Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor twee zijden van buitenmuur stucen:

Twee zijden van buitenmuur stucen

Wij hebben na verbouwing een buitenmuur (2 zijden) die wij graag netjes willen laten stucen. Ik denk tussen de 10 en 15m2.
Onze klant uit Wassenaar (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor twee zijden van buitenmuur stucen uit heel Nederland:

Draagmuur verwijderen en een stalen balk plaatsen

Wij hebben een koophuis op het oog, waar een serre bij is aangebouwd. Nu is hiervoor de buitenmuur naar de achtertuin grotendeels verwijderd zodat de serre geplaatst kon worden, maar er staan nog twee gedeeltes draagmuur van circa 80-90 cm aan beide zijden. Aangezien dat onze beoogde inrichting van de woonkamer flink in de weg staat, zouden we deze twee overgebleven stukken buitenmuur graag verwijderd hebben. We hebben dan 1 grote, ruime woonkamer, en geen opsplitsing meer tussen woonkamer en serre. Ik neem aan dat dit gevolgen heeft voor de draagcapaciteit, en hoor dus ook graag wat er benodigd zou zijn om dit plan te realiseren. Ik heb de onderstaande plattegrond van Funda, maar krijg de pdf bouwtekening van de gemeente niet geupload helaas (dus heb er maar een jpg van gemaakt, wel veel kwaliteitsverlies). Het gaat om een woning van bouwjaar 1995, begane grond, rijtjeswoning. Heb de originele bouwtekeningen van de gemeente, niet die van de serre.

Achterzijde woning uitbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren in de vrije ruimte tussen de zijkant van onze woonkamer en de achterzijde van onze garage, ongeveer 3 x 3 m. Er moet een fundering worden gemaakt die aan twee zijden kan worden geankerd in onze bestaande betonfundering. Er zal tenminste op 1 hoek een heipaal moeten worden geslagen. Er moet een doorbraak worden gemaakt in de buitenmuur van de woonkamer. Daarboven moet een draagbalk worden gemaakt om de bovenliggende muur op te vangen. De bestaande achterdeur in de buitenmuur van de garage moet worden dichtgemetseld. De uitbouw wordt tegen een buitenmuur van de buren aangebouwd. Daar hoeft dus geen spouwmuur te komen, er kan worden volstaan met een halfsteens muur met een dunne isolatielaag tegen de bestaande buitenmuur. In de gevel van de uitbouw moeten openslaande deuren komen. In de bijlage een foto van te te bebouwen ruimte. De dak overstek boven de uitbouw van de buren zal worden verwijderd. Locatie is goed bereikbaar via de garage en brandgang. Inclusief afvoeren van materialen.

Muur als erfafscheiding laten metselen

Ik wil graag als erfafscheiding (buitenmuur, enkelsteens). Het zal gaan om twee zijden, één zijde van 10 meter en de andere zijde wordt zo'n 12 meter, hoogte 2 meter. Graag inclusief fundering (er hoeft niet geheid te worden).

Stalen balk plaatsen in een dragende (buiten)muur

We willen de muur tussen de woonkamer en de bestaande uitbouw doorbreken. Betekent dat dit de oude buitenmuur is. De opening is nu 1,2 meter, maar deze moet 3 meter worden. De stalen balk heeft een lengte van maximaal 3,6 meter. Beide zijden blijft 40 cm muur staan. (zie foto, rechts 'staat' al). Als eerst de stutpalen door u geplaatst kunnen worden kan ik zelf de muur weghalen. Mijn vader en ik kunnen ondersteunen met het plaatsen van de balk.

