Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in uw regio.

4838 klanten bevelen een bij Casius aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: portieken tegelen bij appartementencomplex, tegelwerk en voegwerk in nieuwbouw, keramisch parket laten leggen, plavuizenvloer leggen in een nieuwbouwwoning, vloertegels in de nieuwbouwwoning laten zetten, begane grond betegelen in nieuwbouw huis, tegels leggen in woonkamer en gang, keramische tegels op begane grond leggen, nieuwe tegelvloer in woonkamer en hal leggen, vloer tegelen, egaliseren en tegelen, leggen van tegellaminaat in een nieuwbouwwoning, vloer van de gang laten betegelen, tegelen muur badkamer, badkamerwanden en -vloer betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter:

vrijdag 28 april 2017

Badkamer in nieuw appartement betegelen

Ik wil graag de vloer en wanden van de badkamer in mijn nieuwe appartement laten betegelen. De vloer is 3-4 m2, de wanden zijn 21 m2. De tegels regel ik zelf, de overige materialen zal de vakman zelf moeten meenemen. De voorkeur gaat uit dat de werkzaamheden op 16 augustus of de daarop volgende dagen worden uitgevoerd.
vrijdag 28 april 2017

Tegels in WC laten zetten

Wij willen onze wc laten tegelen. Dit is ongeveer 9 m2. De wanden zijn al gestuukt en de vloer geëgaliseerd. De tegels hebben we al in ons bezit.
vrijdag 28 april 2017

Aantal vloertegels in garage vervangen

In de garage liggen een 8 tegels los, deze zijn destijds geplakt op beton, liggen niet in specie. De losse tegels dienen te worden verwijderd en de nieuwe tegels gelegd en gevoegd.
vrijdag 28 april 2017

Tegelvloer laten zetten

Ik wil een tegelvloer laten leggen. Het betreft ongeveer 85m2, tegels 60x60. Tegels zijn al gekocht.
vrijdag 28 april 2017

Poreuze voegen in de douche vervangen

Poreuze voegen in wandtegels douche, 1.50 x 0.9 meter, repareren/vervangen zodat het weer waterdicht is. Nu trekt er teveel vocht de muur in door gebruik van agressief schoonmaak middel.
vrijdag 28 april 2017

Badkamertegels leggen over bestaande vloer

Op de vloer van 4 m2 (over bestaande vloer) tegelen met 60 x 30 cm tegels. En een wand van 3 m2 met ook 60 x 30 cm tegels tegelen. In de badkamer, waar een bad gestaan heeft. De tegels heb ik al. De lijm, het voegsel en kit dient u mee te nemen.
vrijdag 28 april 2017

Vloer en wanden betegelen in badkamer

Op de vloer van 4 m2 (over bestaande vloer) tegelen met 60 x 30 cm tegels. En een wand van 3 m2 met ook 60 x 30 cm tegels tegelen. In de badkamer, waar een bad gestaan heeft. De tegels heb ik al. De lijm, het voegsel en kit dient u mee te nemen.
vrijdag 28 april 2017

Het betegelen van 2 balkons

Dit betreft balcons op de 2e étage. Grootte ca. 4 x 2. 5 meter met betonnen vloer en 1 ronde hoek.. Lijmen of plakken is dus noodzakelijk. Tegels wel gezien maar nog niets gekocht. Formaat 45 x 45 x 1. 8 cm.
donderdag 27 april 2017

Plavuizen in badkamer verwijderen

De badkamervloer a 2 m2 dient te worden verwijderd. De plavuizen hoeven niet te worden afgevoerd. De wandtegels dienen behouden te blijven.
donderdag 27 april 2017

Tegelvloeren laten verwijderen

Het gaat om het verwijderen van tegelvloer op de begane grond. Op sommige plekken zijn er 2 lagen tegels aanwezig. De oppervlakte is ongeveer 100 m2.
woensdag 26 april 2017

Kitranden in doucheruimte vervangen

De kitranden in mijn douche zijn aan vervanging toe. Betreft volledig betegelde douche met grondoppervlakte van ongeveer 1 m2. Een wand heeft op ongeveer 1.20 meter een nis over de volle breedte. Die moet ook opnieuw gekit worden. Ten slotte de kitranden tussen de muren van de douche: 3 maal 2.50 meter hoog.
dinsdag 25 april 2017

Steenstriptegels aanbrengen

Wij willen in onze keuken een achterwand van ongeveer 5 m² en in onze toiletruimte een muur van 2 m² laten voorzien met steenstrips. In de keuken zit een raam en afzuigkap waar rekening mee gehouden moet worden. Wij zijn opzoek naar een vakman die hier ervaring mee heeft en willen ook graag overleggen over de materiaalkeuze. We ontvangen graag uw offerte.
dinsdag 25 april 2017

Tegelvloer verwijderen

Ik wil graag een tegelvloer in de hal laten verwijderen. Ik weet allen niet hoe de vloer is gelegd. De totale oppervlakte is ongeveer 11 m2. Het gaat om het verwijderen en het afvoeren van het puin.
dinsdag 25 april 2017

Wandtegels plakken in de keuken

Ik wil graag 3 m2 wandtegels aan laten brengen in mijn nieuwe keuken. De wand is glad. Er zitten twee stopcontacten. De tegels zijn 33 bij 33 cm.
dinsdag 25 april 2017

Portieken tegelen bij appartementencomplex

Opdracht betreft het verwijderen van de oude wandtegels en de ruimtes voorzien van nieuwe wandtegels. Het gaat om een flatgebouw bestaande uit 3 portieken, ieder 3 verdiepingen hoog met een ruime centrale hal op de begane grond. Momenteel zit er nog oorspronkelijke tegels op die er stukje bij beetje vanaf vallen.
dinsdag 25 april 2017

Tegels vervangen in keuken

We zijn bezig met het verbouwen van de keuken. We gaan van een keuken met een schuin hoek(koppel)stuk (hoek 45gr) naar een rechte hoekkeuken (hoek 90 gr). Hiervoor is het ook nodig dat er 2 tegels opnieuw worden gelegd (tegels die eerder deels achter plint oude keuken vielen). Werkzaamheden bestaan uit uitslijpen bestaande tegels (let op aanwezige vloerverwarming) en vervolgens 2 nieuwe tegels zetten, zodat het er voor de nieuwe keukenplint weer allemaal netjes uit ziet. Tegels zijn aanwezig, overige materialen niet. Keuken wordt 4 mei geplaatst, voor die tijd moet klus gedaan zijn.
dinsdag 25 april 2017

Tegels laten leggen in bijkeuken en toiletruimte

Binnenkort wordt er vloerverwarming ingefreesd in onze bijkeuken van 14 m² en toiletruimte van 1 m². Wij willen er daarna graag vloertegels op laten leggen van vermoedelijk 33 x 33 cm. We willen ook even advies of er nog een ondervloer nodig is. Het leggen kan vermoedelijk na 15 mei worden ingepland. Het zou fijn zijn als de tegels ergens in de daaropvolgende weken gelegd kunnen worden. We ontvangen graag uw offerte.
maandag 24 april 2017

Tegels zetten in de badkamer

Voor de badkamer hebben we een tegelzetter nodig. Totaal: 21 vierkante meter. Waarvan 10 m2 muur met tegels van 60 x 60 cm. En 11 meter vloer + douchewand met hexagon tegels van 24 x 27.7 cm. Op zoek naar een prijs indicatie voor de totale klus + schatting hoelang je bezig bent. We hebben zelf al de tegels gekocht, lijm en ander materiaal eventueel in overleg aanschaffen. Wij verwijderen zelf de tegels. We willen graag in de week van 6 juni gaan tegelen.
maandag 24 april 2017

Toilet betegelen

In het toilet hebben wij grote tegels op het oog voor zowel vloer als op de wand 120 x 120 cm. 2 maal 120 x 90 cm tegel + 1 maal 60 x 110 cm tegel op de vloer en 10 maal 120 x 120 cm tegel op de wanden. Er moet ook gesneden worden in deze tegels. Er moet tot 20 cm in de breedte van de tegels gesneden worden. En een paar cm in de hoogte. Wie kan dit goed? Graag het eerste contact per mail, als ik mijn telefoon niet opneem.
maandag 24 april 2017

Vloertegels in cement verwijderen

Graag willen we de prijsopgave van 70 m2 Vloertegels verwijderen in cement
maandag 24 april 2017

Plavuizen lijmen

Door waterschade hebben diverse malen plavuizen (ongeveer 25 bij 45) losgelaten. Zelf gerepareerd, maar nu liggen er weer 4 plavuizen los. Offerte voor het vastlijmen en voegen van betreffende plavuizen (LET OP: betreft niet het loshalen van de hele vloer).
maandag 24 april 2017

Praxis vloertegels laten leggen

Ik wil graag vloertegels van 20 bij 90 laten leggen in de woonkamer gang en toilet ongeveer 50 m2.
maandag 24 april 2017

Vloer tegelen

Ik wil woonkamer ondervloerwervarming leggen en tegels leggen!! kan 60*60 of 30*30 ,de gebouw 5 jaar oud ,ondervloer betoon,en circa 50 m2
maandag 24 april 2017

Tegels plaatsen in de woonkamer

Ik wil graag de woonkamer muur betegeld hebben hebben met steenstrip matten. De steenstrips heb ik al. De totale oppervlakte van de muur is 3.4 hoog, 3.5 breed. De muur is momenteel behangklaar gestuced. Vakman zorgt voor de lijm etc, ik voor de tegels. Het gaat om deze tegels: interlock farilya, grijs-bruin.
zondag 23 april 2017

Keuken betegelen

Door schade aan een aantal tegels wens ik graag mijn keuken tegels opnieuw te laten betegelen. Afmetingen heel grof genomen zijn H 60 cm x B 503 cm (in werkelijkheid heb ik veel minder tegels nodig aangezien er stukken zijn die bedekt zijn door keuken meubels. Zie foto's hierbij aangesloten). Ik beschik niet over tegels en wens graag dezelfde soort tegel als ik nu heb (zie foto's). Gelieve mij een offerte te sturen voor de tegels en het plaatsen hiervan. De huidige tegels dienen verwijderd te worden. De tegels zijn 15 bij 15 cm, merk Shynx.
zondag 23 april 2017

Egaliseren en tegelen

Ik wil graag een tegelvloer laten leggen met 60 x 60 cm tegels. Leggen van de vloer en vlak egaliseren. Het gaat om ongeveer 43 vierkante meter.
zondag 23 april 2017

Tegelvloertje verwijderen

Wij willen een stuk tegelvloer van 7 m² in onze keuken laten verwijderen i.v.m. uitbreiding van het laminaat. De tegels zijn verlijmd. We ontvangen graag uw offerte.
zaterdag 22 april 2017

Leggen van tegellaminaat in een nieuwbouwwoning

Op 24 juli wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd en wij willen daar graag 100 m² tegellaminaat laten leggen over de vloerverwarming. De woning wordt 14 dagen voor de bouwvak opgeleverd en we hopen dat er bedrijven zijn die dan tijd hebben voor deze klus. Wij zorgen zelf voor de tegelstroken. Wij ontvangen graag uw prijsopgave voor het leggen.
zaterdag 22 april 2017

Betegelen toilet

Wij zouden graag het toilet opnieuw willen betegelen, gelijktijdig de oude tegels laten verwijderen indien mogelijk. Het betreft het onderste gedeelte van het toilet, niet het hele wand, het betreft ongeveer de helft. Hier volgt een overzicht van de afmetingen: 20 x 20 cm Metro tegels. Afmeting toilet: 90 x 180 cm.
zaterdag 22 april 2017

Vloer van de gang laten betegelen

Ik wil graag de vloer van de gang laten betegelen. Die bestaat uit 3 delen: 1. 3.60 meter x 1.50 meter; 2. 4.60 meter x 1.50 meter; 3. 1.60 meter x 1.70 meter. Daarbij wil ik 2 m² tegels extra kopen als reserve. Wat zouden de kosten van deze klus zijn?
zaterdag 22 april 2017

Tegelen muur badkamer

De tegels in de badkamer laten los; verwijderen en opnieuw plaatsen nieuwe tegels. Aangezien het sanitair voor het zetten van de tegels van de wand gehaald moet worden, wellicht ook loodgieterswerkzaamheden. Het gaat om ongeveer 50 m². (dat is enkel voor de muur). Misschien moet de vloer ook. Er is een bad, douche, toilet, badkamermeubel en radiator.
donderdag 20 april 2017

