Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in uw regio.

5004 klanten bevelen een bij Casius aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: beneden verdieping tegelen, woonkamervloer betegelen, badkamer renoveren, tegellaminaat kopen en laten leggen, tegelvloer leggen op cementdekvloer, plavuizenvloer met vloerverwarming vervangen, vloertegels en vloerplinten laten leggen, vloer in woning betegelen, woonkamervloer betegelen in een nieuwbouwwoning, tegels leggen in de woonkamer, keralite tegels leggen, woning op begane grond tegelen, vloer tegels leggen, cementdeklaag laten egaliseren om vloertegels te leggen, tegelvloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter:

zaterdag 21 oktober 2017

Tegelvloer leggen keuken

In onze keuken hebben wij op dit moment een tegelvloer liggen. Hier willen wij een nieuwe tegelvloer overheen laten leggen. De ruimte is niet heel groot (5 meter lang en 2 meter breed), waarbij aan een kant de muur schuin richting de woonkamer afloopt. In deze ruimte staat dus wel een keuken, waaronder de vloer ook eigenlijk moet doorlopen. Tussen de keuken en woonkamer wil ik een stenen dorpel laten plaatsen. Komende maand wordt eerst de ruimte nog gestuct, waarna de nieuwe vloer geplaatst kan worden. I
zaterdag 21 oktober 2017

Keukenmuur, toiletruimte en gang betegelen

Wij zoeken een tegelzetter voor het plaatsen van diverse wand- en vloertegels. Het betreft een keukenwand van 4 m² met tegels van 15 x 15 cm. Verder gaat het om een vloer in de gang en toiletruimte van in total 10 m² waarvoor we tegels van 20 x 20 cm hebben. In de toiletruimte willen we ook 5,70 m² wandtegels van 20 x 50 cm laten plaatsen. We ontvangen graag uw offerte. Wij hebben zowel de tegels als de lijm en voegmiddelen beschikbaar.
zaterdag 21 oktober 2017

Tegelvloer op de benedenverdieping plaatsen

Wij hebben een tegelvloer van ongeveer 70 m² en willen daar een nieuwe leistenen vloer overheen laten leggen. Wij zullen hiervoor zelf tegels aanschaffen, de maat is nog nader te bepalen. Lijm en voegmiddelen kan de vakman leveren. Wij ontvangen graag uw offerte.
zaterdag 21 oktober 2017

Tegelwerk vervangen in de keuken

Ik heb een kleine brand gehad in mijn woning en nu moet er in een deel van de keuken nieuw tegelwerk geplaatst worden. Ik wil dat hier even laten inmeten en ontvang daarna graag uw offerte. Ik heb al akkoord ontvangen van de schade-expert voor een deel van het tegelwerk. Omdat ik er graag weer één geheel van wil laten maken, wil ik alle tegels laten vervangen. Ik wil daarom even een afspraak maken.
vrijdag 20 oktober 2017

Badkamervloer betegelen over bestaand tegelwerk

Ik wil graag debadkamervloer betegelen over de bestaande vloer heen. In badkamer zit bad, hangtoilet, putje douche, verwarming. Kolom wastafel moet weggehaald worden. Afvoer komt uit de grond.
donderdag 19 oktober 2017

Tegels zetten in de keuken boven het aanrecht

Wij zijn opzoek naar een bekwaam tegelzetter voor het aanbrengen van tegels. Wij hebben een nieuwe keuken laten plaatsen door Keuken Kampioen en waren in de veronderstelling dat zij ook het tegelwerk zouden doen. Dat bleek echter niet het geval. Zij hebben wel alle materialen geleverd (tegels, lijm en voegmateriaal). Het gaat in totaal om net iets minder dan 3 m2. Het is een nieuw huis dus geen voorwerk nodig.
donderdag 19 oktober 2017

Keukenwand betegelen

Ik wil graag een keukenwand laten betegelen tegen spetteren, het zal om ongeveer 5 m² gaan. We hebben nog geen tegelmaat bepaald. We ontvangen graag uw offerte.
donderdag 19 oktober 2017

