkamer (bovenverdieping). Graag een droge vloerverwarming op water.

Renoveren badkamer en aparte toiletruimte

De opdracht betreft het renoveren van een badkamer, afmeting 3 x 3 meter. Werkzaamheden: Verwijderen bad, badmeubel, douche (+ cabine), toilet, radiator, wand- en vloertegels. Nieuw plaatsen: wand- en vloertegels, inloopdouche, toilet, badmeubel, 2 kasten ophangen. Renoveren en nieuw plaatsen toilet, afmeting ca. 1 x 1 meter Verwijderen toilet, fontein wand- en vloertegels.

Badkamer glad en waterdicht stucen

Ik wil de wanden, plafond en vloer van de badkamer laten doen door een vakman. De wanden van 30 m2 en plafond van 5 m2 laten stucen en afwerken. Voor de vloer (afwerken betonlook) wil ik graag een aparte offerte.

Verbouwing zolder, dakkapellen en creëren ruimte

Onze zolder (met alleen 1 dakraam, binnenmuren en een vliering) willen we graag bewoonbaar maken. Een grote dakkapel voor en ook achter zodat er 2 slaapkamers gecreëerd worden. Het liefst ook een kleine simpele badkamer waar ruimte is voor de was, droog en evt strijk, of een aparte wasruimte. Inclusief meer licht bij het trapgat en ook voldoende opbergmogelijkheden. Tevens hebben wij 2 dakramen op de eerste verdieping die al jaren aan vervanging toe zijn. Graag zouden wij in deze kamers ook meer licht creëren. Het liefst met een dakkapel, maar wij weten niet of dat nog mogelijk is als er op zolder al een dakkapel komt. Geen vergunningen nog aanwezig. Graag afgewerkt opleveren aangezien wij niet in de mogelijkheid zijn om zelf veel te klussen. Creatieve oplossingen voor een aparte werkplek boven het trapgat zijn zeer welkom. :). In de bijlage een oude tekening van toen we nog een dakopbouw van plan waren. De gemeente lag hier in de weg. De Ruiter dakkapellen heeft deze gemaakt toen. Met hen willen we voor nu niet verder.

Renovatie badkamer

Badkamer en toilet is nu 1 ruimte. Wil in deze ruimte graag een aparte toilet en aparte doucheruimte. De foto die is bijgevoegd is de situatie zoals ik hem graag zou zien.

Verbouwing Badkamer + Toilet

Het is de badkamer + toilet die ik wil laten verbouwen. In de bijlage is de plattegrond + een impressie van de badkamer te vinden (helaas geen foto van het toilet). Tevens twee foto’s toegevoegd van badkamers die wij mooi vinden Wens: Vernieuwen/verbouwen huidige badkamer. Nieuwe vloer + wandtegels. Leidingen wegwerken in de muur. Een douche zonder douchegordijn. Bijvoorbeeld een inloopdouche met glazen wand / deur. Vloerverwarming is leuk maar stijlvolle radiator is meer dan goed. Toilet en badkamer aparte ruimtes houden. Toilet in zelfde stijl als de badkamer, geen bijzondere wensen. Al het sanitair mag op dezelfde plek blijven. Sloopwerk optioneel.

Houten trap dichtmaken en badkamer vernieuwen

Ik wil graag de houtentrap dichtmaken voor de kinderen. Het gaat om ongeveer 12-15 traptreden met twee halve draaien. Verder wil ik graag de douchebak vervangen, waarbij we een kleine aanpassing van doucheruimte gedaan zou kunnen worden. De douchebak heeft een aparte vorm. Wij dachten eraan om het muurtje van 30 cm breed en ongeveer 1.80 hoog te slopen, zodat er een vierkante douchebak past. Waarschijnlijk zijn de houten planken eronder rot, vanwege een oude lekkage. Dan willen we ook de wastafel en spiegel vervangen. Mogelijk ook met elektra. Graag de oude wasbak afvoeren.

Douche en wc maken + ontluchting realiseren + cv ketel installeren

We willen 2 oude toiletten (waren vroeger 2 aparte wc ruimten, een heren en een dames wc) verbouwen naar een badkamer met douche, wastafel, radiator en wc. Slopen en muren maken kunnen we zelf. Daarnaast wellicht een aparte kastruimte maken met een nieuwe CV ketel zodat het voor een zelfstandige gesplitste woning wordt. De ruimte kan ik eventueel zelf maken, dan gaat het om het daadwerkelijk installeren van de CV. De badkamer zal ongeveer 6 m2 worden. Graag installeren van douche, wastafel, radiator en wc. Wellicht zou het ook gaan om het stucen van de wanden, maar dat ligt aan de prijs. Verder zou ik ook een dakdoorvoer naar buiten willen maken, dus een ontluchting. Het is een laagbouwpand. Ik kan het materiaal zelf aanschaffen.

Woonkamer / keuken + badkamer toilet

Zie hieronder toegevoegd de foto's, graag zou ik de middelste deur in de woonkamer dicht willen hebben, aan de zijkant van de foto zie je ook 2 deuren (kast) die zou ik open willen hebben en glas erin plaatsten het is verbonden met de keuken.. hoe duur zou dat zijn? Daarnaast wil ik een nieuwe badkamer plaatsen, dus oude tegels weg en nieuwe tegels een douch en een wastafel ( nog wel de soort uitkiezen) en dat moet matchen met de toilet tegels. Kunt u mij voor beiden een aparte prijs indicatie geven?

Verbouwen badkamer en 2 aparte wc’s

Wij willen de badkamer en twee aparte wc ruimtes verbouwen. Afmetingen badkamer: Lengte 240 cm Muurtje 84 cm rechts van de deur 53 cm links van de deur Breedte 181 cm , hoogte 258 cm Wc 1: Lengte 163,5 cm, breedte 92 cm Wc2 Lengte 160,5 cm, breedte 92,5 cm De sloop zal hoogstwaarschijnlijk zelf gedaan worden. Ik wil graag de badkamer betegelen, zowel wanden als vloeren. Een inloopdouche plaatsen, wastafel met meubel. Daarnaast ook een hangende kast, radiotoren en spiegel monteren. materiaal regel ik zelf. voor de wc's nieuwe toiletten, tegels en wasbakken plaatsen