Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in uw regio.

5263 klanten bevelen een bij Casius aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: benedenverdieping laten betegelen, badkamer en woonkamer betegelen, badkamer en vloer in woonkamer laten betegelen, woonkamer vloer leggen/betegelen, vloer met vloerverwarming betegelen, toilet tegelen, vloer tegelen, badkamer betegelen, vloer van woning betegelen, badkamer laten betegelen en smeervloer aanbrengen, betegelen van vloer in woning, vloertegels leggen begane grond, badkamer laten betegelen, bG-vloer van appartementen-complex betegelen, achtertuin betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter:

dinsdag 14 juli 2020

Benedenverdieping laten betegelen

Het betreft 140 m2 tegelwerk over de gehele benedenverdieping bestaande uit, woonkamer, badkamer, 2 slaapkamers, keuken, toilet en hal. Dit alles gerealiseerd in de 1e week van september 2020.
zondag 12 juli 2020

Badkamer voegen en kitten

Ik wil in mijn badkamer op de 1e verdieping de beschimmelde voegen vernieuwen en het kitwerk vervangen. Het gaat om circa 8 meter lengte aan kitwerk en circa 8 m2 tegelwerk wat opnieuw gevoegd moet worden.
zaterdag 11 juli 2020

Vloer met vloerverwarming betegelen

Ik wil graag onze keuken woonkamer en hal laten betegelen de vloer is voorzien van vloerverwarming en moet eerst geegaliseerd worden het totale oppervlakte is ongeveer 52m2 de tegels worden waarschijnlijk 60x30 en in wild verband gelegd
zaterdag 11 juli 2020

Achtertuin betegelen

Ik wil 42 vierkante meter tegels laten leggen in onze tuin. Als het kan met tegels erbij die we uit kunnen kiezen, 30x60. Als dit niet kan dan regelen we de tegels zelf. Wij halen de oude tegels er zelf uit.
zaterdag 11 juli 2020

Vloertegels in keuken leggen

Ik wil circa 4 m2 vloertegels laten leggen in keuken, naast de bestaande tegels. Maat tegels 45x45. Keuken is geheel ontruimd en schoon om in te werken. Tegels al aanwezig. In Ede.
vrijdag 10 juli 2020

Badkamer en wc tegelen

Ik ben op zoek naar een tegelzetter die mijn badkamer en wc kan betegelen. De wanden en vloer zijn kaal. Betreft circa 15 m². Tegels zijn aanwezig.
vrijdag 10 juli 2020

Toilet tegelen

Toilet tegelen met tegels van 30 - 60 op strakke rechte muren. 10 vierkante meter. Geen hoekjes en gaten.
vrijdag 10 juli 2020

Tegels in de keuken zetten

Ik zoek een tegelzetter die de wanden van mijn keuken kan voorzien van tegels. Het betreft een gestucte wand en de benodigde tegels zijn al aanwezig. Het betreft ongeveer 4 m2.
vrijdag 10 juli 2020

Tegels vervangen badkamer

Graag zouden wij in onze badkamer 12 tegels vervangen willen hebben. (Tegels aanwezig van vorige eigenaar). Er zitten wat scheurtjes in bij de mengkraam, ook zouden wij de randen opnieuw gekit willen hebben.
donderdag 9 juli 2020

Woonkamer tegelwerk aanvullen

de woonkamer is uitgebreid met een voormalige badkamer en de tegelvloer moet nog doorgelegd worden. Is op een betonvloer met tegels van 40 x 40 cm waarvan er 24 gelegd moeten worden. Het gaat om ongeveer 8 m2. Tegels heb ik al en de ondergrond is niet vlak en lijkt me geschikt om ze in mortel te leggen. Moet wellicht op de aansluiting met de bestaande vloer wel wat van de cementdekvloer weggehakt worden.
woensdag 8 juli 2020

Keukenwand betegelen

Graag zouden wij onze keuken wand betegeld hebben. De wand is onbehandeld maar de tegels hebben wij wel al bij de Praxis gehaald. De wand is 2,82m lang en 1,05m hoog. De benodigdheden om het voorwerk te doen en om de tegels te lijmen hebben wij nog niet.
woensdag 8 juli 2020

Gang betegelen

Ik wil graag de gang laten betegelen. Deze is 85 cm breed en 180 cm lang. Ik wil ook graag de oude drempel laten verwijderen en op die plaats ook tegels laten leggen. Ik heb zelf al cementtegels van 20 cm dik in bezit en die wil ik erin laten leggen zonder voeg. De gang bestaat uit planken, dus er is nog een ondervloer nodig om de tegels niet te laten breken. In de gang zit een luik naar de kruipruimte, waar een mat overheen komt van circa 70 bij 80 cm.
dinsdag 7 juli 2020

badkamer en woonkamer betegelen

woonkamer: ik wil graag de woonkamervloer laten betegelen oppervlakte is rond 30 á 35 m2 De vloer heeft een vloerverwarming en het vloer is gemaakt van zandcement en is helemaal egaal, zo geen extra werk daar. De tegels heb ik al gekocht 60 x 60 krasvrij verwacht levering binnen 2 weken. badkamer: Ik wil graag de badkamervloer en muren laten betegelen muuroppervlakte 20 á 25 m2 en vloer oppervlakte 4 á 6 m2 Kale zandcement vloer, het is een beetje schuin oppervlakte. De muren zijn van gipsplaten. muur/vloer tegels is gekocht en muur = 60 x 30 vloer = 60 x 60
dinsdag 7 juli 2020

Badkamer betegelen

Wij zijn op zoek naar een vakman die voor ons de badkamer opnieuw kan betegelen, de oude tegels hoeven er niet uitgehaald te worden. Gaat om een badkamer van ongeveer 6 m2 en een te betegelen oppervlakte van +/-30 m2.
dinsdag 7 juli 2020

Tegels zetten en opvullen gipswand/cement

In onze badkamer is een lekkage gerepareerd door een loodgieter maar slecht achter gelaten (zie foto's). Het gaat om: Het opvullen van het open stuk gipswand/cement, het vastzetten van de muurplaat van de thermostaatkraan en het vervangen van de 4 tegels achter de thermostaat.
maandag 6 juli 2020

Vloer tegelen

ik wil graag 20 m2 vloer tegelen. De vloer onder de overkapping waar beton wordt gestort. Het zijn 80x80 cm tegels. Alleen tegels aanwezig rest van materiaal niet.
maandag 6 juli 2020

Badkamer betegelen

5 m2 nieuwe tegels zetten in een badkamer op de begane grond. Muren zijn wel glad maar hebben een soort speciale muurverf erop geschikt voor vochtige ruimtes. Muurverf bevalt me echter totaal niet want laat toch los. Ik vermoed dat er geen breekwerk noodzakelijk is omdat er overheen getegeld kan worden maar ben hier niet zeker van. Graag advies van de tegelzetter en de nieuwe tegels schaf ik ook graag samen met hem aan. Heel graag uitvoeren ergens tussen 15 en 26 juli 2020 indien mogelijk ivm verhuur.
maandag 6 juli 2020

Voortuin muurtje zetten en tegels leggen

We willen graag een muurtje tussen de buren en voorkant laten plaatsen. En nieuwe tegels. Huidige situatie halen wij zelf weg. Tegels graag geregeld door de vakman. Het muurtje mag 80 - 90 cm hoog 400 cm in totaal, ongeveer. De nieuwe tegels die in de tuin gelegd mogen worden graag in overleg. De tuin is ongeveer 5-7 m2.
maandag 6 juli 2020

Vloer en wanden van de badkamer betegelen

Ik graag mijn badkamer laten betegelen. De vloer en wanden. Het is ongeveer 30 m2. Ik ontvang graag een offerte.
zondag 5 juli 2020

De woonkamer, keuken en gang betegelen

Ik zoek een tegelzetter die mij kan vertellen of over de bestaande tegelvloer betegeld kan worden. Mocht dat zo zijn mag de vakman 40 m2 aan tegels leggen in de woonkamer, keuken en gang.
zondag 5 juli 2020

Badkamer betegelen

Ik wil graag de badkamer opnieuw laten betegelen en eventueel wat leidingen verplaatsen, maar dat is optioneel. Het liefst over de oude tegels, behalve bij het bad. We zorgen zelf voor de tegels. Gaat om tussen 25 en 35 m2.
zondag 5 juli 2020

Tegelwerk keuken

Wil graag mijn keuken laten betegelen. Tegels verwijderen en nieuwe plaatsen ± 6 vierkante meter, nieuwe heb ik al besteld
zondag 5 juli 2020

Vloer tegels laten leggen

Het leggen van tegels op een oppervlakte van beton ong 27m2. Gang en keuken.
zondag 5 juli 2020

Keuken wand betegelen

Ik wil graag de wand in de keuken laten betegelen en afkitten. Het gaat om 19 mozaïek matjes van 30 cm.
zaterdag 4 juli 2020

Voegen in de douchevloer en wanden inloopdouche vervangen

Ik wil graag de vloer van de badkamer en de muur van de inloopdouche opnieuw laten voegen. Voegen moet verwijderd worden.
vrijdag 3 juli 2020

