Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor vloer betegelen met oude harlinger plavuizen:

Vloer betegelen met oude Harlinger plavuizen

Ik wil de gang vloer laten betegelen met geglazuurde oude Harlinger Plavuizen 20 bij 20 bij 1, 5 centimeter. De tegels worden aangeleverd door Harlinger Plavuizen in verschillende kleuren en dienen in wildverband gelegd te worden op een betonvloer.
Onze klant uit Beilen (Drenthe) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer betegelen met oude harlinger plavuizen uit heel Nederland:

Tegels badkamer

Wij zijn bezig met de renovatie van onze badkamer en toilet. Sloopwerk is al gedaan. Zijn nu opzoek naar iemand die de vloer en gedeelte muren van betegelen. Badkamer circa 5m2 en toilet 2m2. Tegels als in ons bezit. Welke kosten zouden hierbij komen kijken?

Badkamer

Ik wil graag een hangtoilet mijn radiator op een andere plaats de leidingen weggewerkt voor zover dat kan en de vloer en wand betegelen en een nieuwe douche en wandmeubel ophangen de materialen heb ik al in huis

Keukenvloer

Ik wil graag de keukenvloer laten betegelen. De totale oppervlakte is netto ± 9m2. Aan één zijde moeten de tegels gaan aansluiten tegen een laminaatvloer. De vloer is al redelijk vlak en wordt op op een bestaande tegelvoer geplaatst.

Toilet renoveren

Ik wil het toilet laten renoveren: plaatsen nieuwe toiletpot, fonteintje, wc rolhouder, wanden en vloer betegelen. Afmeting: ca. 117 x 80 cm. Afvoeren oud sanitair. We willen iets meer ruimte winnen, dus iemand die even komt kijken van tevoren is fijn. Graag alleen reacties van vakmensen, die ook garantie geven op het geleverde werk. Uitvoering z.s.m.

Toilet renoveren

Ik wil het toilet laten renoveren: plaatsen nieuwe toiletpot, fonteintje, wc rolhouder, wanden en vloer betegelen. Afmeting: ca. 117 x 80 cm. Afvoeren oud sanitair. We willen iets meer ruimte winnen, dus iemand die even komt kijken van tevoren is fijn. Graag alleen reacties van vakmensen, die ook garantie geven op het geleverde werk.

Vloer betegelen

Ik wil graag de woonkamer / hal / keuken laten tegelen. Houtlook tegel. Cementdekvloer aanwezig. 52m2. Tegels al aanwezig

Badkamer vloer betegelen

Ik wil de badkamer (8m2) vloer laten betegelen. En er moet een drain gelegd worden. De tegels die we gekocht hebben (60x60) mogen over de al liggende tegels gelegd worden.

Keukenmuren en vloer betegelen

Graag de keukenmuren en vloer betegelen. De vloertegels en wandtegels zijn al aanwezig.

Renovatiewerk in de badkamer

Hierbij een verzoek tot een vrijblijvende offerte. Het betreft het renoveren van de badkamer met onder andere het aanleggen van een inloopdouche en het betegelen van de badkamer. - te betegelen wanden 25 m² inclusief bestaande ombouw van het bad (tegels 30 x 60 cm) - eventueel impregneren van de wanden - tegelen vloer 5 m² (tegel 60 x 60 cm). Leveren en plaatsen van Y-Tongblokken. Verhoging 7 cm. - het infrezen van de waterleiding voor de douchekraan. Lengte vanaf de wastafel ongeveer 1 meter. - het monteren en aansluiten van de douchedrain en aansluiten op de afvoer van de wastafel. - het verwijderen en terugplaatsen van de radiator, wastafel en andere sanitair

Aangekochte tegels laten leggen

Ik wil de vloer laten betegelen. Het gaat om een oppervlak van 106 m2.

Partners

Partners van Casius