Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Hoogeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Hoogeveen heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Hoogeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Hoogeveen of directe omgeving.

316 klanten uit Hoogeveen bevelen een bij Casius in Hoogeveen aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Hoogeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: badkamer en woonkamer betegelen, badkamer en vloer in woonkamer laten betegelen, woonkamer vloer leggen/betegelen, vloer tegelen, badkamer betegelen, vloer van woning betegelen, badkamer laten betegelen en smeervloer aanbrengen, betegelen van vloer in woning, vloertegels leggen begane grond, badkamer laten betegelen, bG-vloer van appartementen-complex betegelen, cementdekvloer en keramische tegels leggen, vloer en sanitaire ruimtes betegelen, badkamer verbouwen, vloer- en wandtegels aanbrengen in badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Hoogeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Hoogeveen:

Stenen vloer leggen

Stenenvloer leggen 65 m 2

Bijkeuken vloer betegelen

Vloertegels in de bijkeuken laten leggen, in totaal ongeveer 11m2. Het zijn keramiek tegels van 45 bij 45cm. Het is nu een betonvloer, hier kan het zo over heen gelijmd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer verbeteren

De tegels in de badkamer ga ik zelf verwijderen. Hierna zal de vloer en de wanden betegeld moeten worden. De badkamer is 2.60 bij 2.20 meter groot.

Tegels leggen in kleine badkamer

De vloer in mijn badkamer is eruit gesloopt en ik heb al nieuwe tegels gekocht. Het hoeft in principe alleen maar betegld te worden, afmeting is 1mx2m

Toilet betegelen

De wanden van het toilet dienen tot 1 meter hoogte opnieuw te worden betegeld. De totale oppervlak is 3 m2 en de oude wandtegels moeten worden verwijderd en de nieuwe tegels van 20 bij 25 cm geplaatst. Het toilet is voorzien van een hoek wastafel en een zwevend toilet.

Toiletruimte betegelen

Ik zoek een tegelzetter om mijn toilet te betegelen. Oppervlakte om te betegelen is 10,50 m2, waarvan 2 wanden van tegels 20x60, vloer 1 m2 4 grote tegels en de achterwand van 2 m2 stroken. Alles is aanwezig. Ondergrond is gestuct.

Toiletvloer betegelen

Het betegelen van een al bestaande tegelvloer van het toilet. De maten zijn 1.29 meter bij 91 cm. Overheen tegelen. We kopen tegels bij de Praxis.

Tegelvloer leggen ten behoeve van (thuis)kapsalon.

Het leggen van een tegelvloer in een ruimte die gebruikt zal worden als thuiskapsalon. Afmeting 4 x 3 meter. Tegels willen we zelf kopen.

Vloer badkamer betegelen

We willen op de vloer van de badkamer en douche nieuwe tegels die over de bestaande vloer moeten worden gelegd de oppervlakte is 8 a 9 vierkantemeter. Betreft alleen het leggen.

70 m2 tegels 30/60

70 m2 tegels 30/60

Het tegelwerk van wanden en vloer moet ...

Het tegelwerk van wanden en vloer moet vernieuwd worden.

Ik ben opzoek naar een tegelzetter die ...

Ik ben opzoek naar een tegelzetter die in de badkamer wanden( 35m2) en vloer (7m2) kan tegelen. In de keuken een vloer van 10 m2 kan leggen. En in de toilet bgg tot 1,20m. de wanden( 3m2) en vloer (1,6m2)kan tegelen. Dit is incl snij verlies. Ik zorg zelf dat hetbad is geplaatst en de vloeren geegaliseerd

Nieuwbouw woning in Hoogeveen. Het ...

Nieuwbouw woning in Hoogeveen. Het betreft een badkamer met vloeroppervlakte ca. 7,5m^2 en wanden ca. 19,5m^2. Oplevering woning voor de bouwvak.