Tegels zetten in badkamers

Het betreft drie badkamers waarbij een deel van de wanden tot 1.80 meter (toilet) hoog gaan en andere volledig tot het plafond (douche). Vloertegels zijn 60 x 60 cm, wandtegels 30 x 60 cm. Ik wil namelijk dat er wordt betegeld in de badkamer. Het gaat om totaal 50 m2. De vloertegels zijn reeds in bezit.
donderdag 19 oktober 2017

WC-vloer betegelen

Ik heb de sleutel gekregen van mijn nieuwe huurwoning en ben daar nu aan het klussen. Ik vond op de zolder een aantal tegels zoals ook in de hal liggen. Ik wil die tegels graag laten leggen op het vloertje van de toiletruimte beneden, zodat dat één geheel wordt met de hal. Er zijn daarvoor maar 4 grote tegels nodig. Er moet even bekeken worden of de huidige tegelvloer kan blijven liggen. Ik ontvang graag uw offerte.
donderdag 19 oktober 2017

Tegellaminaat kopen en laten leggen

Het laten leggen van tegellaminaat van de gehele appertement van 76 vierkant meter. En de woning is niet leeg. Er zitten nog inboedel in het huis.
woensdag 18 oktober 2017

Voegwerk in de badkamer vervangen i.v.m. lekkage

Ik woon in een 4 jaar oude nieuwbouwwoning. Doordat de voegen in de badkamer niet deugdelijk zijn is er lekkage ontstaan. Er is gedeeltelijke vervanging van de voegen noodzakelijk.
woensdag 18 oktober 2017

Binnen jacuzzi ombouwen

Ik wil graag onze ombouw van de jacuzzi vervangen. Mozaïek tegels en het voegmiddel voor de nieuwe ombouw heb ik al in huis.
woensdag 18 oktober 2017

Badkamer en toilet tegelen

We willen de badkamer met de afmeting 270 lang en 216 breed, 260 hoog betegelen met 30 x 60 centimeter tegels. We hebben 2 kleuren tegels besteld. Voor de vloer en de lange wand grijs en de overige wanden wit. Tegelen graag tot aan plafond. De tegels zijn gerectificeerd; 10,0 en 9,3 millimeter dik. Het egaliseren van de badkamervloer: Op de vloer lagen tegeltjes, deze zijn al verwijderd. Het toilet heeft de afmeting 150 centimeter breed en 116 centimeter lang, ook 260 hoog, Ook hier willen we 2 in kleuren betegelen. De vloer en de achterwand van het toilet betegelen met grijze en overige wanden met witte tegels. Tegelen ook hier tot aan plafond. Misschien dat wij nog een nis in de achterwand willen met dan witte tegels. Materialen zullen aanwezig zijn, behalve het kimband. Mogelijk op uw advies nog aanvullend kit en voegmiddel aan te schaffen. De uitvoering bespreken we in nader overleg. Graag nu uw globale indicatie en na een eventuele bezichtiging gedetailleerd.
woensdag 18 oktober 2017

Keukenwand betegelen

Ik wil graag een keukenwand betegelen. De oppervlakte is ongeveer 3 m2 en bevat 3 stopcontacten. De tegels leveren we zelf aan en zijn ongeveer 20x30 cm. Kunt u misschien een indicatie geven van de verwachte kosten voor het plaatsen? Bij voorbaat
woensdag 18 oktober 2017

Douche opnieuw laten voegen

Ik zou graag de voegen tussen de tegels uit willen laten halen en daarna de voegen opnieuw erin laten zetten. Het gaat om de doucheruimte van 80cm bij 80cm en 2. 10m hoog.
dinsdag 17 oktober 2017

Vloertegels en wandtegels leggen

Het gaat om 46m2 het betreft een hal-wc-badkamer en nog een badkamer Het zijn natuurstenen tegels - Romaans verband leggen formaat tegels 20x20 en 20x40 en 40x40 en 40x60 Tegels zijn reeds aanwezig Wanden zijn kale wanden
dinsdag 17 oktober 2017

Toiletruimte betegelen

Graag ontvang ik een offerte voor het tegelen van onze toiletruimte op de begane grond. Het gaat om ongeveer 12 m² wandtegels en ongeveer 3 m² vloertegels. Ik heb nog geen tegelmaat bepaalt. Ik zal de tegels zelf uitzoeken. Ik ontvang graag uw reactie.
dinsdag 17 oktober 2017

