Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in uw regio.

5154 klanten bevelen een bij Casius aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: groot tegelwerk uitvoeren, plavuizen leggen in de woonkamer, keuken, hal en WC, tegels leggen in visgraat motief, vloer met een houtlook tegel betegelen, voegloze vloertegels leggen, woning betegelen, tegels zetten in keuken, hal en sanitaire ruimtes, tegels zetten in nieuwbouw woning, woning betegelen, gehele begane vloer betegelen, tegelwerken buitenshuis en binnen, keramische tegelvloer vervangen, begane grond tegelen, vloer betegelen, tegelvloer leggen en eventueel egaliseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter:

woensdag 21 maart 2018

Keuken betegelen

De wand van de keuken betegelen . De opp. Is 2. 7 m2
woensdag 21 maart 2018

Keukenwand betegelen

, ik heb een vak man nodig die voor mij de keukenwand betegelen. Lengte 5,24 meter breed 65,00 centimeter. Op de muur is geen tegels. Graag jullie offertes, het gaat om allen BETEGELEN. Dank.
woensdag 21 maart 2018

Tegels zetten in WC

Ik wil tegels laten zetten in mijn WC. De WC is 1 bij 1 meter groot en de wanden zijn 2.6 meter hoog. De oude tegels blijven zitten dus nieuwe tegels worden over de oude tegels geplaatst. Op de vloer komen tegels van 15 x 60 cm en op de wanden tegels van 30 x 60 cm. Materialen schaf ik zelf aan
woensdag 21 maart 2018

Tegelwerk aan keukenmuur

We willen de muur in de keuken vanaf het keukenblad tot 50 cm omhoog tegelen. Tegels en rvs afwerkstrips zijn zijn besteld en tzt aamwezig. Betreft honingraat tegeltjes (wit) op matjes. Lengte aanrechtblad betreft ongeveer 6,5 meter. Graag een prijs voor het zetten van de tegels inclusief eigen materiaal (voegwerk) en afwerking met de beschikbare rvs strip/sierlijst (beschikbaar).
dinsdag 20 maart 2018

Huiskamervloer opnieuw voegen

Wij hebben een oude tegelvloer die echt opnieuw gevoegd moet worden, de oppervlakte is ongeveer 35 m2. Er hoeft geen voeg uitgehaald te worden, het is in beton gedaan.
dinsdag 20 maart 2018

Plavuizen leggen in de keuken

In de keuken moeten plavuizen komen. De vloer is 15 m2. Graag een prijsopgave hiervan. Ik zorg voor de plavuizen en alles wat nodig is.
dinsdag 20 maart 2018

Plavuizen leggen op vloerverwarming

Voor het leggen van plavuizen ben ik op zoek naar een vakman die mij kan helpen daarbij. Gaat tussen de 45 en 52 m2, boven op vloerverwarming nieuwbouwhuis. Geen voorwerk nodig. Ik regel de plavuizen.
maandag 19 maart 2018

Vloertegels leggen in de hal

Mijn hal mag opnieuw betegeld worden. Oppervlakte is rond de 10 m2. Materialen haal ik zelf in huis (inclusief tegels 18.5 x 18.5 cm). Ik was benieuwd wat het verschil in prijs is wanneer de oude tegels blijven liggen en wanneer de oude tegels verwijderd worden. Kunt u dit apart vermelden?
maandag 19 maart 2018

Vloer betegelen

Ik wil graag de gang, hal, eetkamer en keuken van nieuwe tegels voorzien. De tegels zijn al gekocht en van de afmeting 60 x 30 cm gekalibreerd, en dienen in wildverband te worden gelegd. De tegels zullen worden gelegd over een bestaande tegelvloer (travertin) en keukenvloer (keramische tegels). De keukenvloer ligt iets lager, maar zal voorafgaand worden voorzien van primer en geëgaliseerd. Graag offerte voor leggen inclusief lijm en afwerking.
maandag 19 maart 2018

