Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor stenen vloer leggen:

Stenen vloer leggen

Stenenvloer leggen 65 m 2
Onze klant uit Hoogeveen (Drenthe) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stenen vloer leggen uit heel Nederland:

Vloer in nieuwbouw appartement leggen

Wij bouwen een nieuw appartement. Ik heb interesse in een houten of stenen vloer. Graag aanbieding voor gehele appartement incl. balkon/terras. In totaal 127 m2.

Keldervloer waterdicht maken

Mijn kelder (Va 2x2x2 meter) neemt een hap uit de kelder van de benedenburen (ik heb een bovenwoning). Ik heb dus 2 binnenmuren en 2 buitenmuren. De buitenmuren zijn na een rioollekkage opnieuw gestuct maar er blijft vocht optrekken in deze muren. Dat heeft ook te maken met een niet volledige afgedichte keldervloer: er liggen stenen maar geen volledig waterdichte laag. Wat kost het om de vloer waterdicht te maken en het vochtprobleem op te lossen?

Printvloer leggen

Ik wil graag een 400 m2 horeca vloer printvloer met stenen en hout laten leggen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Natuurstenen vloer leggen in keuken

Ik wil mijn keukenvloer laten betegelen met zwarte natuurstenen van 20 bij 20 cm met een dikte van 1,2 cm op een betonnen ondergrond. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 5,5 vierkante meter, U-vormig. De stenen verzorg ik zelf, alle overige materialen verzorgd de zetter. Ik verwacht de stenen eind juni binnen te krijgen.

Dakopbouw (een 3e verdieping) (Omgevingsvergunning reeds aangevraagd)

Wij willen een dakopbouw (3e verd.) op onze woning van nu 2 verd. in Den Haag. De omgevingsvergunning heb ik zelf al geregeld en is op korte termijn rond. Ik zou graag daarom op korte termijn een offerte willen ontvangen voor de realisatie hiervan. Voor de uitvoering en omvang verwijs ik u naar de tekeningen in de bijlage. Hieronder een lijst met de werkzaamheden: -Dakbedekking, Dakisolatie en grindlaag verwijderen -Trapgat uitzagen uit een breedplaatvloer + afvoeren beton -Nieuwe houten trap met balustrade boven -HSB wand- en dak elementen maken met isolatie en binnen- en buiten folies (mag uiteraard ter plaatse of prefab wat het beste is qua uitvoering en kostprijs) -Achtergevel doormetselen op bestaande metselwerk van onder. Zelfde stenen als beneden inclusief voegwerk -Leidingen van cv, toilet, en ventilatie doortrekken naar dak -Dakbedekking van bitumen + hwa goten aan beide zijden van het ronde dak incl. hwa afvoerpijpen 2st. -Buitenbekleding met Keralit elementen of andere soortgelijke onderhoudsvrije en kleurvaste sponningdelen. -Houten kozijnen voor & achter zoals op tekening in zelfde kleur verven zoals bestaande kozijnen onder (binnen en buiten) -Binnen betonnen breedplaatvloer egaliseren met enkele cm egalisatiebeton -Gehele Electra aansluiting binnen uitvoeren. Uitgaan van standaard uitvoering in de ruimtes (3x wcd in elke kamer & 1x lichtpunt met schakelaar) Electra inclusief schakelaren. -Badkamer riolering en ventilatie aanbrengen. (riolering op bestaande toilet onder aansluiten dus beton boren, ventilatie zelfstandig direct door het dak) -Badkamer hang/inbouw toilet monteren -Tegelwerk (vloer en wandtegels kopen wij zelf. Enkel kostprijs noemen voor het tegelen tot tegen het plafond) -Binnenwanden van gibo blokken -Gipsplaten schroeven op Buitenwanden -Stuken van binnen en buitenwand aan de binnenkant + plafond -Standaard ‘nieuwbouw’ binnendeuren met aluminium kozijnen en opdek platte deuren -Verwarming

Schuur bouwen

Mijn vriend en ik willen een huis inclusief schuur laten bouwen. We zijn nu een beetje aan het inventariseren met wat voor materiaal de schuur gebouwd gaat worden, en dat hangt dus nogal af van wat het gaat kosten. De schuur zal de volgende afmetingen moeten krijgen: 7,5 x 10 meter. En een hoogte van 4 meter. Over de helft van het oppervlak willen wij dan een vliering met vaste trap. De vloer moet van beton worden en moet bestand zijn tegen het dragen van een hefbrug voor auto's. Aan de zijde van 7,5 meter willen wij graag 2 garagedeuren en een toegangsdeur. Een roldeur welke wij handmatig kunnen bedienen is hierbij prima. Zouden wij een offerte kunnen ontvangen voor een schuur bestaande uit sandwichpanelen met stroken bestaande uit lichtdoorgevend materiaal? Kunnen wij ook een offerte ontvangen voor een stenen schuur? En wat betekent het voor de kosten als we ook kiezen voor isolatie en/of verwarming? Zit bij de bouw van de schuur de kosten voor de fundering inbegrepen? Indien nee, wat kost dit?

Houtskelet uitbouw achterzijde

Wij willen een houtskelet uitbouw aan de achterzijde van ons rijtjeshuis (uit 1963) van 6 meter breed en 3,50 meter diep. De huidige houten schuifpui moet herbruikt worden. De buren rechts hebben al een stenen uitbouw van 3,50 diep en links staat alleen een bakstenen schuttingsmuurtje. De vloer in de woonkamer is van hout daarom wil ik deze aanlengen in de uitbouw. Er is een achterom via een brandgang.

Verbouwen openhaard ombouw

Het gaat om het plateau om de open (gas) haard. Het rechter deel moet ingekort worden, zodat links en rechts gelijk zijn. De stenen moeten uit het plateau worden verwijderd. De muur en de vloer (waar 1 poot staat) hersteld.

Erker voorzijde huis realiseren

We willen een erker aan de voorzijde aanbouwen. De vergunning vragen we in eerste instantie zelf aan. We hebben een beetje onderzoek proberen te doen naar de mogelijkheden. Wij zouden veel ramen willen met kunststof kozijnen en eronder een stenen muurtje tot op knie hoogte. Aan de buitenkant komen 3 ramen en aan de zijkanten ook. We denken aan 1 x 4-4,5 meter. We willen een plat dak. We hebben geen idee wat voor fundering nodig is. We willen een complete oplevering: stucwerk, de verwarming moet verplaatst worden in de erker en vernieuwd en we zitten een beetje met de vloer. We hebben nu een eikenhoutenvloer en we willen deze het liefst behouden. Is het mogelijk om deze door te trekken in de erker? Graag ontvangen we advies. We zijn ook benieuwd naar jullie ideeën en naar de prijzen. We hebben niet heel veel haast, maar we zouden de erker voor april 2021 klaar hebben, dan eindigt ons bouwdepot.

Flagstones restaurant

het gaat om ca 90m2 flagstones aanbrengen in een restaurant te amsterdam 60m2 vloer, 30m2 wand, deadline eind mei. De stenen hebben wij in bezit. Graag per e-mail een prijsopgave.

Partners

Partners van Casius