Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor badkamer en toiletten betegelen:

Badkamer en toiletten betegelen

Badkamer boven tegelen (vloer + wanden). Toilet beneden en 1 boven hangtoiletten tegelen.
Onze klant uit Coevorden (Drenthe) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer en toiletten betegelen uit heel Nederland:

Verbouwing badkamer met extra toilet, muurdoorbraak en meer

Oude badkamer geheel strippen en compleet nieuwe badkamer plaatsen. ??Vragen aan user: Afmeting: Huidig: 1.75 m bij 2.60 m. Wordt: 3 m (ipv 2.60 m) bij 1.75 m. In totaal aan wanden is: 25 m2 Afvoeren en strippen? Moet nog gestript worden, dit laat ik graag door u doen. Graag ook het materiaal afvoeren. Plafond? Het plafond moet worden verlaagd. Muren en vloer? Moeten beiden worden betegeld. Plaatsen van douche/meubels? Er moet een muur doorgebroken worden, deze moet verzet worden, waardoor de badkamer groter wordt. Dan graag betegelen. Wc en washok moeten ook deels worden betegeld. Dit wil ik in dezelfde stijl als de badkamer. Het washok hoeft alleen de vloer van 9 m2 worden betegelt. In de badkamer moet een extra wc worden geplaatst naast de huidige wc, deze moet wel doorgetrokken worden. De oude wc moet vervangen worden. Dus: 2 toiletten plaatsen, waarvan 1 opnieuw aanleggen. Een douchewand plaatsen, een losstaand bad waar ook een losstaande kraan komt waarvan het leidingwerk via de grond moet gaan. Nog een wastafel inclusief meubel met spiegel, een radiator (modern) plaatsen. De douche verplaatsen en een afvoergoot maken. En nog een paar kleine dingetjes zoals wc houder en handdoekenrek monteren. In het toilet moet een fonteintje worden gemonteerd. Het liefste zouden wij in mei willen beginnen.

Verlagen plafond gehele woning met spotjes realiseren

Graag ontvang ik een prijs voor het verlagen van het plafond op de begane grond en de eerste verdieping. Zowel voor de kamers, badkamer, toiletten, woonkamer als de overlopen. Verlichting zoals ledstrips, spots en lichtrail in overleg. Zie pdf voor oppervlakte, circa 150 m2. Het verlaagde plafond is eigenlijk voor de inbouw spotjes, we willen zo min mogelijk verlagen 5-7 cm. Materiaal van plafond maakt niet uit. Afwerking met stuc, en schilderen optioneel. Het zal waarschijnlijk rond januari 2021 uitgevoerd moeten worden.

Badkamer en 2 aparte toiletruimtes realiseren

* Sloopwerk: bestaande badkamer (3.25 m x 2.65 m). Oude ligbad, aparte douchecabine, badkamermeubel, vloertegels (eventueel wandtegels verwijderen, tegel-over-tegel is ook mogelijk voor de wanden ) en elektrische vloerverwarming verwijderen. * Plaatswerk: een wand van gasbeton gebouwd als afscheiding van de doucheruimte. De wand zal dan ongeveer 1.80 m lang, 2.10 hoog en 15 cm dik worden. Op de vloer komt een douche-drain van 1.20 m. Zie 3D foto. * Er komen 2 nieuwe wasbakken op een wastafelmeubel van 1.60 m met spiegel van eveneens 1.60 m. De leidingen/afvoer voor de wastafels komen straks achter een voorzetwand van een diepte van 10 cm. De voorzetwand willen we over de hele breedte van 2.65 m. Vanuit de voorzetwand komen de kranen voor de 2 nieuwe waskommen. De leidingen en afvoer in de huidige situatie zijn goed bereikbaar en hebben hooguit minimale aanpassingen nodig. Bij de douchehoek zal de leiding en afvoer iets verschoven moeten worden. Voor de rest zal het hem niet in het leidingwerk zitten geloof ik. Naast de deur zal een elektrische radiator worden opgehangen waar 2 elektra leidingen klaarliggen en elektrische vloerverwarming. Plafonds hoeven niet verlaagd te worden met spotjes. * 2 toiletten eruit met inbouwreservoir vervangen voor nieuwe. * En betegelen als de badkamer. Afmeting vloertegels: 60 x 60 cm gerectificeerd (antraciet) Afmeting wandtegels: 30 x 60 cm gerectificeerd (glans wit) Afmeting wandtegels strokenmix op de voorzetwand en 2 voorzetwand toiletten: 10 x 60 cm, 15 x 60 cm, 20 x 60 cm gerectificeerd (antraciet) Als het kan, willen wij in april starten.

Nieuwe woning bouwen

Wij willen graag geschakelde woning laten bouwen op een kleinere kavel (275 m2). Volgens de kavel paspoort mag er max. 6,75 m x 13 m gebouwd worden met een max hoogte van 13 m. De woning moet aan 1 zijde tegen de erfgrens aan liggen, dus geschakeld aan de woning van de buren. Onze voorkeur gaat uit naar een plat dak en 3 woonlagen, elektra en stucwerk, een fundering, gemetselde buitenkant, 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten, en een werkkamer. Op de kavel is geen ruimte voor een garage. Het gaat om kavel EKW4004. De kavel is goed bereikbaar. Het liefst een compleet afgebouwde woning tegen een lage prijs, vanwege beperkte budget. We hebben nog geen vergunning en bouwtekeningen. Wat kunt u voor ons betekenen?

Klein huis bouwen

We willen een vrijstaand huis van 70 - 100 m2 op een kavel van 165 m2 laten bouwen volgens traditionele stijl of houtskeletbouw afhankelijk van de kosten. Belangrijkste is dat er ook nog fundament nodig is. Huis kan casco opgeleverd worden (stucwerk en elektra in overleg). Ik heb nog geen bouwtekeningen of vergunningen aangevraagd. Verder wil ik dat het huis maximaal 2 verdiepingen krijgt, 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer en max 2 toiletten.

About New House Construction Estimation Request

Ik wil 4 of 5 rijtjeswoningen laten bouwen voor mij en mijn vrienden. Dit zijn onze wensen: - Alle huizen zijn 130 m2 per stuk, en komen op een kavel van 1260 m2. De huizen moeten compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, fundering en gemetselde buitenmuren. - Elk huis krijgt 3 verdiepingen (met een zolder) - 2 of 3 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, en 1 keuken. - Hier is een vergunning voor nodig, en het zou fijn zijn als u mij kon helpen met de aanvraag hiervan. - Ik heb nog geen bouwtekeningen, ik heb tot nu toe alleen een plan gemaakt Ik ben benieuwd naar wat de kosten zijn.

Prefab of houtskelet woning bouwen

Ik wil een levensloop woning met een oppervlakte van ca 150 m2 op en kavel van 860 m2 laten bouwen. Jaren 30 stijl. De woning moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en een houten of prefab constructie. Verder wil ik 1 slaapkamer op de beneden verdieping, 2 of 3 slaapkamers op de bovenverdieping, 1 badkamer, 1 keuken, 1 woonkamer, en 2 toiletten. Ik zit nog in de oriënterende fase en heb dus nog geen bouwtekeningen en vergunningen.

Bungalow bouwen

Ik wil een bungalow van 150 m2 laten bouwen op een kavel van 500 m2. Ik heb nog geen bouwtekeningen en nog geen vergunningen maar dit is ongeveer wat het moet gaan worden: - Compleet met elektra en stucwerk, en een fundering - De afwerking aan de buitenkant moet met duurzaam materiaal gedaan worden - 1 senioren slaapkamer, 1 normale slaapkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, 1 kantoorruimte en een berging. \ Ik zou graag willen weten wat dit gaat kosten en ik ontvang graag een prijsindicatie.

Badkamer en toiletten in huis

Ik wil het toilet en de badkamer in mijn huis opwaarderen. Ik wil de wc in het toilet op de eerste verdieping veranderen. Ik wil de toilet in de badkamer op de tweede verdieping veranderen. Ik wil de douchecabine in de badkamer op de tweede verdieping veranderen. Het oude materiaal graag verwijderen en afvoeren. Afmetingen zijn niet bekend.

Stucen + sauzen + sierlijst plaatsen

Wij willen graag in onze woning het volgende laten doen: - Vliesbehangen of pleisteren van alle ruimtes behalve de badkamer, de berging en het washok op de 2e verdieping. Overal dient er vanaf de grond tot aan het plafond te worden afgewerkt los van de toiletten. Deze dienen namelijk vanaf 150 cm vanaf de grond tot aan het plafond te worden behangen/gepleisterd en te worden gesaust. Mocht het vliesbehang worden, dit graag door de vakman laten regelen. - Afneembare verf 2 keer sauzen + optie in de prijsopgave als we voor 3 keer sauzen kiezen - Sierlijsten plaatsen op het plafond op de begane grond (keuken en woonkamer) De sierlijst leveren we zelf en alstublieft in de offerte alle berekende vierkante meters per ruimte weergeven. In de bijlage hebben we de plattegronden en de doorsnede van de woning toegevoegd. We zien uit naar uw prijsopgave en mocht u vragen hebben, horen wij het graag.

Partners

Partners van Casius