Voegen en kitwerk in de badkamer vervangen

Heer/ mevrouw, Heel graag vraag ik bij deze een offerte aan. Ik ben net verhuisd naar een huis in Ondiep en uit de bouwkundige keuring blijkt dat er wat vocht achter wat tegels in de badkamer zit. Ik zoek iemand die in de hoek van badkamer, waar de douche zit, de voegen er uit wil halen en opnieuw wil voegen. Ook het kitwerk ziet er hier en daar niet meer zo mooi uit dus dit zou ik ook hier en daar opnieuw willen laten doen. Het gaat om grote tegels van 30 x 60 cm dus het gaat om niet heel veel voegen. Het is een douche van 1 X 2 meter en 2,5 meter hoog.
maandag 19 maart 2018

Toilet betegelen

Ik wil graag tegels laten zetten in de wc op de grond en aan de wanden. Oude tegels zijn al verwijderd, behalve achter het hangtoilet zelf. Hier moet ook nog een nieuwe gipsplaat achter komen (oude is verwijderd). Muren zijn vlak, maar niet voorbewerkt met een primer. WC is 0,85 x 2,48 m (korte wand) en 1,175 m bij 2,48 m (lange wand). Muurtje achter hangtoilet is 1,21 x 0,86 m. Muur daarboven 1,27 x 0,86 m. Achter het hangtoilet zelf komen kleine mozaïektegeltjes (Spirit Musk Mozaiek) 0,30 x 0,30 m. Voor de muur daarboven en de andere muren heb ik een witte keramische tegel (Snow white) 0,60 x 0,30 m. Keramische vloertegel (Spirit Musk) = 0,60 x 0,20 m. Ik heb geen tegellijm aangeschaft.
maandag 19 maart 2018

Opnieuw voegen van de badkamer

De vloer en de muren van de douchecel van de badkamer moeten opnieuw gevoegd worden. Dat is ongeveer 16m2, voornamelijk grote natuurstenen tegels. Bedankt.
maandag 19 maart 2018

Voegloze vloertegels leggen

Het leggen van 60 m2 voegloze vloertegels (Legno crème 15 x 98 cm) op begane grond van bestaande woning. Deze moet gelegd worden op bestaande plavuizen.
maandag 19 maart 2018

Tegelwerk in de badkamer

De badkamer van 2 meter lang, 1.40 meter breed en 2.74 meter hoog en het toilet van 1 bij 1 meter dient te worden betegeld. De tegels moeten op de vloer en in beide ruimtes, kamer hoog, geplaatst worden.
maandag 19 maart 2018

Badkamer betegelen

Ik wil graag de badkamervloer betegeld hebben. Er staat een los bad op pootjes in, ook de vloer van de naastgelegen douche en de douchewand moeten met dezelfde tegel gedaan worden. Alles ongeveer 15 m2. Eventueel met voorwerk, dit ligt aan de meerprijs. Materialen in overleg.
maandag 19 maart 2018

Keuken betegelen met langwerpige tegels

Wij willen graag een keuken laten betegelen met langwerpige tegels 7.50 x 15 cm, of iets groter, in half verband. In de keuken zijn 2 binnenwaartse hoeken, 2 buitenwaartse, kozijn, en een ruimte achter fornuis opgesloten in profiel. Verschillende stopcontacten, 3, moeten netjes omtegeld worden. De totale oppervlakte is 4.85 m2. De tegels worden zelf aangeschaft en de keuken wordt in de tweede week april geplaatst. Wij zoeken een tegelzetter die port folio kan overleggen. In onderling contact vaste prijs afspreken.
maandag 19 maart 2018

Wand met steenstips tegelen.

Ik wil een wand laten 'betegelen' met steenstrips. Het gaat om ongeveer 10 m2.
maandag 19 maart 2018

Douchecabinevloer betegelen

De ondergrond is beton. Alleen betegelen is nodig. De douchecabine is 90 x 90 cm. Moet gelegd worden tot de afvoerdrain.
maandag 19 maart 2018

Keramische tegels zagen

Ik wil op locatie 12 keramische tegels laten zagen. Het gaat om 1 rechte zaagsnede per tegel.
zondag 18 maart 2018

Tegels zetten achterwand keuken

De achterwand in de keuken moet betegeld worden. Het gaat om ongeveer 3 m2. We zijn al in het bezit van de tegels (metro tegels 10 x 20 cm). Op de achterwand bevinden zich stopcontacten.
zondag 18 maart 2018

Keuken betegelen

Boven het aanrecht/gasfornuis en door de hoek willen wij graag laten betegelen. Dit is ongeveer 3 m2 tegelwerk. Aan de kant van het gasfornuis dient er nog een extra stroom punt gerealiseerd te worden. De tegels zijn al aanwezig.
vrijdag 16 maart 2018

Plavuizenvloer met vloerverwarming vervangen

Ik wil in de hal, ongeveer 15 m2, een bestaande vloer van plavuizen laten vervangen door nieuwe. Er ligt vloerverwarming in de hal en die moet blijven. De huidige vloer van de hal loopt door in de woonkamer en dient dus netjes op een voeg gescheiden te worden op de grens van hal naar woonkamer. Er mag een drempel tussen gelegd worden. De nieuwe vloertegels zijn 30 x 30 cm en tussen de 1.2 en 1.5 cm dik, 2 verschillende soorten vloertegels.
vrijdag 16 maart 2018

Tegelvloer leggen en eventueel egaliseren

Wij willen tegels, 45 x 45 cm, laten leggen op de begane grond van onze eengezinswoning. Wij hebben zelf de tegels, Vloertegel bruges gris | Bouwmaat, en het is 43 m2 oppervlakte, eventueel met egaliseren. Graag installatie van deze maand.
vrijdag 16 maart 2018

Woning betegelen

In de woonkamer en de gang, 72 m2 groot, wil ik graag houtlook tegels van 160 x 26 cm laten leggen. In het toilet op de begane grond van ongeveer 1 bij 1 meter dient de vloer en de wanden betegeld te worden. In de badkamer dient er een zandcementvloer en eventueel vloerverwarming in overleg gelegd te worden. Daarna moeten de wanden en de vloer betegeld worden. De ruimte is ongeveer 2.50 bij 3.50 meter groot. De uitvoering van de houtlooktegels in de woonkamer en gang wil ik graag in week 17 laten leggen.
vrijdag 16 maart 2018

Tegels zetten op begane grond

Betegelen op de begane grond met woonkamer, gang en toilet. Ongeveer 40-42 m2. Tegels van 45 x 45 cm. Graag in de week van 16 april en een offerte met en zonder materialen.
vrijdag 16 maart 2018

Vloer betegelen

Ik wil graag een vloer laten betegelen in totaal 80 m2, een grote ruimte, een gang en 2 toiletten. Tegels 80 x 80 cm. De vloer is vlak en tegelklaar, vloerverwarming is al aangelegd. De tegelzaag kan op de binnenplaats. Spoedklus!
vrijdag 16 maart 2018

Douche betegelen

Douche betegelen wanden en vloer totaal 26 m2 tegels wand 30 bij 60 tegels vloer 60 bij 60 word inloopdouche alle materiaal in huis van tegellijm tot splinternieuwe tegelzaag waar gebruikt van kan gemaakt worden wanden zijn volgende week gestuukte en vloer geëgaliseerd.
vrijdag 16 maart 2018

Plavuizen vloer verwijderen

Ik wil vraag een schatting weten voor het verwijderen van onze plavuizen vloer, in cement gelegd, en het egaliseren. De nieuwe vloer leggen we zelf. Het gaat om de hal, keuken en woonkamer en in totaal is het ongeveer 50/60 m2.
donderdag 15 maart 2018

