Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor slaapkamer wanden stucen:

Slaapkamer wanden stucen

Graag laat ik de wanden van de slaapkamers op de eerste etage (ongeveer 90 m2) stucen. De huidige ondergrond is beton en de tussenwanden zijn denk ik cementmuren, maar daar ben ik niet geheel zeker van.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor slaapkamer wanden stucen uit heel Nederland:

Verplaatsen badkamer beneden naar boven

Ik zou graag de badkamer naar boven willen verplaatsen in mijn nieuwe huis. Wat de nieuwe badkamer wordt is nu een slaapkamer van 5 m2 en zit schuin boven de huidige badkamer. Er moeten een inloopdouche, toilet en wastafel in de nieuwe badkamer komen. Het huis is uit 1930. Het wasmeubel, toilet, douche en tegels regel ik zelf, maar leidingwerk niet. Afvoeren van het oude sanitair kan ik zelf. De wanden die betegeld moeten worden in de nieuwe badkamer zijn ongeveer 2.20 bij 2.50 m.

Slaapkamer stucen

Ik wil de wanden (35 m2) van de slaapkamer laten stucen. Men kan zo aan de slag. Een enkel muurtje behoeft wel wat aandacht om te herstellen.

Behangen van een 2 kamer appartement

Ik wil graag een 2 kamer appartement laten behangen met 15 rollen behang. Het gaat om de entree, woonkamer en slaapkamer. De woonkamer is 5,20 x 4,90 meter en de slaapkamer is 3,47 x 3,52 meter. De wanden zijn behangklaar en ik beschik over al het materiaal behalve een plaktafel.

Vloerverwarming leggen + betegelen vloer

Graag zouden wij vloerverwarming laten leggen in het voorgedeelte van het huis. We zijn bezig met een renovatieproject om wat kamers te creëren. Het moet nog verbouwd worden. We proberen eerst de wanden te laten maken. De vloerverwarming komt in de huiskamer, slaapkamer en badkamer. We hebben nu gasverwarming, maar willen over op elektrische vloerverwarming. In totaal gaat het om ongeveer 35 m2. We hebben een betonvloer waar nu nog laminaat overheen ligt, maar dit laten we zelf weghalen en afvoeren. Nadat de vloerverwarming is gelegd, graag de vloer betegelen.

Plaatsen 2 binnenmuren + afwerken binnenmuren

Het gaat hier om 2 klussen: A: Het plaatsen van 2 niet al te dikke wandjes van 60 cm breed bij 2.64 cm (bijv. metalstud?) in de slaapkamer, die uiteindelijk dezelfde afwerking gaan krijgen als de rest van de wanden (behang), dus graag behangklaar afwerken. Wandjes moeten dan ook naadloos aansluiten op bestaande wand. Zie foto (plattegrond). B: Behangklaar (stuc en hoeknaalden?) afwerken van alleen de kopse kanten van de muur bij de doorgang van kamer naar de gang. Hier was een deurkozijn voorzien die we laten vervallen, dit willen wij dus laten stucen. Deze is 2.64 hoog bij 10 cm dik. Zie foto. Geplande uitvoering is afhankelijk van oplevering woning, maar waarschijnlijk 1e week december. Momenteel kan ik nog niet in het huis.

Slaapkamer opknappen

Graag laat ik mijn slaapkamer van ca. 365 cm x 420 cm x 240 cm (lxbxh) (zie tekening) opknappen. Werkzaamheden: - 3 wanden en plafond verven. De muren zijn vrij licht van kleur. - Deur, deurkozijn en plintjes langs muren verven. Radiator verven. Het moet eerst geschuurd worden. - Koof om verwarmingsbuizen maken. Ik denk dat het 15 cm ongeveer moet worden, 10 cm van de muur af. Dit mag van gipsplaat of van hout. - Kliklaminaat leggen (incl. ondervloer en plakplintjes). Er ligt nu een tapijt met ondervloer (soort rubber mat), ik weet niet of dit geschikt is voor de laminaat vloer. De kamer wordt leeg opgeleverd. Verf, laminaat en eventueel het materiaal voor de koof kan ik zelf regelen.

Woonkamer + slaapkamer

Op 16 december krijg ik de sleutel van mijn nieuwe woning. Op dit moment zijn de wanden met oud stucwerk afgewerkt, dit wil ik laten vervangen door spachtelputz met een korrellaag. Het gaat om ongeveer 100 m2. Daarnaast moet er ongeveer 100 m2 aan vloeren worden afgeplakt.

Stucen slaapkamer

Ik wil de wanden van mijn slaapkamer (25 m2) laten stucen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.

Aanbouw realiseren

We hebben net een woning gekocht met een nog niet afgewerkte aanbouw/ schuur. We willen dit verbinden met het huis, een woonkamer, slaapkamer met inloopkast en badkamer. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor deze plannen op 75 m2. Ook zouden wij graag willen weten wat de kosten zouden zijn voor deze m2 nieuw te bouwen. Er is denk ik geen vergunning nodig, wij mogen tot 110 m2 aanbouwen. Er zit al een fundering in. Wij willen de aanbouw van Frans eiken, potdeksel verband en met ramen tot aan de grond. De oplevering graag compleet, inclusief waterleidingen, elektra en stucwerk. Het hout van de schuur vinden wij niet mooi, dus wellicht willen wij deze afbreken en van de grond af aan opbouwen. Of de basis blijft staan, alleen er komt dan een andere opbouw. Er moeten nog wat ramen in die er niet in staan. In de schuur zit een dragende muur, daar moet een deur in. Verder willen wij op de 1e verdieping van het huis een dakkapel hebben geplaatst vanwege een badkamer (10 m2), dit is een optie. Momenteel zijn het 3 slaapkamers, deze willen we dan uiteindelijk in 3 slaapkamers + badkamer ombouwen met volwaardige wanden. Zouden wij 2 offertes kunnen ontvangen: 1 voor de aanbouw en 1 voor de bovenverdieping. Alvast bedankt.

Slaapkamer en badkamer schilderen

Graag zou ik meerdere schilderklussen in mijn huis laten uitvoeren. Het gaat om het schilderen van de badkamer. Hiervan moetend de: deurkozijn, 2 tuimelramen, plinten rondom en plafond geschilderd worden. Ik durf niet te zeggen om hoeveel m2 dit gaat. Verder ook nog de slaapkamer. Hier gaat het om: wanden schilderen, plafond, 2 raamkozijnen en een deurkozijn. Ik durf niet te zeggen om hoeveel m2 dit gaat. De kozijnen moeten geschuurd, muren kunnen direct beschilderd worden.

Partners

Partners van Casius