Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelvloer repareren in de badkamer:

Tegelvloer repareren in de badkamer

Ik wil graag onze vloertegels in de badkamer laten repareren en de wasbak in de doucheruimte. Op 1 tegel in de badkamer zit een flinke barst en ook in de wasbak. We willen graag deze tegel vervangen hebben en een nieuwe wastafel. De tegel is aanwezig, de wastafel niet. De badkamer bevind zich op de eerste verdieping en het is goed bereikbaar.
Onze klant uit Coevorden (Drenthe) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelvloer repareren in de badkamer uit heel Nederland:

Afvoerputje repareren

De afvoer van de douche zit verstopt, en bij het ontstoppen met een veer is het putje in de vloer losgekomen. Daardoor is er lekkage naar de vloer eronder. Het putje zit in de tegelvloer van de douche.

Tegelvloer en opknappen wc

Ik wil graag een nieuwe tegelvloer in de keuken, gang en toilet laten leggen. De oppervlakte hiervan is ongeveer 20 m2. Daarnaast wil ik op de wanden van het toilet opnieuw laten betegelen tot aan de helft. Deze ruimte is ongeveer 1 bij 1 meter groot. Er zit mogelijk ook een lek bij de toiletpot, dit wil ik graag na laten kijken en zo nodig laten repareren. Verder zou ik graag een fonteintje en nieuwe spoelknop in het toilet aan laten brengen. Ook zou ik graag de toilet deur laten maken: deze klemt en het slot gaat stroef.

Tegelvloer repareren

Ik wil 50 m2 tegels laten repareren. De tegels zijn er al uit. De oude lijm moet wel nog weggehaald worden.

Reparatie tegels woonkamervloer

Ik heb een tegelvloer op de begane grond. Tegels van 60 x 60. Vanwege hijwerkzaamheden aan de A9 is er een tegel gebroken, en zitten er meer dan 30 los. Ik zou graag kosteloos vrijblijvend een offerte willen ontvangen van een erkend bedrijf voor het repareren van mijn vloer. Met de offerte moet ik dan richting Rijkswaterstaat. Wanneer er gerepareerd kan worden, is nog niet bekend.

Oorzaak van een holle tegelvloer opsporen en verhelpen

Betreft woning opgeleverd in 2009. Tegelvloer klinkt over driekwart van de vloer hol. Tevens knappen de voegen. Graag willen we weten wat hier de oorzaak van is en wat we eraan kunnen doen om dit te laten repareren of dat we een nieuwe tegelvloer moeten kopen. De tegelvloer ligt er sinds 2009 in. De ondervloer is beton.

Reparatie van een kunststof serre

Het gaat om het repareren van een kunststof aanbouw van 6 meter bij 2 meter. Dak, want isolatieglansruiten zijn lek Aan voorzijde sluiten de twee schuifdeuren in het midden niet goed meer. Er is tevens een verzakking, al is dat aan de tegelvloer binnen niet te constateren. Er zal ter plaatsen moeten worden gekeken voor een vrijblijvende offerte.

Verwijderen van een tegelvloer

In de tegelvloer in onze woning van 35 jaar oud zijn in de afgelopen jaren scheuren ontstaan. Dit is waarschijnlijk aarbevings-schade veroorzaakt door de gaswinning in de regio. Het is aan de CVW (NAM organisatie) om de schade te ontkennen, deze komen nu dan ook geregeld langs om aanbiedingen te doen om de schade af te kopen. De oplossingen waar ze mee komen zijn o.a. en dekvloer en hout over de bestaande tegelvloer leggen, met als nadeel dat je vloer 5 cm omhoog komt. Ook de uitspraak is gedaan:'we halen de defecte tegels eruit, repareren de scheur en leggen er weer een paar nieuwe tegels die op de bestaande tegels nagemaakt worden terug'. Al met al halve maatregelen en een hoop technische dwalingen en bluf. Graag zouden wij van jullie weten wat de kosten zijn van het verwijderen van de bestaande vloer (tegels en cementdeklaag) en egaal afleveren t.b.v. een nieuwe tegelvloer. Ook zouden wij graag van jullie weten of er tijdens dit proces kans is dat de betonvloer verder gaat scheuren?! Dit is een argument van de CVW om niet te kiezen voor verwijderen maar over de oude vloer heen te leggen. Op woensdag 30-8 a.s. komt er weer iemand van het CWV langs, het zou fijn zijn als we voor deze afspraak al het een en ander van jullie weten! We maken graag zo snel mogelijk een afspraak. We staan open voor uw advies en ontvangen graag een vrijblijvende prijsopgave.

Dilatatievoeg repareren en tegels vervangen

Ik wil in onze woonkamer de dilatatievoeg van 5 meter lang in de tegelvloer laten repareren. Verder wil ik graag 2 gescheurde hoektegels laten vervangen. De vloer meet 40 m². Er is te horen dat er hier en daar holle ruimtes onder de tegels zitten. Ik laat graag even beoordelen of daar iets aan gedaan moet/kan worden. Ik maak graag een afspraak.

Keuken en bijkeuken samenvoegen tot woonkeuken

Ik wil graag een keuken (10 m2) en een bijkeuken (10 m2) samenvoegen tot 1 woonkeuken door: - Afdekken keuken + doorvoer naar woonkamer; - Verwijderen van 8 m2 tussen muur, niet dragend, inclusief elektra punten in deze muur; - 10 m2 houtenvloer verwijderen in keuken; - 10 m2 tegelvloer verwijderen in bijkeuken; - 12 m2 wandtegels verwijderen in bijkeuken; - Binnendeurkozijn verwijderen in de tussenmuur; - Vloer repareren, CV ketel/wasaansluiting/wasbak worden omgelegd naar schuur; - Doortrekken verlaagd plafond keuken met spotjes naar bijkeuken; - Stuken muren/plafond en schilderen muren/plinten/kozijnen; - Nieuw kozijn + binnendeur naar garage,vanuit de oude bijkeuken; - Tegels leggen in woonkeuken, 20 m2. Ter info: Loodgieter en elektricien zijn al geregeld, die werkzaamheden kunnen buiten beschouwing worden gelaten voor deze klus.

Waterschade in de badkamer herstellen

Door een lekkende syphon is er waterschade aan de badkamervloer ontstaan, losgeweekte tegels, schade aan het stucwerk van de omringende muren. Graag een offerte voor het repareren van de syphon, tegelvloer en stucwerk van de muren. Het aantal m2 is in overleg.

Partners

Partners van Casius