Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor wandtegels badkamer:

Wandtegels badkamer

Wandtegels badkamer, 5,81 m2. Huis 23 jaar oud, verkeerde tegellijm gebruikt, is losgegaan. Alleen buitenwand. Losse tegels zijn eruit, maar wand is nog niet helemaal kaal. Grote tegels eroverheen zetten. Graag voor 15 december. Ik wachtte eigenlijk op levering door vakman, maar de tegelzetter is niet komen opdagen. In overleg.
Onze klant uit Roden (Drenthe) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wandtegels badkamer uit heel Nederland:

Badkamer tegelwand repareren

Wandtegels in de achterwand van mijn badkamer zitten los en dienen te worden vervangen (inclusief verwijderen en afvoeren). Tevens wil ik een nieuwe doucheset monteren. De wand is ca. 230 x 90 cm en er zitten tegels in van 30 x 60 cm. Periode uitvoering eind februari-begin maart.

Badkamer renovatie

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Een simpele badkamer zonder hoogstandjes. Tegels: 3.8m2 vloertegels 17.3m2 wandtegels Wanden willen we betegelen met witte tegels 60cmX30cm. Vloer willen we betegelen met zwarte keramic antracite tegels van 60cmX 60cm. Tegels regelen we zelf. Nieuwe kraan en douchekop inclusief stang al in bezit. Er kan over de tegels in de badkamer heen getegeld worden aangezien er geen vocht achter zit. Verwarming in douche eventueel verplaatsen (Verlengen stukje buis of nieuwe buis plaatsen voor verwarming) of een electrische. Renovatieput plaatsten.

Badkamer tegels verven

Ik ben op zoek naar iemand voor het verven van de wandtegels en vloertegels in de badkamer. Badkamer is 1,58 meter bij 2,22 meter. Tegels rijken tot 2/3 van de hoogte van de muur.

Badkamer verbouwing

Wij willen onze badkamer verbouwen. De oppervlakte lengte x breedte is 210 cm x 182 cm met een hoogte van 240 cm. - Alle wandtegels en vloertegels graag verwijderen + afvoeren en nieuwe voor in de plaats. - Het zijn enkele muren, moeten ook voorzetwanden en isolatie worden geplaatst. - Nieuw beton storten. - Graag alle materialen erbij.

Badkamer strippen

Graag een offerte voor het slopen en afvoeren van onze badkamer. Betreft een badkamer met een ligbad, toilet, radiator, wastafel en douchebak/-cabine. Badkamer is tot een hoogte van +/- 2.30 m betegeld. Wandtegels zijn 20 bij 25 cm, vloertegels 20 bij 20 cm. Het toilet betreft een staand toilet, de verwarming een klassieke radiator. Afmetingen van de badkamer zijn 271 cm bij 223 cm. De badkamer is gelegen op de 1e etage, parkeren kan op eigen oprit. Graag zouden wij deze klus gedaan willen hebben 19, 20 en/of 21 februari. En wat zou de meerprijs zijn om de wanden glad af te laten werken.

Badkamer renoveren

Ik wil de huidige badkuip verwijderen en af laten voeren, en hier een inloopdouche van maken. Daarnaast wil ik alle vloer en wandtegels vervangen. De badkamer is 2,5 bij 3 meter. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de tegels.

Badkamer en toiletruimte verbouwen

Toilet beneden: toiletpot vervangen, wandtegels (tot halverwege de muur) vervangen en vloertegels. Ruimte is 1.50 m x 1 m. Badkamer: bad plaatsen, toilet verplaatsen, douche aanleggen, wastafel aansluiten en alles betegelen. Mag over oude tegels heen. Ruimte is 2 x 3 meter. Ik zorg zelf voor de nieuwe tegels.

Renovatie badkamer

Renovatie badkamer Afmeting: 280 x 200 cm Bouwjaar woning 1994 Werkzaamheden: Verwijderen en afvoeren van: 2 lagen wand en vloertegels (tegel op tegel) Verwijderen en afvoeren van badkuip Verwijderen en afvoeren van wastafel Plaatsen van vloer en wandtegels Plaatsen van douchecabine Plaatsen van badkuip Plaatsen van badmeubel en wastafel Plaatsen van radiator Aansluitingen en afvoer zijn aanwezig.

Huidige badkamer slopen en nieuwe plaatsen

Badkamer slopen, en plaatsen van nieuwe badkamer. 5-hoeks douchecabine = 100 x 100 cm, als inloopdouche, draingoot 70 cm, opbouwregendouche, hangend toilet, badkamermeubel incl. wastafelblad = 80 x 40 cm. handdoekradiator plaatsen, incl. vloer-en wandtegels. Het gaat om het slopen en plaatsen. Douchecabine, draingoot rvs, Opbouw regendouche, toilet + inbouwreservoir, radiator, badkamermeubel en wand-en vloertegels zijn al besteld. aanvang werkzaamheden na week 28/2020. Afmeting badkamer: 208 x 210 cm, plm. 250 hoog.

Badkamer en toilet nieuwbouw

Kunnen jullie een offerte opstellen voor: Het tegelen van twee kleine badkamers + toilet. In totaal betreft dit 54 m2 voor wandtegels en 11m2 voor vloertegels. Het installeren van: vrijstaand bad met vrijstaande badkraan, twee badmeubels, een toilet in de badkamer, twee douches en een los toilet. Indien mogelijk zouden we graag 3 nistjes willen creeëren.

Partners

Partners van Casius