Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor keuken renovatie of compleet nieuwe keuken plaatsing:

Keuken renovatie of compleet nieuwe keuken plaatsing

Ik heb een nieuwe woning gekocht en ik ben op zoek naar iemand die mijn keuken (geschat 3 bij 4) kan renoveren dmv te betegelen (tegels koop ik). Er moet ook elektra aangelegd worden en leidingen verlegd worden. Ik overweeg ook om een compleet nieuwe keuken te plaatsen dus ik zou graag nog een aparte offerte willen ontvangen met de kosten daarvan.
Onze klant uit Emmen (Drenthe) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken renovatie of compleet nieuwe keuken plaatsing uit heel Nederland:

Complete renovatie

Betreft een aan te kopen woning. Gebouwd 1991. Compleet gedateerd, circa 140m2. Uit te voeren: - boven badkamer realiseren plus dakkapel - boven 1 kamer opsplitsen in 2 kamers - boven vide dichten en kamer creeren plus dakkapel - boven slaapkamer inbouwkast realiseren - boven nieuwe vloeren - beneden nieuwe keuken (eiland) - beneden bijkeuken inbouwkast maken - beneden nieuwe vloeren - alles opnieuw schilderen (incl plafonds) - veranda buiten (ipv serre) - 10 ramen plus kozijnen vervangen - beneden wc verplaatsen onder trap en daar muren voor gang realiseren Te verwijderen: - badkamer beneden - meerdere muren beneden om 1 ruimte te creëren - beneden serre (plastic platen) - beneden oude keuken - vloeren - behang

Renovatie appartement, muur gedeeltelijk verwijderen

Voor het plaatsen van een nieuwe keuken wil ik 60 cm van de bijkeuken benutten door in de muur (gasbeton) een keukenblok met gootsteen in t bouwen. Tevens muren en plafonds stucen, nieuwe vloer en radiatoren plaatsen. Verder bespreek ik graag met de aannemer de verschillende mogelijkheden.

Keuken renovatie

Ik zou graag mijn keuken laten renoveren. De achterwand van de keuken bestaat nu uit tegels, deze moeten eruit en daarna nieuwe tegels of ander materiaal laten plaatsen. Graag advies hierover. Verder wil ik mijn keukenblad en keukenkast vervangen. Deze zijn oud en aan vervanging toe. Ik weet nog niet precies van welk materiaal ik dit wil. De te vervangen onderdelen van mijn keuken moeten er nog uitgehaald worden.

Gevel renovatie

In eerste instantie gaat het alleen om mijn aanbouw waar de keuken in gesitueerd is (+-35 m2), in een later stadium wil ik de rest van mij hoekwoning voorzien van zowel spouwmuur- als gevelisolatie met sierpleister (+-100 m2). Voor dit laatste zou ik graag een grove prijsinschatting willen gezien ik daar een vergunning voor moet aanvragen.

Grote verbouwing/renovatie

Grote verbouwing aan onze (jaren-80) hoekwoning. We willen op de begane grond vloerverwarming. De bestaande bedekkingen en radiatoren/leidingen moeten verwijderd worden en afgevoerd. Tevens het stucen van deels wanden en plafond begane grond en de trapopgang en op de 1e verdieping de hal. Niet-dragende muur (circa 4,00 meter lang) tussen keuken en de hal doorbreken en 2 schuifdeuren in aanbrengen. Vide in hal verkleinen d.m.v. het plaatsen van een dragende vloer op de 1e verdieping van 1,25 meter x 1,25 meter om de hal op de 1e verdieping te vergroten en het nu grote trapgat te verkleinen. Beneden 3 opdek-deuren vervangen en boven 4 slaapkamer(opdek)deuren vervangen en van de badkamer zowel de deur als het kozijn vervangen. Tevens moet de huidige badkamerruimte vergroot worden ten koste van een slaapkamer. Ook willen we in de voor- zij- en achtergevel spouwmuur-isolatie en de kruipruimte laten isoleren. Ook moeten alle 3 de gevels opnieuw gevoegd worden, geimpregneerd en gereinigd. Voor dit hele project willen wij een Aannemer waarbij 1 persoon als een soort projectleider alle begeleiding en controle op zich neemt en met ons intensief overlegt en ons op alle genoemde werkzaamheden ook kan goed kan adviseren.

Complete renovatie van appartement

Renovatie appartement. Gehele woning leeg trekken en opnieuw opbouwen. Keuken verplaatsen naar woonkamer. Badkamer verplaatsen naar waar nu de wc is geplaatst. stucen 30 m2 Keuken en badkamer slopen en verplaatsen.

Renovatie woning

Wij willen onze woning renoveren, waarbij we de badkamer, keuken en woonkamer willen aanpakken. De badkamer (ca 10m2) is qua indeling goed, maar heeft nieuw badkamermeubilair en nieuwe tegels nodig. De keuken (ca 15m2) willen we helemaal vernieuwen. De wanden in de woonkamer (ca 40m2) willen we laten stucen en schilderen. We zijn erg benieuwd naar de mogelijkheden.

Voorbereiding werkzaamheden voor nieuwe keuken en renovatie toilet

Wij zoeken een vakman om voorbereidingshandelingen te verrichten voor het plaatsen van een nieuwe keuken. Dus leidingen en strijdpunten verleggen/aansluiten. Tevens willen wij de toiletruimte beneden laten renoveren (nieuwe pot, tegels enz enz). Beide graag in week 35 uitvoeren.

Uitbouw achterzijde benedenhuis

Uitbouw achterzijde van 5,00 meter breed met 1 zijde van 2,95 meter en 1 zijde van 3,75 meter uit de gevel dus nieuwe achterzijde gaat schuin lopen. Er moet geheid gaan worden. In de uitbouw moet ook een radiator komen. Mogelijk ook het Balkon op 1e verdieping (dus boven de uitbouw) uitbreiden naar 1,50 meter uit de gevel (mits dit vergunningsvrij mogelijk is). En eventueel nog een kleine renovatie van de keuken op de 1e verdieping.

Keuken renovatie

De folie op de frontjes van de keukenkastjes en lades laten na 19 jaar los. Graag zou ik willen weten wat het kost om de folie te verwijderen en opnieuw te plakken of te spuiten. Eventueel andere oplossingen zijn welkom. Wellicht willen we ook wat apparatuur en het aanrechtblad vervangen.