Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Zoetermeer of directe omgeving.

2627 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, kelder waterdicht maken, stucen en latexen van meerdere kamers in hoekwoning, woning stucen 280 m2, stuken wanden nieuwe woning (80 m2), opnieuw spackspuiten of gladmaken van de wanden, nieuwbouwwoning laten stuken, alle wanden van een eensgezinswoning voorzien van spachtelputz, wanden en plafond nieuwe woning voorzien van spuitwerk, 275 m2 Granol muren en 80 m2 plafond glad maken en of spuiten, woning pleisteren, woonkamer stucen en plafond verlagen, woning laten stucen, stucen en isolatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Zoetermeer:

Stucadoor gezocht

Ik ben opzoek naar een erkend stucadoor die op korte termijn mijn recent geplaatste dakkapel kan stucen en spachtelputzen. De totale oppervlakten bedragen ~ 28m2. Van deze 28 m2 wil ik 13m2 gespachtelputzt hebben (muur) en 15m2 gestuct willen hebben. (plafond en slapers) De vloer is al compleet afgeplakt met hardboard. Uiteraard is een opname bij mij thuis altijd mogelijk. Schriftelijke garantie op het werk heeft mijn voorkeur en zou het werk binnen korte termijn gedaan willen hebben. Ivm werk graag contact via email

Hal en trapgat glad stucen en latexen

Het gaat om de hal op de BG en het trapgat naar de 1e verdieping. Op het plafond in de hal is een sierlijst aangebracht die wil ik graag verwijderd hebben. Daarnaast is er ook nog een klein muurtje naast de deur naar de woonkamer (minder dan een vierkante meter waar de spachtelputz is verwijderd en de muur niet egaal is). Totale oppervlakte van het stucwerk is circa 15 tot 20 m2. Ik wil glad pleisterwerk en daarna wit latexen.

Plafond afwerken

Ik wil mijn plafond laten stucen/of spuiten. In elk geval dat het egaal is afgewerkt. Ik heb een tussenmuur verwijderd. Graag de goedkoopste oplossing. De woonkamer heeft nicotine aanslag. Totale oppervlakte is 50 m2, het gaat om de begane grond. De huidige ondergrond is spackspuitwerk, heb dit wel al zelf aangesmeerd. De gewenste afwerking is spuitwerk latex

Tuinmuurtje opmetselen

In onze tuin hebben wij aan 1 kant (hoekwoning) een halfhoog muurtje met daarbovenop houten kozijnen met ramen. Deze gaan wij verwijderen en daarvoor in de plaats willen wij op 8 punten het muurtje omhoog laten metselen zodat we hier schuttingdelen tussen kunnen plaatsen. Ook moet hier en daar wat voegwerk gerepareerd worden. In totaal zou het bij de 8 punten 68 cm omhoog moeten worden gemetseld, inclusief voeg. De voeg is 1,5 a 2 cm, dit verschilt per stukje, net als de stenen. De muur op 2 verschillende manieren gemetseld: op 1 punt is dit verticaal en op 1 punt horizontaal. De breedte is 21,5 cm, de hoogte 4,6 cm en de lengte 9,5 cm.

Stuccen plafond en 2 wanden woonkamer.

Wij willen de woonkamer opknappen. Muren glad laten stucen en het door lekkage beschadigde plafond ook weer mooi glad laten maken.

Badkamer stucen

Badkamer stucen met beton Cire Het gaat om ongeveer 20 m2. Betegelde badkamer, eventueel zelf weghalen of laten doen, zou graag een offerte willen ontvangen met het weghalen van de tegels en 1 zonder het weghalen

Woonkamer en trapgat stucen

We gaan de woning deels verbouwen. We willen de begane grond en het trapgat stucen. Het gaat om totaal 60 m2 wanden en 60 m2 plafond.

Keukenwand stucen

We willen graag de achterwand van de keuken laten stucen, dit gaat om ongeveer 5 m2

Plafond stucen en schuren

Vanwege lekkage het plafond opnieuw stucen en schuren. Zou gaan om 60m2 aan plafond, afwerking schuurwerk. Daarnaast wel even de 60m2 aan vloeren afplakken.

Wanden glad stucen 150 m2

Ik ben op zoek naar een vakman om de wanden van mijn woning glad te stucen. Het gaat om ongeveer 150 m2

Nieuwbouw woning stucen

Graag zou ik een offerte willen hebben voor het stucen van mijn plafond, de huidige ondergrond is beton. Dit gaat om ongeveer 40 m2.

