Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Wassenaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Wassenaar heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Wassenaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Wassenaar of directe omgeving.

203 klanten uit Wassenaar bevelen een bij Casius in Wassenaar aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Wassenaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, kelder waterdicht maken, stucen en latexen van meerdere kamers in hoekwoning, woning stucen 280 m2, stuken wanden nieuwe woning (80 m2), opnieuw spackspuiten of gladmaken van de wanden, nieuwbouwwoning laten stuken, alle wanden van een eensgezinswoning voorzien van spachtelputz, wanden en plafond nieuwe woning voorzien van spuitwerk, 275 m2 Granol muren en 80 m2 plafond glad maken en of spuiten, woning pleisteren, woonkamer stucen en plafond verlagen, woning laten stucen, stucen en isolatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Wassenaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Wassenaar:

Wanden stucen

Wij willen de wanden van onze woonkamer graag decoratief laten stucen. Iets in de trant van het huidige behang. Het gaat om 80 m2 stucwerk. Graag een offerte.

Twee zijden van buitenmuur stucen

Wij hebben na verbouwing een buitenmuur (2 zijden) die wij graag netjes willen laten stucen. Ik denk tussen de 10 en 15m2.

Badkamer stucen

Plafond Vierkante meter: 7,5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Muren en plafond van gang en trappenhuis stucen

Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Kelder waterdicht pleisteren

Ik zoek iemand die de kelderwanden en -vloer kan kaal hakken, waterdicht maken en stucen met speciale cementgebonden pleister. Het gaat om 41 m2 aan wanden en de vloer betreft 16 m2.

Systeemplafond verwijderen en plafond stuken

We willen de plafonds verhogen (nu verlaagd systeemplafond) van het souterrain, begane grond en 1 hoog en afwerken met stuc. De werkzaamheden zijn in juli.

Jaren '30 zolder stucen

Ik heb de maten niet en dit valt ook niet makkelijk op te meten, Wat ik heb geschreven zijn maar schattingen. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Stucwerk op een klokgevel-ornament vervangen of herstellen

Ik wil graag wat onderhoud laten plegen aan stucwerk op onze voorgevel. Het betreft een tussenwoning, een oud herenhuis. Boven de 1e verdieping staat op de gemetselde voorgevel een 'klokgevel-ornament'. Het bestaat uit een gemetselde buitenrand met daarbinnen een afwerking met stucwerk. Dat stucwerk moet vervangen of hersteld worden. Verder moet er ook wat stucwerk gerepareerd worden aan de horizontale delen daaronder. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Waterdicht stucwerk badkamer

Het betreft het waterdicht stuken van de badkamerwanden, waaronder douchewanden. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Pleisterwerk in jaren '30 woning aanbrengen

Het betreft een 2 onder een kap woning, eerste deel is de begane grond, dit zijn de opgegeven m2. Ook moet op termijn de verdieping worden gedaan. Alles graag glad pleisterwerk en latex in RAL 9010 of 9016. Wanden: 95 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond: 80 m2 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Zolder met stucplaten afstucken

Ik wil de wanden op de zolder laten stucen. Het gaat om ongeveer 70 m2. De zolder is onlangs opgeknapt en voorzien van stuckplaten.

Nieuwbouwappartement spackspuiten

Wij krijgen op 5 april de sleutel van ons gehuurde nieuwbouwappartement in Voorhout. Wij willen een offerte voor de prijs wat het gaat kosten, wij hebben een kleine portemonnee. Het gaat om grof gerekend 157 m2 muur. Wanden Vierkante meter: 155 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Kamertje laten stucen

Kamertje was een oude keuken. Ik heb zelf de grote dingen al gedaan maar zo strak en waterpas als een stukadoor krijg ik het natuurlijk nooit. In overleg doe ik zelf de voorstrijk en het opruimen erna. De kamer heeft een muur van ongeveer 3,50 met een deuropening. Een muur van ongeveer 3,50 met voor de helft ramen, en twee muren van ongeveer 2,50 breed. De hoogte van het plafond is ongeveer 2,60 meter. Ook het plafond kan een dunne stuclaag gebruiken. Het is de bedoeling dat na het stuken de muren en plafond geschilderd wordt, dat ga ik zelf doen.

Schuine wanden dubbel stukadoren

Er zijn 2 wanden schuin. In totaal 80 m2. Er zitten gipsplaten maar we willen een extra laag gipsplaten laten aanbrengen en dat laten pleisteren. Wat kost het om een laag gipsplaten te laten aanbrengen, de naden af te plakken en het glad te pleisteren? Wanden: 80 m2 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Glad afwerken van muren

Graag wil ik een muur in de slaapkamer, overloop en trapgat gestucadoord hebben. Dit zijn dus verschillende muren. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Deel van de badkamer stucen

Het stuken van een deel van de badkamer; 1 wand van ongeveer 4 m2. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wanden stucen in de kelderruimte

Stuken van de wanden in de kelder. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Deel van de achtermuur opnieuw stucen

Één steens achtermuur, jaren geleden gestuukt, vertoont nu barsten en slaat door. Moet deels opnieuw gestuukt, met matten, glasvezel of iets dergelijks er in, en waterafstootmiddel in het cement. Schilderwerk ten behoeve van de afwerking apart offreren s.v.p. Er is een foto beschikbaar. Buitenwerk Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Kelderruimte stucen

Het betreft het stuken van de wanden en het plafond van een kelder ruimte. De aangegeven oppervlakten zijn hier ruim genomen. Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Toilet stucen met Pandomo of beton ciré

Toilet wanden stucen in pandoma / beton cire. Het plafond kan met gewoon stuc gedaan worden. Op basis van prijs en nadere informatie zullen we het soort stuc kiezen. Totale oppervlak wanden is 6 m2. Het plafond is 1 m2.

Stucadoren van binnenmuren

Alle muren stuken en sierlijsten plaatsten plafond, ramen en deuren. Wanden Vierkante meter: 240 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Muren stucen in de hal en gang

Stucen van muren in hal en gang wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 15

Muren sausklaar sturen

Muren sausklaar sturen. Huis heeft een vide, dus hoog kunnen werken. Wanden zijn nu afgewerkt met spachtelputz. Wanden Vierkante meter: 105 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 55m2

Wanden bepleisteren

Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Pleisterwerkop wanden en plafond aanbrengen

Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)