Gang betegelen

Ik wil mijn gang van ongeveer 700 x 100 cm graag laten betegelen met zwarte en witte tegels van 30 x 30 cm. Er ligt een houten vloer en daar moet eerst een laag hechthout op. Ik heb de tegels al gekocht. Het is een oud pand met veel hoekjes en architraven waar omheen betegeld moet worden. Ik ontvang graag uw offerte.
donderdag 20 april 2017

Plavuizenvloer leggen in een nieuwbouwwoning

Rond half juni wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen daar graag 45 m² plavuizen laten leggen van 409 x 60 cm in de woonkamer, keuken en gang. Wij zullen de tegels zelf aanschaffen. Wij ontvangen graag uw offerte voor het leggen.
donderdag 20 april 2017

Keukenwand met marmer mozaïek tegelen

Keukenwand circa 4-5 m2 betegelen met marmeren mozaïek (matjes). De matjes heb ik, de lijm en voegsel dient u mee te nemen. De wand is gestuct.
woensdag 19 april 2017

Badkamerwanden en -vloer betegelen

Wij gaan eind van deze maand onze badkamer van ongeveer 270 x 280 cm verbouwen. Het tegelwerk willen wij door een professionele tegelzetter laten uitvoeren. Het betreft de wanden en vloer van de badkamer en een wandje voor de inloopdouche. De badkamer wordt uitgebouwd, dus de vloer moet gedeeltelijk opgestort worden. In totaal gaat het om ongeveer 40 m² tegelwerk, waarvan 2 m² op 1 wand met tegelstrookjes wordt afgewerkt. Voor de wanden hebben wij verder tegels gekocht van 30 x 60 cm en voor de vloer tegels van 60 x 60 cm. We ontvangen graag een offerte van tegelzetters die hiervoor ruimte hebben in de agenda.
woensdag 19 april 2017

Tegelklus in de keuken

Ik wil een gipsen zijwandje van de keuken laten betegelen. De afmeting is: 69 cm breed en 135 cm hoog.
woensdag 19 april 2017

Vloertegels in de nieuwbouwwoning laten zetten

We stellen het op prijs als je voor ons een vrijblijvende offerte kunt opstellen voor het leggen van de tegels voor een 55 m2 ruimte. Dit is voor ons een nieuwbouw woning. De tegels die wij zelf zullen aanschaffen zijn 75 bij 75 cm.
woensdag 19 april 2017

Tegelwerk en voegwerk in nieuwbouw

In een nieuwbouwwoning moet circa 84-90 m2 tegels gelegd worden. Woning wordt midden juni opgeleverd. Schatting is rond 20 juni de vloer te leggen voordat de keuken komt. Is een open woonkamer met keuken, stukje gang en trapkast. Tegels: A kwaliteit gerectificeerd 75 cm x 75 cm. Deze leggen met een voeg van 2 mm in kleur Manhatten. Lijm en voeg meenemen in offerte. Verwacht wordt dat de tegels professioneel worden gelegd en nagedacht wordt waar te beginnen voor beste resultaat.
woensdag 19 april 2017

Begane grond betegelen in nieuwbouw huis

Ik wil graag de vloer in de woonkamer, keuken en hal laten betegelen (48 m2). De keramische tegels (60 x 60 cm) heb ik al aangeschaft. Deze zijn ook gerectificeerd en kunnen daardoor makkelijk over de gehele breedte van de woonkamer in rijtjes van 8 worden gelegd op de cementen vloer (met vloerverwarming) die al klaar is, zonder snijverlies. De lijm en voegsel dient u te leveren. Bij voorkeur uitvoering begin mei.
woensdag 19 april 2017

Keuken betegelen

Ik wil graag een keuken laten betegelen. Er zit 1 raam in en 3 maal een WCD. Die betreft 1 raamwerk van ongeveer 3 m2. Er dient een keuken betegeld te worden.
dinsdag 18 april 2017

