Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in uw regio.

5043 klanten bevelen een bij Casius aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: leggen tegels, woonkamer en sanitaire ruimten van nieuwbouwhuis tegelen, tegels zetten in twee badkamers, keramische vloertegels leggen, begane grond betegelen in een nieuwbouwwoning, tegelvloer aan laten leggen, vloertegels leggen in een nieuwbouwwoning, vloertegels laten leggen, vloertegels laten leggen, tegelvloer in rijtjeshuis vervangen, vloertegels leggen in woonkamer, keuken en hal, tegels zetten in badkamer, badkamer tegelen, vloer tegels leggen, grote badkamer betegelen en zandcementvloer storten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter:

maandag 18 december 2017

Betegelen achterwand keuken

Ik wil graag de achterwand van de keuken betegelen. Het gaat om circa 4 m2.
maandag 18 december 2017

Keuken en bijkeuken vloer betegelen

De vloer in de keuken en bijkeuken betegelen met waarschijnlijk 30x60cm rechthoekige tegels. ( zijn nog niet gekocht). We halen zelf de oude tegels eruit! Zal waarschijnlijk nog wel geegaliseerd moeten worden. Het gaat om 13. 5 m2.
zondag 17 december 2017

Badkamer en toilet betegelen

Ik wil de badkamer en het toilet opnieuw betegelen. Daarvoor moeten eerst de oude tegels eruit gesloopt worden. Dat zou eventueel in de offerte opgenomen kunnen worden. Totaal zijn de afmetingen 30 m2. De vakman mag eventueel het puin afvoeren.
zondag 17 december 2017

Badkamer betegelen

Wij willen de badkamer laten tegelen. De badkamer is 3,60 bij 2m
vrijdag 15 december 2017

Vensterbank verbreden en tegelen

Graag een prijsopgave voor het volgende: - Met een balk verbreden van beide vensterbanken - Beide vensterbanken laten betegelen Maten venterbanken +- 30x305 en +- 30x275
vrijdag 15 december 2017

Vloertegels leggen in woonkamer, keuken en hal

Ik wil graag plavuizen laten leggen in de woonkamer, keuken en hal (40 m2). Uitvoering het liefst op woensdag 20 december 2017
donderdag 14 december 2017

Woonkamer vloer betegelen

Betegelen (houtlook tegel 20/30 X 120 cm) van de woonkamervloer ( 9 x 6 meter) en aanleggen van vloerverwarming. Ik regel zelf de materialen.
donderdag 14 december 2017

Tegels zetten in badkamer

Ik wil wand- en vloertegels laten zetten in de badkamer. Ik heb de wandtegels al verwijderd, maar de muur dient eerst glad afgewerkt te worden met geschikte stuclaag voor badkamer. De vloertegels zijn grotendeels behouden, circa 1 m2 moet uitgebreid worden op een kleine verhoging (wegens leidingwerk dat hoger ligt dan vloerniveau, zie bijlage). Voor de tegels zorgen we zelf. De badkamer is 2,10 bij 1,75 bij 2,60 meter hoog.
donderdag 14 december 2017

Tegels vervangen in de badkamer

Voor de oplevering van mij flat moeten 4 tegels met gaten worden vervangen en opnieuw gevoegd. Ik heb de tegels in huis. In overleg met de vakman het voegmiddel regelen.
donderdag 14 december 2017

Tegelen van een keuken

We hebben keuken laten plaatsen maar deze moet nog betegeld worden. Tegels zijn aanwezing, het plaatsen van tegels, afwerklijst plaatsen, voegen, afkitten.
woensdag 13 december 2017

Keukenwand betegelen

Ik wil graag mijn keuken wand laten betegelen, ongeveer 8 m2. Er is een nieuwe keuken geplaatst. Toen was de eerste laag tegels weggehaald, daaronder zat nog een laag tegels. Die staan er nog met een laagje hard gedroogde lijm, moeilijk weg te halen. Ik dacht daarom dat mozaïek tegels plakken misschien een makkelijke optie zou zijn, mozaïek tegels van 3 x 3 cm. Deze moeten nog aangeschaft worden in overleg met de vakman.
woensdag 13 december 2017

Halletje betegelen

Het betegelen (vloer) van een halletje op een betonnen ondervloer. Een cementdekvloer. Circa 8 m2. Er zijn al tegels (40 x 40 cm) aanwezig. Overige materialen in overleg.
woensdag 13 december 2017

Keuken tegelen

Het aanbrengen van tegels lijm, afwerklijst en afkitten, voegen. Tegels zijn aanwezig.
dinsdag 12 december 2017

Tegelzetten

98 m2 vierkante egale ruimte
dinsdag 12 december 2017

WC betegelen

Ik wil mijn toilet (1 x 1 x 2 meter) muren opnieuw laten betegelen. Zelf haal ik de oude tegels eraf en plaats ik een hangend toilet. Werkzaamheden zijn: muur stucen, tegelen, voegen en kitten. De tegels moeten tot aan het plafond gezet worden.
dinsdag 12 december 2017

Badkamer tegelen

Ik wil graag 15 vierkante meter aan badkamertegels laten zetten. De muur is al klaar gemaakt om hem te laten betegelen. De klant heeft al de tegels en de benodigdheden aangeschaft.
dinsdag 12 december 2017

WC laten betegelen

Ik wil graag de wc laten betegelen. De vloertegels die er nu liggen moeten worden verwijderd, anders wordt de vloer te hoog. Verder moeten de muren worden getegeld tot 120 cm hoog. Het is een kleine wc.
dinsdag 12 december 2017

Tegelplinten plaatsen

Ik wil dat er 40 tegelplinten van 60 cm breed worden geplaatst. Stukprijs plinten tussen de 4 en 6 euro. Alle materiaal graag in de offerte verwerken.
maandag 11 december 2017

Naad kitten op een buitenterras

Wij hebben bij onze woning een onderheid buitenterras met plavuizen die tot tegen de woning zijn gelegd. Er is een naad van 1 cm breed en 11 meter lang die ik graag wil laten dichtzetten met zwarte kit die voor buitenwerk geschikt/weerbestendig is. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
maandag 11 december 2017

Vloer tegels leggen

In de woonkamer, keuken en hal wil ik graag op de betonnen vloer plavuizen laten plaatsen. De oppervlakte totaal is 45 m2 en de tegels zijn 75 bij 75 cm groot.
maandag 11 december 2017

Leggen tegels

In een woning en bijgebouw dienen er tegels geplaatst te worden. Het zal gaan om 200 m2 vloertegels met tegels van 60 bij 60 cm. Voor de wanden gaat het om 100 m2 met tegels van 30 bij 60 cm.
zondag 10 december 2017

Badkamer en toilet betegelen

Toilet en badkamer moeten beide betegeld worden. Zowel wand als vloer. In totaal is het 30 m2 zonder snijverlies. Er liggen op dit moment al tegels en die moeten eruit gesloopt worden. Ik zou graag een aparte offerte voor het slopen willen. Het puin dient eventueel afgevoerd te worden door de vakman.
zondag 10 december 2017

Vloer badkamer betegelen

Deze offerte wil ik graag uit 2 delen laten bestaan. Deel A: het betegelen van alleen het douchegedeelte en deel B: het betegelen van de gehele badkamervloer. Het gaat om de volgende afmetingen: Deel A: 0,81 m2 Deel B: 5 m2 De oude tegels moeten verwijderd worden, ondergrond moet egaal worden en het puin moet worden afgevoerd.
zaterdag 9 december 2017

Tegels zetten in twee badkamers

Ik wil 2 badkamers betegeld hebben in de nieuwbouw woning die casco geleverd is. De muur is 30 x 60 en de vloer 60 x 60 cm. De afmetingen van de 1e badkamer is 2 bij 3 meter met een hoogte van 2,60 meter. De afmeting van badkamer 2 is 1,5 bij 1,5 met een muurhoogte van 2,60 meter.
zaterdag 9 december 2017

Laminaat verwijderen en nieuwe tegelvloer in de hal leggen

Laminaat uit hal verwijderen. En afsnijden bij de woonkamer. Laminaat ligt nu door van woonkamer naar hal. Dorpel plaatsen voor de overgang van laminaat in de woonkamer naar tegelvloer in de gang. Tegels (30 x 60 cm) leggen in de hal wat ongeveer 7 m2 is. Bij het kruipluik wil ik het zo hebben dat we die nog open kunnen maken. Waarschijnlijk afwerken met aluminium profiel. Afvoeren kan ik zelf doen.
zaterdag 9 december 2017

Tegels zetten

Ik wil graag tegels zetten in de badkamer en ik wil ook een scheur gerepareerd hebben in de badkamer. De wand is ongeveer 5 m2.
vrijdag 8 december 2017

Badkamervloer vervangen

Ik wil de tegelvloer opnieuw geplaatst hebben. Eventueel wil ik ook andere klussen laten uitvoeren in de badkamer, zoals een douche vervangen en het afwerken van de wanden. De vloer is 12 m2 ongeveer.
vrijdag 8 december 2017

Keuken laten betegelen

Wij hebben keuken laten plaatsen en boven het aanrechtblad in hoek opstelling (L-opstelling) en daarboven moet betegeld (tegels heb ik al in huis) worden en afgewerkt met een tegelstrip. Het gaat om de afmeting 440 cm breed en 70 cm hoog.
vrijdag 8 december 2017

Grote badkamer betegelen en zandcementvloer storten

Op dit moment zijn we de hele bovenverdieping van ons huis aan het verbouwen. Onze tegelzetter is door ziekte/omstandigheden niet meer beschikbaar en daarom zoeken wij met enige spoed een vakman voor werk in de nieuwe badkamer. De oude tegels zijn al weg, de afvoer ligt al en de nieuwe wanden zijn geplaatst. Er moet een zandcementvloer worden geplaatst en een vloerdrain. Daarna moet er in totaal 50 m² tegelwerk worden aangebracht met diverse afmetingen. Grote tegels op de vloer en op enkele wanden. Bij het toilet en in de douche tegels met 'brick-model'. Alle tegels zijn al binnen. We hebben foto's al impressie bijgevoegd. Ik ontvang graag uw prijsopgave.
vrijdag 8 december 2017

Voeg- en kitwerk of tegelwerk vervangen in de douche

Vanwege het versleten voegwerk is er lekkage in mijn douche. Ik wil graag mijn douche opnieuw laten voegen. Als het nodig is wil ik ook mijn douche opnieuw laten plaatsen, maar dat wil ik eerst met de vakman overleggen.
vrijdag 8 december 2017

Vloer en muren van toilet tegelen

Ik wil graag mijn toilet betegelen, zowel de vloer als de muren. Daarbij wil ik ook dat alles buizen niet zichtbaar zijn en wil ik de wastafel vervangen.
vrijdag 8 december 2017

Woonkamer vloer betegelen

Wij willen graag een gedeelte van de woonkamer vloer laten betegelen met oude Waaltjes (bricks) in visgraat, inclusief voegen. Het gaat om 10 m2. De ondervloer is momenteel gedeeltelijk hout wegens een vroegere zitkuil. Hierdoor weten wij niet zeker of het ook daadwerkelijk mogelijk en stevig genoeg is en zou het mooi zijn als we vooraf hier naar kunnen kijken/advies krijgen voordat we overgaan op bestellen/ leggen. Tegels schaf ik zelf aan. Overig materiaal in overleg met de vakman. Indien mogelijk graag leggen in de 1e of 2e week van januari.
donderdag 7 december 2017

Tegels zetten in de badkamer

Ik wil graag tegels op de badkamervloer laten plaatsen over de oude tegeltjes heen die goed vlak liggen. Er zitten 2 putjes in de vloer. 1 kan afgedekt o.i.d. worden. Het gaat om een vloer van 4 m2.
donderdag 7 december 2017

Doucheruimte opnieuw voegen en kitten

Wij hebben een probleem met onze badkamer, namelijk lekkage bij de buren door slecht kit- en voegwerk. Wij willen dit graag laten herstellen.
donderdag 7 december 2017

Badkamer en toiletruimte opnieuw betegelen

In de huurwoning van mijn zwager was er sprake van een forse lekkage in de badkamer, onder de stoomcabine. Het directe probleem is verholpen en de huiseigenaar is langsgekomen. Deze heeft besloten dat niet alleen de probleemhoek, maar de hele badkamer en ook toiletruimte beneden opnieuw betegeld mogen worden. Dat gaat om in totaal 40 m². Mijn zwager koopt hiervoor zelf de tegels bij Gamma, voor zowel de wand als de vloer is dat tegelmaat 60 x 60 cm. De oude tegels moeten worden verwijderd en de ondergrond moet vlak worden gemaakt. Ik zoek namens mijn zwager nu een tegelzetter die op korte termijn tijd heeft voor deze klus. We ontvangen graag uw offerte.
donderdag 7 december 2017

Tegels over tegels zetten

Ik laat in week 9 van 2018 een nieuwe keuken zetten. De muur aangrenzend aan de keuken heeft tegels, en daar wil ik een andere tegel overheen laten zetten. Dit betreft een deel van de muur van ongeveer 2.36 x 1.50 meter. De muur is een muur van gips/hout. Tegels schaf ik zelf aan. Echter aanschaf van de tegellijm en voegmiddel graag via de vakman. Ik zou graag ergens eind februari/begin maart de muur laten betegelen.
donderdag 7 december 2017

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Ik wil graag de muren rondom het ligbad opnieuw laten kitten en voegen. Bestaande voeg en kit dient dan eerst verwijderd te worden. Het betreft ongeveer 20 m2.
woensdag 6 december 2017

Tegels op vloer leggen

Tegels leggen op een vloer van circa 60 m2. Het betreft een nieuwbouwhuis welke ongeveer in juni 2018 klaar zal zijn. Tegel aanschaf kan in overleg met de vakman. De ondergrond is een afgesmeerde vloer.
woensdag 6 december 2017

Balkon laten betegelen

Graag willen wij ons balkon van rond de 10 m² laten betegelen en het liefst zwevend om al de ruimte te kunnen benutten.
woensdag 6 december 2017

Badkamertegels plaatsen

Betreft 2,6 meter hoog en 1,7 meter breed. Oude tegels verwijderen en afvoeren, nieuwe badkamertegels plaatsen en voegwerk, er zit ook een scheur in de muur die gerepareerd moet worden.
dinsdag 5 december 2017

Badkamer opnieuw betegelen

Ik heb een badkamer die opnieuw betegeld moet worden. Deze is ongeveer 2 x 1 meter. Graag zou ik willen weten wanneer dit zou kunnen en wat dit gaat kosten. Oude tegels moeten er nog uit. Aanschaf nieuwe tegels in overleg met de vakman.
dinsdag 5 december 2017

Badkamer vloer tegelen

Badkamer tegelen, 2x2m, tegels zijn 30x60
dinsdag 5 december 2017

Keramische vloertegels leggen

Ik wil graag een keramische houtlook tegels van 27 x 163 centimeter laten leggen. Leggen in wildverband. De woonkamer bedraagt ongeveer 22 vierkante meter. De keuken bedraagt 10 vierkante meter. De hal is 3 vierkante meter en de bijkeuken is 6 vierkante meter. De woning gaat in 2018 gerenoveerd worden waarbij er een nieuwe betonvloer op de benedenverdieping komt. Of deze nog geëgaliseerd moet worden is mij nu nog onbekend.
dinsdag 5 december 2017

Tegels zetten in washok

Betreft het betegelen van het washok. De wanden bestaan uit gibo blokken en de vloer is van beton. Op de wanden komen tegels van van 30 x 60 cm en op de vloer tegels van 60 x 60 cm. De vloer is 7 m2 groot en de wanden 20 m2. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 5 december 2017

Tegelvloer leggen over bestaande tegels op de benedenverdieping

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1998 en krijgen daarvan in februari de sleutel. We willen daar in week 9 laten starten met het leggen van een tegelvloer over de bestaande tegels in de woonkamer, hal en keuken. We zullen zelf tegels aanschaffen van 60 x 60 cm. Overige materialen laten we graag door de vakman leveren. Er ligt overigens vloerverwarming onder de tegels. Voor de maatvoering heb ik een plattegrond bijgevoegd. Ik ontvang graag uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.
dinsdag 5 december 2017

Achterwand van keuken betegelen

Ik wil de achterwand van de keuken aan beide zijden betegelen.
maandag 4 december 2017

Badkamer betegelen

Ik wil mijn badkamer laten betegelen. Het betreft de vloer en de muren. De badkamer is 7 m². Het zijn grote tegels 60x30 voor op de muur en 120x23 op de vloer. Eind december moet dit gaan plaatsvinden.
zondag 3 december 2017

Badkamer tegelen

Ik wil nieuwe vloertegels van 2,4 x 3,1 meter en nieuwe wandtegels langs twee wanden (schuin dak) in de badkamer. Zowel wand- als vloertegels op bestaande tegels.
zondag 3 december 2017

Tegelvloer leggen

Einde 2017 krijgen wij de sleutels van onze nieuwe tussenwoning. In de tweede week van januari willen wij over de vloerverwarming een tegelvloer laten leggen. De oppervlakte van de hal, woonkamer en keuken is ongeveer 40 m2.
zondag 3 december 2017

Marmeren wandtegels plaatsen in de keuken

Onze nieuwbouwwoning is opgeleverd en we zijn deze nu aan het afwerken. We zoeken een tegelzetter die voor ons 4 m² beige marmeren wandtegels van 10 x 10 cm kan aanbrengen in de keuken. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius