Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Benneveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Benneveld heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Benneveld u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Benneveld of directe omgeving.


Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Benneveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: badkamer en woonkamer betegelen, badkamer en vloer in woonkamer laten betegelen, woonkamer vloer leggen/betegelen, vloer tegelen, badkamer betegelen, vloer van woning betegelen, badkamer laten betegelen en smeervloer aanbrengen, betegelen van vloer in woning, vloertegels leggen begane grond, badkamer laten betegelen, bG-vloer van appartementen-complex betegelen, cementdekvloer en keramische tegels leggen, vloer en sanitaire ruimtes betegelen, badkamer verbouwen, vloer- en wandtegels aanbrengen in badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Benneveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Benneveld:

Het tegelen van een badkamer, bestaande ...

Het tegelen van een badkamer, bestaande uit 4 muren waarvan 3 voorzien van tegels. De bedoeling is dat er 4 muren worden getegeld( dus ook over de bestaande tegels. Totale oppervlak 17,5 m2. Tegels die door ons worden aangekocht zijn 25 x 33 cm keramisch. De bedoeling is een strip op ongeveer 1,35 m. 1 wand heeft een stopkontakt verder zijn alle muren zonder uitsparingen. Wij zorgen zelf voor schone vetvrije ondergrond en waar gestuct is van een voorstrijklaag. De muren zijn redelijk tot goed vlak. De vloer van 5 m2 moet worden getegeld, normaal gelegd. Vermoedelijk met tegels in de afmetingen 30 x 30 cm door ons zelf aan te kopen. Keramische tegels. Ik wil vrijblijvende offerte voor het tegelen incl lijm en voegsel