Vloer betegelen

Het is een totale oppervlakte van 30 m2 maar de keuken die 12 m2 is is het belangrijkste en wil dit tussen 10-17 mei betegeld hebben. Alle materiaal hebben we in huis. De tegels zijn 60x30 ceramic.
dinsdag 18 april 2017

Plavuizen van de vloer halen

Wij willen onze plavuizen op de begane grond verwijderen. Deze zijn met lijm vastgelegd. Het zal gaan om ongeveer 50 m2 is in totaal. Het puin dient ook te worden afgevoerd.
maandag 17 april 2017

Vloertegels in de nieuwbouwwoning leggen

Wij willen ongeveer 35 m2 vloertegels in een nieuwbouw huis leggen. De tegels die gelegd worden zijn 60 bij 60 cm, deze dienen gelegd te worden over vloerverwarming. De vloer wordt vlak opgeleverd. Hoeveel zou dat kosten?
maandag 17 april 2017

Voeg- en kitwerk in de badkamer vervangen

Graag de voegen en het kit van douchehoek laten vervangen. Het zijn witte voegen en witte kit. De tegels zijn ongeveer 55 x 33 cm. De douchehoek is 90 x 90 cm. De douchehoek heeft een kunststof bak. Het tegelwerk loopt tot aan het plafond op ongeveer 2,40 meter.
maandag 17 april 2017

WC-ruimte betegelen

We willen de wc laten betegelen. Het gaat om de wanden en de vloer. In totaal circa 13 m2. Vloertegels (op vloerverwarming) liggen er nog in. De wandtegels zijn gedeeltelijk verwijderd, deels niet, misschien beter in verband met scheurvorming van de achterliggende wand. De vloertegels halen we er ook uit. De nieuwe tegels en het sanitair zijn op voorraad. Graag ontvangen wij een offerte voor het aanbrengen van de wand- en vloertegels. De wandtegels zijn in stroken (verschillende maten) en achter toilet tegels (in stripvorm). De vloertegels zijn 30 x 30 cm.
maandag 17 april 2017

Tegelwerk in de keuken, badkamer en WC

Ik wil mijn keuken de muren laten betegelen, in de badkamer de muren en de vloer, in de toiletruimte de vloer en de muur laten betegelen. Toiletpot laten plaatsen, een vrijstaande badkuip plaatsen + aansluiten. Aanrechtblad met inbouwkookplaat en een fornuis + wasbak plaatsen met kraan laten aansluiten. Ik wil graag een offerte.
zondag 16 april 2017

Badkamer vloer betegelen

Ik wil graag de badkamervloer opnieuw laten betegelen. De nieuwe tegels van 60 x 60 cm heb ik al. De huidige vloertegels kunnen eventueel blijven liggen, wel zijn er een aantal tegels los. Lijm en voegsel heb ik niet en dient u te verzorgen. Het gaat om circa 3,5 m2.
vrijdag 14 april 2017

Vloertegels verwijderen uit leefruimte

Ik wil graag plavuizen in de woonkamer laten verwijderen. Circa 55 m². De plavuizen zijn gelijmd. Er zit vloerverwarming onder, we weten nog niet zeker of we deze willen behouden.
vrijdag 14 april 2017

Tegelvloer in garage leggen

Ik wil tegels in mijn nieuwe (nieuwbouw huis) garage laten leggen, deze is circa 6 x 4 meter. Tegels, lijm en Voegen moeten nog gekocht worden. Waarschijnlijk zal het een vierkante tegel worden van 30 x 30, 40 x 40 of 50 x 50. Het is 25 m2.
vrijdag 14 april 2017

Tegelvloer verwijderen en betonvloer schuren

Wij willen aan het begin van de zomer graag alle verlijmde vloertegels op de benedenverdieping van onze woning laten verwijderen. Het gaat om ongeveer 125 m² en betreft ook een kast en toiletruimte. Onder de tegels zit vloerverwarming met een 3 cm dikke dekvloer erop. De vloerverwarming moet behouden blijven. Naast de woning is ruimte voor een container. Na het verwijderen van de tegels moet de vloer worden geschuurd. Ook wil ik er tussen de vloerverwarmingsleidingen door enkele gaten in laten boren voor een afvoerleidingen gasleiding. Ik ontvang graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius