Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor de gehele badkamer renoveren:

De gehele badkamer renoveren

Ik zoek een badkamerspecialist/installateur die in mijn badkamer een aantal renovatieprojecten kan uitvoeren. Het gaat om het vervangen van de huidige vloerverwarming door middel van een elektrische vloerverwarming. Daarnaast moet er een inloopdouche met aflopende vloer, douchegoot en glazen wand geïnstalleerd worden. Vervolgens moet de gehele badkamer betegeld worden.
Onze klant uit Linde (Drenthe) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor de gehele badkamer renoveren uit heel Nederland:

Renovatie badkamer en toilet

Ik wil mijn badkamer en toilet laten renoveren, breedte 200 lengte 208 hoogte 227. Wc b140 l90 h216. Het gaat om een gehele renovatie, inclusief sloopwerk, verlaagd gestuct plafond in de badkamer, het verleggen van leiding werk en het plaatsen van inloop douche inclusief het plaatsen van een wand. de radiator anderhalve meter naar rechts, het wastafeltje komt naar links. Voor de inloopdouche moet het vloertje een beetje verhoogd worden. Alle plannen zijn al uitgetekend, graag ga ik met een aannemer zitten om deze te bespreken.

Lekkage van nok vorsten verhelpen en dak nalopen

We zijn bezig met het opstarten van een VVE. Daar was een bouwkundig rapport voor nodig, zij hebben bekeken dat de de lekkage van de nok vorsten komt. De nok vorsten en de hoekpannen liggen niet allemaal vast of liggen scheef. Dit veroorzaakt lekkage in de badkamer (bovenwoning op de hoek). Zie bijgaande foto voor overzicht van de woning. De gehele nok zal langsgelopen moeten worden en de zijkant van de pannen ook. Het hek naast de woning kan open om daar bijvoorbeeld een steiger of ladder te plaatsen. Via voren zou het ook kunnen. De binnenafwerking is nog een twijfel geval. Ik zou eerst met mijn verzekering moeten overleggen.

Een appartament verbouwen

Ik wil de hele appartement laten verbouwen, leidingen opnieuw instellen, badkamer verbouwen, een nieuwe wand laten opbouwen, deur inbouwen, keuken instellen en vloer laten maken. Het gaat 32m2, ik ga graag met een aannemer in gesprek om dit gehele proces te laten begeleiden. Ik heb nog geen idee van de uitvoering, dus u mag met de opties komen.

Geheel nieuwe badkamer plaatsen

Ik wil de gehele badkamer in betoonlook hebben, en nieuwe badmeubels en tegels laten plaatsen. We zijn bezig met het bouwen van een huis en er moet dus een geheel nieuwe badkamer in komen. Ik weet helaas niet wat de precieze afmetingen zijn. Ik ontvang graag een offerte.

Gehele appartement verbouwen

In verband met de aankoop van een appartement dit bericht. De sleutel krijg ik 6 december en onderstaande zou ik graag zo snel mogelijk willen laten uitvoeren. Het gaat om een begane grond woning van 50 m2 (appartement). Hierin wil ik graag de volgende zaken laten doen: - nieuwe vloer (PVC) aanleggen: het gaat om 40 m2 verspreid over 2 kamers. De woonkamer en keuken en slaapkamer. Nu is er een houtenvloer, deze moet eruit. Dit kan ik eventueel zelf doen. - nieuwe keuken (aan andere kant van de kamer): werk is heel minimaal wat verwijdert moet worden; - nieuwe badkamer: oppervlak is ongeveer 4,5 m2 in totaal en heeft een standaard hoogte. Alles moet eruit en de nieuwe badkamer moet geplaatst worden. - nieuwe wc; - stucen van bijna het hele appartement. Het vloeroppervlak van het totale appartement is 50 m2. Er moet ongeveer 45 m2 aan vloeroppervlak met standaard hoogte gladgestuct worden. - wegwerken van leidingen; - herstellen van hang en sluitwerk; - nieuwe deur en raamkozijnen vervangen: een groot raam aan de voorkant en eventueel een groot raam en een deur aan de achterkant. In het appartement zelf moeten er 2 a 3 deurframes verwijdert worden. Erboven zit nu een glasplaat, deze graag weghalen en dichtmaken. - aanleg van nieuwe elektra groep in verband met inductie koken. Een perilex stopcontact moet nog komen. De afstand van de meterkast naar de kookplaat is ongeveer 5-6 meter. Of er een kruipruimte is weet ik niet. Ik hoor graag een reactie van jullie en een mogelijke offerte/dankjewel vrijblijvende afspraak op locatie.

