Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Emmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Emmen heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Emmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Emmen of directe omgeving.

622 klanten uit Emmen bevelen een bij Casius in Emmen aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Emmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woning betegelen + aanbrengen cementdekvloer, trappenhuis betegelen, betegelen van twee badkamers, woonkamer, keuken en hal betegelen, plavuizen vloer leggen, toilet en badkamer betegelen, tegelen badkamer: wanden en vloer, tegelwerk vloer en wanden wellness, badkamer betegelen, badkamer betegelen, vloer woonkeuken en hal betegelen, badkamervloer en wcwand tegelen, badkamer betegelen, trappenhuis betegelen, vloer betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Emmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Emmen:

Keuken renovatie of compleet nieuwe keuken plaatsing

Ik heb een nieuwe woning gekocht en ik ben op zoek naar iemand die mijn keuken (geschat 3 bij 4) kan renoveren dmv te betegelen (tegels koop ik). Er moet ook elektra aangelegd worden en leidingen verlegd worden. Ik overweeg ook om een compleet nieuwe keuken te plaatsen dus ik zou graag nog een aparte offerte willen ontvangen met de kosten daarvan.

Badkamer betegelen

De vloer, douche gedeelte en de omlijsting van het ligbad wil ik graag laten betegelen. De oppervlakte zal ongeveer 6 m2 zijn.

Tegels zetten

Wij willen onze wc beneden renoveren. De muren (tot 1. 50 hoog) moeten worden voorzien van nieuwe tegels (ca. 8 m2 over bestaande tegels). Daar hebben we in ieder geval iemand voor nodig. Er komt ook een nieuw duoblok en fonteintje. Het plaatsen hiervan regelen we of zelf of mag ook eventueel de tegelzetter doen. Dit alles liefst zo snel mogelijk omdat de spullen hiervoor al klaarstaan. Maar een paar weken wachten is mogelijk.

Vloertegels leggen

Betreft entree, woonkamer en keuken ca. 55m2. Tegels (30x60) in 1/3 legverband, kleur grijs. Zelf nog niks aangeschaft. Op dit moment ligt er een houten vloer in, maar deze wordt er vooraf zelf uitgehaald. Tevens zitten we er over na te denken om vloerverwarming te nemen.

Lambrisering betegelen in de keuken

Ik wil in mijn keuken een lambrisering laten betegelen met tegels van 13 x 13 cm die ik daarvoor al gekocht heb. Het gaat om 4 m² tegelwerk. Er zit in die muur 1 stopcontact en er is verder geen snijwerk. Ik wil graag witte voegen. Lijm, kit en voegmiddel laat ik graag door de vakman meebrengen. Ik ontvang graag uw offerte.

Keralite tegels leggen

De bestaande vloer met natuursteen tegels, gelegd in de specie egaliseren. Daarna een nieuwe tegelvloer leggen met keralit tegels 50 x 100 cm 5,5 mm dikte. Betreft een oppervlak van ongeveer 80-85 m2.

Voegen in de douche vervangen

Circa 12 m2 voegen frezen en opnieuw voegen.

Tegels zetten rondom het bad

Rond mijn bad wil ik graag tegels van ongeveer 33 x 66 cm in verstek laten zagen. Indien mogelijk eind volgende week of de week daarop. Het mag ook in de avonduren of op een zaterdag.

Tegels vastplakken, voegen en

Heb wat tegels los zitten en er moet onder nieuwe kitrand in want op de slaapkamer word het wat nat onderaan

Vloertegels leggen in kantoorpand

120m2 vloertegels leggen in een kantoor pand (3 kantoor en vierkant werk

Toilet met vloertegels betegelen

Ik wil graag circa 5 m2 vloertegels laten leggen in mijn toilet. Ik ontvang graag een offerte waarin staat wat de kosten zullen zijn voor het verwijderen van de huidige tegels, het leveren van nieuwe tegels en de werkkosten.

Vloertegels in de keuken laten leggen

Vloertegels laten leggen in de keuken, oppervlakte is bijna 5 m2. Rechthoekige vloertegels. Ondergrond is betonnen vloer, redelijk glad. Graag in week 12 leggen.

Tegelzetten in de badkamer

Betegelen van wanden en vloer in de badkamer. De wanden zijn gestuct en klaar om te tegelen. Het zijn tegels van 30 x 60 cm. Wanden 20 m2 en vloer 5 m2. Tegels zijn besteld. Lijm en voegsel moet er nog komen. Graag een indicatie van kosten per mail.

Keuken en toilet betegelen

In de keuken dient er een vloeroppervlak van 6.64 m2 betegeld te worden. Ook in het toilet wil ik de vloertegels vervangen. Deze ruimte is ongeveer 1 bij 1 meter.

Betegelen badkamer

Een kleine badkamer welke opnieuw netjes betegeld moet worden. Het gaat om de vloer en wanden. Tegels kopen we zelf. In totaal ongeveer 25 m2.

Vloer keuken betegelen

Tegels in keuken aanbrengen, ongeveer 7 m2 op de vloer. Tegels zijn nog niet gekocht, wel uitgezocht.

Toiletwand betegelen

De wanden van de WC zijn nu nog voorzien van behang en dat wil ik graag betegeld hebben.

Hallo, Er moet een toiletpot vervangen ...

Hallo, Er moet een toiletpot vervangen worden.Verder moeten er wandtegeltjes worden geplakt. Ook een wastafeltje verwijderen. Graag een prijsopgave vooraf. Materialen in overleg. Handig om te komen kijken.

Vloer betegelen, keuken, bijkeuken en ...

Vloer betegelen, keuken, bijkeuken en hal. totale oppervlak ongeveer 20m2. Het moet over een andere tegelvloer gelijmd worden, dus geen kapwerk etc.

Het is tegelwerk voor de keuken van een ...

Het is tegelwerk voor de keuken van een nieuwbouwwoning. De wanden zijn glad. Het gaat om 2,5 vierkante meter.