Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Drenthe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in de provincie Drenthe heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters uit Drenthe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Drenthe.

97 klanten uit Drenthe bevelen een bij Casius in Drenthe aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Drenthe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: beneden verdieping tegelen, woonkamervloer betegelen, badkamer renoveren, tegellaminaat kopen en laten leggen, tegelvloer leggen op cementdekvloer, plavuizenvloer met vloerverwarming vervangen, vloertegels en vloerplinten laten leggen, vloer in woning betegelen, woonkamervloer betegelen in een nieuwbouwwoning, tegels leggen in de woonkamer, keralite tegels leggen, woning op begane grond tegelen, vloer tegels leggen, cementdeklaag laten egaliseren om vloertegels te leggen, tegelvloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in de provincie Drenthe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Drenthe:

donderdag 5 oktober 2017

Vloertegels leggen in de woonkamer

In onze woonkamer is een nieuwe cementdekvloer gelegd met vloerverwarming en ik wil er nu 33 m² vloertegels laten leggen. We hebben daarvoor bij Praxis de vloertegel Roberto gekocht van 35,5 x 71 cm. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
donderdag 5 oktober 2017

Keralite tegels leggen

De bestaande vloer met natuursteen tegels, gelegd in de specie egaliseren. Daarna een nieuwe tegelvloer leggen met keralit tegels 50 x 100 cm 5,5 mm dikte. Betreft een oppervlak van ongeveer 80-85 m2.
zaterdag 16 september 2017

Badkamer tegelen

Badkamer tegelen en wc tegelen, totaal 7m2 vloer oppervlak en 30 m2 wand oppervlakte Badkamer betegelen , met 30x60 en 60x60 op de wanden. 30m2 vloer met 60x60 tegels. 6m2 paar week later in overleg de wc beneden betegelen , 8m2 wand tegels
zaterdag 16 september 2017

Badkamer en wc betegelen

Badkamer betegelen met 30x60 en 60x60 tegels op de wanden. De wanden zijn samen 30 m2. De vloer met 60x60 tegels tegelen. De vloer is 6 m2. En een paar weken later, in overleg, de wc beneden betegelen. Dat is 8 m2 wandtegels. Alle ondergronden zijn voorbereid om op te kunnen tegelen. Uitvoering in februari 2018.
donderdag 20 juli 2017

Douche opnieuw laten voegen

Ik wil graag de douche (2 hoekwanden en 2 korte wanden met een deur ertussen) opnieuw laten voegen, hierbij moet ook de voeg worden verwijderd.
woensdag 28 juni 2017

Vloertegels in de keuken aanbrengen

Vloer is net geëgaliseerd en ruimte is leeg. Het gaat om een ruimte net onder de 30 m2. Graag een zo gedetailleerd mogelijke prijs indicatie. Indien de indicatie interessant is dan langskomen voor een uiteindelijke prijsopgave.
woensdag 28 juni 2017

Bijkeuken vloer betegelen

Vloertegels in de bijkeuken laten leggen, in totaal ongeveer 11m2. Het zijn keramiek tegels van 45 bij 45cm. Het is nu een betonvloer, hier kan het zo over heen gelijmd worden. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 23 juni 2017

Keuken tegelen en afwerken

Het betegelen van een keuken, inclusief egaliseren, voegen en afkitten. Het is ongeveer 4 m2. De tegels zijn al aanwezig, overige materialen nog niet. Offerte graag versturen via de email. Ik weet niet of de tegels over de huidige ondergrond geplaatst kan worden, graag advies hierover.
zaterdag 10 juni 2017

Badkamervloer betegelen

De badkamer vloer moet betegeld worden. Wij halen de oude tegels er uit en zorgen voor materialen. De nieuwe vloertegels zijn 30 x 60 cm. De vloer is ongeveer 5 m2. Eventueel moeten de muren ook opnieuw betegeld worden. Graag begin juli beginnen.
zaterdag 27 mei 2017

Tegelzetten in keuken

Ik wil graag tegels (10 cm x 10 cm) laten zetten in de keuken, aansluitend op het keukenblad (wand) Totaal 3 m2. De tegels zelf heb ik al aangeschaft.
maandag 22 mei 2017

Tegels op badkamervloertje en keukenvloer

Badkamervloer 4.5 m2 mozaïektegels en in keuken 2.5 m2 grote tegels
maandag 22 mei 2017

Voegen in de douche vervangen

Circa 12 m2 voegen frezen en opnieuw voegen.
zondag 21 mei 2017

Woning betegelen

Ik wil graag de kamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer, wc, hal en berging laten betegelen. Dit is ongeveer 80 m2 vloertegels. Daarnaast wil ik de wanden laten betegelen van de wc, badkamer, logeerkamer, berging en keuken dit is ongeveer 30 m2. Tegels en tegellijm zijn aanwezig.
zondag 30 april 2017

Badkamer betegelen

Ik wil graag de badkamer laten betegelen. De vloer is 2.5 x 2 meter, minus het bad. De badwand moet wel betegeld worden. Ik denk dat het in totaal circa 25 m2 aan tegelwerk is. Wandtegel: 30x30 cm. Vloertegel: 60x60 cm. Het materiaal zou ik graag in overleg met de vakman aanschaffen.
donderdag 2 februari 2017