Vloertegels leggen in woonkamer

40 vierkante meter tegelwerk moet worden gesloopt in de woonkamer. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.
dinsdag 17 oktober 2017

Vloertegels opnieuw voegen

Wij hebben recent vloertegels laten plaatsen. Echter, na een lekkage zijn de voegen ernstig beschadigd door kalk in het water. Graag willen wij de voegen eruit laten halen en opnieuw laten voegen, kunnen jullie dat? Zo ja wat kost het? Oppervlakte is 90 m2, tegelgrootte is 60 bij 60 cm.
maandag 16 oktober 2017

Tegelvloer leggen op cementdekvloer

Wij zijn op zoek naar iemand die onze tegelvloer kan leggen, cement dekvloer. Het gaat om ongeveer 70 m2 en de tegels zijn 80 bij 80 cm.
maandag 16 oktober 2017

Badkamer- en toiletvloer egaliseren en betegelen

Ik wil de badkamer en toilet vloer geëgaliseerd en betegeld hebben. Het gaat om een totaal van 6 m2.
maandag 16 oktober 2017

Vloertegels in de badkamer opnieuw voegen

Vloertegels badkamer opnieuw voegen maximaal 5 m2
maandag 16 oktober 2017

Wandtegels in keuken plaatsen (spatrand)

Wandtegels plaatsen van bovenzijde aanrechtblad tot onderzijde afzuigkap. Totaal circa 4,5 m2 tegelwerk op 3 wanden. In een van de wanden zit een raam, waardoor wat extra hoeken ontstaan. Inclusief voegen en kitten. Kit werk circa 17,5 strekkende meters.
zondag 15 oktober 2017

Voegen vernieuwen in douche

We hebben een badkamer van 2,15 x 2,15 meter met daarin douche, bad, toilet, wandmeubel. De voegen zijn op de grond en op delen van de muur gescheurd. We willen dus alle voegen laten herstellen om lekkage te voorkomen.
zondag 15 oktober 2017

Tegelwerk aanbrengen boven een keukenblad

Wij willen een stuk muur van 5 à 6 m² in onze keuken laten betegelen. Het gaat om een stuk muur tussen het keukenblad en de bovenkastjes. Ook willen we een opening tussen het aanrechtblad en de muur daarna netjes waterdicht laten maken. We kunnen u de tegelmaat die we uitkiezen nog even doorgeven. We ontvangen graag uw offerte.
zondag 15 oktober 2017

Garagevloer betegelen

Graag offerte voor het betegelen van onze garagevloer van 3 x 4 meter met tegels van 60 x 60 cm.
zondag 15 oktober 2017

Beneden verdieping tegelen

Onze nieuwbouwwoning wordt opgeleverd met vloerverwarming. Graag willen wij hier houtlook tegels van 26 bij 160 cm en 1.1 cm dik laten plaatsen. De oppervlakte van de woonkamer en de hal is totaal 50 m2.
zaterdag 14 oktober 2017

Vloertegels plaatsen

Ik wil graag vloertegels 60 × 60 cm laten plaatsen. Ik heb deze al aangeschaft. Gaat om ongeveer 70 m2. Nieuwbouwwoning, dus geen voorwerk nodig.
zaterdag 14 oktober 2017

Plavuizenvloer met vloerverwarming vervangen

Ik wil graag nieuwe plavuizen vloer op de benedenverdieping van onze woning. Onder de bestaande plavuizenvloer zit vloerverwarming die het nog goed doet. Graag ontvangen wij een prijs voor slopen en opnieuw leggen plavuizen met behoud van bestaande vloerverwarming of vernieuwing er van. Krijgen tegelijk graag suggestie hoe vervanging kan plaatsvinden omdat wij gewoon op de benedenverdieping leven. Graag krijgen wij ook suggesties voor type plavuis. Kan wat ons betreft in de offerte meelopen. We spreken over ongeveer 52 m2 netto vloeroppervlak.
zaterdag 14 oktober 2017

Badkamer en WC betegelen

Badkamer 16 m2 wandtegels en 3 m2 vloertegels. De wand waar douchekop komt wordt in het midden 1 strook decortegel 30x30 aangebracht . Douchekop komt 1 wand om , dus er moeten 2 leidingen verlengd worden. In de vloer dient ook een drain van 78 cm verwerkt te worden . De wc 5. 2 m2 wandtegel , 1. 3 m2 vloertegel . Wandcloset plaatsen . Leiding + fonteintje plaatsen . Tot ongeveer 1. 40m hoog betegelen , de rest 1. 10m omhoog sierpleister. Het sanitair in de badkamer plaats ikzelf . Graag de prijs voor het sloopwerk ,wand en vloer apart vermelden , kan zijn dat ik dit zelf doe . Het liefst zo snel mogelijk uit te voeren .
vrijdag 13 oktober 2017

Tegels boven aanrecht

Ik wil tegels laten zetten boven het aanrecht, is 3.60 meter lang en 60 cm hoog. De nieuwe tegels kunnen gewoon over de oude tegels heen, maar er zijn 3 stopcontacten. Ik heb de nieuwe tegels al binnen, overige materialen niet.
vrijdag 13 oktober 2017

Tegelwerk laten uitvoeren

10 m2 met plinten wat zijn de arbeidskosten ?
vrijdag 13 oktober 2017

Vloer van hal en gang tegelen

Tegels voor vloer en gang leveren en leggen. Verder tegeltjes boven aanrechtkastjes weghalen en opnieuw betegele.
vrijdag 13 oktober 2017

Wandtegels zetten in badkamer

Wandtegels badkamer, keramisch, 33 x 60 cm, recht boven elkaar, op gipswand, 13 m2, zo snel mogelijk
donderdag 12 oktober 2017

Tegelvloer vervangen in de keuken

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1986 en krijgen daarvan op 4 december de sleutel. Wij willen daar als eerste klus de tegelvloer in de keuken gaan vervangen. De vloer is ongeveer 260 x 280 cm groot en bijna rechthoekig. De huidige tegels moeten verwijderd worden en we willen er nieuwe tegels laten leggen. Die zullen wij zelf kopen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.
donderdag 12 oktober 2017

Tegels leggen en vloerverwarming

Wij hebben net een nieuwe huis gekocht. Het heeft laminaat en stadsverwarming. Graag wil ik zsm een tegel vloer aanleggen met vloerverwarming. Het gaat om ong 46m2
donderdag 12 oktober 2017

Tegels laten zagen

Ik wil voor een klein gedeelte tussen mijn toilet en het deurkozijn witte tegels zetten van ongeveer 1 cm breed. Deze wil ik graag laten zagen en/of slijpen. Het gaat om mat witte tegels 30*60 cm. Ik vermoed dat het gaat om het snijden en verlijmen en voegen van ongeveer 5 tegels.
woensdag 11 oktober 2017

Vloertegels en vloerplinten laten leggen

Tegelvloer leggen en plinten monteren. Wij willen in onze woning 42 m² vloertegels laten leggen en houten plinten laten plaatsen. We hebben 'houtlook' keramische tegels bij Gamma gekocht, van 20 x 60 cm. Wij zullen er zelf voor zorgen dat de ondervloer er gereed voor is. Het is een betonnen vloer. We ontvangen graag uw prijsopgave.
woensdag 11 oktober 2017

Vloertegels in de woonkamer en hal aanleggen

Ik wil de woonkamer (39,2m²) en hal (4,7m²) van de begane grond laten betegelen. Dit is een cementdekvloer waar vloerverwarming in verwerkt is (mocht dit relevant zijn). De nieuwbouw woning zal ongeveer februari 2018 worden opgeleverd. De vloertegels zullen de formaat hebben van 30 x 60 cm of 60 x 60 cm tegels. De inkoop van de tegels zal ik zelf verzorgen. Graag zou ik de randen (aansl. Tegel en wand) gekit willen hebben, dus geen tegel plint. Ik hoor graag van u.
woensdag 11 oktober 2017

Keramische houtlook tegels in de woonkamer aanbrengen

Begaande grond evt boven, binnen korte periode
woensdag 11 oktober 2017

Toilet en keuken betegelen

Ik wil in december of januari mijn keuken en toilet gaan verbouwen. Ik ben nu alvast op zoek naar een vakman voor diverse tegelklussen. Het gaat om het betegelen van een toilet. Daar moet 6 m² witte wandtegels van 25 x 40 cm worden geplaatst. Verder moeten daar grijze vloertegels van 50 x 50 cm worden geplaatst op de vloer van 0,85 x 0,95. In de keuken wil ik de vloer van 2,3 x 1,6 m² laten betegelen met grijze vloertegels van 50 x 50 cm. Daar moeten ongeveer 2 m² witte tegels van 25 x 40 cm worden geplaatst aan 2 zijden van de keuken. Dat gaat om 2 rijen tegels boven elkaar tot een hoogte van 50 cm. Ik wil de ruimtes hier even laten beoordelen. Ik wil weten of het beter is om over de bestaande tegels heen te tegelen. Ik sta open voor uw advies en ontvang daarbij graag uw prijsopgave. De tegels koop ik zelf, lijm en voegmiddel kunnen door de vakman worden geleverd.
woensdag 11 oktober 2017

Kapotte tegels en dorpels in de vloer vervangen

Er moeten een stuk of 4 kapotte tegels worden verwijderd in een bestaande vloer. Daarnaast moet er een grote dorpel worden gelegd en bij een deur nog een kleine dorpel. Afmetingen circa 180 x 30 cm en een dorpel bij een deur. De tegels zijn in huis. De stenen dorpels nog niet.
dinsdag 10 oktober 2017

Portugese tegels plaatsen

Graag de aoude tegels verwijderen en nieuwe Portugesetegels in de hal leggen. Het gaat om 6m2 en werkzaamheden moeten starten in week 44
dinsdag 10 oktober 2017

Tegels hal verwijderen en nieuwe Portugese tegels plaatsen

Ik wil de plavuizen uit de hal laten verwijderen en daar nieuwe Portugese tegels voor in de plaats. Kan dat en wat is er allemaal voor nodig? Ik heb al naar tegels gekeken. Het gaat om 6 m2 en het moet in week 44 plaats vinden.
dinsdag 10 oktober 2017

Tegels zetten in woonkamer

Ik wil tegels laten zitten in mijn woonkamer. De woonkamer is 41 m2. Het is een nieuw huis.
dinsdag 10 oktober 2017

Opnieuw voegen van de badkamervloer

Wij hebben momenteel een flinke lekkage via de voegen van de badkamervloer van 6 m². Die voegen zijn in slechte staat en moeten vervangen worden. Ik ben op zoek naar een vakman die heel snel beschikbaar is voor deze klus. Vooraf ontvang ik graag uw offerte.
dinsdag 10 oktober 2017

Vloer in woning betegelen

Het gaat om het tegelen van de vloer in de woonkamer, keuken en hal. Het gaat om licht grijze tegels maat 90x90. De totale oppervlakte is ongeveer 95 m2
maandag 9 oktober 2017

Badkamer en toilet van tegels voorzien

Badkamer wand en vloer (rond 15m2)
maandag 9 oktober 2017

Kleine badkamer renoveren

Wij hebben een mini badkamer van ongeveer 100 x 200 cm en 220 cm hoog, die gerenoveerd moet worden. De gipswanden zijn niet goed meer en moeten verwijderd worden en vervangen. Daarna moet er tegelwerk worden geplaatst en een nieuwe douchekraan. Er hangt een toilet en een wasbakje en er is een douche in de open ruimte. Wij kopen zelf de tegels en kraan, de rest van de materialen laten we graag door de vakman leveren. Er is wat spoed met deze klus, omdat er lekkage is. Als dit naar tevredenheid wordt gedaan hebben wij twee (grotere) badkamers die ook gerenoveerd moeten worden. Ik maak graag zo snel mogelijk een afspraak, zodat u de klus kunt inmeten en beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte.
maandag 9 oktober 2017

Gang opnieuw tegelen

Door lekkage in de gang wil ik deze graag opnieuw laten tegelen, de oude tegels moeten eruit en afgevoerd worden en nieuwe erin. Betreft ongeveer 15 vierkante meter, tegels zijn al gekocht. De werkplek is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius