Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Buinen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Buinen heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Buinen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Buinen of directe omgeving.

11 klanten uit Buinen bevelen een bij Casius in Buinen aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 7,2/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Buinen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: badkamer en woonkamer betegelen, badkamer en vloer in woonkamer laten betegelen, woonkamer vloer leggen/betegelen, vloer tegelen, badkamer betegelen, vloer van woning betegelen, badkamer laten betegelen en smeervloer aanbrengen, betegelen van vloer in woning, vloertegels leggen begane grond, badkamer laten betegelen, bG-vloer van appartementen-complex betegelen, cementdekvloer en keramische tegels leggen, vloer en sanitaire ruimtes betegelen, badkamer verbouwen, vloer- en wandtegels aanbrengen in badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Buinen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Buinen:

Ik ben op zoek naar een tegelzetter voor ...

Ik ben op zoek naar een tegelzetter voor het zetten van vloertegels in mijn gang van 10 meter lengte en 1,2 mtr breedte. Ook een daaraan liggend halletje van 2,5 x 4 mtr. De oude tegels zijn verwijderd en de vloer moet worden ge-egaliseerd. Ik heb al tegels besteld en die heb ik met een week of drie in huis. Het is een oud huis waarvan de wanden niet 100% haaks en evenwijdig lopen. Er is dus aardig wat snijwerk. Graag zou ik in de laatste week van februari de tegels gezet hebben. Mogelijk kan ik van u een offerte ontvangen.

het opnieuw betegelen van de hal , er ...

het opnieuw betegelen van de hal , er ligt een plavuizen vloer en hier moet overheen getegeld worden de ha l is 8m2