Badkamer betegelen en douchegoot plaatsen

Ik wil de badkamer laten betegelen, vloer en wand, in totaal 38 vierkante meter. Een douchegoot aanbrengen in plaats van een doucheputje. Ook moeten de wanden en vloer voor tegelen nog glad gemaakt worden. De tegels en alle inrichting verwijder en voer ik zelf af. De tegels voor vloer en wand zijn al aanwezig.
donderdag 15 maart 2018

Badkamer betegelen

Ik wil de badkamer betegelen. Het gaat om een totaaloppervlak van 18 m2. De oude tegels zijn al verwijderd.
donderdag 15 maart 2018

Badkamer betegelen

Ik wil graag de vloer en de wanden in de badkamer betegeld willen hebben. De vloertegel is 20 x 120 cm en betreft 6,5 m2 en de wandentegels zijn 30 x 60 cm en betreft 25 m2. Moeten in principe over bestaande tegels geplakt worden.
donderdag 15 maart 2018

Tegelwerk aanbrengen

Ik wil graag voor een oppervlak van 60 m2 tegels laten aanbrengen. Het gaat om tegels van 40 bij 40 cm.
woensdag 14 maart 2018

Badkamer opnieuw voegen + service luik in bad maken

Onze badkamer dient opnieuw gevoegd en gekit te worden. We hebben hele grote tegels, dus het zijn maar weinig voegen. Totale oppervlakte ongeveer 7 m2. Daarnaast moet er ook een service luik in bestaand bad gemaakt worden.
woensdag 14 maart 2018

Tegels zetten in keuken, hal en sanitaire ruimtes

In ons huis moet een tegelvloer gelegd worden in de keuken, de hal, technische ruimte, toilet, badkamer en toilet boven. De totale oppervlakte van de vloer zal ongeveer 90 m2 zijn. De tegels zijn al aanwezig, de overige materialen zal de vakman moeten regelen.
woensdag 14 maart 2018

Reparatie tegels woonkamervloer

Ik heb een tegelvloer op de begane grond. Tegels van 60 x 60. Vanwege hijwerkzaamheden aan de A9 is er een tegel gebroken, en zitten er meer dan 30 los. Ik zou graag kosteloos vrijblijvend een offerte willen ontvangen van een erkend bedrijf voor het repareren van mijn vloer. Met de offerte moet ik dan richting Rijkswaterstaat. Wanneer er gerepareerd kan worden, is nog niet bekend.
woensdag 14 maart 2018

Badkamer betegelen

Badkamer is deels betegeld, moet dus afgemaakt worden. Huidige tegelwerk in is ongeveer 15 m2 en de vloer is 7.70 m2. Zie foto's voor detail omschrijving.
woensdag 14 maart 2018

Betegelen van keuken en hal

Ik heb interesse in het laten leggen van Portugese tegels in zowel de keuken, ca. 3,5 m2, en de hal, ca 2 m2. In de hal is een luik naar de kelder. Beide ruimtes hebben een houten ondergrond. Ik heb nog geen tegels, maar ga hier nog verder naar kijken.
dinsdag 13 maart 2018

Wandtegels zetten in keuken

Wij hebben nu een gladde, gestucte muur met een dun laagje waterproof verf. We willen wandtegels van 20 x 50 cm laten zetten van het (brede) keukenblad tot 70 cm daarboven (3 horizontale lagen tegels van 20 + 1 horizontale laag van een tegel die over de lengte gesneden is. Het gaat om 1 lange wand met 3 stopcontacten en 1 korte haakse wand. Er is een afzuigkap geplaatst op 70 cm hoogte. We hebben reeds tegels met patronen aangeschaft en een ander tegel voor het randje. We hebben nog geen keuze kunnen maken voor het op een mooie manier afdekken van het zijaanzicht van de tegels (zichtbaar vanuit de woonkamer). Het gaat om ongeveer 5 m2 maximaal. Het zijn niet dezelfde tegels die ik in huis heb.
dinsdag 13 maart 2018

Badkamer betegelen

Ik wil mijn badkamer (15 m2) laten betegelen. De badkamer heeft een vrijstaand bad op pootjes en alleen vloertegels, hier is vrij ingewikkeld om heen te tegelen. Tegels, tegellijm en voegmiddel zijn al aangeschaft en worden over twee weken geleverd. Ik zoek iemand die netjes over de bestaande tegels heen wil tegelen.
dinsdag 13 maart 2018

Tegels zetten

Tegels zetten op een houten ondergrond. Ruimte ongeveer 15 vierkante meter
dinsdag 13 maart 2018

Tegels zetten in nieuwbouw woning

Voor onze nieuwbouwwoning zoeken wij een tegelzetter voor het volgende: - Begane grond kamer en keuken: 77 m2 - 2 toiletten, vloer 3 m2 en wanden 9 m2 - Badkamer vloer 7 m2 en wanden 10 m2
dinsdag 13 maart 2018

Badkamervloer betegelen

Ik wil graag een oppervlakte van ongeveer 2 m2 van de vloer van de badcel laten betegelen. Dit in verband met de lekkage bij de koof in de badcel. Zelf wil ik zoveel mogelijk voorbereiden door de tegels er al uit te halen en af te voeren en een koof te maken(geraamte). Over de tegels wil ik nog graag contact om te kijken wat voor mij het voordeligst is. Of ik regel de tegels zelf, of dat u mij wat moois kunt bieden. Graag zou ik op maandag 19 maart het betegelen plaats laten vinden, voor zover dat mogelijk is.
dinsdag 13 maart 2018

Keuken betegelen

Wij willen graag de keukenvloer laten betegelen van ongeveer 18 m2 en boven het aanrechtblad ongeveer 50 cm hoog. Plavuizen zijn al aanwezig. Vloer is gestort dus mooi glad.
maandag 12 maart 2018

Tegelwerk in woonruimte

Ik ontvang graag een offerte voor het plaatsen van tegels op de vloer van een woonruimte. De oppervlakte is 24 m2 groot. De tegels zijn al aanwezig, de overige materialen dient de vakman te leveren.
maandag 12 maart 2018

Dorpel buitendeur vervangen

Door beschadiging wil ik graag de stenen dorpel (circa 2 meter) onder de voordeur vervangen.
maandag 12 maart 2018

Voegen in douchegedeelte vervangen

We hebben lekkage in het aangrenzende slaapkamertje. Na onderzoek is gebleken dat een aantal voegen in de douche de oorzaak zijn van de schimmelplekken in de muur. Het gaat om ongeveer 25 tegels en 4 vloertegels waarvan de voegen vervangen moeten worden.
maandag 12 maart 2018

Tegelwerk keuken

Tegels in keuken vervangen. Het betreft ongeveer 2 m2 aan de wanden. Inclusief voorwerk en afvoeren van de oude tegels. Plaatsen van nieuwe tegels, materialen in overleg.
maandag 12 maart 2018

Tegelwerk toilet en badkamer nieuwbouw

Voor ons nieuwbouw huis willen we graag de toilet + badkamer (tezamen 20 m2 aan wanden/vloeren) laten betegelen. Op de vloer willen we graag tegels van 60 x 60 cm. Op de wanden 30 x 60 cm. Graag ontvang ik van u een offerte voor het tegelwerk.
maandag 12 maart 2018

Woning betegelen

Ik wil de woonkamer, keuken, hal en garage laten betegelen. Het gaat om een oppervlak van 95 m2.
zondag 11 maart 2018

Badkamervloer en -wanden betegelen

De badkamer heeft de volgende maten 2.70 x 1.70 meter en is 2.31 meter hoog. Daar wordt dan een inloopdouche geplaatst van : 1.20 x 1 meter en 2.31 meter hoog met douche bestendige wandplaten en een anti slip vloer. Graag willen wij aan de wand tegels van 60 x 30 cm en op de vloer tegels 40 x 40 cm. Wij zien uw vrijblijvende offertes het liefst via mail tegemoet.

Partners

Partners van Casius