Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in uw regio.

4953 klanten bevelen een bij Casius aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: vloertegels leggen, vloer slopen, vloerverwarming en nieuwe tegels leggen, tegelwerk binnen en buiten bij een nieuwbouwwoning, tegels zetten gehele beneden verdieping, badkamer renoveren en vloer huiskamer betegelen, granieten vloer herstellen en aanvullen, tegels zetten in woonkamer, hal, achterhuis en keuken, keramische tegels leggen inclusief lijm en voeg, benedenverdieping laten tegelen, keuken betegelen, vloeren en wanden betegelen, tegelvloer leggen, tegelwerk in een nieuwbouwwoning, tegelvloer leggen in een nieuwbouwwoning, badkamer en toilet betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter:

woensdag 23 augustus 2017

Voegen renoveren

Voegen van wandtegels in badkamer renoveren
woensdag 23 augustus 2017

Vloertegels in badkamer vervangen

Ik wil tegels leggen in de badkamer. Ca. 3 m2. Oude tegels er uit, egaliseren en tegels plaatsen
woensdag 23 augustus 2017

Vloeren en wanden betegelen

Wij willen de vloer van de bijkeuken, badkamer en toilet opnieuw laten betegelen (circa 19 m2). Daarnaast moeten de muren van het toilet en de badkamer moeten opnieuw betegeld worden (circa 30 m2).
woensdag 23 augustus 2017

Tegels zetten in keuken

Hierbij wil ik graag een offerte aanvragen voor het betegelen van de keuken van onze nieuwbouwwoning. We hebben de tegels zelf. Het gaat om het tegelen tussen de ramen, van het werkblad tot aan de bovenkastjes en op de andere kant van het werkblad tot dezelfde hoogte als tot de bovenkastjes. (58 cm omgeveer). Totaal is om aan nabij 4. 5 m2 aan tegelwerk. Het huis wordt opgeleverd in de laatste week november/eerste week december. Graag hoor ik van u MvG
woensdag 23 augustus 2017

Tegelvloer leggen

Tegel vloer leggen over bestaande tegelvloer. Oppervlakte ongeveer 80 m2.
dinsdag 22 augustus 2017

Keuken tegelen

Hierbij wil ik graag een offerte aanvragen voor het betegelen van de keuken van onze nieuwbouwwoning. We hebben de tegels zelf. Het gaat om het tegelen tussen de ramen, van het werkblad tot aan de bovenkastjes en op de andere kant van het werkblad tot dezelfde hoogte als tot de bovenkastjes. (58 cm omgeveer). Totaal is om aan nabij 4. 5 m2 aan tegelwerk. Het huis wordt opgeleverd in de laatste week november/eerste week december. Graag hoor ik van u MvG
dinsdag 22 augustus 2017

Voegwerk douchecabine herstellen

Uit bouwkundige inspectie van onze nieuwe woning is gebleken dat de voegen in de douchecabine aangetast zijn door kalkreiniger waardoor het vochtpercentage in de achterliggende muur te hoog is. Tegels zitten nog goed vast, klus betreft enkel het herstellen van de voegen (+/- 1 m2)
dinsdag 22 augustus 2017

Tegels laten leggen in de keuken en het toilet

Ik wil graag vloertegels van 15 x 15 cm laten leggen in onze keuken en toiletruimte. In de keuken gaat het om ongeveer 5 m², in de toiletruimte om ongeveer 1 m². Wij verwijderen zelf de oude tegels. De ondergrond moet mogelijk eerst door u geëgaliseerd worden voordat er kan worden betegeld. Wij ontvangen graag uw offerte.
dinsdag 22 augustus 2017

Kerlite tegels leveren en plaatsen

Ik wil graag de vloer in mijn halletje laten betegelen, het is maar 2m2 maar ik heb de dunste kerlite tegels nodig, liefst licht grijs met plinten (indien mogelijk) om de huidige plak vinyl tegels te vervangen. Het liefst een vierkant formaat, met uitsparing voor het kruipluik.
dinsdag 22 augustus 2017

Tegelwerk binnen en buiten bij een nieuwbouwwoning

Begin januari 2018 zal onze nieuwbouwwoning worden opgeleverd en wij zoeken een tegelzetter voor het leggen van 90 m² tegels binnen en 40 m² buiten. Binnen willen we tussen half januari en begin februari laten uitvoeren, buiten kan afhankelijk van het weer ook later. Het gaat om de volgende klus: -Eventueel deels egaliseren van de vloer, die wordt uitgevoerd als een geïsoleerde ribcasettevloer (Rcwaarde >=3,5 m2K/W). De vloeren worden afgewerkt met een cementdekvloer van circa 6 cm dik. Graag horen we hoeveel mm u eventueel kunt overbruggen met tegelen. Daarnaast hebben we vloerverwarming die tijdens de bouw in de vloeren wordt aangebracht. -Vanuit de bouw komt de keramische houttegel Pamesa Kingswood Musgo 85x22 cm in de badkamer op de begane grond. Deze willen we doorleggen in de slaapkamer begane grond en woonkamer en keuken. In totaal +/-73 m². -In de entree, toilet en bergruimte willen we de VT Wonen Hormigon Floret Antracite Decor 60x60 cm tegel. Dit gaat om in totaal 10 m². Hierin is nog geen rekening gehouden met snijverlies. -In de keuken komt een hexagon glasmozaïek tegel op de wand tussen het aanrechtblad en de keukenkastjes, maximaal 3 m². -Daarnaast zouden we heel graag de Pamesa Kingswood Musgo buiten willen doortrekken. De ondergrond gaan we zelf (laten) afgraven en ophogen tot de juiste hoogte, maar moet nog worden voorzien van een vochtdoorlatende egalisatielaag. Dit gaat om in totaal 45 m². Het buitentegelwerk hoeft niet tegelijk met het binnen tegelwerk worden uitgevoerd. In de bijlage foto’s van de tegels. We kunnen ook de bouwtekening mailen. Indien u interesse heeft in dit project ontvangen we graag een offerte voor het legwerk. De tegels kunnen we zelf inkopen, mocht u hier ook een prijs voor willen offreren dan graag de offerte opsplitsen in tegels en het legwerk. Lijmen en voegmiddelen graag ook leveren.
dinsdag 22 augustus 2017

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Onze doucheruimte voorzien van nieuwe kitranden in zwart en voegen opnieuw met wit. Ongeveer 10 vierkante meter.
maandag 21 augustus 2017

Tegelwerk in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt voor mijn dochter een appartement gebouwd in het Energiekwartier in Den Haag, dat naar verwachting in april zal worden opgeleverd. Zij moet nu bepalen of ze de woning casco wil laten opleveren of volledig afgewerkt. We willen daarom graag uw prijsindicatie ontvangen voor het betegelen van de badkamer en toiletruimte. Het gaat om vloertegels van 60 x 60 cm en wandtegels van 30 x 60 cm. De badkamervloer is 7 m², de wanden zijn daar 27 m². Het is een standaard toiletruimte, naar schatting 1,1 m² vloeroppervlak en 4 tot 5 m² wanden tot 150 cm hoog. We gaan er vanuit dat u de lijm en voegmiddelen koopt en zij zelf de tegels.
zaterdag 19 augustus 2017

Vloertegels vervangen

Ik wil graag mijn badkamervloertje 2,8 m2 opnieuw betegeld hebben. Oude tegels ongeveer 40 cmx40 cm. Eruit. Maakt niet uit wat voor tegels erin komen, zo goedkoop mogelijk graag. Misschien ook klein randje voor douchegedeelte afscheiding. Doucheputje zit er al. Mijn
zaterdag 19 augustus 2017

Tegels laten zetten

Ik wil graag een vloer laten leggen van 27meter vierkant , tegels zijn 60 bij 120 . Graag ontvang ik een offerte hierover.
vrijdag 18 augustus 2017

Badkamervloertje betegelen

Ik wil graag alleen vloer van mijn badkamertje opnieuw betegeld hebben en afscheidingsrandje (op de vloer) douche. Er staat nu tijdelijk een badje waar ik in sta te douchen. Er zit een afvoer, daar moet een putje op. Totaal 2,8 m2. Oude tegels ongeveer 40 cm x 40 cm. Deze moeten eruit. Maakt niet uit wat voor tegels erin komen, zo goedkoop mogelijk graag. Misschien ook klein randje voor douchegedeelte afscheiding.
vrijdag 18 augustus 2017

Toilet betegelen

Ik wil mijn toilet betegelen tot plafondhoogte - ook de vloer wil ik voorzien van nieuwe tegels. Toilet is ongeveer 1.30 x 0.80 meter. De helft is al beplakt met tegels, maar hier kan volgens mij overheen geplakt worden? Tegels heb ik hier al liggen. Inclusief afwerking (stucen).
vrijdag 18 augustus 2017

Betegelen van de badkamer

Wij krijgen op 1 september de sleutel van onze woonboerderij met aangebouwde mantelzorgwoning. We willen daar graag 11,5 m² tegelwerk laten plaatsen op de wanden en vloer van de badkamer. We hebben nog geen tegelmaat gekozen. We ontvangen graag uw offerte.
donderdag 17 augustus 2017

Tegels zetten gehele beneden verdieping

De benedenverdieping betegelen met keramisch parket in visgraat. De ruimte is 70 m2. Een nieuw opgeleverde woning.
donderdag 17 augustus 2017

Tegelwerk keukenvloer vervangen

Ik ben op zoek naar iemand die vloertegels uit de keuken wil halen/afvoeren (5 m²) en vervangen met nieuwe tegels. De vloertegels zijn al aangeschaft.
donderdag 17 augustus 2017

Tegels zetten in de badkamer

Ik wil de tegels laten zetten in mijn badkamer. De badkamer is 3 bij 2 meter groot en de wanden zijn 2.5 m hoog. De oude tegels zal ik verwijderen. De wanden moeten vlak worden gemaakt. De wc en doucheafvoer moeten worden verplaatst. Op de vloer komen tegels van 60x60 en op de wanden tegels van 30x60cm.
donderdag 17 augustus 2017

Tegelvloer leggen in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en we verwachten dat deze in december zal worden opgeleverd. We willen daar op de begane grond graag 38 m² vloertegels laten leggen. Vermoedelijk gaat het om tegel Venti van 20 x 20 cm, kleur zwart, van Gamma. Wij ontvangen graag uw offerte.
donderdag 17 augustus 2017

Woonkamermuur betegelen

Betreft al aangeschafte betontegels (960 x 600 x 12 mm) van Concreet design, welke tegen een woonkamermuur geplaatst dienen te worden in horizontaal tegelverband (doorlopende voegen). Deze kunnen tegen de muur verlijmd worden. 2 tot 3 mm voor de voegen. Kunnen worden gevoegd met grijze kit voor een dergelijk resultaat: Kit en tegellijm zijn nog niet aangeschaft. De bovenste rij tegels komt niet precies uit qua maat. Hier zullen tegels voor verslepen moeten worden. Leverancier raadt diamant slijptol aan voor een mooie rechte rand. Uit een aantal tegels kan boven en onder een reep worden geslepen voor de bovenrand. Het resterende middenstuk is afval (dan kunnen de mooie kanten naar beneden wijzen, en de geslepen kant naar het plafond). De muur is 2.60 meter hoog en 5.40 meter breed ongeveer. Het betreft een rechte, strekkende muur. Geen hoeken, gaten, of nissen om rekening mee te houden. De tegels zijn vanaf week 36 beschikbaar. Deze kunnen tijdelijk in huis worden gestald, dus dat is geen harde begindatum.
donderdag 17 augustus 2017

Vloertegels leggen

Wij willen in de keuken en de hal met toilet vloertegels leggen. We hebben al tegels 40 x 80 cm en de dekvloer is nieuw en vlak. Oppervlakte hal en toilet samen is circa 9 m2. Keuken is circa 9 m2. Later moet er ook nog een badkamer betegeld worden maar weet nog niet wanneer. De tegels worden vooraf geleverd en bij voorkeur tussen 12 september en 18 september gelegd worden. Daarna wordt de keuken geleverd.
donderdag 17 augustus 2017

Wanden tegelen

Tegels zetten aan de muur. Huidige tegels zijn 16 x 16 cm. Afmetingen badkamer is 1.47 x 1.30 meter. Ik zou eigenlijk ook graag mijn wastafel willen vervangen in deze badkamer alleen weet ik niet wat de mogelijkheden hierin zijn, graag advies hierover als het kan.
woensdag 16 augustus 2017

Badkamer betegelen

Tegels zetten in badkamer, deze is 3.12 meter lang, 2.10 meter breed en 2.50 meter hoog. Het moet tegel over tegel worden en ook op de vloer. Er moet een drain worden ingemetseld. De wandtegels zijn 30 x 60 en de vloertegels 60 x 60 cm. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 16 augustus 2017

Vloer en wanden badkamer betegelen

Badkamer wanden en vloer plakken met Mosa tegels 20 m2 wand en 10 m2 vloer. Tegels zijn al aangeschaft en de badkamer wordt tegelklaar opgeleverd. Tegels zijn 30 x 30 cm (vloer) en 15 x 20 cm (wanden).
woensdag 16 augustus 2017

Badkamer betegelen

Ik wil graag de badkamer laten betegelen. Vloertegels heb ik (30 x 30 cm), wandtegels komen binnenkort binnen (20 x 30 cm) plus een sierstrip. Vloertegels komen op vloerverwarmingsmat, wandtegels op oude lijmlaag van tegels die goed vast zit. Vloer is 3 m² en wanden zo'n 17 m² aan tegelwerk. Ik ben eigenlijk op zoek naar iemand die snel beschikbaar is, het liefst volgende week. Vandaag zou er namelijk iemand komen kijken en volgende week tegelen maar die heeft zojuist afgebeld.
woensdag 16 augustus 2017

Badkamer en toilet betegelen

Ik ben op zoek naar een goede tegelzetter die mijn badkamer en toilet kan betegelen, het gaat totaal om: - Wandoppervlakte: 27 m2 - Vloeroppervlakte: 7 m2 De huidige tegels zijn verwijderd van de vloer, de wanden zijn voornamelijk nieuwe gipsplaten, alleen bij de wc's betreft het een houten achterwand waarvan de tegels zijn verwijderd. Hier zijn twee wanden over, waaraan de tegels blijven zitten en waarover betegeld kan worden. De vloertegels die ik op het oog heb zijn: 60 x 60 cm en de wandtegels: 30 x 60 cm2. De klus kan worden uitgevoerd vanaf 8 september, omdat ik op 15 september ga verhuizen naar deze woning moet het tegelwerk voor die dag zijn afgerond.
woensdag 16 augustus 2017

Badkamer en toilet betegelen

Ik wil graag de wanden van het toilet en de badkamer laten betegelen. De oude tegels zijn door mij verwijderd. Voorbereidend werk doen wij ook zelf in overleg. Het betreft ongeveer 30 m2. Daarnaast is er ook installatiewerk zoals een wasmeubel en toilet plaatsen. Het bad zit er nog in, en onder het bad zitten leidingen die ik niet kan controleren. De tegels zijn 30 bij 60 cm.
dinsdag 15 augustus 2017

Achterwand in de keuken betegelen

Ik wil graag een achterwand in de keuken laten betegelen. De ondergrond is renovliesbehang waarover gesaust is. Het oppervlakte is egaal.
dinsdag 15 augustus 2017

Vloeren en toilet betegelen

Wij willen graag een vloer laten leggen in de woonkamer, keuken en hal. Dat gaat om 70 m2 en het zijn 60 x 60 tegels die in het cement geplaatst moeten worden. Verder de toiletruimte betegelen. Ongeveer 8 m2.
dinsdag 15 augustus 2017

Badkamer opnieuw betegelen

Ik wil graag de badkamer tegels verwijderen en opnieuw betegelen Afmeting badkamer ongeveer 194 x 262 vloer 2 muren 194 x 258 1 muur 160 x 258 Muren zijn niet tot 258 getegeld....
dinsdag 15 augustus 2017

Woonkamer betegelen

Wij willen graag onze woonkamer laten betegelen. Tegels zijn nog niet aangeschaft maar het wordt 60 x 60 cm. Er ligt nu laminaat, maar dat zal ik zelf verwijderen. Misschien moet de vloer dan nog voorbereid worden. Moeten wij zelf voor lijm en voeg zorgen?
maandag 14 augustus 2017

Keramische parkettegels leggen

Het leggen van 85 m2 keramisch parkettegels van Gamma. Tegels worden niet eerder dan begin september bezorgd.
maandag 14 augustus 2017

Douchevloer betegelen

De tegels uit de doucheruimte halen, afvoeren en opnieuw betegelen. De vloer is circa 1 x 1 meter. De cabine staat op de betegelde vloer. De tegels heb ik zelf.
maandag 14 augustus 2017

Keuken betegelen

Ik wil mijn keuken laten betegelen. Het betreft 7,15 vierkante meter in totaal. Een deel van een muur en de achterwand van de keuken. Wij hebben een idee van de tegels echter willen dit bespreken met de tegelzetter.
maandag 14 augustus 2017

Vloertje leggen in de badkamer

Mijn douchevloer bij het afvoerputje loopt verkeerd af, waardoor er water in de hoek blijft staan.
zondag 13 augustus 2017

Keuken betegelen

De achterwand van de keuken betegelen (2 m2) tegels reeds aanwezig. Het 3 verschillende maten tegels. Er is geen haast mee, maar binnen een paar maanden moet het wel uitgevoerd zijn.
zaterdag 12 augustus 2017

Tile installation on a kitchenwall

In the kitchen there are 5 walls, with following dimensions: (height x width) 52x120 cm 30x64 cm 66x69 cm 52x223 cm 52x65 cm There are the cable canals in the wall which need to be filled with paste (2 canals, 0. 06m2 in total). Mozaiktegels van Gamma.
zaterdag 12 augustus 2017

Tegels in de toilet laten zetten

Ik wil tegels laten zetten in het toilet. De vloer heeft een oppervlakte van 1 m² en de wanden zijn in totaal 7,5 m². Het liefst eind oktober uit te voeren maar eventueel zou het wat later kunnen. De tegels zijn besteld bij Praxis, die gaan we morgen ophalen.
zaterdag 12 augustus 2017

Tegels op de achterwand in de keuken aanbrengen

Ik wil de achterwand in de keuken laten betegelen, het betreft een wand van 2,60 meter breed en ongeveer 0,55 meter hoog. Er is een extra uitsparing voor de afzuigkap waardoor het wandje een T-vorm heeft.
vrijdag 11 augustus 2017

Tegels in patroon leggen

Ik wil tegels laten leggen in een gang van ongeveer 10 m². Graag zou ik willen weten wat de prijs hiervan is. Ik wil de tegels graag in een patroon leggen. Waarvan de randen recht komen te liggen en het midden diagonaal. Er ligt nu een tegelvloer, als het kan dan daaroverheen leggen. We hebben tegels van 20 x 60 cm. De tegels zijn niet bij Praxis gekocht maar elders. De vloer moet met plinten afgewerkt worden. In afwachting van uw reactie.
vrijdag 11 augustus 2017

Tegels laten zagen

Graag ontvang ik offertes voor het laten zagen/snijden van 30 m2 gerectificeerde mat witte wandtegels van het formaat 60 x 60 cm naar 20 x 60 cm.
donderdag 10 augustus 2017

Tegels zetten op achterwand keuken

De achterwand en koof in keuken tegelen. Met wat voor soort tegel het is weet ik niet. Kunt u uitgaan van de Wandtegel Decor Dust Grigio Muretto 20 x 60 cm, 10 stuks. De achterwand is gestuct met een pleister (met een kleine korrel). Als de ondergrond niet geschikt is, moet deze verwijderd worden.
donderdag 10 augustus 2017

Tegels in badkamer en toilet

Betegelen badkamer. De badkamer is ongeveer 2 bij 3 meter. Er moet tot aan het plafond betegeld worden, zo'n 2.40 meter hoog. De badkamer moet een douchevloer krijgen. Het toilet is nog geen 1 m2, en 1.5 meter hoog betegeld worden. De wandtegels zijn al aanwezig. Deze zijn overal gelijk en zijn 30 bij 60 cm. De oude tegels zijn al verwijdert.
donderdag 10 augustus 2017

Opnieuw voegen van douchecabine

Omdat we last hebben van lekkende voegen in de douchecabine moeten de voegen uitgehaald en opnieuw gevoegd worden. Het zal gaan om zo'n 6 tot 8 m2.
woensdag 9 augustus 2017

Keuken wand laten tegelen

In mijn keuken wil ik tegels van 15 cm x 15 cm laten zetten op de achterwand boven het aanrecht. De achterwand is 244 cm lang en de hoek naast het raam is in totaal 27 cm lang. Er wordt 75 cm hoog betegeld. De achterwand, zie foto, moet eerst egaal gemaakt worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 9 augustus 2017

Herstel tegelwerk wandje in badkamer

Er zijn enkele tegels losgelaten aan wandje bij de douche in badkamer en er is daar een tegel gebarsten. Graag advies en offerte mbt herstel ondergrond wandje en tegelwerk.
woensdag 9 augustus 2017

Vloer van de badkamer tegelen

Ik wil graag (met spoed) de vloer van de badkamer geregeld hebben. Het is 6,5 m2 graag offerte incl lijm en voegen. Tegels worden 30 x 60 en de afmeting is 2,40 bij 2,76.
dinsdag 8 augustus 2017

Tegelen van woonkamer, keuken en hal

Betreft het leggen van hout-look tegels in de woonkamer, keuken en hal. Afmetingen 160 x 26 cm. Oppervlakte is ongeveer 50 vierkante meter. Betreft een nieuwbouwwoning dus geen voorwerk nodig. Tegels heb ik al besteld.

Partners

Partners van Casius