Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegels zetten:

Tegels zetten

Het worden keramische tegels 20 x 120 cm of 30 x 120 cm deze worden in de gehele beneden woning gelegd de datum is nog niet echt bekend dit zal denk ik zijn in december of januari 2018/2019 tenslotte zal de kwaliteit en zeker de prijs bepalend zijn. Postcode is nog niet bekend is in Pesse Nieuwbouw. Het gaat om 55 m2.
Onze klant uit Fluitenberg (Drenthe) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegels zetten uit heel Nederland:

Paaltje plaatsen

Naast de oprit hebben we een pad lopen en een bloemen perkje. Nou zou ik er graag een paaltje ertussen willen laten zetten zodat we daarop kunnen richten met uit parkeren, maar nu vroeg ik me af hoeveel dit ongeveer zou gaan kosten. Ik heb een foto gevonden van wat voor paaltje het ongeveer moet zijn die zal ik er bij sturen. We willen het van hout en ongeveer een halve meter hoog. Er zouden een paar tegels verwijdert moeten worden.

Toilet renovatie

Ik wil graag een bestaande toilet renoveren. Afmetingen: 135x95 Inclusief: toilet-pot zwevend, wasbakje, inbouw spoelelement. Nieuwe wand en vloertegels over oude tegels zetten als het kan.

Tegels zetten nieuwbouwwoning

Ik wil de begane grond laten betegelen met marmerlooktegels van 60 x 120 cm. Er ligt al vloerverwarming. De tegels hebben wij al gekocht. We willen ook graag plinten gesneden hebben uit dezelfde tegels. Offerte met materiaalkosten, zoals lijm en voeg en offerte zonder materiaalkosten.

Badkamer maken

Wij willen een badkamer vervangen de maat is 2.85 x 1.95. Leidingen hoeven niet verlegd worden, nieuwe wc nieuwe douchebak, grote tegels zetten. In principe alleen offerte voor de werkzaamheden, materiaal doen we zelf. Details bespreken wij graag met een aannemer.

Het zetten van tegels om de vloer heen

Het laten zetten van tegels, 2,4 x 0,6. het gaat om een nieuwbouwwoning, graag ga ik in overleg met de vakman wat betreft de tegels.

Tegels zetten op vloer meerdere ruimtes

Het gaat om 66 vierkante meter vloer oppervlak van de volgende ruimtes: toilet badkamer woonkamer keuken hal Het is de bedoeling dat deze betegeld worden, de tegels regelen wij zelf.

Badkamer verbouwen

We willen graag een badkamer verbouwen, we hebben de materialen al besteld bij Sanidump. Er is nog geen badkamer, de leidingen zijn al aangelegd. Afmetingen: 2540 X 3260. De tegels die we hebben gekozen zijn groot en makkelijk te zetten. Graag willen we een afspraak plannen voor een offerte.

badkamers tegels zetten

In onze nieuwe badkamer (4.20 x 3.20) zoeken wij een vakman, die de tegels kan plakken, en voegen. De tegels hebben wij al, in theorie hoeven ze alleen geplakt en gevoegd te worden.

Achtertuin 20 cm zwart zand weg halen

Wij willen graag 20 cm zwart zand af laten graven en afvoeren over een oppervlakte van geschat 4 x 6 meter. Een deel is al door ons zelf gedaan waar een grote boom heeft gestaan. De boom en de wortels zijn al weg. Wij willen uiteindelijk de siertegels weer terug leggen en daarna een overkapping plaatsen, mogelijk dat we dit zelf doen, maar we zijn ook benieuwd wat het ons zou kosten om het te laten doen. Er is een achterom aanwezig, van ongeveer 90 cm breed. Voor de winter dachten we eraan om de grond af te laten graven en afvoeren en dan in het voorjaar te beginnen met de overkapping. De overkapping willen we van Douglas hout en aan een kant dichtgemaakt en een dak erop. Die zal ongeveer 5 x 5 meter worden. Bij het afgraven van de grond willen we ook alvast de beton poeren, de staanders, in de grond zetten. De huidige tegels kunnen worden hergebruikt, mogelijk dat er nog een randje bij moet komen.

Tegels verwijderen en opnieuw zetten badkamer

Aantal tegels bij de douche, ongeveer 1m2, zijn door een lekkage beschadigd, deze moeten eruit, de muur geëgaliseerd en nieuwe tegels erin plaatsen. Omdat er nu vocht onder de tegels zit is er lekkage ontstaan. De tegels heb ik al.

Partners

Partners van Casius