Bestaande woning van 1960

Ik wil graag de gang van onze huis laten stucen.  Het gaat om 15 vierkante meter aan muur die moet gestuct worden.  En 0.5 vierkante meter aan plafond.  Verder de ruimte tussen de muren deurkozijnen is van hout. Die wil ik ook stucen (zie de bijgevoegde foto)

Kelder waterdicht maken binnenkant

Half diepe kelder van circa 9 m2. De vloer lekt door grondwater en veel vocht.

Tadelakt stucwerk

Wij willen graag een stuk Tadelakt stucwerk laten aanbrengen. Het gaat om ongeveer 20 m2. Het is zandcement, een strakke muur.

Woonkamer en keuken latex spuiten

De muren en plafond zijn wit maar vergeeld door binnen roken. Het zou gaan om ongeveer 20 m2 aan beton wanden en 20 m2 aan betonplafond die wij met latex willen laten spuiten.

Een aantal wanden in een huisje stucen

Ik zoek een stukadoor die een aantal wanden in een huisje kan stucen. Het gaat om 85 m2 aan deels nieuw gemetselde wanden. Het betreft de begane grond en het trappenhuis. De wanden zijn her en der oneffen dus zal een vrij dikke stuclaag gebruikt moeten worden. De maximale werkhoogte betreft ongeveer 250 cm.

Nieuwbouwwoning keuken muur stucen

Het betreft het strak maken van een muur met een oppervlakte van circa 9 m2 met 3 mm stukwerk.

Slaapkamer wanden stucen

Graag laat ik de wanden van de slaapkamers op de eerste etage (ongeveer 90 m2) stucen. De huidige ondergrond is beton en de tussenwanden zijn denk ik cementmuren, maar daar ben ik niet geheel zeker van.

Herstellen stucwerk

Een monteur van verwarmingsketels heeft een muur beschadigd,waardoor een stuk muur van 15 bij 15 cm nu los zit en dit volgens mij er zo uit kan vallen. Het totale oppervlakte is 5m2 met oud kapot stucwerk, dit wil ik met spachtelputz korrel laten afwerken. De verzekering van deze monteur vraagt nu om een offerte om dit te kunnen herstellen. Kunt u voor mij een offerte opstellen die ik naar hun kan opsturen. Als we dan akkoord zijn krijgt u van mij ook de opdracht om het volgens uw specificaties te herstellen.

Badkamer muren stucen

De muren bestaan voor 16 vierkante meter uit cellenbetonblokken en ongeveer 16 vierkante meter uit beton. Een muur is nieuw en vrij glad. Een andere muur heeft lijmresten, zou dit eerst verwijdert moeten worden of kan hier overheen gestuct worden? Graag ontvang ik een offerte.

Muren en plafond stucen

Door plaatsing van nieuwe keuken willen wij een muur van circa 11 m2 laten stucen. Muur is nu met spachtelputz. Tevens aan de andere zijde is er een stuk van 180 x 94 cm en 31 x 56 cm (circa 1,9 m2). Kastje en afzuigkap worden verwijderd. Dan wil ik ook het plafond gedaan hebben van ongeveer 8,5 m2. Het plafond ziet er niet mooi uit, zit nu spuitwerk op en dat zou ik ook graag glad gestuuct willen hebben.

Keukenmuur betonlook stucen

Voor onze nieuwe keuken willen we graag de wanden laten stucen in betonlook. De huidige ondergrond is beton. Het gaat om ongeveer 20 m2. Hiervoor willen we graag een vrijblijvende prijsindicatie / offerte opvragen.

Stucwerk oud huis

De muren van een kleine keukenruimte in een oud huis moeten worden gestuukt. De keuken zelf is eruit gehaald, dus het is een lege ruimte die moet worden opgeknapt. De muren zijn dan ook hard toe aan een opknapbeurt.. Het gaat om 7 m2 ongeveer.

Diverse ruimtes stucen

Stucen van de hal, binnenhal, trappengat, hal 1 verd, slaapkamer 1 en slaapkamer 2. Het is in totaal 76 m2.

Herstel wanden met waterschade

Ik ben op zoek naar iemand die 2 wanden kan stucen. Het moet hersteld worden omdat ik waterschade heb gehad. Het gaat om 10 m2.