Uitbouw aan de keuken bouwen

Graag willen wij onze keuken uitbouwen. De buitenmuur willen we uitbreken en een draagbalk moet worden geplaatst. De overkapping aan buitenzijde is al aanwezig (+/- 4 x 3 meter) met een lichtkoepel, zitten reeds spotjes in, alleen moet het afdak wel nog worden geïsoleerd. Om het afdak willen we dan glazen wanden laten plaatsen naar de tuinzijde, dubbelglas / isolatieglas (2 zijden, rechts en achterkant, liefst met een deel dat opengeschoven kan worden), linkerzijde van afdak zit vast aan stenen garage, daar hoeft dus geen glazen wand te worden geplaatst. Tevens moet er nog een vloer onder afdak worden gestort, fundering gegraven en in overleg vloerverwarming onder gehele 'nieuwe keuken' worden aangesloten. Verder denken we er over om het afdak in twee delen te splitsen: verlenging keuken en verlening bijkeuken/berging (scheidingsmuur dus doortrekken tussen keuken en berging, zie plattegrond), waarbij we in de verlengde bijkeuken/berging mogelijk een sauna willen plaatsen. Eventueel ook daarvoor voorwerk nodig. Kortom, een mooie klus voor een vakman / aannemer! Graag uw offerte, liefst gedetailleerde offerte na bezichtiging.

Woning van binnen en buiten laten stuken

Het betreft een twee onder een kap woning uit 1928. Ik wil graag de woonkamer, keuken en hal laten stuken met spachtelputz en de buitengevel aan 2 zijden van het huis, een nieuwe structuurlaag laten aanbrengen. De buitenmuur is in het verleden aangesmeerd maar dit laat los, de voorgevel is 6 bij 5 meter en de achtergevel is 5 bij 5 meter. Binnenshuis zijn de muren van gipsplaten en er zit nu granol op. Ik schat dat het binnen om 250 m2 gaat maar het kan ook 150 m2 zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Geïsoleerde buitenmuur metselen

Buitenmuur 6,5M Breed 2,5M hoog Behoeft fundering 6,5M 50cm Hoog 30 cm breed Dient geïsoleerd te worden, beide zijden enkelsteens

Garage verbouwen

Op 13 november krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Ik wil de aangebouwde garage ombouwen tot werkruimte. Daarbij moet een buitenmuur ongeveer 3 meter worden verlengd. Verder wil ik in de muur aan de voorzijde een kozijn met isolatieglas laten plaatsen. In dit kozijn moet ook 1 openslaand raam worden geplaatst. Er moet ca 30 m2 bitumen dakbedekking worden vervangen. Ook is de afwerking van de dakranden aan 3 zijden vermoedelijk aan vervanging toe. De binnenzijde werk ik zelf af. Ik onderzoek momenteel of ik de garage vergunningsvrij mag vergroten. Graag ontvang ik een offerte voor alle werkzaamheden.

Stuclaag verwijderen op de buitenmuur

De dubbelsteens buitenmuur van een kantoorpand (100 jaar oud) is ongeveer 35 jaar geleden gestuct. De muren moet echter teruggebracht worden in de oorspronkelijke staat, zonder dat dat noemenswaardige schade mag opleveren (stenen moeten weer zichtbaar zijn). Oppervlakte buitenmuur (3 zijden): Totale lengte (23 meter) * hoogte (6 meter) = 138 m2 - 60 m2 kozijnen = ca 78 m2. Het is geen monumentaal pand. Er ligt nu een vergunningsaanvraag bij de gemeente. We gaan van een kantoorpand een appartementencomplex maken.

Herstellen van de schoorsteen

Ik heb een schoorsteen die lekt. Ik zou graag willen weten wat dat kost om dat te repareren (foto schoorsteen enkele pijp met windvanger). Voor een groot deel zijn de voegen weg en is het eens aangesmeerd. Wellicht moet ook het lood vernieuwd worden. Daarnaast ben ik voornemens een serre te bouwen en ik zou daar ook wel een aansluiting willen hebben. De serre komt direct aan de buitenmuur waar ook de schoorsteen loopt. Kan er een extra aansluiting gemaakt worden of op een andere manier gezorgd worden dat ik een houtkachel kan aansluiten? Tenslotte heb ik een kanaal dat ik graag wil gebruiken als schoorsteen (foto schoorsteen met 1 pijp met vogelrooster en beide zijden dakpannen). Oorspronkelijk wilde ik zelf flexibele RVS pijp aanleggen, maar wellicht is dat ook iets dat jullie kunnen doen.