Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Meppel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Meppel heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Meppel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Meppel of directe omgeving.

282 klanten uit Meppel bevelen een bij Casius in Meppel aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Meppel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: badkamer en woonkamer betegelen, badkamer en vloer in woonkamer laten betegelen, woonkamer vloer leggen/betegelen, vloer tegelen, badkamer betegelen, vloer van woning betegelen, badkamer laten betegelen en smeervloer aanbrengen, betegelen van vloer in woning, vloertegels leggen begane grond, badkamer laten betegelen, bG-vloer van appartementen-complex betegelen, cementdekvloer en keramische tegels leggen, vloer en sanitaire ruimtes betegelen, badkamer verbouwen, vloer- en wandtegels aanbrengen in badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Meppel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Meppel:

Badkamer tegelen

Type klus: Wand en vloertegels zetten Welke ruimte: Badkamer Te tegelen: Wanden, Vloeren Geschatte aantal m2 te betegelen: 16 Afmeting nieuwe tegels: Gemiddeld Materiaal van de ondergrond: Gipsplaten Oude tegels verwijderen? : Nee Materiaal verzorgd door: de vakman Eerste werkdag: Z.s.m. Aanvullende informatie: Ik ben opzoek naar iemand die mijn badkamer kan tegelen. Betreffen alleen rechte wanden en de vloer met een drain. De ondergrond waarop getegeld word is aan de wanden groen gips en op de vloer speciale "wedi" platen die geschikt zijn om rechtstreeks op te tegelen. Tegels zijn reeds in bezit en de randen zijn reeds voorzien van kimband. Ik ontvang graag een totaal prijs op basis van bovenstaande gegevens.

Badkamervloer betegelen

De badkamer vloer moet betegeld worden. Wij halen de oude tegels er uit en zorgen voor materialen. De nieuwe vloertegels zijn 30 x 60 cm. De vloer is ongeveer 5 m2. Eventueel moeten de muren ook opnieuw betegeld worden. Graag begin juli beginnen.

Badkamer tegelen

Afwerken badkamer (4 x 3 meter). Wordt volledig gestript, nieuw sanitair geplaatst en geïnstalleerd. Het enige wat moet gebeuren is het tegelen en afwerken van de badkamer. Ook hoor ik graag of het wenselijk is over bestaande betegelde muur heen te tegelen of deze eerst te verwijderen. De uitvoering zal in juni zijn.

Vloertegels badkamer opnieuw leggen

De voegen tussen de vloertegels in de badkamer zijn niet goed meer, waardoor er water onder de tegels loopt. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 2 meter bij 1,5 meter en de tegels zijn ongeveer 50 cm bij 20 cm. Kunnen de tegels er heel uit en op nieuw gelegd worden? Indien dit niet mogelijk is zijn er dan andere mogelijkheden?

Wandtegels laten zetten

Ik wil graag wandtegels laten plaatsen. Het gaat om een oppervlakte van 1.5 bij 1 meter.

Vloer betegelen in de bijkeuken

De vloeroppervlakte van de bijkeuken is ongeveer 14 m2. Wij hebben hiervoor de tegel Montagne zwart 30 bij 30 cm aangeschaft.

Badkamer en toilet betegelen

Badkamer en toilet betegelen, in totaal 30 m², in week 26. Tegels zijn besteld. Vloeren en wanden.

Ik wil op de plaats waar nu een ligbad ...

Ik wil op de plaats waar nu een ligbad staat een inloopdouche laten maken. Het ligbad moet verwijderd worden. Nadat het bad verwijderd is moet ongeveer 2 vierkante meter wandtegel gezet worden en 2 vierkantemeter vloertegel. Tevens moet natuurlijk een doucheput in de vloer gemaakt worden op ongeveer dezelfde plaats waar nu de afvoer van het ligbad zit. Er hoeft geen douchekraan geplaatst te worden!! Als de tegels en de afvoer gerealiseerd zijn moeten twee delen van een glazendouchewand geplaatst worden (één deel van ongeveer 75 cm en een deel van ongeveer 100 cm). Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het beschreven werk en een vrijblijvende offerte voor het materiaal op basis van standaard wand en vloer tegels (kleur wit).

Toilet en badkamer betegelen+/- 40m2 ...

Toilet en badkamer betegelen+/- 40m2 incl hoeklijsten op vlakke ondergrond.

3 wanden en de vloer van het toilet ...

3 wanden en de vloer van het toilet moeten betegeld worden. De vierde wand is al getegeld, maar nog niet gevoegd.

Tegelwerk in het toilet. Daarna hangwc ...

Tegelwerk in het toilet. Daarna hangwc plaatsen en wasbakje aansluiten en monteren.

Leggen van vloertegels (natuursteen) in ...

Leggen van vloertegels (natuursteen) in de keuken, bijkeuken en hal (ongeveer 35 m2). Daarnaast wandtegels aanbrengen in de bijkeuken en keuken (ongeveer 10m2). Daarnaast ook het leggen van clicklaminaat in kamer en slaapkamer. (Ongeveer 60m2)

Mijn badkamer is bij verbouwing ca. 10 ...

Mijn badkamer is bij verbouwing ca. 10 jaar geleden betegeld, er zijn nu problemen met voegwerk en loszittende tegels, heb uit veiligheids oogpunt al meerdere tegels van de wand gehaald. Deze tegels en mogelijks zelfs meerdere rijen moeten opnieuw aan de wanden komen.

Betreft het vervangen van de grindvloer ...

Betreft het vervangen van de grindvloer in de bijkeuken door een tegelvloer en tevens de muren betegelen tot heuphoogte(?)