Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Beilen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Beilen heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Beilen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Beilen of directe omgeving.

62 klanten uit Beilen bevelen een bij Casius in Beilen aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Beilen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: badkamer en woonkamer betegelen, badkamer en vloer in woonkamer laten betegelen, woonkamer vloer leggen/betegelen, vloer met vloerverwarming betegelen, toilet tegelen, vloer tegelen, badkamer betegelen, vloer van woning betegelen, badkamer laten betegelen en smeervloer aanbrengen, betegelen van vloer in woning, vloertegels leggen begane grond, badkamer laten betegelen, bG-vloer van appartementen-complex betegelen, cementdekvloer en keramische tegels leggen, vloer en sanitaire ruimtes betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Beilen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Beilen:

Vloer betegelen met oude Harlinger plavuizen

Ik wil de gang vloer laten betegelen met geglazuurde oude Harlinger Plavuizen 20 bij 20 bij 1, 5 centimeter. De tegels worden aangeleverd door Harlinger Plavuizen in verschillende kleuren en dienen in wildverband gelegd te worden op een betonvloer.

Keuken tegels plaatsen

Wij hebben een keuken geplaatst en vanmiddag tegels uitgezocht voor de achterwand. Maar nou hebben we iemand nodig die de tegels wil plaatsen.

Badkamer vernieuwen: nieuwe vloer- en ...

Badkamer vernieuwen: nieuwe vloer- en wandtegels, nieuw toilet, en ander sanitair plaatsen etc. Vrij complete badkamerrenovatie.

Wanden en vloer betegelen. Alles is ...

Wanden en vloer betegelen. Alles is schoon.

Voor badkamer + toilet beneden betegelen ...

Voor badkamer + toilet beneden betegelen van wanden en vloeren. Er is gekozen voor 1 formaat tegel, 30 x 60 cm voor zowel de vloer als aan de wand. Het betreft een gepolijste, gecalibreerde tegel. De bedoeling is dat deze zo strak mogelijk aan elkaar gezet worden, zodat er zo min mogelijk voeg te zin is. In totaal gaat het om circa 60 m2.