Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in uw regio.

4921 klanten bevelen een bij Casius aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: badkamers en toiletten betegelen, volledige nieuwbouwwoning betegelen, tegels plaatsen over bestaande tegels, tegel zetten in de badkammer en 2 toiletten, vloertegels vervangen, tegelvloer in visgraat leggen, tegels leggen op begane grond, tegelvloer leggen met keramische tegels, plavuizen in de woonkamer en hal aanbrengen, tegelvloer leggen in visgraatmotief, leisteen vloer met plinten in een nieuwbouwwoning leggen, keramische tegels laten leggen, estrikken vloer leggen, badkamer aanpakken, vloertegels vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter:

vrijdag 23 juni 2017

Tegels leggen in huiskamer hal

Tegels 60x60 leggen in huiskamer en hal. Er liggen al keramische tegels. Dus ondervloer geschikt maken voor nieuwe tegels
vrijdag 23 juni 2017

Tegels zetten in toilet

Ik wil graag mijn toilet laten tegelen. Het is een vrij kleine ruimte. 1 wand is niet helemaal vlak, de overige wanden zijn vlak. Op de vloer liggen nog tegels waar overheen geplakt kan worden. Aan wand achter het toilet komen tegel van 20x20cm. De wand achter het toilet bevat een nis. De overige wanden + vloer komen krote tegen aan. Het zijn tegels van 60x60 die gezaagd moeten worden op 30x60
vrijdag 23 juni 2017

Badkamer opnieuw betegelen

Ik wil graag de badkamer opnieuw laten betegelen. Deze is 21 m2. Op de muren zitten nu 60 x 30 cm. Beschadigde tegels. Die moeten er eerst eraf. Daarna moeten er opnieuw witte 60 x 30 tegels worden aangebracht. De scheidingswand van de douche moet worden afgewerkt worden met RVS-profielen. Alle aan te schaffen materialen voor het werk worden ook door de opdrachtnemer in rekening gebracht bij mij.
vrijdag 23 juni 2017

Keuken tegelen

Betegelen van een keuken, inclusief egaliseren, voegen en afkitten. Het is ongeveer 4 vierkante meter. De tegels zijn al aanwezig, overige materialen nog niet. Offerte graag versturen via de email.
vrijdag 23 juni 2017

Wandtegels in keuken zetten

Betreft ongeveer 4m2 aan tegels (wandtegel Nike mix van diverse dessins) in de keuken. Tegels zijn al gekocht.
vrijdag 23 juni 2017

Hol klinkende natuurstenen vloer repareren

Op de begane vloer van mijn huis is een natuurstenen vloer van ongeveer 100 m2. Bij 80% van de tegels klinkt de tegel deels hol als er op tikt. Een enkele tegel ligt een beetje los maar over het algemeen ligt de vloer er goed bij. De tegels liggen strak tegen elkaar aan; over het algemeen is de voeg tussen de 1 mm en 3 mm maar op sommige plekken is er praktisch geen voeg te zien. Enige tijd geleden is er een technisch onderzoek gedaan naar de vloer. Hieruit bleek dat de afsmeervloer waarin de vloerverwarming lig, 4 cm is. Op de afsmeervloer ligt een specielaag van 2,5 cm. De specielaag bleek erg korrelig, vergruist. Ik wil dat vloer over de hele oppervlakte niet meer hol klinkt, en dat de paar tegels die nu een beetje los liggen, weer vast liggen. Graag hoor ik de mogelijke oplossingen voor dit probleem, en indien mogelijk, een globale kostenindicatie.
donderdag 22 juni 2017

Badkamer aanpakken

We willen de badkamer compleet laten doen. Afhankelijk van de prijs kunnen we eventueel zelf slopen, maar als de prijs goed is besteden we dat liever uit. Dus dan is het: slopen, tegels en puin afvoeren en alles weer opbouwen: egaliseren, vloerverwarming, alles tegelen, voegen en kitten. Plafond werken we zelf af i.v.m. dat we nog een afzuiging willen plaatsen. Vloerverwarming wordt elektrisch. Er zit al wel een radiator in waar het op aangesloten kan worden. Leidingwerk voor de douche moet een klein stukje verplaatst worden. De wasbak komt op dezelfde plek. De badkamer heeft geen toilet, dit mag zo blijven. De wanden zijn ongeveer 2.35 meter hoog. Badkamer is 1.25 meter breed en ik schat 3 meter lang. Lekker knus dus. Het gaat alleen om het uitvoerende werk, het materiaal regelen we zelf. Graag contact per mail en niet per telefoon.
donderdag 22 juni 2017

Tegelwerk in de badkamer aanbrengen

De nieuwbouw badkamer is niet volledig betegeld. Het toilet, wastafel en stopcontact moeten worden gedemonteerd en daarna zal de vakman moeten primen, tegelen inwassen afkitten en weer monteren. De oppervlakte is ongeveer 5, 6 m2 en hier wil ik Mosa tegeltjes 9,5 x 9,5 cm laten plaatsen.
donderdag 22 juni 2017

Keukenvloer tegelen

We zoeken iemand die op korte termijn onze keukenvloer, 5-6 m2 wil tegelen. Het zijn keramische decortegels 20 x 20 cm, lijm is aanwezig, 2 zakken E-Flex 25 kg. Poederlijm, voegmateriaal niet. De tegels moeten aansluiten aan een bestaande vloer.
woensdag 21 juni 2017

Keukenwand betegelen

Ik wil mijn keuken wand laten betegelen. Het is 1. 5 vierkanten meter, het zijn geglazuurde tegeltjes van 10 bij 10 centimeter.
woensdag 21 juni 2017

Vloertegels vervangen

In de keuken en ik de hal heb ik tegel op de vloer. Door het vallen van een zwaar object tegen de tegel ze zijn nu beschadigd. Graag wil ik een offerte aanvragen voor mentor werk om bestaande tegels eruit halen en nieuwe tegels verplaatsen. Er zijn twee verschillende plekken en ik heb twee aparte offerte nodig. Graag ontvang ik twee offerte: Een voor de keuken: afmeting 5 meter lang x 4 meter breed en een aparte offerte voor de werk in de hal ; afmeting 1 meter breed x 3 meter lang
woensdag 21 juni 2017

Vloertegels eruit halen en nieuwe tegels plaatsen

In de keuken en ik de hal heb ik tegel op de vloer. Door het vallen van een zwaar object tegen de tegel ze zijn nu beschadigd. Graag wil ik een offerte aanvragen voor mentor werk om bestaande tegels eruit halen en nieuwe tegels verplaatsen. Er zijn twee verschillende plekken en ik heb twee aparte offerte nodig. Graag ontvang ik twee offerte: Een voor de keuken: afmeting 5 meter lang x 4 meter breed en een aparte offerte voor de werk in de hal ; afmeting 1 meter breed x 3 meter lang
woensdag 21 juni 2017

Vloertegels repareren

In de keuken en ik de hal heb ik tegel op de vloer. Door het vallen van een zwaar object tegen de tegel ze zijn nu beschadigd. Graag wil ik een offerte aanvragen voor mentor werk om bestaande tegels eruit halen en nieuwe tegels verplaatsen. Er zijn twee verschillende plekken en ik heb twee aparte offerte nodig. Graag ontvang ik twee offerte: Een voor de keuken: afmeting 5 meter lang x 4 meter breed en een aparte offerte voor de werk in de hal ; afmeting 1 meter breed x 3 meter lang de nieuwe tegels
dinsdag 20 juni 2017

Tegelvloer leggen in kamer en keuken

We willen een tegelvloer laten leggen in de hal, huiskamer en open keuken. Het is ongeveer 50 vierkante meter (royaal geteld). De nieuwe tegels zijn 50 x 50 cm groot. Op dit moment ligt er een vinylvloer (eerste vloer) en deze zullen we zelf verwijderen. Onder de vinylvloer ligt beton. Graag ontvang ik op korte termijn een indicatie van de kosten.
dinsdag 20 juni 2017

Badkamer en toilet tegelen

Badkamer vloertegel 60 x 60 cm, circa 14 m2. Douche en toilet wandtegels 30 x 60 cm plus sierstroken achterwand toilet, circa 9 m2. Daarnaast aparte toilet wandtegels 30 x 60 cm plus sierstroken achterwand wc, circa 5 m2. Ik ben op zoek naar iemand die deze klus binnen een aantal weken kan uitvoeren.
dinsdag 20 juni 2017

Tegels leggen in keuken en gang

Ik wil in mijn keuken en mijn gang tegels leggen in totaal 15.65 vierkante meter, de tegels zijn aan de grote kant. Het word met tegellijm geplakt. Ik heb een offerte nodig want mijn verzekeraar, verzekert het.
dinsdag 20 juni 2017

Tegels in de keuken leggen

Voor in de keuken wil ik tegels leggen ongeveer 10 tot 15 vierkante meter. De tegels heb ik bij Praxis uitgezocht en ga ik dit weekend kopen. Ik krijg het verzekerd door de verzekering, maar ik heb een offerte nodig vanwege uurlonen.
dinsdag 20 juni 2017

Tegels zetten in nieuwbouw woning

We willen ongeveer 100m2 vloer laten betegelen in een nieuwbouw woning met vloer verwarming. 60x60 ceramische tegels.
dinsdag 20 juni 2017

Badkamer wanden herstellen en tegelen

Ik heb de badkamer leeggehaald. En wil nu tegels aanschaffen bij Gamma en de badkamer laten betegelen. De muren zijn kaal, maar nog niet glad. Alle aansluitingen zitten op de juiste plek. Alleen de waterleidingen moeten nog goed in de muur gestopt worden. De badkamer is ongeveer 2 bij 2 meter.
dinsdag 20 juni 2017

Tegels leggen in achtertuin

We willen graag het gras vervangen door 50x50 antraciet betontegels (niet geïmpregneerd) Graag meerprijs in offerte van afvoeren gras/zwart zand. Lengte*breedte grote vak 5,5*2,75 Lengte*breedte kleine vak 3,15*1,3 Exacte maten staan in bijlage
maandag 19 juni 2017

Vloertegels op de begane grond aanbrengen

Wij willen in ons huis op de begane grond, de hal-, woonkamer en keuken vloertegels laten leggen. De woonkamer en keuken zijn samen 33 m2 daarbij komt dan nog de hal ongeveer 7 m2 graag wil ik weten wat de kosten zijn van het leggen van de tegelvloer, de tegels moeten gelijmd en gevoegd worden, het is namelijk een huurwoning, dus niet in de cement. Ik wil graag houtstructuurtegels van de Gamma maar deze zijn niet op voorraad.
maandag 19 juni 2017

Vloertegels leggen in toilet

Ik heb een doos vloertegels gekocht en daar zitten 10 stuks in. De vloertegels zijn 33,8 x 33,8 cm en het toilet is ongeveer 1 m2. Ik zou het graag willen laten plaatsen.
maandag 19 juni 2017

Tegelvloer in visgraat leggen

Voor onze nieuwbouwwoning willen wij de vloer in houtlook tegels visgraat motief uitvoeren. Het gaat om ongeveer 80 m2, woonkamer, open keuken, gang en toilet. Wij denken aan het formaat 15 x 90 cm of 20 x 120 cm.
zondag 18 juni 2017

Tegels in de serre laten leggen

Ik wil een serre laten betegelen. Deze serre is 16 vierkante meter.
zondag 18 juni 2017

Vloertegels plaatsen in de keuken

De keukenvloer moet opnieuw betegeld worden. We denken aan de vloertegel Nikea 20 x 20 cm met verschillende dessins. De keuken is ongeveer 12 m2. Er lag laminaat, dit hebben wij verwijderd. Daaronder (nu de situatie) ligt steen. Waarschijnlijk kan er overheen gelegd worden, mocht het nodig zijn dan mag er ook een egale ondergrond gemaakt worden. Wij hoeven geen plinten.
zaterdag 17 juni 2017

Tegels in de badkamer vernieuwen

We willen graag nieuwe tegels in de badkamer. De tegels kunnen over de oude tegels gelegd worden. Op de vloer komt plak-PVC. De badkamer is zo'n 4. 60m2 en er zit een raam in. De tegels gaan we aanschaffen, gereedschap hiervoor hebben we niet.
zaterdag 17 juni 2017

Tegels in de badkamer aanbrengen

Graag willen wij andere wandtegels in de badkamer. Deze tegels kunnen over de bestaande tegels gezet worden. Tot aan het plafond. Het is circa 20 m2. De badkamer is 4.60 m2 en er zit een raam in. Op de vloer komt plak-PVC. Voor de vloer hebben we al een bedrijf. De tegels gaan wij kopen bij Praxis. Ook een wandmeubel plaatsen. Een wastafel met grote bak en twee kranen. Die moeten we nog uitkiezen. De badkamer is 2.43 x 1.89 meter en circa 2.5 meter hoog. Het gereedschap hebben we niet.
zaterdag 17 juni 2017

Tegels zetten in de badkamer

We willen tegels laten zetten in de badkamer. We willen grote tegels voor vloer en wanden en een muurtje aan 1 van de douchewanden met daarin een vak voor bijvoorbeeld shampoo en doucheschuim. De ingang van de doucheruimte willen we met een schuifdeur, als dat mogelijk is. We willen een hangend toilet en daarvan moet ook de spoelbak betegeld worden. De doucheruimte heeft heeft een afmeting van 1.90 x 2,02 x 2,40 meter. We willen het tegelwerk tot het plafond. De oppervlakte is ongeveer 10 m2.
zaterdag 17 juni 2017

Douchevloer herstellen

Ik wil graag mijn loszittende tegels in de douchevloer laten vervangen. De afmeting zijn 117 bij 90 centimeter. Graag wil ik ook dat het water goed af kan lopen naar de afvoer, dit gebeurt namelijk niet goed.
zaterdag 17 juni 2017

Betegelen van de keukenvloer

Wij willen de keukenvloer van 2.90 x 1.55 meter laten betegelen met tegels van 30 x 60 cm. Wij hebben de keramiektegels al. Er ligt nu een zeil in de keuken met daaronder beton/granito. Wij halen het zeil eruit en er kan over de betonnen/granito vloer heen getegeld worden. DE overige materialen (lijm, voegsel, kit etc.) graag meenemen in de offerte. Betreft 4.5 m2.
vrijdag 16 juni 2017

Tegels leggen in de keuken en hal

Tegels leggen in keuken ongeveer 5 m2 en hal ongeveer 3 m2. Tegels van 30 x 30 cm, de tegels zijn nog niet aangeschaft. Op het moment ligt er niets en ik krijg de sleutel van mijn nieuwe huurwoning op vrijdag 23 juni.
vrijdag 16 juni 2017

Hal laten betegelen

Ik wil graag onze hal laten betegelen. Ca. 3 m2. Het gaat om castelo betontegels waarvan een klein deel met patroon. Indien mogelijk ook herstel van een klein stukje lamelparket van de woonkamer grenzend aan de hal.
vrijdag 16 juni 2017

Keukenvloer betegelen

De keukenvloer moet betegeld worden. Het gaat om 5 vierkante meter. De vloer is betegeld. Dat moet eruit en nieuwe tegels erin. De huidige tegels liggen verlijmd. De nieuwe tegels zijn in huis, lijm en voegmiddel is besteld.
vrijdag 16 juni 2017

Vloer- en wandtegels laten zetten

Ik wil vloertegels laten zetten in de hal van 3.50 x 3.20 meter en de bijkeuken van 1.95 x 4.85 meter. En wandtegels laten zetten inde bijkeuken tot 1.5 meter hoogte, twee wanden van 4.85 meter lengte. De tegels zijn 40 x 40 cm voor de vloer en de wandtegels zijn 25 x 33 cm.
donderdag 15 juni 2017

Leggen van tegels op de begane grond

Ik wil de vloer van een kamer, entree en overloop op de begane grond van een tussenwoning laten betegelen. De oppervlakte betreft zo'n 22 m2 en de locatie is Amsterdam. De tegels heb ik in huis. De oude vloer is al verwijderd. Graag zo spoedig mogelijk.
donderdag 15 juni 2017

Vloertegels met tegelplint laten leggen

Wij willen graag (reeds aangeschafte) Portugese tegels laten leggen in de slaapkamer. Het gaat om ongeveer 12 m2 aan vloertegels leggen met plint. De vloer is niet helemaal vlak. Er ligt op dit moment laminaat, dat verwijderen we zelf.
donderdag 15 juni 2017

Badkamer betegelen

Ik wil graag dat de bestaande tegels in mijn badkamer worden verwijderd en dat deze dan vervangen worden door plavuizen. De afmetingen van de plavuizen zijn nog niet bekend. De badkamer is ongeveer 4 vierkante meter.
donderdag 15 juni 2017

Tegels leggen op begane grond

Nieuwbouwhuis, tegels leggen bgg. We zorgen zelf voor keramische tegels, ws 120x30. Graag offerte kosten leggen incl. Materiaal
donderdag 15 juni 2017

Vloer en wand keuken tegelen

Ik heb een keukenvloer van ongeveer 10 m2, deze wil ik graag laten betegelen met tegels van 20 x 20 cm. Hier liggen tegels, wellicht kan het er overheen, zo niet dan verwijderd ik ze zelf, maar dan zal de vloer nog wel geëgaliseerd moeten worden. Keukenwand van ongeveer 5 m2 wil ik graag betegelen met tegels van 20 x 50 cm. De wand is betegeld. Ik zorg voor tegels.
donderdag 15 juni 2017

Tegelvloer leggen met keramische tegels

Het leggen van keramische tegels op de begane grond in een nieuwbouwhuis. De opleverdatum is waarschijnlijk november/december. Ongeveer 63 m2. In de vloer zit vloerverwarming. Eventueel door u aan te brengen: hoge plinten. We willen dan witte hoge plinten. De tegel is een witte tegel met houtlook van 120 x 30 cm. De tegels en plinten kopen we waarschijnlijk zelf.
donderdag 15 juni 2017

WC-vloer van vloertegels voorzien

Ik wil alleen de vloertegels op de WC plaatsten. Dus mss 3 m2
woensdag 14 juni 2017

Massief houten vloer vervangen door plavuizen na waterschade

Wij hebben in onze keuken een massief houten vloer van ongeveer 6 m² die op een betonvloer ligt. De houten vloer is door waterschade bol gaan staan en we willen die laten verwijderen en afvoeren. Daarna willen we er plavuizen laten leggen. De houten vloer loopt door in de woonkamer, maar kan vanaf het keukenmuurtje worden vervangen. Zie de bijlage voor het inmeet advies van Kwantum (zij verkopen geen plavuizen dus daarom laten we dit niet door Kwantum doen). Wij zijn nu op zoek naar een allround vakman die voor ons de oude vloer met het juiste gereedschap kan verwijderen. Daarna willen we antraciet vloertegels uit het Gamma-assortiment laten leveren en plaatsen. We willen de klus graag binnen een maand laten verzorgen en ontvangen daarvoor uw offerte. We zullen die ook gebruiken voor onze verzekeringsclaim.
woensdag 14 juni 2017

Tegelwerk in WC en badkamer

Voor onze nieuwe woning in Koog aan de Zaan zoek ik een tegelzetter voor het tegelwerk van de vloeren en wanden van de WC beneden en de badkamer in de week van 21 augustus aanstaande. De WC heeft een standaard afmeting van 1,56 x 0,86 x 260 en de badkamer is 2,04 x 2,25 x 2,50 meter. De badkamer heeft geen vloerverwarming. De huidige tegels worden zelf verwijderd en de wand en vloer worden zelf geëgaliseerd. Het gaat dus alleen om het tegelwerk. Ik zie de offertes graag tegemoet.
dinsdag 13 juni 2017

Hal en keukenwand betegelen

Wij zoeken een tegelzetter die vloertegels kan komen plaatsen. Vijfhoekig, die we 28/7 in de hal geplaatst willen hebben. Het gaat om een nieuw huis waarvan ik de afmetingen niet precies weet. Tegels heb ik liggen, overig materiaal door de vakman.
dinsdag 13 juni 2017

Tegelen van badkamer en bijkeuken

Ik wil een badkamer van 1.14 bij 3.21 meter en plafondhoogte van 2.40 opnieuw laten betegelen, inclusief de vloer. Uit de bijkeuken van 2.05 bij 3.37 meter een muur tegels verwijderen en de vloer opnieuw betegelen.
dinsdag 13 juni 2017

Badkamer betegelen

Badkamer betegelen 22 m2 wand en 4 m2 vloer. Materialen heb ik zelf. Er hoeft ook geen voorwerk gedaan te worden.
dinsdag 13 juni 2017

Badkamer vloer- en wandtegels plaatsen

Badkamer vloer- en wandtegels plaatsen: De vloer is 2.25 x 2.36 meter. De tegels die er komen te liggen zijn 30 x 60 cm. De wanden bestaan voor drie wanden uit witte matte tegels 30 x 60 cm. Het douche gedeelte: een wand van 80 x 240 cm en een wand 236 x 240 cm, hier worden drie soorten tegels gebruikt 5 x 60, 10 x 60 en 15 x 60, verdeling is 20/20/60% per m2. Daarnaast een muurtje van 30 x 240 cm die aan twee kanten en de kopse kant betegeld moet worden met 30 x 60 cm tegels, kan in tweeën op de wand. Bij elkaar is het ongeveer 28 m2 aan tegelwerk. Op 30 juni krijgen we de sleutel. Dan gaan we slopen. De materialen komen de eerste week van juli. Kunt u in de tweede van juli kunnen tegelen?
maandag 12 juni 2017

Opnieuw voegen van badkamertegels

Voor het gedeelte binnen onze douchecabine (ongeveer 3.80 m²) zijn wij op zoek naar iemand die de voegen tussen de tegels kan vervangen. De grootte van de tegels is 20 cm bij 25 cm. Ik zie uw offerte met interesse tegemoet.
maandag 12 juni 2017

Douchekamer betegelen

Nieuw bijgebouwde douchekamer betegelen: 1. Douche van 100 X 75 cm, 2m hoog (2 wanden in OSB, 1 wand = steen bezet met cement),lavabowand (MDF) : 120 X 200 cm, totaal + enige reserve= 9m². De 4 wanden zijn reeds voorbehandeld met aan waterdichtmakende pasta van RUBSON. Keuze van de tegel: 30X60 Canakole Dit werk(je) mag uitgevoerd worden in regie, het is dus voldoende als u een uurtarief kan opgeven
maandag 12 juni 2017

Badkamer betegelen

Ik wil graag een badkamer betegeld hebben, de vloertegels zijn 42,5 x 42,5 cm en de wandtegels zijn 29,4 x 74,2 cm. Deze zijn reeds besteld, de wanden worden eerst gestuct en ik zou graag willen dat er over de bestaande vloertegels gelegd wordt. Tevens zou ik de verhoging naar de daadwerkelijke doucheruimte iets willen verlagen, de doucheruimte zelf is ongeveer 3,5 cm hoger dan de rest van de badkamer. De verhoging is 16 cm hoog. De wanden hebben een oppervlakte van 16,1 m2 en de vloer 1,8 m2. Ook zou het fijn zijn als de tegelzetter de wasbak na het betegelen weer erop zet en tevens het water aansluit, dit is geen must maar een pré. Uitvoering begin juli.

Partners

Partners van Casius