Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor vloertegels leggen:

Vloertegels leggen

Betreft entree, woonkamer en keuken ca. 55m2. Tegels (30x60) in 1/3 legverband, kleur grijs. Zelf nog niks aangeschaft. Op dit moment ligt er een houten vloer in, maar deze wordt er vooraf zelf uitgehaald. Tevens zitten we er over na te denken om vloerverwarming te nemen.
Onze klant uit Emmen (Drenthe) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloertegels leggen uit heel Nederland:

Vloertegels leggen in mijn hal

Ik wil graag nieuwe tegels in mijn hal neerleggen 4,5 meer lang en 1 meter breed, deze zijn beschadig. Graag 30 x 30

Vloertegels leggen

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht, deze wordt leeg opegeleverd in februari/maart. Het is de bedoeling dat hier een vloer van ongeveer 75m2 wordt gelegd met 90 bij 90 tegels. De tegels gaan wij zelf aanschaffen.

Renovatie toilet

Wij zijn van plan om het toilet totaal te laten renoveren en zoeken contact met een geschikte installateur. Onderstaand heb ik geprobeert om de bestaande en de gewenste situatie zo nauwkeurig te omschrijven om U een eerste indruk te geven. Bestaande situatie De WC-ruimte heeft de afmetingen 82cm x 117cm. De vloer is van hout, met eronder vloertegels. De ruimte is betegelt met tegeltjes 15cm x 15cm tot een hoogte van ca 150cm. Daar boven is gestukadoord. Verder bevindt zich in de ruimte een staande WC-pot met stortbak en een klein fonteintje. Lichtschakelaar in de betegeling. Natuurlijke ventilatie in het plafond. Gewenste aanpassingen Slopen van de bestaande WC pot, stortbak en fontein. Leveren en monteren van een vlakspoel wandcloset met softclose zitting (wit) Leveren en monteren van een klein fontein. (wit) Afvoer in de muur leggen. Leveren en monteren wandtegels 30cm x 60cm voor betegeling tot hoogte van ca 150cm Leveren en monteren vloertegels 60cm x 60 cm.

Dubbellaagse vloertegels verwijderen

Ik wil de vloertegels van de woonkamer, entree en toilet laten verwijderen. Het gaat in totaal om 60 vierkante meter. Wij hebben destijds de tegels laten leggen op een ander laag tegels. Daaronder zit de vloerverwarming. Omdat het door de dubbele laag niet zo warm wordt, willen we beide lagen tegels laten verwijderen. Graag wil ik weten wat de prijs hiervan is.

Vloertegels verwijderen en nieuwe vloer leggen

Wij willen misschien de tegelvloer in de woonkamer laten verwijderen. De keuken is hier op geplaatst. Onder de tegelvloer zit vloerverwarming, die moet behouden blijven. Ik weet niet of de vloer in cement ligt of is geplakt. Het is ongeveer 50 m2 waaronder gang en een gangkast en dus de keukenkastjes die op de vloer staan. Hier wil ik graag een prijs voor aanvragen: voor als ze in cement liggen of verlijmd. Graag dan ook zover klaarmaken (egaliseren) van de vloer dat er direct een andere (waarschijnlijk tegels) vloer op kan worden gelegd en de nieuwe vloer leggen. Graag de afvoerkosten apart vermelden op de offerte.

Vloertegels leggen in de wc

Er moeten in de wc vloertegels gelegd worden. De afmeting is 100 cm breed en 120 cm lang. Het toilet zal moeten worden verwijderd en daarna weer worden gemonteerd.

Vloertegels leggen

Ik wil mijn garage van ca. 5x3 m met Praxis tegels (30x30 cm) laten betegelen. Is dat mogelijk en zo ja wat zijn de kosten?

Verbouwing keuken

Ik heb een nieuwe keuken en deze wil ik laten verbouwen. - Aanpassen leidingwerk elektra, gas en water. - Stucen muur (3 bij 3 meter , en dat keer twee, en dan nog een klein stukje van 2 m2) - Leggen vloertegels (schaf ik zelf aan)

Sierbestrating leggen binnenplaats

Ik wil graag in oktober mijn binnenplaats van 10 vierkante meter laten bestraten met Portugese mozaïek vloertegels. het ligt aan de kosten of ik deze zelf regel. Er ligt nu iets van een houten vlonder, dit kan ik zelf weghalen. Ik weet nog niet wat er onder de vlonder zit, dit weet ik binnenkort.

badkamer en toilet betegelen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor de volgende werkzaamheden voor mijn nieuwbouw appartement in Amsterdam Houthavens. Het totale oppervlakte van de woning is 61m2, plafondhoogte 2,9m. 1. Leggen van wand- en vloertegels in badkamer, oppervlakte wand 26m2, vloer 6m2 2. Leggen van wand- en vloertegels in toilet, oppervlakte wand 10m2, vloer 1,3m2 De wand- en vloertegels heb ik nog niet uitgekozen. Ik wil een wand in de badkamer een accent geven met een kleur, of een bijzondere grote tegel (45x120) plaatsen, de rest van de wanden een neutrale witte rechthoekige tegel. De vloer worden vierkante tegels (60x60). In het toilet wil ik misschien hexagon, visgraat of metro tegels. Hier ben ik nog niet over uit. De oplevering is midden oktober en ik zou in december willen intrekken. Graag ontvang ik een offerte voor bovengenoemde werkzaamheden.

Partners

Partners van Casius