Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor systeemplafond verwijderen en plafond stuken:

Systeemplafond verwijderen en plafond stuken

We willen de plafonds verhogen (nu verlaagd systeemplafond) van het souterrain, begane grond en 1 hoog en afwerken met stuc. De werkzaamheden zijn in juli.
Onze klant uit Wassenaar (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor systeemplafond verwijderen en plafond stuken uit heel Nederland:

Kleine binnenruimte slopen

Slopen niet dragende wanden inclusief glas ca. 50 meter met behoud van een deel van het systeem plafond. Verwijderen linovloer ca. 120 meter. Verwijderen gelijmde tegelvloer vloer in de toiletruimtes ca. 20 m2 verwijderen van 1 toilet heren en 1 toilet dames 4 potten. Verwijderen 2 grote houten kasten verwijderen deel systeemplafond 20 m2 afvoeren al het puin alles op een eerste etage met open ramen om een stortkoker te kunnen plaatsen.

Ventilatie en systeemplafond in de badkamer aanbrengen

Graag zoek ik een goede vakman die mijn oude systeempafond kan verwijderen, mechanische ventilatie kan maken en plaatsen en een nieuw systeemplafond kan plaatsen. Daarnaast willen wij een toiletpot en een wasmeubel laten plaatsen.

Asbestplaten verwijderen van een groot plafond

Wij hebben het voornemen om een vrijstaande bungalow te kopen uit bouwjaar 1955. Er is daar onder de woning een grote bedrijfsruimte/kelder, waar een systeemplafond in zit van ongeveer 250 m². Bij een bouwkundige inspectie is gezien, dat er boven het systeemplafond asbestplaten zitten tegen het hoge plafond daarboven. Die platen zijn er vermoedelijk tussen 1968 en 1972 aangebracht. Het is ons onbekend of de huidige eigenaar in het bezit is van een asbestinventarisatierapport. Wij willen graag in contact komen met een asbestsaneringsbedrijf dat ons een globale indicatie kan geven van de kosten van de benodigde asbestsanering van dat plafond. Wij kunnen er dan bij de financiële kant van de aankoop rekening mee houden, en komen er later bij u op terug voor een officiële offerte. Er staan gegevens van de woning op Funda.

Ventilatie en plafond aanbrengen in badkamer

Ik heb een zeer gedateerd systeemplafond in mijn badkamer, buiten een raam (met suskast) is er geen manier van ventilatie. Het oude plafond wil ik laten verwijderen en in overleg het betonplafond laten stucen of een nieuwe systeemplafond laten plaatsen. Daarnaast nog belangrijker een mechanische ventilatie laten plaatsen via de muur naar buiten toe of via het plafond via het dak. Eventueel daarnaast nog de installatie van een kraanmeubel en een nieuwe toiletpot.

Systeemplafond verwijderen uit een kantoor

Ik wil de losse platen in het plafond verwijderen. De platen hebben een totale afmeting van: 685 x 472 cm. Graag inclusief afvoeren. Het afvoeren apart verrekenen. Er kan op eigen terrein geparkeerd worden.

Diverse klussen aan huis

De werkzaamheden zijn als volgt: Elektra: nieuwe stoppenkast plaatsen. De oude kast heeft nog porseleinen stoppen. Plaatselijk uitbreiden bekabeling 2e verdieping en begane grond, met nieuwe aansluiting deurbel, reparatie hotelschakeling trappenhuis tussen 1e-2e verdieping. Voorgevel: herstel onderdorpel hardhouten voordeur en deels een stukje van het raamkozijn, deels verrot, herstel schilderwerk ter plaatse. Woonkamer: plaatselijk herstel bevestiging verlaagd houten plafond. Er zal een lijst geplaatst moeten worden van 13 strekkende meter. Eerste verdieping: gehele renovatie badkamer: verwijderen badkuip, herstel/vernieuwen tegelwerk. Aanpassingen douche voor mindervalide-gebruik. Nieuwe afzuiging, nieuw systeemplafond. De badkamer is 2.5 bij 3 meter. De indeling van de badkamer dient te worden aangepast. Eerste verdieping: verwijderen vaste kast(en) in slaapkamer, plaatsen nieuwe hanglegkast(en). De kasten zijn 240 cm breed bij 60 cm diep.

Renovatiewerk in de toilet en badkamer

In de badkamer dient de douchevloer vervangen te worden. De oude vloer moet worden verwijderen en er zullen tegels van 20 bij 20 cm gelegd moeten worden. In het toilet van 1.20 bij 1 meter zullen de tegels verwijderd worden. Het staande toilet moet worden vervangen door een zwevend toilet en de vloer en achterwand betegeld. De overige wanden dienen te worden gestuukt. Het systeemplafond dient te worden verwijderd en een nieuw plafond geplaatst met mechanische ventilatie. Als laatste zal er een fonteintje aangesloten moeten worden.

Schimmel boven systeemplafond verwijderen

Boven mijn syteemplafond in de kinderopvang is in het verleden lekkage geweest en dit heeft schimmelvorming tot gevolg gehad. Totale oppervlakte bedraagt ongeveer 40 m2 en zoals gezegd zit het boven het systeemplafond. De schoonmaakwerkzaamheden moeten buiten de tijden dat de kinderopvang actief is plaats vinden.

Geïsoleerd HSB plafond plaatsen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht, waar systeemplafonds in zitten. Er is een woonkamer van 11 x 6 meter. Wij willen daar het systeemplafond laten verwijderen en daar een HSB balklaag laten plaatsen. Wij willen het steenwol isolatiemateriaal uit het systeemplafond laten herplaatsen. Er moeten vloerplaten worden gelegd, zodat er een beloopbare vloer ontstaat. De onderzijde van de balken moet met gipsplaat worden bekleed, dat daarna met spackspuitwerk moet worden afgewerkt. Van de totale ruimte van 11 x 6 meter moet ongeveer 35 m² beloopbaar worden. We bespreken graag de mogelijkheden ter plaatse en ontvangen een offerte.

Dak met dakplaten van asbest vervangen

Het betreft een asbest golfplaat zadeldak van recreatiewoning. Deze laat ik graag verwijderen en nieuwe geïsoleerde golfplaten op het dak aanbrengen inclusief vervanging boeiborden. Tevens denken wij aan het verwijderen van het systeemplafond. De oppervlakte van het dak is ongeveer 75 m2, goothoogte 3.70 en de nokhoogte ongeveer 4 meter. Er zijn foto's beschikbaar.