VBI renovatievloer plaatsen + vloerverwarmingssysteem nat

Voor de jaren 20 woning die wij hebben gekocht willen we eind februari/begin maart 2020 de houten vloer laten vervangen door een VBI renovatievloer standaard (stalen liggers, gewapende betonnen druklaag). Dit gaat om 58 m2. Indien mogelijk, graag inclusief in het beton leggen van vloerverwarming met nat systeem op de gehele begane grond van ongeveer 58 m2 en daarbij in de badkamer/wc van 9 m2 op de 1e verdieping (m.b.v. lewisplaten). Het verwijderen van de oude vloeren doen wij zelf. Het gaat om een benedenverdieping van 58 m2. De kamer is 9660 meter lang en 3688 meter breed. De keuken/gang/bijkamer zijn samen 9660 meter lang en 2430 meter breed.

Plaatsen van een badkamer en een keuken

Onze nieuwbouwwoning wordt ongeveer over 9 maanden opgeleverd. Wij zoeken iemand die de badkamer en keuken wil plaatsen en afwerken. Beide worden casco opgeleverd. Zowel in de keuken als in de badkamer moeten leidingen verlegd worden. De keuken is 3 meter lang. Alle leidingen zitten er wel, maar moeten wellicht 20-30 cm verplaatst worden. De badkamer is 2,5 x 1,05 meter en 2,6 meter hoog. De gehele badkamer moet worden geplaatst. Tegels, badmeubels, toilet, douche enzovoort. Voor het toilet is er een schacht, maar geen aansluiting. De leidingen voor de wastafel moeten ook verplaatst worden. We willen zelf alle spullen uitkiezen. Mocht de vakman een assortiment of connecties hebben voor de spullen, dan staan we daarvoor open.

Prefab opbouw plat dak

Wij willen graag een prefab opbouw op een plat dak op de gehele lengte en breedte. Plus minus 45 m2. Er is een vergunning voor nodig, deze hebben wij nog niet en ook geen tekening. Het is een hoekwoning. Anderen in de straat hebben een opbouw. Graag een casco oplevering, wel inclusief vloer instorten en ruiten. Ik vraag mij af of de elektra en het gas direct ook mee worden genomen? Het doel van de opbouw is voor de uitbreiding van woonruimte, dus meer slaapkamers en misschien extra badkamer.

Dakopbouw

Beste heer mevrouw , Ik wil graag een offerte voor het realiseren van een dakopbouw over het gehele dak. Basis moet een houten constructie worden. Voor de indeling wil ik graag 2 slaapkamer en in het midden bij de hal een badkamer type standaard uitgevoerd . Graag een dichte vuren wit gegronde trap op de bestaande met leuningen Buitengevel net als de buren met houten kozijnen en gevelbekleding keralite Schuine dak met singles en platdak met epdm Vergunningen en berekeningen graag door jullie geregeld.

Aanvraag kelderbouw Amsterdam Oost

Wij willen ons appartement in Amsterdam-Oost (Tweede Oosterparkstraat 69a) uit 1982 graag verbouwen. Wij wonen op de begane grond en hebben een achtertuin van +/- 4 bij 6,3 meter. Er is een kruipruimte van ongeveer 1-1,5 m hoog onder het gehele huis door. Wij willen graag onze tuin laten onderkelderen en eventueel ook (een gedeelte) onder de woning. In principe hebben we drie sporen: een nul-variant waarbij het huis is zoals we het graag willen hebben, een minder invasieve minvariant die we eventueel willen overwegen als dat qua kosten heel erg veel scheelt en de nul-variant niet haalbaar is en de plusvariant voor het geval dat dit makkelijk binnen het budget past. Zie de bijgevoegde plattegronden en de omschrijving hieronder. De drie varianten van de verbouwing. In alle varianten- kelderbouw met horizontale dakramen (dus op de grond in de tuin) - kleine uitbouw van ongeveer 1-1,5 m: uitbouw met aan de voorkant grote ramen en schuifpui, zijkanten van hout/groen/iets wat wegvalt in het groen van de tuin- keuken een stukje opschuiven naar de straatzijde van het huis (dezelfde keuken)- badkamer en wc opschuiven naar straatzijde van het huis (nieuwe badkamer en wc)- 2x slaapkamer boven aan straatzijde - hiervoor moeten de muren worden verplaatst- aangezien je de plattegrond aanpast is het goed te weten dat we vloerverwarming hebben - uiteraard moet er beneden ook (vloer)verwarming komen- kozijnen aan de voorkant vervangen voor betere kozijnen met kiepramen, wel kozijnen precies op dezelfde plek- voordeur (gang naar woning) incl. kozijn vervangen voor stompe en gecertificeerde brand- en inbraakveilige deur Minvariant- hier maak je de uitbouw alleen in de tuin (4 bij 6 m) en niet onder het huis. - 2x slaapkamer beneden- de trap naar de kelder maak je in de uitbouw, zodat je niet in de huidige constructie van de woning zit Nulvariant- de uitbouw loopt een stukje onder het huis door (in deze tekening 3,5 meter)- 2x slaapkamer- 1x badkamer met wc beneden

Partners

Partners van Casius