Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Peize te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Peize heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Peize u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Peize of directe omgeving.

47 klanten uit Peize bevelen een bij Casius in Peize aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Peize bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woonkamer en badkamer vloerverwarming realiseren, het leggen van plavuizen in een nieuwbouwwoning, plavuizen vloer leggen in de woonkamer, badkamer, toiletruimte, en gastendouche betegelen, tegels laten leggen, kleine oppervlakte, badkamer betegelen, vloertegels leggen, keramische tegels leggen, badkamer voegen en kitwerk vernieuwen, wand drogen, het betegelen van de vloer van een woonkamer, douchevloer storten + betegelen en deel wanden douche betegelen, tegelvloer leggen, badkamer en toilet betegelen, badkamer betegelen, keuken betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Peize staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Peize:

Vloer betegelen op de begane grond

Wij zoeken een tegelzetter voor het betegelen van onze begane grond vloer in het nieuw te bouwen huis in Peize. Dit zal begin 2016 opgeleverd worden. Totaal oppervlak is ongeveer 70 m2 en de afmeting van de tegels is 61 x 61 cm.

Het gaat om het betegelen van de keuken. ...

Het gaat om het betegelen van de keuken. Het is een kleine oppervalkte (2 kleine wandjes en 2 smalle strookjes). De muren (wanden) zijn egaal maar met de waterpas er bij niet recht. Er zit achter het aanrechtblad wat ruimte verschil. We zorgen zelf voor de tegeltjes die we bij praxes gaan kopen maar ik verwacht dat de tegelzetter zelf lijm meeneemt.

De bestaande badkamer moet verwijderd ...

De bestaande badkamer moet verwijderd worden en er moet door de vloer een CV leiding aangelegd worden Verder moeten er nieuwe tegels komen en er moet gestucadoord worden