Tegelwerk douche

Er is een lekkage in de douche van mijn appartement en zou graag dit verhelpen. Als ik zelf kitte dan ging het voor 2 weken weer goed voordat het weer ging lekken. Dit heb ik 2 keer gedaan dus denk dat het nu beter is om wat tegels te vervangen. Ik hoop snel van u te horen wat u denkt dat een geschikte oplossing is en of u me hiermee kan helpen.
vrijdag 3 juli 2020

Badkamer betegelen

Wij willen graag onze badkamer betegelen met grote tegels op de vloer en wanden en in de douche een deel met kleinere tegeltjes. Het gaat om een totaal oppervlak van zo'n 25 m2. Wij zouden de klus graag begin augustus gedaan willen hebben.
vrijdag 3 juli 2020

Badkamer tegelen

Gezocht tegelzetter vloer en wand. Alle materialen zijn aanwezig. Dus betreft alleen arbeid
donderdag 2 juli 2020

Vloer van woning betegelen

Wij hebben een paar maanden geleden een funderingherstel gedaan met vloerverwarming. Wij zoeken iemand die keramische tegels kan leggen In huiskamer keuken gang en kast onder de trap. (72mq) Tegels zijn 60x60. De vloer is voor een groot deel van beton, met vloerverwarming. De aanbouw waar de keuken komt is van hout die we gaan egaliseren. Daar moet dus speciale lijm voor worden gebruikt. Ook willen we keramische tegels 60x30 in de badkamer (5mq)
donderdag 2 juli 2020

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Douchegedeelte ( natte gedeelte )van badkamer opnieuw voegen en kitten. Tegels zijn 40 x 25. Het gaat om ca. 8m2. Tegels zijn ivoorwit met witte voegen. De vloertegels zijn grijs en de voegen zijn ook grijs
donderdag 2 juli 2020

Badkamer laten betegelen en smeervloer aanbrengen

Onze badkamer zal helemaal betegeld moeten worden en er moet een smeervloer aangebracht worden over de oude vloer, de badkamer is ong 5 m2.
woensdag 1 juli 2020

Een klein balkon laten betegelen

Ik wil graag mijn kleine balkon laten betegelen. Balkon: 1.75 x 1.50 meter. Het is een balkon met een vlakke ondergrond. Er zal rekening gehouden moeten worden met de regenpijp/waterafvoer. De tegels heb ik al: 45 x 45 centimeter. Ik heb foto’s van balkon & tegels bijgevoegd. Graag ontvang ik een offerte voor deze klus.
woensdag 1 juli 2020

Vloer betegelen

ik wil graag de vloeren in drie ruimtes (technische ruimte, berging appartement, berging in kelder) behorende bij mijn nieuwbouwappartement laten betegelen. Het gaat in totaal om 12,7 vierkante meter (5,4 / 3,2 / 4,1). De te gebruiken tegel Villeroy & Boch, VT04 Antraciet 450 x 450 mm. (2733BT90 Antrhracite)
dinsdag 30 juni 2020

Betegelen van vloer in woning

Het betegelen van ruim 100m2. onder andere in de woonkamer, eetkamer, keuken en hal. In week 30 moet het gelegd worden.
dinsdag 30 juni 2020

Vloertegels leggen begane grond

Ik wil 51 m2 vloertegels laten leggen op de begane grond nadat een andere partij vloerverwarming heeft geplaatst. Tegels leveren wij aan (hornbach).
dinsdag 30 juni 2020

Voegen in de douchevloer vervangen

Graag wil ik de voegen in de douche vloer laten vervangen. Momenteel brokkelt er een stukje af . Vloer is 83/80 cm
dinsdag 30 juni 2020

Toiletruimte (BG) betegelen

Wij willen het toilet (begane grond) graag opnieuw betegeld hebben. Het gaat om het betegelen van ca. 15 m2 wandtegels en 2 m2 vloertegels. De vloertegels kunnen over de oude tegels gelegd worden. De wandtegels moeten wel door de vakman verwijderd worden want we willen de nieuwe wandtegels tot aan het plafond. Fonteintje en toiletpot verwijderen en plaatsen wij zelf.
maandag 29 juni 2020

Badkamer laten tegelen

Badkamer van 2.06m x 1.06m. Vloer en wanden laten tegelen. Huidige leidingwerk is opbouw, dit moet weggewerkt worden achter de tegels. Wij hebben het type tegels al uitgezocht, mocht u deze kunnen leveren horen wij dat graag.
maandag 29 juni 2020

