Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor opnieuw leggen 22 rijen tegeltjes op een grafplaat:

Opnieuw leggen 22 rijen tegeltjes op een grafplaat

Opnieuw leggen van een paar rijen tegeltjes van 10 x 10 cm op een liggende grafsteen van 1 x 2 meter. De buitenste randen zijn los, vlak maken en opnieuw leggen. De bestaande tegels gebruiken.
Onze klant uit Assen (Drenthe) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opnieuw leggen 22 rijen tegeltjes op een grafplaat uit heel Nederland:

Polycarbonaat platen laten plaatsen

Ik heb een houten overkapping aan de woning, waarbij op zaterdag 22 juli tijdens een hagelbui gaten in de platen zijn gekomen. Dit heb ik opgegeven aan de verzekering. Zij vragen nu een offerte, zodat ik de nieuwe platen door jullie bedrijf erop kan laten leggen. De houten overkapping is 4.20 breed bij 3 meter diep, er liggen nu 4 golfplaten op, dit mogen gewoon gladde platen worden.

Laminaat en ondervloer leggen

Ik wil 35 m2 laminaat laten leggen. Materiaal is in bezit (Laminaat +ondervloer) Daarvan is 22 m2 houten vloer en 13 m2 vloer beton. De vloer hoeft niet verwijderd te worden en er kan direct worden gelegd.

Tegelvloer verwijderen en laminaat leggen

Ik woon in een jaren 60 woning en wil de tegelvloer 5 m2 uit de keuken laten verwijderen, zodat deze gelijk komt met de kamer vloer 24 m2 en egaliseren, zodat er ook laminaat kan worden gelegd incl. de hal 4 m2 met ondervloer en hoge plint 22 m en plakplint 4 m. Er wordt 8 en 9 juli een keuken geplaatst.

Terras met keramische tegels in beton

Ik ben op zoek naar iemand voor het leggen van een terras van 22 m2 met keramische tegels onder veranda bij voorkeur in beton oid. Momenteel zijn de tegels direct op het zand geplaatst. Helaas liggen zij toch niet stevig genoeg waardoor de voegen het niet houden. Tevens opnieuw voegen.

PVC klik laminaat leggen in meerdere kamers

Ik wil graag: 25 m2 PVC klik laminaat leggen in 2 slaapkamers in de periode 15 t/m 21 mei 2019. 43 m2 PVC klik laminaat leggen in woonkamer, gang en washok in de periode 22 t/m 27 mei 2019 Ik ontvang graag uw offerte.

Afgraven en ophogen met zand en tegels 40x40 leggen

Terras van 360 x 600 (circa 22 m2) met tegels 40 x 40 verwijderen, egaliseren en tegels 40x40 opnieuw leggen,alsmede twee delen van de tuin groot 15 m2 en 15 m2, circa 20 cm afgraven en zand aanbrengen, egaliseren en betegelen met tegels van 40x40 cm (tegels voorradig).

Terras oudhollandse betontegels

De oude tegels dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal het stuk opgehoogd moeten worden met 7 cm. Daarnaar wil 11 m2 donkergrijze oudhollandse betontegels en 22 m2 lichtgrijze oudhollandse betontegels laten leggen. De donkergrijze tegels komen in het verlengde van de vlonder en de lichtgrijze tegels aan weerszijden

Dakopbouw plat dak

Ik wil graag een dakopbouw van ongeveer 22 m2 en het moet van baksteen zijn en kunststof kozijnen. Mijn buren hebben het al en heb een foto bijgevoegd. Ik wil het inclusief elektra aansluitingen en aansluiting voor de wasmachine. Verder doe ik het stucen en de vloer leggen zelf.

Tegels zetten

Ik zoek iemand die tegels kan leggen voor in de woonkamer keuken hal en traphuis. Totale oppervlakte is ongeveer 55 m2. De tegels die we willen zijn 100 x 100 of 120 x 120. Kunt u mij een prijsindicatie geven. Wat het mag kosten per m2 inclusief materiaal exclusief tegels. Wij wensen een voeg zo klein mogelijk we denken aan 2 mm. Het betreft een nieuwbouw huis. De vloer wordt voor oplevering nog afgestreken. Oplevering vindt plaats op 22 februari en we willen halverwege maart eind maart de vloer laten leggen. De plattegrond staat gespiegeld. Na uw prijs indicatie per m2 zou ik contact met u opnemen. Zodat u zelf de woning ter plekke kan opmeten en een definitieve prijs kan bepalen.

Terrazzo vloer laten leggen

Het gaat om een nieuw te leggen terrazzo-vloer in hal en aangrenzend badkamertje, totaal 22 m2. Vloer zoals vroeger veel toegepast; grijs gemeleerd met zwarte bies (plint? Graag advies hierover). Vloer ook door leggen in het douche-gedeelte. Voorbereidende werkzaamheden worden door ons zelf uitgevoerd.