Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor twee badkamers en woonkamer nieuwbouw:

twee badkamers en woonkamer nieuwbouw

Tegelzetten/plavuizen leggen twee badkamers (wand en vloer) en woonkamer (vloer) nieuwbouw recreatiewoning. Tegels in badkamer: 30 x 30cm en 30 x 100cm. In woonkamer 60 x 60cm. Levering in overleg.
Onze klant uit Ruinen (Drenthe) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor twee badkamers en woonkamer nieuwbouw uit heel Nederland:

Nieuwe gezinswoning bouwen

Wij hebben een stuk grond op het oog, en hier willen we een houtskelet woning laten bouwen. De kavel is 723 m2, en het huis word 600 m3. Ik wil graag dat het huis compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering, 2 verdiepingen, 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 toiletten, 1 woonkamer, 1 keuken, en een berging. Het moet een schuin dak hebben. Ik heb nog geen bouwtekeningen of vergunningen aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.

Vrijstaand huis bouwen

Wij willen een vrijstaand huis van 12 m x 15 m, inhoud max 1100 m3, op een kavel van 1200 m2 laten bouwen. Het huis moet 2 verdiepingen hebben, 5 slaapkamers, 1 studeerkamer, 2 badkamers, een washok, 2 toiletten, 1 woonkamer en 1 keuken. Het huis moet woonklaar opgeleverd worden met elektra en stucwerk, exclusief fundering want het staat op zand. Bouwtekeningen/vergunningen heb ik nog niet, ik heb alleen een schets.

Vervangen en uitbreiden van electra

Electra in gehele woning vervangen en uitbreiden. Inclusief nieuw groepenkast. Circa: 22 verlichtingspunten (plafond), 22 schakellaars (enkel of double ntb) 22 stopcontacten (enkel of double ntb). Is een rijwoning uit jaren 50. Circa 150 m2 en 3 verdiepingen. Keuken, woonkamer, 2 toiletten, 1 entree hall, 2 badkamers en 3 slaapkamers een 1 washok.

Plafond verlagen en badkamer betegelen

Woonkamer van ongeveer 100 m2 meter, hal van ongeveer 15 m2 en overloop 1e etage van ongeveer 15 m2 moet voorzien worden van verlaagd plafond. Het betreft nieuwbouw en centraal dozen zijn aanwezig. Daarnaast 3 x toilet en 2 x douche moet voorzien worden van water werende wanden i.v.m. inbouw douche en hangend toilet en betegelen van de 2 badkamers en 2 aparte toiletruimtes. Moet er ook isolatie geplaatst worden? Nee In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Nieuwbouwproject

Nieuwbouwwoning stucen, schilderen (muren en trappen) en vloeren leggen

Wij zijn opzoek naar iemand die de muren glad kan stucen, kan schilderen en de vloeren kan leggen. De woning wordt casco opgeleverd. De trappen moeten ook gedaan worden (geschuurd en geverfd). Het gaat om twee trappen met beiden een kwart draai. Ik vermoed dat beiden 14-15 traptreden hebben, het plafond is 2,60 meter hoog. Totale vloeroppervlakte is 175 m2 (inclusief badkamers en wc's). Op de beneden verdieping willen we een houtenvloer, daar hebben we vloerverwarming. Welk soort durf ik niet te zeggen. Op de twee bovenverdiepingen willen een pvc vloer. Materiaal laten we graag door de vakman regelen. De afmeting durf ik niet te zeggen van de totale muren. Ik heb wel een bouwrapport dat ik zou kunnen opsturen. Het gaat om de ruimtes: woonkamer, gang, wc misschien, boven drie slaapkamers en een hal en zolder met twee slaapkamers. Oplevering woning is tussen half februari en 1 april, wij zouden dan ook graag beginnen.

Badkamer laten betegelen

Hierbij willen we u uitnodigen een offerte uit te brengen voor de tegel en montagewerkzaamheden in de wc op de begane grond, in de badkamer op de eerste verdieping en in de badkamer op de tweede verdieping van onze nieuwbouwwoning die op 29 november 2019 wordt opgeleverd. Het gaat om de onderstaande werkzaamheden die horen bij de tekeningen in de bijlagen. De badkamers en wc worden door de aannemer als casco opgeleverd. Badkamers en wc: Plaatsen van douchedrain op de eerste en tweede verdieping en afdichten Tegelen toiletvloer en toiletwand (tegels 30x60 of 60x60) Tegelen badvloer van badwand van de eerste verdieping (tegels 30x60 of 60x60) Tegelen badvloer van badwand van de tweede verdieping (tegels 30x60 of 60x60) Plaatsen van wc, badkamersmeubels, wastafels, kranen, douchekranen Plaatsen van glasmuur in de badkamers Plaatsen van spots in plafond Het vervangen van de bestaande radiatoren in de badkamers op de eerste en tweede verdieping met handdoek design radiatoren Woonkamer: Tegelen van de vloer van de woonkamer (ongeveer 40 vierkantenmeter, inclusief keuken en gang. Tegels 60 x 60 cm of 60 x 120 cm). De begane grondvloer van de woning is een geïsoleerde ribcassettevloer. Graag ontvangen wij twee offertes inclusief BTW: de eerste offerte met materiaal (lijm en andere materialen. Graag info als bijlage) die door u wordt opgeleverd. De tweede offerte is alleen voor het tegelen, dus zonder materiaal. Wij regelen dan zelf alle materialen die nodig zijn. De werkzaamheden dienen in het begin van december 2019 plaatsvinden. Ik ontvang graag een ontvangstbevestiging van deze email.

Infrarood verwarming realiseren in de woonkamer

Ik wil naast de cv ketel graag ander soort verwarming realiseren. Ik heb nu een nieuwe cv ketel op gas, maar omdat ik met gas wil minderen dacht ik aan infraroodverwarming. Het gaat om een jaren 30 woning, begane grond met uitbouw van 3,30 x 13 m en 2 x 5 m (woonkamer met keuken) zouden de stralingspanelen moeten komen. Wellicht ook in 2 badkamers en 1 slaapkamer (circa 20 m2). Als het mogelijk is in combinatie met de cv ketel, dan hoef ik alleen stralingspanelen in de woonkamer. Graag ontvang ik advies en een prijs indicatie.

Elektra toepassen in nieuwbouw volgens NEN 1010

Ik wil elektra in gehele nieuwbouw woning laten toepassen. Volgens NEN 1010. Woningoppervlakte is ca. 190 m2. Meterkast in begane grond, woning is 3-laags, met plat dak. 1 Woonkamer 1 keuken 1 studiekamer 5 slaapkamers 2 badkamers

Woning bouwen op een vrije kavel

Wij willen graag een woning bouwen op een vrije kavel (1650 vierkante meter), woning van ongeveer 1400 kubieke meter (inclusief kelder). Complete oplevering is in overleg. Er moet wel elektra in komen, stucwerk en een fundering. Verder moeten er 5 slaapkamers in komen, 1 woonkamer, 1 kelder, 1 keuken, 3 badkamers (waarvan 2 met een toilet) en 1 toilet.

2 badkamers verbouwen tot woonkamer

Wij willen twee badkamers ombouwen naar woonkamers. Er zit een wand tussen die verwijderd moet worden en de aansluitingen moeten ook weggehaald worden. De badkamers zijn ieder 3 bij 6 meter. Het puin moet ook afgevoerd worden.