Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Assen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Assen heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Assen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Assen of directe omgeving.

1254 klanten uit Assen bevelen een bij Casius in Assen aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Assen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: badkamer en woonkamer betegelen, badkamer en vloer in woonkamer laten betegelen, woonkamer vloer leggen/betegelen, vloer met vloerverwarming betegelen, toilet tegelen, vloer tegelen, badkamer betegelen, vloer van woning betegelen, badkamer laten betegelen en smeervloer aanbrengen, betegelen van vloer in woning, vloertegels leggen begane grond, badkamer laten betegelen, bG-vloer van appartementen-complex betegelen, cementdekvloer en keramische tegels leggen, achtertuin betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Assen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Assen:

Badkamervloer betegelen

Wij willen onze badkamervloer graag laten betegelen. Het gaat om een badkamer van 4 tot 5 m2 waar al tegels in liggen. Deze tegels moeten er wel nog uitgehaald worden. De nieuwe tegels zijn al uitgezocht, het gaat om tegels van 35,5 x 71 cm. 31 augustus krijgen wij de sleutel van ons huis en we zouden het fijn vinden als dit project daarna zsm kan starten.

Keukenvloer laten betegelen

Ik wil graag de vloer van mijn keuken laten betegelen (ongeveer 16 m2). Tegelsoort: plavuizen kleur grijs met de afmeting 60 bij 60 cm.

Tegelwerken buitenshuis en binnen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken We willen buiten antraciet tegels laten plaatsen en het lijkt ons leuk om dit ook door te trekken naar binnen. Ik wil de gehele benedenverdieping met betontegels. Woonkamer/keuken, hal, wc, schuur. Het is ongeveer 55 m2 binnen.

Binnen tegels laten leggen

Ik wil graag mijn bijkeuken laten betegelen. De tegels zijn er al. Het gaat om een muur van ongeveer 4.70 x 2.20 meter en eentje van 1.00 x 3.70 meter. Geen voorwerk nodig.

Betegelen van een serrevloer in Romaans verband

Betreft een ruimte van 5.75 x 2.75 meter. Het gaat hier om de legging van tegels in Romaans verband, op een nieuwe betonnen vloer met vloerverwarming. Tegels bestellen in overleg.

Opnieuw tegelen van de badkamer

Graag wil ik de wanden en de vloer van de badkamer laten betegeld. De oude tegels zijn nog aanwezig, kan hierover heen betegel worden of dienen deze te worden verwijderd? De wandoppervlakte is ongeveer 11 m2 en de vloer ongeveer 5 m2.

Tegels zetten in de badkamer

Ik wil graag tegels op de badkamervloer laten plaatsen over de oude tegeltjes heen die goed vlak liggen. Er zitten 2 putjes in de vloer. 1 kan afgedekt o.i.d. worden. Het gaat om een vloer van 4 m2.

Woonkamer en hal betegelen

Op de begane grond in onze woning is vloerverwarming aangelegd en ik laat de vloer binnenkort egaliseren. Ik wil er daarna 45 m² keramische vloertegels van 60,5 x 60,5 laten plaatsen. Ik ontvang graag een offerte van een tegelzetter die daar binnenkort tijd voor heeft.

Tegels laten leggen in de gang

Tegels zijn aanwezig de overige materialen die nodig zijn voor de tegels niet. Daarbij gaat het om een houten vloer waarbij een ondervloer moet worden gelegd.

Badkamer en wc betegelen

Badkamer betegelen met 30x60 en 60x60 tegels op de wanden. De wanden zijn samen 30 m2. De vloer met 60x60 tegels tegelen. De vloer is 6 m2. En een paar weken later, in overleg, de wc beneden betegelen. Dat is 8 m2 wandtegels. Alle ondergronden zijn voorbereid om op te kunnen tegelen. Uitvoering in februari 2018.

Kitrand in de douche vervangen

Ik zou graag de kitrand bij de douche willen vervangen omdat het lek is. Nieuwe siliconenkit heb ik wel in huis. Wat kost het als u het gaat repareren?

Badkamer opnieuw betegelen

Wil graag de badkamer opnieuw betegelen Gaat om ca 20 m3. Worden waarschijnlijk tegels van 60 bij 30 cm.

Vloertegels vervangen

Wij willen de oude vloertegels in de gang en de keuken laten vervangen. De totale oppervlakte is ongeveer 20 m2. Graag de offerte uitsplitsen in oude vloertegels verwijderen en nieuwe tegels plaatsen.

Badkamer betegelen met vloer- en wandtegels

Het betegelen van een badkamer 2,00 bij 2,70 en 2,38 hoog met vloertegels van 60 bij 30 en wand tegels 20 bij 40

Badkamer tegelen

Ik wil de badkamer laten tegelen +- 25 m2.

Badkamer betegelen (140807-000029)

In opdracht van Praxis bij een Praxis klant een badkamer verder betegelen. Door kleurverschil is er gestopt door een eerder bedrijf met zetten. 1 muur is dus half betegeld en dient afgemaakt te worden. 2 andere muren dienen nog helemaal betegeld te worden. Samen gaat dit over zo’n 16 m2. Klant heeft de benodigde tegels in huis en ook de lijm etc. Opdracht door Praxis volgt na ontvangst en bij akkoord offerte door Praxis. Gelieve referentie 140807-000029 te gebruiken bij uitbrengen van de offerte.

Vloerverwarming en natuursteen vloer leggen

Wij willen graag in de woonkamer en keuken natuursteen leggen en vloerverwarming. Graag hiervoor een offerte. Het gaat om ongeveer 40 vierkante meter. Ik wil zelf de tegels gaan aanschaffen.

Travertin vensterbank repareren of vervangen

Graag wil ik een offerte voor het repareren of vervangen van een Travertin (natuursteen) vensterbank met de afmeting 1855 x 245 x 2. Er is een stukje uit. Foto bijgevoegd.

Wandtegels plaatsen

Wij hebben voor ongeveer 10 m2 tegels besteld. Deze willen we graag op de muur geplaatst hebben. Het is een wand in de woning.

tegelen bijkeuken

Ongeveer 14 m2 vloer betegelen met 30x60 tegels Tegels koop ik zelf.

Betegelen toilet en trapleuning monteren

Het toilet moet nieuwe wand- en vloertegels krijgen. De oude tegels moeten nog verwijderd worden. Opp. is ongeveer 1m2 vloer en 2,5 m2 muur. Tegels koopt user zelf. Tevens moet er een trapleuning worden geplaatst bij een (open) trap. Trapleuning is al aanwezig, hele kleine klus, enkel bevestigen.

Badkamer betegelen

Het plaatsen van vloer- en wandtegels. Het oppervlak van de vloer is ongeveer 5 m2 en van de wanden 20 m2. Tegels koop ik zelf, andere materialen moeten wel geleverd worden.

Tegelen toiletruimte

Het overtegelen van een toilet, totaal ca. 30 m2 wanden, in een café. En vloer totaal ca 12 m2. Tegels kopen we zelf.

Badkamer en toilet

Ik heb een casco woning gekocht en ben opzoek naar een tegelzetter voor de badkamer en toilet. In de badkamer moet er nog een laagje beton gestort worden en in de wc een inbouw reservoir. Het gaat om de wanden en de vloer. Aantal m2 weet ik niet precies. Graag ontvang ik zo spoedig mogelijk een reactie. Tegels leveren we zelf aan.

Opnieuw leggen 22 rijen tegeltjes op een grafplaat

Opnieuw leggen van een paar rijen tegeltjes van 10 x 10 cm op een liggende grafsteen van 1 x 2 meter. De buitenste randen zijn los, vlak maken en opnieuw leggen. De bestaande tegels gebruiken.