Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor gat in de muur vullen en stucen:

Gat in de muur vullen en stucen

Ik heb een gat in de muur van ongeveer 40 cm x 40 cm x 14 cm. Deze wil ik graag opgevuld hebben en de muur daar omheen glad gestuct hebben. Graag ontvang ik een offerte met daarin gespecificeerd de arbeidskosten, materiaalkosten en btw bedrag (en eventuele andere kosten). Ik hoor graag van u. Alvast bedankt. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Voorburg (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat in de muur vullen en stucen uit heel Nederland:

Gat voor de afzuigkap maken in kalkzandsteen.

Voor de afzuigkap wil ik graag een gat in de buitenmuur laten maken met een diameter van 12. 5 centimeter. De dikte van de muur is ongeveer 40 centimeter en er is water en stroom aanwezig. Graag van buiten naar binnen boren. De muur is van kalkzandsteen.

Waterschade herstellen

Na waterschade moet het plafond in de wc en de slaapkamer muur worden hersteld. Er zit nog een gat in de muur van 40 x 40 cm. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Gat boren voor een luchtafvoer

Het betreft het boren van een gat van 150 mm in een muur van Y-tong en baksteen voor de luchtafvoer van een afzuigkap.

Kelder injecteren

Wij willen graag de kelder van onze nieuwen woning laten repareren. Op dit moment is de woning nog niet officieel van ons wij zijn druk in de onderhandeling. Nu is mijn vraag of er een inspecteur van jullie langs kan komen om het lek te beoordelen wat de kosten er van zijn. Het gaat hier om een dijkwoning in de provincie Moordrecht. Enige afspraak die wij op dit moment hebben met de makelaar is op 13 feb 2018 volgend week om 4 uur zou het dus mogelijk zijn om dan iemand bij ons langs testuren? Hier onder een kleine uitleg over de lekkage de lekkage is tegen de wand van de dijk aan naast het huis is een aanbouw gemaakt tussen de aanbouw en het oude huis komt grond water naar binnen. Het huis en de nieuwbouw heeft een kleine spouwmuur nu heeft de oude bewoner in de hoek de muur deels verwijdert om het water op te vangen en via een afvoer pijp aftevoeren naar een afvoer buis die de grond in gaat. Dit is niet echt een blijven de optie wij willen ook graag het gat dicht hebben en de kelder bewoonbaar hebben.

Gaten boren voor afzuigkap

Gat boren door muur naar buiten toe buitenmuur is gemetseld steen en binnenmuur is beton. Afvoerpijp diameter 125mm

Bekabeling aan laten leggen

Ik wil een gat van de woonkamer naar de keuken en van de keuken naar de slaapkamer. Dit in verband met het aanleggen van een UTP kabel. Bij voorkeur met een pvc pijp in de muur van een kleine diameter. Het is gewapend beton en best wel dik ik denk zeker 15cm. Ik woon in een flat.

Gat in plafond dichten

Er is een kleine open ruimte ontstaan tussen de muur en het plafond van de badkamer, omdat de nieuwe cv-ketel kleiner van formaat is dan de oude. Ik zou hier graag een mooie oplossing voor willen. Graag uw advies en bijbehorende offerte.

Muur doorbreken tussen keuken en woonkamer

De muur van 3,17 meter breed en 2,60 meter hoog dient voor 60% doorgebroken worden tussen de keuken en de woonkamer. Hierbij hoeft links, rechts en boven de eerste 40 cm niet verwijderd te worden. In de dan ontstane poort dient een stalen U-profile aangebracht te worden zodat er een soort poort ontstaat, in linker en rechter bovenhoeken bij voorkeur een halfronde vorm. Daarnaast dient de keukendeur uit een zijmuur verwijderd te worden en het gat dat hierdoor ontstaat, dient dichtgemetseld en afgestuukt te worden.

Dakkapel aftimmeren

Mooi aftimmeren binnenkant dakkapel. Geen elektronica. Gat in muur dichten gasbeton 8 cm dik. Gipsplaten aanbrengen en stuken. Binnenmaten slaapkamer 245 + 45 cm, schuine buitenkant, / binnenmaten washok: 160 + 58 cm, schuine buitenkant. Hoogte vast plafond 2,40 cm. Hoogte plafond dakkapel: 203 cm. Vensterbank ± 50 cm diep met daaronder kastruimte met schuifdeuren voor beide ruimten.

Houtkachel plaatsen en rookgasafvoer monteren

De klant wil graag een houtkachel worden geïnstaleerd worden in de klant zijn woonkamer. De klant wil tevens een gat laten boren in de muur om voor de aansluiting voor de kachel te zorgen. Het gaat om een muur van beton.

Partners

Partners van Casius