Tegels plaatsen

Ik zou graag wat extra tegels op de muur in mijn keuken willen laten plaatsen, het gaat om ongeveer 2 m2. Tegels heb ik al in mijn bezit, alleen nog zetten.
zaterdag 27 juni 2020

Tuin straten

Ik wil graag de achtertuin laten bestraten met keramische tegels van 60x60x3. Ik heb deze tegels al in huis en deze liggen nu in het zand. Ik wil deze tegels graag in laag cement laten leggen. Ik beschik zelf nog niet over cement en zou dit graag verwerkt willen hebben in de offerte. De achtertuin is ongeveer 30 m2.
vrijdag 26 juni 2020

Badkamer laten betegelen

Over oude tegels nieuwe tegels plaatsen (al besteld) in lijn met tekening. Tegels bedekken 28m2. Additioneel nieuwe regendouche, wc pot en badkamermeubel installeren (allen al aangeschaft). Ook zit achter 3 tegels vocht, welke vervangen moeten worden. Graag deze 3 onderwerpen afzonderlijk uitsplitsen (indicatie is voldoende) om even uurtarief/meterprijs inzichtelijk te krijgen.
vrijdag 26 juni 2020

BG-vloer van appartementen-complex betegelen

Wij (Vereniging van Eigenaren) willen op de begane grond in ons appartementen-complex (ca. 50 m2) een nieuw soort bedekking laten aanbrengen. Nu ligt er vinyl, maar de ondervloer van anhydriet is niet geëgaliseerd, waardoor het vinyl er lelijk uitziet, bovendien vinden alle bewoners het vinyl erg lelijk. Wij zijn de diverse mogelijkheden aan het bekijken, waaronder een tegelvloer. Wij zouden hierover graag advies hebben.
vrijdag 26 juni 2020

Badkamer tegelen

Betreft badkamer tegelen, vloer 2m2 en wand ongeveer 12m2. Graag ook zorgen voor waterdicht maken afhankelijk wanneer de loodgieter aan de slag gaat. De wanden gaan eerst gestuct worden daarna kan er direct betegeld worden met de tegels die ik in handen heb. Vloertegels 45x45 en wand 30x60
donderdag 25 juni 2020

Toilet laten betegen opnieuw

Ik zou graag mijn toiletruimte opnieuw willen laten betegelen. ik heb zelf tegels gezien van 60 bij 60 cm. Er zitten momenteel standaard tegeltjes op. De afmeting van mijn toilet weet ik niet!
woensdag 24 juni 2020

Badkamer betegelen

We willen graag de badkamer later betegelen in ons nieuwe huurhuis. We weten niet of bestaande tegels kunnen blijven zitten. Het gaat om een badkamer van 2×2×2 ong. Tegels en sanitair zijn aanwezig. Graag vanaf 5 augustus.
woensdag 24 juni 2020

Badkamer tegelen

Het gaat om het betegelen van een een gladgestrijkte badkamer. Het zal gaan om ongeveer 20 m2 wanden en 6 m2 vloer. De tegels zijn aanwezig en kunnen direct worden geplaatst.
woensdag 24 juni 2020

Keramische tegels in achtertuin leggen

Het gaat om de kale achtertuin waar onze keramische tegels in gelegd moeten worden. Het gaat om circa 60 m2. Legoppervlakte is al kaal. Het voegmortel hebben we al van de tegelleverancier gekregen. Het betreft een hoekwoning met garagepad waardoor de achtertuin goed bereikbaar is.
dinsdag 23 juni 2020

Tegels laten zetten

Ik wil graag de vloer van de keuken, hal, toilet en bijkamer laten betegelen met 80x80 tegels. (In totaal 46 m2). Daarnaast onze badkamer in zijn geheel met wandtegels 60x30 en vloertegels van 60x60. ( wand 38m2 en vloer 9m2)
maandag 22 juni 2020

Badkamer en vloer in woonkamer laten betegelen

Ik wil de badkamer verbouwen en wil het laten tegelen. de badkamer is rond de 3x2m de wc beneden wil ik ook laten renoveren die is 1.20x1m en ik wil de begane grond laten tegelen samen met vloerverwarming van rond de 60m2
maandag 22 juni 2020

Begane vloer tegelen

In november 2020 krijgen wij de sleutel van ons huis. We gaan op de begane grond de houten vloer zelf verwijderen en afvoeren. Zodra de vloerverwarming erin ligt willen we de begane grond betegeld hebben. Wij zorgen zelf voor de vloertegels. Het gaat om circa 80 m2 vloeroppervlakte wat betegeld moet gaan worden.

Partners

Partners van Casius