Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in uw regio.

4834 klanten bevelen een bij Casius aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: begane grond van nieuwbouw betegelen, vloer betegelen na vloerverwarming aanleggen, vloeren en wand betegelen, buitenwand betegelen, blackberry leisteen leggen in nieuwbouw woning, tegelwerk in de badkamer en keuken, woonkamer en open keuken laten betegelen, betegelen van de vloer, wanden en vloer van een woning betegelen, gehele beneden- en bovenverdieping tegelen, woonkamer, keuken en hal tegelen, tegelwerk in badkamers, toiletten en entreehal, nieuwbouw met vloerverwarming betegelen, badkamer en WC's betegelen, badkamer en WC betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter:

donderdag 23 maart 2017

Binnentegels in huis laten leggen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het leggen tegels in huis. Het betreft een gang van 5 meter lang en 1,5 meter breed. Het is geen rechte gang (zitten wat bochten in). Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn. Graag zou ik nog voor het eind van morgen (vrijdag) een reactie krijgen zodat ik een indicatie heb van de kosten. Vriendelijk bedankt! Hartelijke groet.
donderdag 23 maart 2017

Gang egaliseren en betegelen

Wij zijn op zoek naar een tegelzetter voor onze gang. Het betreft een gang van een jaren 30 woning van ongeveer 5.5 m2 De huidige tegels mogen blijven liggen en de nieuwe tegels mogen er overheen gelegd worden. Wel zal het nodig zijn de vloer eerst te egaliseren. De nieuwe tegels zijn reeds in ons bezit, Winckelmans 10 x 10 cm, de lijm en het voegsel moet nog wel worden verzorgd. Graag vernemen wij de kosten voor de totale klus, egaliseren vloer, leggen van de tegels en afvoegen incl lijm, voegsel.
woensdag 22 maart 2017

Achterwand in de keuken betegelen

Het betreft tegelen van een achterwand van een keuken met "Betonbrick wall" tegels van 7,5 x 15 cm. Ik lever de tegels zelf aan, reeds gekocht. Overige materiaal graag in prijs verwerken. Graag de tegels leggen in halfsteenverband. Het betreft slechts 1,3 m2. Er zitten 3 stopcontactdozen op de achterwand. Foto's van de situatie zijn bijgevoegd. Graag een reele offerte verstrekken die rekening houdt met het beperkt aantal vierkante meters, nl. 1,3 m2. Ik ben bekend met de gemiddelde prijzen per m2 voor tegelwerk. Ik heb een situatiefoto meegestuurd zodat u zo goed mogelijk kunt offreren en opname van de situatie voorafgaande aan het werk wellicht/hopelijk niet nodig is. Liefst op zo kort mogelijke termijn uitvoeren/in overleg.
woensdag 22 maart 2017

Betonnen terrasvloer betegelen

Bij de woning waar wij sinds kort wonen ligt een terras van 25 m² dat bestaat uit oude keramische tegeltjes op een betonvloer. Door vorst zijn veel tegels losgeraakt en gebarsten. Een deel is er al vanaf en de rest zullen wij ook gaan verwijderen. We willen er daarna graag tegels van 60 x 60 cm op laten plaatsen, die wij inmiddels al hebben uitgezocht. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.
woensdag 22 maart 2017

Badkamer en WC laten tegelen

De oude tegels in de douche en toilet ga ik verwijderen. Hierna dient de vloer en de wanden betegeld te worden. De douche is ongeveer 2 m2 en het toilet ook. De tegels zal ik zelf aanschaffen, de precieze maat van de tegel is nog niet duidelijk.
woensdag 22 maart 2017

Balkontegels vervangen

Ik wil de tegels op mijn balkon vervangen voor tegels van 60 bij 60 cm. Een rij van 4 tegels van 60 bij 60 cm zal door midden moeten wil ik ze kunnen leggen. Is het voor u mogelijk om deze tegels door midden te slijpen? Plus bij een een hoek eruit.
woensdag 22 maart 2017

Buitenwand betegelen

Ik heb onlangs een pand overgenomen en daarvan wil ik de buitenkant laten betegelen met grote tegels. Ik zoek iemand die met mij de tegels uit kiest en verder alles zelfstandig uitvoert zonder problemen. De vloeroppervlakte van het pand is 900 m2. De vergunningsaanvraag bij de gemeente is nog lopende.
dinsdag 21 maart 2017

Vloertegels in toilet en badkamer leggen

De vloeroppervlakte van het toilet is 1 bij 1.20 meter en van de badkamer 5.80 m2. De oude tegels kunnen, denk ik, blijven liggen. De nieuwe tegel is 33 bij 60 cm en deze zal ik zelf aanschaffen bij Tegeldump in Barneveld.
dinsdag 21 maart 2017

Badkamer opnieuw betegelen

Het betreft het betegelen van de badkamer. De vloer is circa 4 m2 en hier dienen er tegels van 120 X 30 cm gelegd te worden. De wanden zijn circa 16 m2 en hier gaat het om tegels van 25 X 50 cm. De wanden en vloer zijn redelijk glad.
dinsdag 21 maart 2017

Tegelwerk in de keuken

De klus betreft hier 3,6 m2 tegelwerk op een keukenwand boven het aanrechtblad. De onderlaag bestaat dan uit de oude tegeltjes van 7 x 15 cm in half-steens verband. De nieuwe tegeltjes hebben een afmeting van 10 x 10 cm en moeten in strekverband, dus gewoon naast en boven elkaar, worden gelijmd. De voorbereidende werkzaamheden zoals het schoonmaken en opruwen van de oude tegelwand kan ik eventueel zelf doen. Het opbrengen van de eerste lijmlaag als ondergrond en verdere werkzaamheden moet dan door de vakman gedaan worden. Tegels, lijm en voegsel zijn aanwezig evenals lijmkam en voegspatel.
dinsdag 21 maart 2017

Begane grond van nieuwbouw betegelen

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het betegelen van de begane grond vloer van een nieuwbouw woning. Deze woning is nog in aanbouw en 4e kwartaal zal deze worden opgeleverd. De BG-vloer is voorzien van vloerverwarming. Het te betegelen oppervlak is +/-72 m2 en betreft de hal, keuken en woonkamer. De door ons gekozen tegel is van Mosa type Terra Tones kleur 216. Afmetingen 600 x 600 mm en in een 1/3 verspringend verband. Graag uw offerte digitaal verstrekken. Anders kunt u mij overdag telefonisch bereiken.
dinsdag 21 maart 2017

Vloertegels laten leggen

Ik wil graag de vloer in de woonkamer, hal en keuken laten betegelen met een 60 x 60 cm stenen vloer. Al het materiaal zal reeds aanwezig zijn en het gaat hier puur om de arbeidskosten voor het betegelen. Ongeveer 52 m2 zal er betegeld moeten worden. Gelieve te contacten via email.
maandag 20 maart 2017

Tegelwerk in de keuken

Ik wil de keuken tegelen (ca 4 a 5 m2). De tegels wil ik in overleg met de vakman aanschaffen.
maandag 20 maart 2017

Blackberry leisteen leggen in nieuwbouw woning

In mei wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Er wordt daar in juni een aanbouw gemaakt en die is naar verwachting eind juni klaar. Daarna wil ik in de huiskamer en een halletje graag 48 m² vloertegels laten leggen in een cementbed. Het gaat om BlackBerry leisteen vloertegels van 60 x 60 cm. Er ligt al vloerverwarming in de vloer met een afwerkvloer erop. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die ervaring hebben met deze tegels en het leggen ervan. Er mag hierin ook een aparte post worden opgenomen voor het leveren van de tegels.
maandag 20 maart 2017

Vorstbestendige tegelvloer leggen

Ik wil graag een tegelvloer (vorstbestendige) in een berging van 3 x 2 meter laten leggen op een ruwe betonnen ondergrond. Graag een offerte en op welke termijn kan dit gerealiseerd worden?
maandag 20 maart 2017

Betegelen van de badkamer

Het betreft een offerte aanvraag voor het tegelwerk in de badkamer van onze nieuwbouwwoning. De badkamervloer is 3 x 3 meter groot, de wanden zijn 25 m2, de tegels zijn 60 x 60 centimeter. Deze zijn voor op de vloer en voor op de wanden, tevens moet er een klein gedeelte mozaïek matjes bij het toilet en de wasbakken geplaatst worden.
maandag 20 maart 2017

Klein stukje tegelwerk in de keuken

Wij hebben in oktober een mooie nieuwe keuken laten plaatsen en de muren af laten werken met spagtelputz. Het spagtelputz is helaas niet zo netjes gedaan en daarom willen wij nu tegeltjes laten plaatsen achter de kookplaat en gootsteen, dit is een strook van ongeveer 3 meter breed en 1 meter hoog. Vraag kan dit over de spagtelputz heen?
maandag 20 maart 2017

Voorzolder laten betegelen

Ik wil de voorzolder laten betegelen op een betonnen ondervloer van ongeveer 12 m2. De tegels zijn 60 x 60 centimeter groot en op te halen bij Praxis Leiderdorp.
maandag 20 maart 2017

Vloer betegelen na vloerverwarming aanleggen

De vloer betegelen na vloerverwarming aanleggen. Het is 50 m2. De tegels hebben we al aangeschaft. Ik wil graag een erkend iemand die ook even bij mij kan komen kijken.
maandag 20 maart 2017

Dilatatievoeg repareren en voegen vervangen

Er ligt in mijn woning een leisteenvloer van 55 m² waarvan het voegwerk erg slecht is en op veel plekken los raakt. Ik wil de vloer opnieuw laten voegen en daarbij moet ook een dilatatievoeg gerepareerd worden. Ik laat de vloer hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.
maandag 20 maart 2017

Tegelwerk in de badkamer en keuken

Binnenkort gaan we verbouwen en willen we de nieuw te realiseren badkamer en een klein deel van de bestaande keuken opnieuw laten betegelen. In de badkamer gaat het om de vloer en wanden, totaal ongeveer 25 m2 en in de keuken om een wandje van 8 m2. Wij verwijderen zelf de oude tegels.
zondag 19 maart 2017

Woonkamer en open keuken laten betegelen

Graag zou ik een woonkamer en open keuken willen laten betegelen met een grote tegel van 60 x 60 centimeter. Het totaal oppervlak bedraagt minimaal 45 m2, maximaal 52 m2. Graag een offerte voor het leggen van 50 m2 tegels. De ondergrond weet ik niet, er ligt nu een laminaatvloer, ik denk beton. In overleg kunt u de lijm en het voegsel leveren.
zondag 19 maart 2017

Badkamer betegelen

Ik wil nieuwe tegels op de vloer in de badkamer en daaronder wil ik elektrische vloerverwarming laten leggen. De badkamer is ongeveer 5 m2. Daarnaast moet er een rand om het bad komen, waar het band op hangt. De tegels en de elektrische vloermatten heb ik al gekocht. Vloer bestaat nu uit tegelwerk. De klus zou op korte termijn uitgevoerd kunnen worden.
zondag 19 maart 2017

Voegen in de badkamer laten vervangen

Ik wil de voegen van de badkamer verwijderen. Het gaat om voegen van de wandtegels. In totaal 16m2. Graag een totaalprijs aangeven.
vrijdag 17 maart 2017

Badkamer betegelen

Wij gaan binnenkort onze badkamer opknappen. Op 1 april komt de installateur het leidingwerk afdoppen en wat aanpassen. Wij verwijderen het bad en er komt een inloopdouche. Er moet een deel van de vloer en wand worden vlak gemaakt. Daarna willen we er graag tegels over de bestaande tegels laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 4,32 m² vloertegels van 60 x 60 cm en ongeveer 21 m² wandtegels van 30,8 x 60,8 x 1 cm. Wij ontvangen graag uw offerte voor het egaliseren van de vloer en wand en het tegelzetten. De overige werkzaamheden worden door ons zelf uitgevoerd.
donderdag 16 maart 2017

Betegelen van de vloer

In ons nieuwbouwhuis dient er een vloer van ongeveer 120 m2 betegeld te worden met keramische tegels met een grootte van 120 cm bij 26,5 cm. Keramische tegels met houtlook. Er zal vloerverwarming aanwezig zijn. Kunt uw aangeven van de legprijs per m2 is? De tegels verzorg ik zelf. Lijm en voegsel niet. De oplevering is begin augustus. Dan moet het zo snel mogelijk uitgevoerd worden.
woensdag 15 maart 2017

Tegels in beton rondom zwembad leggen

In onze tuin willen we graag nieuwe tegels laten leggen in beton rondom het zwembad. Het gaat om ongeveer 60 m2.
woensdag 15 maart 2017

Doucheruimte opnieuw voegen en kitten

Ik heb een doucheruimte met 3 wanden die ik opnieuw wil laten voegen en kitten. Er zit hier en daar ook wat schimmel in de voegen. Ik schat dat het om ongeveer 6 m² gaat. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
dinsdag 14 maart 2017

Badkamer en inbouwtoilet betegelen

Graag offerte voor het betegelen van de badkamer. Het gaat om de wanden en vloer. Wanden ongeveer 15 m2 en vloer 4 m2. Er komt een inloop douche met een vaste glazen wand. Dus er moet in de douche op afschot betegeld worden. In de douche komt een draingoot van 80 centimeter. De tegels voor de vloer en van de wand zijn reeds besteld. Vloertegels zijn 60 x 60 centimeter wandtegels 25 x 50 centimeter. Volgens mij is het mogelijk om over de oude tegels heen te tegelen.
dinsdag 14 maart 2017

Vloertegels leggen in de toilet en badkamer

Ik heb keramische decortegels (met patroon) besteld voor mijn vloer in de toiletruimte (1,5 m2) en de badkamer (5 m2, is incl stukje in douche). Zou graag weten wat het kost om ze te laten leggen. In de betreffende ruimten liggen al tegels van ongeveer 15 bij 15cm. In de toiletruimte kan het waarschijnlijk wel over de oude tegels worden geplaatst, in de badkamer moet dit even bekeken worden in verband met de doucheafvoer.
dinsdag 14 maart 2017

Wanden en vloer van een woning betegelen

Wij willen graag de vloer in de keuken, toilet en badkamer betegelt hebben, en in de toilet en badkamer willen wij ook de muren laten betegelen. De afmetingen zijn: Keuken: 4.10 x 1.90 meter. Badkamer: 2.00 x 1.70 meter. Toilet: onbekend. Wij willen als vloertegels tegels van 60 bij 60 centimeter en de wand tegels weten wij nog niet. Tegels zijn nog niet aanwezig.
dinsdag 14 maart 2017

Badkamer laten betegelen

Ik wil graag mijn badkamer laten betegelen (vloer + muur). Mijn badkamer is in total 5 m2.
maandag 13 maart 2017

Badkamer laten betegelen

In een kleine badkamer moeten de muren opnieuw betegelt worden, tegel 120 x 20 cm en de andere wand met tegels van 60 x 60 cm. Tevens afvoegen en kitten van de vloer.
maandag 13 maart 2017

Badkamer betegelen

Ik wil graag een gedeelte van de badkamer opnieuw laten betegelen. De oude tegels moeten afgevoerd worden. Indien mogelijk nieuwe tegels via de tegelzetter. Het gaat om een muur van ongeveer 3 meter breed en ongeveer 2.50 meter hoog. De huidige tegels laten los, waardoor de douchedeur ook vast komt te zitten. Graag op korte termijn.
maandag 13 maart 2017

Keukenmuur en -vloer tegelen

Ik wil in mijn keuken de vloer en de muur laten tegelen. De keuken komt half mei dus voor die tijd moet de vloer gedaan zijn. De vloer is 9.4 m2. De ondergrond is een betegelde vloer. De wand is alleen een gedeelte boven het aanrechtblad en nog wat stukken, samen 5.6 m2.
maandag 13 maart 2017

Mozaïek tegels aanbrengen in de keuken

Good morning, I would like to gt a quote for the installation of tiles/mosaic in my kitchen. Dimensions are as follows 240x50 cm: wall behind the microwave - 240x50cm: wall nxt to the cooking hobs and sink Can I please get quote for both: - Installation in 240x50cm wall - Installation in both, 240x50cm wall as well as 150x50cm In enclosed picture, you can see the details of it. I know what tiles I want, maybe you can offer them as well? I can send you the details.
zondag 12 maart 2017

Vloertegels in de nieuwbouwwoning leggen

De begane grond van mijn nieuwbouwwoning moet worden betegeld. Het gaat om de woonkamer en gang van samen 40 m2. Er moeten keramische tegels van 30 x 120 centimeter worden gelegd. Lijm en voeg heb ik al gekocht van de tegelhandelaar. Ik wil graag van u de prijs per vierkante meter weten voor het leggen. Ik wil de tegels graag op 27 maart laten leggen.
zondag 12 maart 2017

Tegels leggen in de woonkamer en hal

Wij krijgen op 10 april de sleutel van de door ons gekochte twee-onder-een-kapwoning. Er ligt nu laminaat in de hal en woonkamer, maar dat ga ik verwijderen. Daarna wil ik daar graag 53 m² vloertegels van 60 x 60 cm laten plaatsen op de betonnen ondergrond. Ik zal de tegels zelf aanschaffen. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die in april tijd hebben voor deze klus. Er staan foto's en plattegronden van de woning op Funda.
zaterdag 11 maart 2017

Wandtegels plaatsen na keukenmontage

Op 16 en 17 maart wordt onze nieuwe keuken gemonteerd. Ik heb 5 m² wandtegels van 50 x 20 cm gekocht bij Gamma en wil die nadat de keuken is geplaatst laten aanbrengen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
zaterdag 11 maart 2017

Dilatatievoeg repareren en tegels vervangen

Ik wil in onze woonkamer de dilatatievoeg van 5 meter lang in de tegelvloer laten repareren. Verder wil ik graag 2 gescheurde hoektegels laten vervangen. De vloer meet 40 m². Er is te horen dat er hier en daar holle ruimtes onder de tegels zitten. Ik laat graag even beoordelen of daar iets aan gedaan moet/kan worden. Ik maak graag een afspraak.
vrijdag 10 maart 2017

Deel van badkamer opnieuw tegelen

De tegels van de onderste lagen in de badkamer zitten niet meer vast. De tegels dienen los gehaald te worden en opnieuw vastgezet. Het is ongeveer 2.5 m2 groot.
donderdag 9 maart 2017

Tegelvloer opnieuw voegen

Ik wil graag de voegen van mijn tegelvloer laten vervangen. De voegen zijn nu wit maar ik wil graag een andere kleur. De vloer is ongeveer 510 x 550 centimeter groot.
donderdag 9 maart 2017

Tegelen van de garagevloer en wasruimte

Wij willen de garage laten betegelen en de wasruimte. De werkzaamheden in de garage kunnen vanaf eind maart worden uitgevoerd. De wasruimte wordt naar verwachting half april opgeleverd. De vloeroppervlakte van de garage is 4.25 x 6.40 meter en de wasruimte 1.90 x 3.00 meter. Beide ruimtes hebben een ruwe betonvloer als ondergrond, wellicht dat de vloer in de garage licht geëgaliseerd moet worden.
donderdag 9 maart 2017

Keuken laten betegelen

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het betegelen van mijn keuken. Ik heb daarvoor tegels gekocht van 30 x 60 cm. Ook het voegmiddel is aanwezig, de lijm laat ik graag meebrengen. Het betreft 4 muren van respectievelijk 150 x 65 cm, 60 x 265 cm, 60 x 25 cm, 12 x 235 cm (strookje boven het aanrecht) en een stukje van 75 x 90 cm bij de afzuigkap. Er moeten 4 gaten worden gemaakt voor stopcontacten. Het gaat om ongeveer 3.70 m² tegelwerk. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
donderdag 9 maart 2017

Gehele begane grond betegelen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het tegelen van de gehele begane grond. Het gehele huis wordt gestript. De bestaande vloer en dekvloer gaan eruit. Er wordt vloerverwarming op noppenplaten geplaatst. Het geheel wordt vlak gemaakt met een zand/cement deklaag. Er staat nog niets in. Het betreft ongeveer 87 m2, inclusief hal/wc en aansluitende garage. De gekozen tegel is de Colorker Neolith 215872 Mat Ret Grey 60 x 60 cm en wordt gelegd op de zand/cement deklaag. Kleur voeg: Antraciet. Als opdrachtgever lever ik ALLEEN de tegels. Tijdslijnen: 6-9 juni
donderdag 9 maart 2017

Tegelen van badkamerwand en -vloer

De wanden en de vloer van de badkamer dienen te worden betegeld. De oppervlakte is ongeveer 24 m2.
donderdag 9 maart 2017

Kapotte tegels bij de ingang vervangen

Bij de voordeur zijn 2 tegels beschadigd. Het zijn tegels van 60 bij 60 cm waarbij er 2 halve tegels vervangen moeten worden. Er zal ook gekeken moeten worden naar het afzet ijzer van de voordeur, wellicht moet deze ook aan gerepareerd of vervangen worden.
woensdag 8 maart 2017

Gehele beneden- en bovenverdieping tegelen

Ik wil graag de gehele beneden- en bovenverdieping laten betegelen. Tegels van 60/60 cm. Alle materialen aanwezig. Het gaat totaal om 140 m2. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden (nieuwbouw). Ik heb vloerverwarming.
dinsdag 7 maart 2017

Voegen en kitwerk vervangen in de badkamer

Wij willen het douchegedeelte van de badkamer graag opnieuw laten voegen/kitten (om lekkage in de toekomst te voorkomen). De tegels zijn 30 bij 60 centimeter groot. Het douchegedeelte is circa 150 x 100 centimeter. Graag ontvangen wij een prijsindicatie van wat dit zou kosten.
dinsdag 7 maart 2017

Badkamer stucen en volledig betegelen

Ik wil een offerte voor een badkamer van 2 x 2 x 2.45 meter. De tegels zijn 60 x 60 cm. Ik wil de badkamer helemaal betegelen. Er komt een hangend toilet en een inloopdouche. Er zitten 2 koofjes in de badkamer en een muurtje van 0.25 x 2 meter. Ik wil het plafond laten stucen en natuurlijk ook alles voegen.

Partners

Partners van Casius