Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor keukenvloer en wand betegelen:

Keukenvloer en wand betegelen

Er is 6 jaar geleden een keuken geplaatst. Alleen zijn alle tegels niet gelegd, dit moet nog gebeuren maar is erg lastig omdat de keuken er al staat. De tegels hebben we reeds in ons bezit. Gaat om een stukje wand en vloer. Klant weet de afmeting niet.
Onze klant uit Assen (Drenthe) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenvloer en wand betegelen uit heel Nederland:

Badkamer betegelen

Het gaat om het betegelen van een badkamervloer over de bestaande vloer heen, inclusief inloopdouche vloer en het aanpassen van de afvoer. De oppervlakte is ongeveer 6 m2. Indien naar tevredenheid, paar maanden later opdracht voor betegelen keukenvloer/wand.

Keukenvloer betegelen

Onze keukenruimte betreft een ruimte van ongeveer 3 x 1,80 meter. Op de vloer komen onderstaande hexagoon tegels in juni. Langs muren komt een l-keuken & daarnaast nog een kast tegen smalle wand. 2 doorlopen blijven vrij. Vloer is momenteel ook betegeld. Deze zullen we verwijderen. Ondervloer is van hout, ligt nu MDF op. Verwijderen tegels doen we in principe zelf, maar voor interessant aanbod staan we zeker open. Vloer graag gelegd met lichte voeg. Onder de kastruimtes mag tot maximaal 40 cm van de muur onbetegeld, rest is verzoek van keukenbedrijf om te egaliseren. Alleen bij 2 doorgangen liggen tegels tot de muur tot de muur/ doorgang woonkamer. (Daardoor relatief weinig snijwerk bv). Wij verzorgen tegels. Overig materiaal graag verzorgd door vakman. Gaat om de week van 9 juli, daarbinnen zijn we flexibel.

Keuken tegelen

Ik wil de keukenvloer en wand betegeld hebben. Het totale oppervlak om te betegelen is 9 m2.

Installatiewerk in de badkamer en keuken

Ik wil een aantal klussen in de keuken en badkamer realiseren: - aansluiting vaatwasser realiseren - leidingen weg werken in de keuken - verwijderen oude keuken - keukenvloer betegelen - oude badkamer uit slopen en gereed maken voor plaatsing van een nieuwe (beoordelen of oude vloer er echt uit moet voor plaatsing nieuwe) - aansluiting wasmachine vanuit badkamer door de andere kant van de wand uit laten komen in de slaapkamer voor meer ruimte in de badkamer - leidingen in de badkamer weg werken - plaatsen nieuwe badkamer - wand plaatsen van betonblokken van 4,20 meter in de slaapkamer waar al eerder een wand heeft gestaan. De leidingen die weggewerkt moeten worden zijn er wel veel. De waterleiding loopt recht omhoog in de keuken.

Keukenvloer en -wand betegelen

Ik krijg morgen de sleutel van mijn huis en mijn klusjesman zegt zojuist af ! In de keuken (3. 5 x 2,5) zou een tegelvloer gelegd worden en tegels tegen de wand. Het is een oud en geen standaard huis, vloer is recht, maar loopt wel wat schuin. Ik ben een vrouw alleen en zoek een ervaren iemand die met me meedenkt, ook of hij over de huidige wand heen kan tegelen enz.

Vloer en wand keuken tegelen

Ik heb een keukenvloer van ongeveer 10 m2, deze wil ik graag laten betegelen met tegels van 20 x 20 cm. Hier liggen tegels, wellicht kan het er overheen, zo niet dan verwijderd ik ze zelf, maar dan zal de vloer nog wel geëgaliseerd moeten worden. Keukenwand van ongeveer 5 m2 wil ik graag betegelen met tegels van 20 x 50 cm. De wand is betegeld. Ik zorg voor tegels.

Muur doorbreken en vloer vervangen

Muur doorbreken en vloer vervangen. De woonkamer is 3,60 bij 7,80 meter en de naastgelegen keuken is 2,03 bij 3,04 meter. De woonkamervloer is hout, de keukenvloer is betonbalkenvloer. De wand tussen keuken en woonkamer is twee-steens dragende muur. Zie de brochure en bouwkundige keuring. Graag uw offerte voor: - wand tussen keuken en woonkamer door rekenen, doorbreken en gepaste versteviging plaatsen. De lengte is 3.04 meter. - doorgang van gang naar keuken dicht maken (in zelfde stijl als scheidingswand tussen trap en keuken, metselen?) - de vloer woonkamer en keuken vervangen voor bijvoorbeeld broodjes vloer, doel is verhoogde isolatie waarde en geschikt om vloerverwarming op te leggen/ in te verwerken. De vloer in de woonkamer ga ik zelf eruit halen. Het aanleggen van de vloerverwarming niet meenemen in de offerte. Partijen uit (de omgeving van) Haarlem hebben de voorkeur. Per 1 mei heb ik de sleutel van de woning, half mei ongeveer uitvoeren.

Waterschade in de woning herstellen

Keuken: - De vloertegels onder de keukenkasten zijn nog niet verwijderd, dat moet nog gebeuren (4 bij 6.50 meter). - De keukenvloer moet helemaal betegeld worden, ook onder de keukenkasten, misschien moet daarvoor de keuken gedemonteerd worden. - De Cando lambrisering in de keuken moet worden verwijderd, en er moet weer nieuwe getimmerd en geschilderd worden. - De muren moeten worden geschilderd (We hebben 3 deuren in de keuken en één grote toog - Er zullen twee muren geschilderd moeten worden). - De Cando toog moet worden hersteld/vernieuwd. - Boven het aanrecht zitten ook tegels, deze moeten verwijderd worden en daarna vernieuwd. Ik heb de offerte zo snel mogelijk nodig voor de verzekering. De verzekering heeft gevraagd om een gespecificeerde offerte. Graag wil ik samenwerken met een professioneel aannemersbedrijf. Slaapkamer: De muren moeten geschilderd worden (vloeroppervlak is 12 m2). Badkamer: Weghalen wandtegels, nieuwe wandtegels en vloertegels plaatsen, in de badkamer hebben we wastafelkast en een kolomkast, deze moeten ook vervangen worden, ook zal de douchecabine opnieuw gemonteerd moeten worden (de badkamer is ongeveer 2 bij 2.50 meter). Entree: Vloertegels moeten gelegd worden. De muren moeten geschilderd worden. De trap van 6 tredes moet weg en er moet een nieuwe trap gemonteerd worden. Het plafond is 4 meter hoog. Waskamer: Een gedeelte van de wandtegels moeten nog weggehaald worden. De wand en vloer moet betegeld worden. Het plafond is ongeveer 4 meter hoog. Woonkamer: De muren moeten geschilderd worden en de Cando toog moet worden hersteld/vernieuwd (4 bij 5.50 meter). Het plafond is 4 meter hoog. Toiletruimte: De ruimte moet opnieuw betegeld worden, wanden en vloer. Het toilet zal ook vernieuwd moeten worden. De tegels zijn tot ongeveer 2.50 meter hoog betegeld. Ook de toiletruimte is 4 meter hoog. Bergruimte: Ook wil ik graag de tegels van deze ruimte laten verwijderen en vernieuwen (3 bij 2 meter ongeveer)

Verbouwingswerkzaamheden in een jaren dertig woning

Wij hebben een jaren dertig tussenwoning gekocht waarvan wij op 1 juni de sleutel krijgen. Wij willen daar graag diverse werkzaamheden laten verrichten. Er moet een zolderkamer worden gesplitst in 2 aparte kamers. Er moet een kozijn met deur worden verwijderd en de opening moet worden gedicht. Er moeten twee nieuwe kozijnen met deuren worden geplaatst. Er moet een tussenwand van gips en regelwerk worden geplaatst. Er moet één wand worden gestuct en de zolder moet verder worden afgewerkt. Er moet een draagmuur tussen de keuken en woonkamer worden verwijderd en er moet een draagbalk worden geplaatst. Een keukenwand moet worden betegeld en we willen de keukenvloer van 4 m² laten voorzien van tegels van 15 x 15 cm. Op de begane grond moet een houten vloer worden gelegd. In de woonkamer moet de schouw worden weggebroken tot in het plafond van de woonkamer. In de badkamer moet een muurtje voor de douchehoek worden opgebouwd. Voor deze werkzaamheden is een bezichtiging noodzakelijk. Hiertoe kan een datum worden afgesproken. Op die datum zal een aantal aannemers gelijktijdig de werkzaamheden komen opnemen. Er staan foto's van de woning op Funda.

Toilet, badkamer en keuken betegelen

Wil het volgende tegelwerk laten uitvoeren: - Keukenvloer 10 m² - Toiletvloer 2 m² - Wand toilet 10 m² - Badkamervloer 10 m² - Badkamerwand 20 m² Tegelwerk inclusief voegen en afkitten. Alle wanden en vloeren zijn tegel klaar.