Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Zoetermeer of directe omgeving.

2611 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuwbouwwoning stucen à 1285 m2, het strak maken van een nieuwbouw woning, buitenkant woning & tuin, gevels villa stucen, muren spackspuiten en plafond spuiten met latex, buitengevel stucen, bestaande leegstaande woning stucen, stucwerk in appartement, ytong woning stucen, buitenmuren van stal stucen, nieuwbouwwoning stucen, wanden en plafonds strak opleveren, stucen woning, meerdere ruimtes stucen en filmen, buitenmuur wit pleisteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Zoetermeer:

Nieuwbouw woning stucen

Graag zou ik een offerte willen hebben voor het stucen van mijn plafond, de huidige ondergrond is beton. Dit gaat om ongeveer 40 m2.

Bestaande woning van 1960

Ik wil graag de gang van onze huis laten stucen.  Het gaat om 15 vierkante meter aan muur die moet gestuct worden.  En 0.5 vierkante meter aan plafond.  Verder de ruimte tussen de muren deurkozijnen is van hout. Die wil ik ook stucen (zie de bijgevoegde foto)

Kelder waterdicht maken binnenkant

Half diepe kelder van circa 9 m2. De vloer lekt door grondwater en veel vocht.

Tadelakt stucwerk

Wij willen graag een stuk Tadelakt stucwerk laten aanbrengen. Het gaat om ongeveer 20 m2. Het is zandcement, een strakke muur.

Woonkamer en keuken latex spuiten

De muren en plafond zijn wit maar vergeeld door binnen roken. Het zou gaan om ongeveer 20 m2 aan beton wanden en 20 m2 aan betonplafond die wij met latex willen laten spuiten.

Een aantal wanden in een huisje stucen

Ik zoek een stukadoor die een aantal wanden in een huisje kan stucen. Het gaat om 85 m2 aan deels nieuw gemetselde wanden. Het betreft de begane grond en het trappenhuis. De wanden zijn her en der oneffen dus zal een vrij dikke stuclaag gebruikt moeten worden. De maximale werkhoogte betreft ongeveer 250 cm.

Nieuwbouwwoning keuken muur stucen

Het betreft het strak maken van een muur met een oppervlakte van circa 9 m2 met 3 mm stukwerk.

Slaapkamer wanden stucen

Graag laat ik de wanden van de slaapkamers op de eerste etage (ongeveer 90 m2) stucen. De huidige ondergrond is beton en de tussenwanden zijn denk ik cementmuren, maar daar ben ik niet geheel zeker van.

Herstellen stucwerk

Een monteur van verwarmingsketels heeft een muur beschadigd,waardoor een stuk muur van 15 bij 15 cm nu los zit en dit volgens mij er zo uit kan vallen. Het totale oppervlakte is 5m2 met oud kapot stucwerk, dit wil ik met spachtelputz korrel laten afwerken. De verzekering van deze monteur vraagt nu om een offerte om dit te kunnen herstellen. Kunt u voor mij een offerte opstellen die ik naar hun kan opsturen. Als we dan akkoord zijn krijgt u van mij ook de opdracht om het volgens uw specificaties te herstellen.

Badkamer muren stucen

De muren bestaan voor 16 vierkante meter uit cellenbetonblokken en ongeveer 16 vierkante meter uit beton. Een muur is nieuw en vrij glad. Een andere muur heeft lijmresten, zou dit eerst verwijdert moeten worden of kan hier overheen gestuct worden? Graag ontvang ik een offerte.

Muren en plafond stucen

Door plaatsing van nieuwe keuken willen wij een muur van circa 11 m2 laten stucen. Muur is nu met spachtelputz. Tevens aan de andere zijde is er een stuk van 180 x 94 cm en 31 x 56 cm (circa 1,9 m2). Kastje en afzuigkap worden verwijderd. Dan wil ik ook het plafond gedaan hebben van ongeveer 8,5 m2. Het plafond ziet er niet mooi uit, zit nu spuitwerk op en dat zou ik ook graag glad gestuuct willen hebben.

Keukenmuur betonlook stucen

Voor onze nieuwe keuken willen we graag de wanden laten stucen in betonlook. De huidige ondergrond is beton. Het gaat om ongeveer 20 m2. Hiervoor willen we graag een vrijblijvende prijsindicatie / offerte opvragen.

Stucwerk oud huis

De muren van een kleine keukenruimte in een oud huis moeten worden gestuukt. De keuken zelf is eruit gehaald, dus het is een lege ruimte die moet worden opgeknapt. De muren zijn dan ook hard toe aan een opknapbeurt.. Het gaat om 7 m2 ongeveer.

Diverse ruimtes stucen

Stucen van de hal, binnenhal, trappengat, hal 1 verd, slaapkamer 1 en slaapkamer 2. Het is in totaal 76 m2.

Herstel wanden met waterschade

Ik ben op zoek naar iemand die 2 wanden kan stucen. Het moet hersteld worden omdat ik waterschade heb gehad. Het gaat om 10 m2.

Plafond spuiten

Alleen het plafond wat nu al wit is maar niet meer zo wit na 15 jaar. Het moet weer wit overgespoten worden. Het is ongeveer 40 m2.

Oud appartement stucen

We hebben een oud appartement en we willen de wanden en het plafond laten stucen. Het gaat om 110 m2 wanden en 85 m2 plafond. Graag een offerte.

Keuken stucen

Wegens een nieuwe keuken gaat de indeling er anders uitzien en moet mijn stucwerk aangepast worden. Ik zoek iemand die ongeveer 10 m2 kan stuken in augustus.

Stukwerk plafonds

Onze woning wordt deze week opgeleverd, wij willen in september het plafond laten spackspuiten, glad met een oppervlakte van 125 m2.

Plafonds glad stucen

De plafonds bestaan op dit moment uit betonplaten met oud stucwerk, ik vermoed spack spuitwerk. Dit wil ik graag om laten werken naar glad stucwerk. Het gaat om zowel de woonkamer als de ouderslaapkamer.

Wanden nieuwbouwwoning sausklaar maken

Onze nieuwbouw woning wordt 24 juni opgeleverd. De wanden zijn behangklaar. Graag wil ik deze sausklaar hebben. Het gaat om de volgende ruimtes: woonkamer, hal, slaapkamer 1 en slaapkamer 2. Wanden zijn 145 m2.

Het stucen van een plafond

Ik zoek een stukadoor die één plafond in mijn woning kan stucen. Het gaat om een studeerkamer met een oppervlakte van 10 m2. De ondergrond bestaat uit beton.

Bestaande woning spachtelputzen

Ik wil alle wanden (95 m2) van een bestaande woning door een stucadoor laten spachtelputzen.

Cumaru vloerdelen leggen

Ik wil in mijn keuken de vloer doortrekken met cumaru vloerdelen, reeds in bezit. De kamervloer is verlijmd op spaanplaat broodjes. Dit moet dus ook in keuken van ongeveer 5 m2. Vloerdelen zijn er al, spaanplaat broodjes en lijm nog niet. Graag prijsindicatie voor leggen.

Hele woning stucen

Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 70