Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in uw regio.

5295 klanten bevelen een bij Casius aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: een oprit aanleggen, woonkamer + keuken laten betegelen, vloertegels leggen keuken, vloer betegelen begane grond, voegen vernieuwen plavuizenvloer beneden, tegels zetten badkamer en toilet, natuurstenen tegels leggen buiten, badkamer laten betegelen, badkamer betegelen, het plaatsen van tegels op een betonnen ondergrond, twee badkamers betegelen, badkamer betegelen met marmer natuursteen, badkamer laten betegelen, winkelman keuken en hal tegels leggen met patroon, serre betegelen met keramische tegels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter:

maandag 30 maart 2020

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Ik wil graag mijn douche cabine vloer opnieuw voegen en kitten. Gaat om 1 meter bij 1 meter.
zaterdag 28 maart 2020

Badkamer betegelen

We willen graag de badkamer laten betegelen. Ongeveer zo'n 27 m2. Tegels 30 x 60 en 23 x 120cm.
vrijdag 27 maart 2020

Badkamer betegelen

Tegelen van badkamer met keramische tegels. Het gaat om de muurtegels 30x60 cm 20m2 en om de vloertegels 60x60 cm 5m2.
vrijdag 27 maart 2020

Keuken tegels plaatsen

Hi, ik wil graag tegels laten plaatsen op de keukenwand boven het keukenblok van 6 kasten. Het gaat om een standaard hoekkeuken. Tegels heb ik nog niet maar ik weet wel wat ik wil hebben.
dinsdag 24 maart 2020

Badkamer betegelen

ik wil graag de badkamer vloer 3 x 4 m2 en muur 2 x 8 m2 betegelen 3 x 4 m2 en badkamer meubel plaatsen. oude tegels verwijderen.
dinsdag 24 maart 2020

Tegels zetten keukenwand

Om te beginnen wil ik een offerte op basis van onderstaand verhaal en een indicatie wanneer de klus gedaan kan worden. Niet met elke geïnteresseerde vakman afspreken en bellen. Op basis van uw prijs en beschikbaarheid wil ik wel afspreken en overleggen. Ik wil tegels op twee aaneengesloten wanden laten zetten. De tegels heb ik al. Het gaat om tegeltjes van 20x20cm. De achterwand van beide wanden is van sierpleister spachtelputz. Samen gaat het om minder dan 2,5m2 te betegelen wand.
maandag 23 maart 2020

woonkamer + keuken laten betegelen

Ik heb tegelzetter nodig voor mijn huis , woonkamer+ keuken met nieuw tegel leggen. werkwijze De volgende moet weggegaan : - woonkamer 44m2 , vloer is parket met lijm - keuken 15m2 tegel met lijm( denk ik ) nieuw tegel keramische 75x75 moet leggen rond 60m2 + plinten ( 30 m2)
zondag 22 maart 2020

Het plaatsen van tegels op een betonnen ondergrond

Ik zoek een tegelzetter die ongeveer 20 à 25 m2 aan tegels kan plaatsen op een betonnen vloer. De tegels haal ik hoogstwaarschijnlijk zelf.
zaterdag 21 maart 2020

Een oprit aanleggen

We willen graag de oprit vernieuwen. Het betreft een oprit van 3,30 meter breed en 10,37 meter diep. Onze buren willen eventueel meedoen, dus dan gelden de afmetingen dubbel. Het gaat om eventueel afgraven en ophogen. Er moet moet geëgaliseerd en betegeld worden. De bestaande tegels mogen verwijderd worden.
vrijdag 20 maart 2020

Twee badkamers betegelen

Ik wil 2 badkamers laten betegelen. 1 badkamer is voor de helft al gedaan. Moet afgemaakt worden. Ongeveer 15 m2. 2e badkamer is een nieuwe, en daar moet 30 m2 betegeld worden. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 18 maart 2020

Vloertegels leggen keuken

Ik wil graag 8 - 10 m2 vloertegels laten leggen in de keuken. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
maandag 16 maart 2020

Vloer betegelen begane grond

Hi! Eind mei/ juni wordt ons gerenoveerde huis opgeleverd. We willen op 45 m2 keramische tegels laten leggen. Er is een plattegrond/bouwtekening. De tegels hebben we al uitgekozen: de Floorgres Walk 80 x 40 cm. Het huis is helemaal leeg als de vloer gelegd wordt. Let op: de woonkamer, hal en slaapkamer sluiten op elkaar aan zonder hoogteverschillen. Maar de ondergrond van de woonkamer is beton, en de ondergrond van de slaapkamer (12 m2) en de hal (4,5 m2) is van hout. De tegels kunnen wij zelf aanschaffen, de rest van de materialen hebben wij nog niet over nagedacht. Bij voorbaat dank voor de offerte en vriendelijke groet.
zondag 15 maart 2020

Badkamer betegelen met marmer natuursteen

Ik heb 30 m3 tegels gekocht en wil deze geplaatst hebben in mijn badkamer. Vloer en een stuk wand. Dit is ongeveer 14 m3. De tegels die ik heb gekocht zijn marmer natuursteen. 30 cm bij 60 cm, 12 mm dik.
zondag 15 maart 2020

Badkamer laten betegelen

Betreft nieuwbouwwoning. Wanden (opp. ongeveer 20 m2) zijn voorbewerkt (voorstrijk en douchehoek gekimd) . Opp. vloer ongev. 5 m2. Alle materialen zijn aanwezig : keramische tegels 30 x 60 en 60 x 60 , lijm, voegcement en tegelhoeken. Wanden en vloer te zetten in wildverband.
zaterdag 14 maart 2020

Winkelman keuken en hal tegels leggen met patroon

We willen graag 10 X 10 cm Winkelman tegeltjes laten leggen in onze hal en keuken. Allebei hebben ze een patroon. De vloer dient nog geëgaliseerd te worden. Verder in de keuken graag nog een kleine strip mozaïek tegeltjes als achterwandje monteren. De tegels hebben we al in huis. Het is een mooi klus voor een niet- alledaagse tegelaar.
vrijdag 13 maart 2020

Vloer en achterwand toilet tegelen

Graag wil ik de vloer en achterwand van onze wc laten tegelen. Het gaat om 20 x 20 tegels welke al zijn aangeschaft. Het betreft ongeveer 2,5 m2. Graag een prijsindicatie en een tijdsbestek voor uitvoering.
dinsdag 10 maart 2020

Tegelzetten badkamer en toilet

Ik zoek een tegelzetter om in badkamer en toilet wanden en vloer te betegelen. Wanden zijn 31,2 m2, tegels 30x60 gerectificeerd met smal wit voegwerk. Vloeren zijn 8,5 m2, tegels 33x33 gerectificeerd met smal zilvergrijs voegwerk. In badkamer douchegoot met afschot egaliseren, overig tegelklaar. Periode tussen 22 maart en 2 april.
dinsdag 10 maart 2020

Voegen vernieuwen plavuizenvloer beneden

Wij willen graag nieuwe voegen in onze plavuizen vloer in de woonkamer, hal, wc en bijkeuken. De oppervlakte is bijna 50 vierkante meter. We hebben er vloerverwarming (ingefreesd) onder, maar er zit geen afwerkvloer over de vloerverwarming. De vloerverwarming willen we graag behouden. We willen dit graag begin juni laten doen.
dinsdag 10 maart 2020

Serre betegelen met keramische tegels

Ik wil graag een vloer in mijn serre laten leggen met keramische tegels 75 x 75 x 2 het gaat om +/- 20 m2. De tegels heb ik al, het is de bedoeling om er een soort "2e huiskamer" van te maken! Zodra de tegels geplaatst zijn ga ik de wanden plaatsen!
maandag 9 maart 2020

Vloer keuken tegelen

Ongeveer 7 m2 keukenvloer egaliseren en tegelen.
zondag 8 maart 2020

Tegels zetten badkamer en toilet

Ik zoek een tegelzetter om in de badkamer en het toilet de wanden en de vloer te tegelen. Wanden zijn 31,2 m2, tegels gerectificeerd 30 bij 60 cm met smal wit voegwerk. Vloeren oppervlak is 8,5 m2, tegels gerectificeerd 33 bij 33 cm, ook smal voegwerk kleur zilvergrijs. Het toilet heeft een half hoog muurtje ivm wandtoilet. Tegels zijn al aanwezig. Beide ruimten zijn gereed om te betegelen.
zaterdag 7 maart 2020

Tegel zetten en afwerken

Bij installatie van mijn glasvezel aansluiting is de muur beschadigd. Het tegeltje eronder is los gekomen van de muur en wil ik graag terug zetten. Het voegwerk rondom deze tegel is ook beschadigd geraakt en dient hersteld te worden. Daarnaast mag het gat (waaruit de glasvezel kabel komt) opgevuld worden zodat dit netter afgewerkt is.
woensdag 4 maart 2020

Natuurstenen tegels leggen buiten

Graag wil ik een terras laten betegelen met natuursteen, over een bestaande cementdeklaag. Het terras is tussen de 40 en 50m2 groot. Er ligt nu al een terras maar die halen wij er uit, dan moet er een cementdeklaag overblijven. De tegels hebben wij al voorhanden.
dinsdag 3 maart 2020

Tegelwerk voor in de badkamer

Ik wil graag de badkamer met toilet en urinoir laten betegelen. De nieuwe opgetrokken vloer is ongeveer 4.5 x 3 meter, tegels van 60 x 60 zijn aanwezig. De wanden van 2.30 hoog zijn afgetimmerd met fermacel + ongeveer 8 m2 metselwerk. Daarboven graag wat kiezelranden matjes van 30 x 30, zijn ook al aanwezig.
maandag 2 maart 2020

Badkamer laten betegelen

Ik wil graag mijn badkamer laten betegelen op de huidige tegels. De totale oppervlakte van de badkamer is 20 m2. Ik heb de nieuwe tegels zelf aangeschaft. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 2 maart 2020

Keuken vloer betegelen

De keuken is 50 m2 en ik wil ook meteen een gangetje van 5 m2 laten betegelen met tegels van 800 x 800 en 4 mm voeg.
zondag 1 maart 2020

Tegels laten zetten en badkamer aansluiting

Ik wil graag alle aansluitingen in de badkamer (wc, douche, kranen) laten doen. De badkamer laten betegelen (houten vloeren in het huis) en graag wil ik een douch wand,muur. De badkamer is 2,48 bij bij 2,08 .
zaterdag 29 februari 2020

Badkamer betegelen

Ik zoek iemand om voor 45 m2 aan de tegels te leggen in een casco badkamer.
donderdag 27 februari 2020

Tegelplinten zagen uit aangeleverde vloertegels

Totale lengte ca 8 meter. plintmaat 60 x 6 cm tegeldikte ca. 10 mm Afwerking plinten: afgerond. Oude kitlaag verwijderen.
donderdag 27 februari 2020

Badkamer wandpanelen aanbrengen en betegelen

Wij willen onze badkamer laten beplaten en betegelen: de muren met wandpanelen van 260 x 120 cm en vloer tegels van 60 x 60 cm. De oppervlakte van de muurwanden 19,24 m en van de vloer 4,32 meter. Dit willen wij zo snel mogelijk laten doen het liefst na 10 februari 2020.
woensdag 26 februari 2020

Plavuizen verwijderen en nieuwe leggen

Ik wil graag de vloer in de woonkamer, keuken en hal laten betegelen. 55 m2 en de gewenste tegelsoort is plavuizen, kleur zwart maat (60 bij 30 cm). Graag in wildverband laten leggen. Ik heb nu oude tegels die moeten ook worden verwijdert en afgevoerd. Ik wil graag een offerte hebben inclusief met materiaal
woensdag 26 februari 2020

Tegels leggen

Graag wil ik de vloer van de benedenverdieping laten betegelen. We hebben al tegels gekocht van 60 x 60. De vloer is 47 m2. Het gaat om een nieuwbouwhuis.
dinsdag 25 februari 2020

Buitengevel cafe opnieuw laten betegelen

Ik wil de buitengevel van mijn bedrijf laten betegelen. Zie foto: rode markering Ik wil een prijsopgave ex materiaal graag ontvangen
zondag 23 februari 2020

Woonkamer/keuken + hal + muurtje badkamer betegelen

Wij willen graag de vloer in de woonkamer, keuken en hal en een muurtje in de badkamer laten betegelen. Alles wordt leeg opgeleverd. Woonkamer/keuken + hal is circa 67,5 m2 + badkamer circa 3 m2. Alle materialen (tegels, plinten, lijm en voegmiddel) zijn al besteld. Wij laten ook vloerverwarming infrezen en misschien moet de ondervloer worden geëgaliseerd. In juli / september willen we graag beginnen.
woensdag 19 februari 2020

toilet renovatie

Mijn toilet beneden wil ik graag opnieuw betegeld hebben. De muren moeten tot aan het plafond betegeld worden. Ik weet niet of het over de oude tegels (half hoog betegeld) kan of dat het beter is die te verwijderen. Het betreft al een toilet met inbouwreservoir. Verder nieuw fonteintje ophangen en wat accessoires. Het is een standaard toilet.
woensdag 19 februari 2020

Oude terrazo tegels in cement tegelen

Door waterschade moet ongeveer 2 vierkante meter terrazzo tegels, mogelijk meer opnieuw in cement gelegd worden. Kunt U een schatting maken vd kosten die dat met zich mee brengt? totaal oppervlakte van de vloer is ongeveer 12m2.
dinsdag 18 februari 2020

Badkamer tegelen met 2 soorten tegels

Badkamer moet worden betegeld het is 25 vierkante meter aan tegels. Deze zijn 80 x 40 cm en 40 x 40 cm en de installeren van de badkamer. Tegels hebben wij, het voeg en lijm niet, dit laatste laten wij graag door u regelen. De badkamer is van de schoonouders. Het bad en tegels halen wij weg, een muurtje gaan wij slopen en daarna moet alles opnieuw getegeld worden, dit laatste besteden wij graag aan u uit.
dinsdag 18 februari 2020

Toilet tegelen

De toilet moet over betegeld worden Het is een toilet van 1 x 1.5, 3 muren en 1 vloer. De tegels heb ik zelf al liggen.
zaterdag 15 februari 2020

Plavuizen in nieuwbouw leggen

Wij zijn op zoek maar een tegelzetter voor onze nieuwbouw recreatie woning in Langelille. Het gaat om de Woonkamer, gang, en slaapkamer op begane grond, samen ongeveer 48m2. Keramische houtlook tegels van 30x150 zijn reeds besteld. Lijm etc. graag door tegelzetter. Indien noodzakelijk egaliseren ondervloer, maar misschien is dit niet nodig.. Het gaat om een nieuwbouw woning met beton ondervloer. Graag ontvangen wij een offerte voor met en zonder egalisatie. Bij voorkeur uitvoering in week 12, 13 of 14. Vriendelijke groeten,
vrijdag 14 februari 2020

Badkamer betegelen

Ik wil graag 3 muren betegeld hebben in de badkamer. Tegels gaan over oude tegels heen. Formaat tegels 61 x 31 x 1. Oppervlakte: 17,92 m2. Ik zorg voor zelf voor de tegels.
donderdag 13 februari 2020

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Ik zou graag de badkamer opnieuw willen laten kitten en voegen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 45 m2. Door de slechte voegen is er waterschade ontstaan, dus de muren zouden ook gedroogd moeten worden. De tegels zijn redelijk groot 50cm X 50 cm en 40 cm x 30 cm. Zie foto's
dinsdag 11 februari 2020

Badkamer vloer betegelen

Ik wil een badkamervloer laten betegelen over de huidige tegels. Het gaat om een vloer van circa 3 m2 in de badkamer.
dinsdag 11 februari 2020

Toilet betegelen

De 3 wanden en de vloer van mijn toilet moet worden betegeld. De afmetingen zijn:"1.5m2 vloer en 2.40 in de hoogte, het is tegel klaar.
maandag 10 februari 2020

Tegelwerk badkamer

Ik wil graag tegelwerk laten vervangen door een tegelzetter. Het gaat om tegelwerk in de badkamer van ongeveer 7 m2 , namelijk 5m2 vloertegels en 2m2 wandtegels. De huidige tegels moeten afgevoerd worden. De soort te leggen tegels stem ik graag af met tegelzetter
maandag 10 februari 2020

Douche opnieuw voegen en kitten

in de douche dienen de onderste voegen en het kit werk vervangen te worden. Het gaat hierbij om puur de tegels die zich in de douche bevinden. Zie foto
zondag 9 februari 2020

Keukengootsteen opnieuw betegelen (authentieke 100 jaar oude keuken)

Bestaande tegeltjes verwijderen en nieuwe Zwart-witte tegeltjes 5x5 cm aanbrengen. Gootsteenmaat 52x32 cm. Zie foto
zondag 9 februari 2020

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Mijn badkamer moet opnieuw gevoegd en gekit worden. Het zijn relatief grote tegels, 50 bij 30 cm. De totale oppervlakte is ongeveer 14 m2.
zaterdag 8 februari 2020

Appartement balkon betegelen

Ik wil mijn balkon laten betegelen.afmeting 20 vierkante meter
vrijdag 7 februari 2020

WC opnieuw betegelen

Ik ben op zoek naar een tegelzetter voor tegels in mijn wc (zie foto). Het is ongeveer 13 m2 wandtegels en de vloer. Tegels moet ik nog kopen, maar waarschijnlijk worden het tegels van 30 x 90 en 30 x 120. Oude tegels moeten er ook afgehaald worden en afgevoerd. En de wc en fonteintje moeten opgehangen worden.
donderdag 6 februari 2020

vloertegels 60*60 leggen

Betreft een hal en een daarop aansluitende keuken, totaal ongeveer 25 m2. Te3gels door laten lopen vanuit hal naar keuken. Ondergrond steen/beton. Benedenwoning dus goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius