Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor binnen tegels laten leggen:

Binnen tegels laten leggen

Ik wil graag mijn bijkeuken laten betegelen. De tegels zijn er al. Het gaat om een muur van ongeveer 4.70 x 2.20 meter en eentje van 1.00 x 3.70 meter. Geen voorwerk nodig.
Onze klant uit Assen (Drenthe) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnen tegels laten leggen uit heel Nederland:

Lekkage balkon opsporen en verhelpen

Het balkon boven een uitbouw lekt en dat moet gemaakt worden en daarnaast wil ik ook de schade binnen laten repareren. De afmetingen zijn ongeveer 3,5 x 3,5 meter. Er liggen tegels die zo weggehaald kunnen worden. Daaronder zit iets dat lijkt op teer, maar dat is het niet. Ik weet niet wat het is. Tussen de binnen en de buiten is het gaan lekken. Nu zie je vlekken bovenaan de muur binnen boven het raam. Onder raam zit nu schimmel, dit moet behandelt worden. Op het plafond zit een kring. Dit moet weer gewit worden. De verzekering vergoed mogelijk de binnenkant.

Uitbouw achterzijde + tuinmuur

Wij willen een uitbouw en tuinmuur aan de achterzijde van het huis realiseren. De uitbouw zou 6 m x 3.2 m worden. De tuinmuur zal langs ons hoekhuis lopen tot net 1 meter verder dan de uitbouw. Wij hebben een bouwtekening. De tuinmuur zal gedeeltelijk enkelsteens worden, op kleine stukjes zal het iets naar binnen steken. Daar komt isolatie. Een deel van de muur is voor de aanbouw. De uitbouw wordt in dezelfde stijl als het huis. Er is een fundering nodig, 10 palen. 4 voor de uitbouw, de 6 voor de tuinmuur. Graag een casco oplevering, inclusief ruiten, elektra en leidingen, exclusief zonder tegels en stucwerk. Er is geen vergunning nodig. Uit de VVE hebben we toestemming. In december/ januari zouden wij graag beginnen.

Schilderwerk binnen en toiletruimte betegelen

Graag ontvang ik een offerte voor het binnenschilderwerk voor een woning. En voor het opnieuw betegelen van de toiletruimte en een nieuw hangtoilet plaatsen. Wij willen daar begin februari intrekken. Vanaf 3 januari rond 12:00 uur kan er begonnen worden. Het schilderwerk betreft 158 m2. We willen de muren en plafonds in alle kamers gewit hebben. Op twee verdiepingen kan er direct geschilderd worden en op een verdieping moet er behang verwijdert worden en daarna weer opnieuw behangen. Het behang laten we graag regelen door de vakman en de verf regelen we zelf. Verder zoeken we iemand voor het opnieuw betegelen van de toiletruimte en sanitair ophangen. De oppervlakte is ongeveer 1 x 1,5-2 meter. Materiaal graag regelen door de vakman, maar in overleg. Toiletpot en oude tegels graag weghalen en afvoeren. Volgende week, 4 december om 14:00 uur, kan er een bezichtiging gedaan worden.

Meerdere klussen binnen casco woning (WC ruimte, Badkamer en dakramen)

Wij hebben een huis gekocht welke nog in casco staat is. heel blij mee en geeft veel opties, echter ook veel werk. Wij hebben een 3 tal klussen welke wij niet zelf kunnen doen: Plaatsen van badkamer (incl dekvloer, tegels en inrichting), WC ruimte (incusief tegels en inrichting) en 2 tal dak ramen op zolder. Wij hebben de materialen voor de Badkamer en WC al besteld en bijgevoegd vind u de plannen hiervoor (huidige situatie is volledig casco zonder dekvloer, wel inclusief leidingen 90% juist).

Renovatie van twee appartementen naast elkaar

Begin januari 2020 nemen wij twee appartementen naast elkaar af. Beide appartement zijn 119 m2. Beide appartementen moeten geheel gerenoveerd worden. Zoeken een aannemer die binnen ons budget wilt werken. Beide appartementen moeten identiek aan elkaar worden. Elk appartement heeft 3 slaapkamers, 1 badkamer en een woonkamer met open keuken. Alles moet vernieuwd, de wanden moeten gestuct worden en geverfd. Badkamer: strippen doen we zelf. Er moet een douche komen met 2 kranen, een grote wastafel dat je met twee personen naast elkaar kan staan. Alles wat heel zichtbaar is, zoals tegels en parket kopen we zelf. Al het andere laten we graag aan de vakman over. De afmeting van de badkamer is ongeveer 10 m2. Woonkamer: de kamer is verdeeld in twee stukken met een ensuite. In de ensuite moeten twee nieuwe deuren in. Aan zijkant zitten houtenkast, die moeten gestuct worden, ook de planken. Dan moet er een parketvloer gelegd worden. De stopcontacten zijn ooghoogte, deze moeten helemaal naar beneden. Spotjes moeten in het plafond. Overal nieuwe deuren (2 deuren). Afvoeren hoeft niet. Afmeting is ongeveer 41 m2. Keuken: toegang van keuken naar woonkamer moet apart worden. Er moet een nieuwe keuken inkomen. De oude is verwijdert. Slaapkamer: moet parket gelegd worden, verwarmingsbuizen (dit moet eigenlijk in alle kamers gedaan worden) in de muur worden geplaatst, de oude buizen die je nog ziet. Alle muren moeten gestuct worden en geschilderd. De afmeting zijn: 2 slaapkamers van 15 m2 en een slaapkamer van 5 m2. Graag laten we iemand langs komen. Dit is (nog) niet altijd mogelijk.

Plat dak opnieuw bekleden vanwege een lekkage

Het platte dak heeft een lekkage en zou gerepareerd moeten worden. Het dak bestaat uit twee delen: een balkon dat binnen het huis valt en het platte dak dat bereikbaar is met een trap. Het gaat over een balkon met bitumen dakbedekking waar oude stoeptegels op liggen, dat deels boven de woonkamer ligt. De dakbedekking en de bitumen moet worden afgevoerd. De stoeptegels moeten worden vervangen voor de juiste huidige tegels. Vervang is noodzaak (EPDM). Er zou een nieuwe afvoer en aansluiting op bestaande regenpijp gemaakt moeten worden, en ik twijfel of er een centrale uitvoer pijpje bijgezet moet worden. Het gaat over ongeveer 8 m2. Het gaat om een drive-in woning.

Vensterbanken binnen vervangen

Graag laat ik 2 bestaande vensterbanken (beiden van ongeveer 256 cm bij 20-25 cm) vervangen. De huidige vensterbanken bestaan uit aaneengesloten tegels, deze wil ik vervangen door natuursteen of composiet (waarschijnlijk uit twee delen). De oude graag afvoeren door de vakman. De nieuwe vensterbanken kan ik zelf regelen.

Bijschilderen binnenkozijnen en sauzen keuken en badkamer plafond/wanden

Graag laat ik een aantal kale plekken in binnen-schilderwerk bijwerken van de kozijnen. Verder laat ik ook graag de wanden en plafonds van de keuken en de badkamer sauzen. Ik denk dat er een klein beetje geschuurd moet worden. Het is een klein appartement, maar de afmetingen durf ik niet te zeggen. Het gaat om het plafond en zijwand in de keuken en nog een halve wand. In de badkamer gaat het om het plafond en wanden boven de tegels.

Stucen van de badkamer

We willen de wanden in de badkamer die bouw af voorzien zijn van tegels Laten stucen. De tegels kunnen we zelf verwijderen. Huis wordt 3 oktober opgeleverd. Wij willen rond ongeveer een week binnen die periode beginnen met de klus. Het gaat om 20 m2 aan wanden die behangklaar zijn, wij willen ze met glad pleisterwerk strak afgewerkt zien.

Traditionele vloerverwarming leggen in meerdere ruimtes

Wij krijgen morgen de sleutel van onze nieuwe woning. Omdat de parketvloer en de tegels op de begane grond er in ieder geval uitgaan, willen wij de gelegenheid benutten om vloerverwarming aan te laten leggen op in ieder geval de begane grond exclusief de berging (circa 70 m2), dat in combinatie met een nog aan te leggen PVC-vloer. Het gaat om de hoofdverwarming met verwijdering van de radiatoren. Ik zit ook te denken aan vloerverwarming op mijn kantoor op de 1e verdieping. De is ca. 18 m2. groot. Graag ontvang ik uw inzichtelijke offerte(s) en binnen welke termijn aanleg mogelijk is.

Partners

Partners van Casius