Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor binnen tegels laten leggen:

Binnen tegels laten leggen

Ik wil graag mijn bijkeuken laten betegelen. De tegels zijn er al. Het gaat om een muur van ongeveer 4.70 x 2.20 meter en eentje van 1.00 x 3.70 meter. Geen voorwerk nodig.
Onze klant uit Assen (Drenthe) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnen tegels laten leggen uit heel Nederland:

Tegels zetten keuken

Wandtegels keuken zetten helft van de muur (niet tot de plafond, niet alle muren, alleen de muur boven het gasfornuis en de wastafel), ongeveer 3 m2, keramiek tegels 7.5 x 30 cm, en als het kan ook de keuken kraan vervangen, tegels en kraan zijn binnen.

Pilaar betegelen

Ik wil een binnen pilaar van 105 x 255 cm aan een kant laten betegelen met Praxis tegel farilya beton tegels. Tegels en lijm heb ik in mijn bezit. Pilaar is ook al voorbehandeld.

Tuin aanleg

Bijgevoegd vind u het tuinontwerp welke wij hebben laten opmaken door Abbing te Zeist welke aan ons project verbonden is. Helaas kan Abbing deze niet realiseren binnen ons beschikbare budget. Totale tuin oppervlakte is 170 m2 met hoofdzakelijk grint en 1 x 1 m tegels. Boom in de voortuin wordt door het project geleverd en 2 x plantenbakken in de achtertuin kunt u achterwege laten. Wij horen graag van u.

Tuin renovatie

Ik wil in de achtertuin en voor stukje split laten legen. Voor moeten kinderkopjes worden verwijderd, grond geëgaliseerd worden, wortel doek gelegd worden en split gelegd en wat tegels gelegd tussen het split om naar de voordeur te lopen. Achter grond geëgaliseerd, wortel doek, split leggen. Ik wil dit zsm laten doen (binnen 1/2 weken)

Tuin aanleggen, grond afvoeren en spots plaatsen

De tuin van onze nieuwbouwwoning willen we graag aanpakken. Het betreft het weghalen en afvoeren van wat puinzand, het ophogen met zand, het leggen van tegels met daaronder een worteldoek. Dit is ongeveer 32 m2. Nu liggen er losse keien, wanneer de tuin verlaag moet worden, dan zouden deze ook verwijdert moeten worden. Wij willen graag ook twee verhogingen in de tuin voor planten, met verlichting in de tuin verwerkt (4 spots). Wij willen er een van 1 x 2 meter en een van 1 x 1 meter. Eventuele elektra is aanwezig. Er is al een kabel aangesloten in het huis voor de verlichting. Materialen moeten nog gekocht en gekozen worden. Het betreft ongeveer 35 m2 tuinoppervlakte in totaal. Achterom is er een ruime poort aanwezig. Als het nodig is, kan er eventueel naar binnen getakeld worden. De materiaal- en arbeidskosten graag apart offeren.

Uitgraven sleuven voor schuttingen

We zijn een nieuwbouwwijk, (24 huizen) die vandaag schuttingen zou laten plaatsen, maar blijkbaar zit de grond vol puin. Daarom hadden we graag twee soorten offertes ontvangen: - Het uitgraven van sleuven voor de schuttingen, puin verwijderen en met zand weer dichtgooien (gaat om 20 sleuven van gemiddeld 7 meter in totaal, sommige wat korter, anderen wat langer). - Aangezien we dan toch moeten laten graven, ineens ook een offerte per tuin om de tuin af te laten graven en terug vol te gooien met zand waarop tegels gelegd kunnen worden. De tuinen variëren van ongeveer 60 m² tot ongeveer 20 m², dus graag een prijs per m². Er staan al hekken om de tuinen heen maar als het goed is moeten we daarvan een deel kunnen laten losmaken zodat jullie met een graafmachine binnen kunnen. Mocht dat toch niet lukken, wat is dan het verschil in prijs om het met de hand te laten doen? Alvast bedankt voor uw offerte!

18 m2 tuin egaliseren en bestraten

Graag zouden wij onze tuin laten egaliseren om vervolgens een mooi tuin aan te leggen. Het gaat om 18 m2 dat aangelegd moet worden. De tegels regelen we zelf. De tuin maken we zelf vrij, dus het kan meteen geëgaliseerd worden. Achterom is er geen deur, er is alleen een mogelijkheid om via de voordeur binnen te komen.

Isolatie/tegelwerk

Ik ben op zoek naar iemand voor het isoleren van de buitenmuren van mijn woning van binnen uit (geen spouwmuur, 24 - 35 m2) en het egaliseren en betegelen van douche & toilet (tegels 30x30 reeds aangeschaft, ongeveer 6 m2)

Terras vernieuwen

We hebben een terras met dezelfde tegels als binnen. Dit is verkeerd gelegd (alles zit los) en moet vernieuwd worden. De oude tegels moeten eruit en afgevoerd worden en hier moeten nieuwe tegels voor in de plaats komen. Het terras is 160 m2.

Keuken vloer egaliseren en betegelen

Ik wil de keukenvloer van ongeveer 6 m2 laten betegelen. Op dit moment ligt er een betonnen vloer dat eerst mogelijk geëgaliseerd moet worden. De tegels krijg ik volgende week binnen.

Partners

Partners van Casius