Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor lambrisering betegelen in de keuken:

Lambrisering betegelen in de keuken

Ik wil in mijn keuken een lambrisering laten betegelen met tegels van 13 x 13 cm die ik daarvoor al gekocht heb. Het gaat om 4 m² tegelwerk. Er zit in die muur 1 stopcontact en er is verder geen snijwerk. Ik wil graag witte voegen. Lijm, kit en voegmiddel laat ik graag door de vakman meebrengen. Ik ontvang graag uw offerte.
Onze klant uit Emmen (Drenthe) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lambrisering betegelen in de keuken uit heel Nederland:

Toiletruimte maken

Om dit in de week van 18 september te doen? In de hal bevindt zich momenteel een garderobekast van 128.50 x 96 cm. Graag willen wij een staand toilet (aan de 96 cm binnenmuur) en een fonteintje (in de buitenhoek) in deze ruimte (kopen wij zelf). En een deur (ronde toog rechte te maken) De tegel in de vloer blijven liggen (vinden wij mooi). Uitvoer van het staande toilet hebben wij dan ook voor ogen, in de muur onder de trap. Onder de trap is een kelder. Riool ligt naast het huis. Fonteintje aan de buitenmuur, in de hoek. De muren zijn wij aan het overwegen om of volledig te betegelen of half lambrisering met half stucwerk. Elektriciteit is al aanwezig in de ruimte.

Badkamer renoveren

Badkamer grotendeels renoveren. Plaatsen bad, douche, wastafel, toilet en tegelwerk. Betegelen wand gedeeltelijk i.v.m. houten lambrisering ongeveer 6 vierkante meter hout. Afmeting badkamer 5 x 2 meter (2 meter hoog). Vloer betegelen. Levering van de materialen in overleg met het bedrijf.

Betegelen, schilderen en lambrisering

Wegens lekkage dient vloer en wand in gang en toilet opnieuw te worden gedaan. De vloer loopt door van gang naar toilet (aleen gescheiden door deur, geen drempel). Deze moet geheel opnieuw betegeld worden. Oppervlakte circa 3,5 bij 1 meter. De muur dient geschilderd te worden en er dient een lambrisering geplaatst te worden. Het schilderwerk betreft in de toilet het deel boven de lambrisering van circa 3,5 m2 en in de gang circa 4 m2. De lambrisering dient in het toilet aan alle drie de wanden te worden geplaatst, in de gang slechts aan 1 muur. In de andere muur zitten twee deuren. Tevens dient in het toilet een koof geplaatst om de waterleiding weg te werken. Tegels en lambrisering en verf verzorgen we zelf. Koof graag in overleg

Lekkage toilet herstellen

Waterschade herstellen, eventueel opknappen van WC (inclusief betegelen). Waarschijnlijk lekkage vanaf toilet door de muur naar de hal, waar de lambrisering helemaal is bolgeslagen. Dus van het toilet het tegelwerk vervangen en muur herstellen.

renoveren wc en kleine badkamer en hal

Renoveren wc, kleine douche-cel, en kleine hal. WC: -verwijderen oude wandtegels, vloertegels, w.c., waterleiding(en) lichtschakelaar -wanden vlak maken en betegelen (tot 1.20) -vloer betegelen -plaatsen nieuw closet (indien mogelijk hangend) -infrezen en plaatsen nieuwe waterleiding(en) -nieuw inbouwlichtschakelaar plaatsen -spachtelpoetzen wanden Douchecel: -verwijderen oude wandtegels, waterleiding(en) douce bak, wasbak, leiding afvoer condenswater van C.V., deur van slaapkamer naar douce-cel -wanden vlak maken en geheel betegelen -vloer betegelen -plaatsen nieuwe douche bak (cabine) -plaatsen Kleine hal: Lambrisering verwijderen en de wanden spachtelpoetzen. Gaat om ong. 6m2.

Fontein en toiletpot verwijderen en ...

Fontein en toiletpot verwijderen en vervangen. Afvoerbuizen waar nodig vervangen Renovatie toilet (oud behang en tegels verwijderen) muur opnieuw betegelen tot plafond. Lambrisering (soort vensterbank om toiletspulletjes te plaatsen) aanbrengen. Toiletvloer opnieuw betegelen. Plafond witten. Lamp ophangen. Er is maar 1 toilet in huis dus moet bruikbaar blijven. Aanschaf van sanitair in overleg met de vakman. Echte vakman gevraagd.

Nieuwe keuken: alle voorbereidingen met ...

Nieuwe keuken: alle voorbereidingen met leidingen en electriciteit, apparatuur aansluiten. Keuken: plafondje (4 m2 vervangen) Woonkamer: gedeelte wand stucen Badkamer: betegelen, douche aansluiten, wandmeubel aansluiten, douchemuur bouwen (gasbeton), leidingen voorbereiden, toiletaansluiting maken. Hal: lambrisering verwijderen, muur stucen Overig: kleine reparaties bouwtechnisch rapport (houten deur achtergevel repareren bijv.) Het gaat dus om een badkamer en een keuken (dit was niet in te voeren bij de opties). Datum planning dienstverlening: 1/9/2006

Muurtje, wastafel en douche slopen. Deel ...

Muurtje, wastafel en douche slopen. Deel tegelwerk slopen. Engels bad, toilet, wastafel plaatsen. Lambrisering rondom aanbrengen. Inpandige douchecabine bouwen. Vloer betegelen. Plafond verlagen en pleisteren. Toilet en bidet plaatsen. Deel van het werk zelf gestart. Door tijdgebrek geen vorderingen.