Compleet betegelen van de badkamer

Ik wil graag mijn complete badkamer laten betegelen. De badkamer heeft een vloeroppervlak van ongeveer 11 m2. De wanden zijn samen ongeveer 22 m2. De bandkamer is nieuw (nu gestuct). We hebben vloertegels van 60 bij 60 en de wandtegels zijn 30 bij 60 cm.
vrijdag 25 november 2016

Plavuizen op een betonvloer leggen

Ik wil graag 36 m2 plavuizen leggen op een betonnen vloer.
maandag 14 november 2016

Keuken en bijkeuken tegelen

In de keuken en de bijkeuken dienen er vloer- en wandtegels gelegd te worden. Het zou om ongeveer 30 m2 vloer en 30 m2 wand gaan. Tevens dient er een stuk van 3 meter lang en 60 cm breed tussen de keukenkastjes betegeld te worden. Verder dient de gasmeter een paar meter in dezelfde ruimte verplaatst te worden.
vrijdag 21 oktober 2016

Tegelwerk in de nieuwbouwwoning

In het voorjaar van 2017 wordt er gestart met de bouw van onze nieuwbouwwoning. Wij willen de hele begane grondvloer laten betegelen met tegels van 60 x 60 cm. Het gaat daarbij on de woonkamer, keuken, hal, slaapkamer, bijkeuken, toiletruimte en badkamer. Verder moeten die tegels ook worden geplaatst op de badkamer op de 1e verdieping. Het gaat om in totaal ongeveer 75 m² vloertegels op betonnen vloeren met vloerverwarming. We willen verder ongeveer 100 m² wandtegels van 60 x 60 cm laten plaatsen in 2 badkamers, de bijkeuken en een toiletruimte. Naar verwachting zal de oplevering van de woning plaatsvinden omstreeks september 2017. We ontvangen hiervoor graag een offerte.
dinsdag 20 september 2016

Kitrand in de douche vervangen

Ik zou graag de kitrand bij de douche willen vervangen omdat het lek is. Nieuwe siliconenkit heb ik wel in huis. Wat kost het als u het gaat repareren?
vrijdag 5 augustus 2016

Badkamer tegelen

We willen onze badkamer laten betegelen. De badkamer is 4.25 x 1.80 meter. Het gaat om het tegelen van de wanden tot een hoogte tot iets boven deur. Er zitten twee schuine wanden (zie foto's). We hebben wandtegels van 30 x 60 centimeter. Voor het muurtje voor het bad en het wc-reservoir hebben we mozaïektegeltjes. We wonen net buiten Dwingeloo. We zoeken een tegelaar die in de bouwvak beschikbaar is.
donderdag 16 juni 2016

Keramische terrastegels lijmen

Ik wil graag keramische tegels op mijn terras en in mijn serre laten leggen. De twee ruimtes lopen in elkaar over. Keramische tegels zijn 60 bij 60 en 1,8 cm dik. In de serre, 17 m² en 53 m² terras, loopt in elkaar over.
maandag 13 juni 2016

Terrastegels vorstbestendig op beton lijmen

Ik wil graag 70 m2 ceramiek tegels van 60 bij 60 laten lijmen op een beton vloer. Moet vorstbestendig worden. Het betreft de serre (17 m2) en een terras van 53 m2. De tegels hebben we al aangeschaft.
maandag 13 juni 2016

Terrastegels op betonvloer lijmen

Op 14 juni wordt een betonnen terrasvloer van 70 m² bij onze woning gestort. Wij willen hier binnenkort keramische tegels van 60 x 60 cm x 1,8 cm op laten plaatsen. Wij hebben de tegels al aangeschaft bij Gamma, maar nog geen lijm. Wij ontvangen hiervoor graag een offerte.
maandag 23 mei 2016

Plavuizen vloer herstellen

Wij hebben bijna drie jaar geleden ten gevolge van een wolkbreuk een enorme waterschade in onze woning gehad. We ondervinden hier momenteel nog een gevolgschade van, want onze plavuizenvloer vertoont scheuren en barsten. We hebben door een verzekeringsmaatschappij al een vochtmeting laten doen en daarbij bleek dat er nog vocht onder de vloer aanwezig is. We willen graag laten beoordelen hoe dit vocht verwijderd kan worden en hoe daarna de vloer hersteld kan worden. Op de hele begane grondvloer liggen in totaal 70 m² plavuizen. Het kapotte gedeelte ligt in de aangebouwde serre. Wij zijn verzekerd voor deze gevolgschade. We nodigen bedrijven graag uit om dit voor ons te onderzoeken en een plan van aanpak voor te stellen met de daarbij behorende begroting.
donderdag 14 april 2016

Badkamer tegelen

Afwerken badkamer (4 x 3 meter). Wordt volledig gestript, nieuw sanitair geplaatst en geïnstalleerd. Het enige wat moet gebeuren is het tegelen en afwerken van de badkamer. Ook hoor ik graag of het wenselijk is over bestaande betegelde muur heen te tegelen of deze eerst te verwijderen. De uitvoering zal in juni zijn.

Partners

Partners van Casius