Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Vlaardingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Vlaardingen heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Vlaardingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Vlaardingen of directe omgeving.

892 klanten uit Vlaardingen bevelen een bij Casius in Vlaardingen aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Vlaardingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuwbouwwoning in Heerenpark binnen en buitenkant stucen, het stucen van de buitenkant van een appartementencomplex, bestaande woning stucen, 1120 m² stucen en verven + 12 binnendeuren en kozijnen, buitenmuur isoleren en stucen, het stucen en latex afspuiten van in totaal 400 m², binnen- en buitenkant stucen boerderij, stuken huis 140 m², nieuwbouwwoning spackspuiten, nieuwbouwwoning stucen en sauzen (alle wanden en plafonds), vliesbehang en stucwerk nieuwbouwwoning, wellness ruimte betegelen, ons nieuwe huis 160 m2 en 420 m² sausklaar gestuct worden, plafonds appartementen spackspuiten, stucen 150m² muren en 65 m² plafonds, wellicht ook latex afspuiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Vlaardingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Vlaardingen:

Stucwerk na verbouwing

Wij hebben een huis gekocht, begane grond komt een verlaagd plafond, deze afstucen en spuiten. Wanden/kolommen nu voorzien van spachtel, deze willen we strak hebben en in latex gespoten. Geldt ook voor de wand bij wenteltrap en overloop 1e verdieping.

Spackspuiten 2 kamers

Wij hebben 2 slaapkamers. Slaapkamer 1 (38 m2) heeft geverfde gipsplaten (daar lijkt het op tenminste) en kent geen / amper structuur. Slaapkamer 2 (36 m2) is ooit voorzien van structuur verf en heeft dus een lichte structuur. Beide slaapkamers zou ik graag van structuur willen voorzien middels spackspuiten. Slaapkamer 1 dient een zwarte muur (8 m2) te krijgen en 3 witte muren. Ik weet niet of dat kan, anders mogen alle muren wit. Slaapkamer 2 mag in zijn geheel wit. Zou u kunnen aangeven wat dit kost? Bij voorbaat dank.

Beton Ciré Keuken en Schouw

Ik wil graag 2 wanden in de keuken en 1 gashaard schouw voorzien van Beton Ciré. Wanden zijn nu strak en nieuw gestuct. Koof in keuken blijft wit. wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc. In de keuken is het een hele wand, en de helft van een andere wand. De schouw boven de open haard kan in een andere kleur.

Het plafond laten spackspuiten

Ik zoek iemand die mijn plafond kan spackspuiten. Betreft het spuiten een gipsplaten plafond van 6m bij 3,25m. Dit samen met stucwerkzaamheden waar ik waarschijnlijk een vakman voor heb.

Wanden en plafond nieuwe woning voorzien van spuitwerk

Ik zoek een latexspuiter die de wanden en plafond van mijn nieuwbouwwoning kan voorzien van latex-spuitwerk. Het gaat ongeveer om 150 m2 aan wanden (ondergrond spackspuit) en 145 m2 aan plafonds (ondergrond beton).

Stuken en latex spuiten

Ik zou graag mijn wanden (ongeveer 45 m2) willen stuken met glad pleisterwerk en daarna latex spuiten. De huidige ondergrond is oud stucwerk. Verder zou ik graag mijn plafond (ongeveer 30 m2) met glad pleisterwerk. De huidige ondergrond is stucplaten.

2 Slaapkamers spackspuiten

Wij hebben 2 slaapkamers. Slaapkamer 1 (38 m2) heeft geverfde gipsplaten (daar lijkt het op tenminste) en kent geen / amper structuur. Slaapkamer 2 (36 m2) is ooit voorzien van structuur verf en heeft dus een lichte structuur. Beide slaapkamers zou ik graag van structuur willen voorzien middels spackspuiten. Slaapkamer 1 dient een zwarte muur (8 m2) te krijgen en 3 witte muren. Ik weet niet of dat kan, anders mogen alle muren wit. Slaapkamer 2 mag in zijn geheel wit. Zou u kunnen aangeven wat dit kost? Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet, wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Stucen van het plafond en de muren van de woonkamer

Wij hebben een huis van 1993, wanden zijn toentertijd met vermoedelijk spackspuitwerk afgewerkt. Nu zou ik de wanden en het plafond van de woonkamer graag glad gestuct willen hebben en gespoten met latex. Het plafond is ongeveer 75 m2 en de wanden ongeveer 85 m2.

Latex spuiten van wanden nieuwbouwappartement 110 m2

Ik ben op zoek naar een vakman om mijn wanden af te spuiten, het gaat om 110 m2.

Bestaande woning stucen

Bestaande woning sausklaar stucen. Ondergrond is bestaand stucwerk voor de beneden verdieping en behang op de bovenverdieping (dit verwijderen we zelf). Indien mogelijk graag offerte voor zowel stucen en los daarbij met latex spuiten.

Plafonds en wand stucen

Het gaat om het stucen van de wanden en plafonds. het zijn 10m2 aan wanden met spackspuitwerk die we met glad pleisterwerk willen afwerken en 85m2 aan plafonds van gipsplaten die wij met spuitwerk willen afwerken.

nieuwbouwwoning laten stucen 75m2

Het volledig stucen van een nieuwbouwwoning, dus het plafond woonkamer/keuken en gang. In totaal zal dit 75m2 zijn, deze woning wordt in beton afgeleverd. Wij willen glad pleisterwerk als afwerking.

Nieuwbouw woning wanden laten spachtelputzen

De buitenmuren moeten worden gestuct, ze worden in beton opgeleverd. Dit willen wij met spachtelputz laten afwerken. Het zou gaan om ongeveer 80m2.

Herstellen waterschade

Wegens lekkage boven buren, de wand en plafond herstellen en verwijderen oude stuclaag, impregneren van de muur, opnieuw stuclaag aanbrengen en sausen. Het gaat om 20 m2 wanden en 10 m2 plafond. Graag ontvang ik een offerte.

Stucwerk

Stucen van wand en plafond. Het gaat om 20 m2 aan wanden en 15 m2 aan plafonds. Het moet afgewerkt worden met glad pleisterwerk. Daarnaast moet er 15 m2 aan vloeren afgeplakt worden.

Wanden en plafonds stucen

Plafond (50 m2) is spuitwerk, heeft waterschade welke bijgewerkt en geïsoleerd moet worden. Wanden (50 m2) hebben nu spachtelputz, enkele scheuren zichtbaar en op 1 muurtje grens plafond werking van de muur zichtbaar. Ook door waterschade op kleine plek klinkt het hol achter spachtelputz. Waarschijnlijk moet er eerst glad gestuct worden en daarna opnieuw spachtelputz op kleur aanbrengen.

Stucen betonlook

Graag laat ik betonlook stucwerk aanbrengen op de achtermuur in de keuken (5 m2). Huidige ondergrond is Oud stucwerk

Benedenverdieping nieuwbouwwoning spack of latex spuiten 150 m2

We willen graag de wanden (150 m2) van de benedenverdieping alsmede beide trapgaten laten spuiten in latex of spack. Ik zou graag 2 offertes ontvangen, één voor spack spuiten en één voor latex spuiten, het betreft: - Alleen het spuiten van de muren, het plafond hoeft niet gespoten te worden. - De hele benedenverdieping uitgezonderd het toilet want daar zijn de muren betegeld - Één muur van de huiskamer moet in een afwijkende kleur gespoten worden - Beide trapgaten en overlopen - Het afplakken van kozijnen, vensterbanken, verwarming, trap etc.

Wanden voorzien van latex spuitwerk

Ik zoek een schilder die alle wanden van mijn woning (woonkamer, gang en toilet) kan voorzien van latex spuitwerk. Het gaat om 130 m2 met een maximale werkhoogte van 240 cm. De ondergrond bestaat uit (korrel) stucwerk.

Reparatie stucwerk boven de trap

Ik zoek een stukadoor die scheur in een muur kan voorzien van nieuw stucwerk. Het betreft een scheur van ongeveer 150 cm. De scheur is bereikbaar met een trap. In totaal gaat het ongeveer om 3 m2. Als afwerking zie ik graag spachtelputz (korrel).

Wanden en plafond stucen

Ik zoek een stukadoor voor het stucen van de wanden en plafonds van mijn nieuwe woning. Het gaat om 150 m2 aan wanden en 100 m2 aan plafonds. De ondergrond bestaat uit oud stucwerk en gipsplaten. De exacte hoeveelheid m2 is onbekend.

Keuken stucen

Wanden Vierkante meter: 13,5 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Woonkamer stucen en behangen

Onze woonkamer heeft nu spachtelputz op de muren. Hier willen wij behang op hebben. Moet volgens mij dus eerst gestuct worden en daarna behangen. Graag op de offerte ook aangeven of de behanglijm e.d. ook door jullie verzorgd wordt. Specificatie woonkamer: - 61 m2 muuroppervlakte. - Muren zijn bij elkaar 28,5 strekkende meters - Hoogte woonkamer is 2,67 meter - Komt neer op circa 60 banen behang. Bij bovenstaande maten zijn de deuren en ramen reeds uit de berekening gehaald.

Stucken van muur in de hal

Ben op zoek naar iemand die mijn muur in de hal kan stucen. De muur is 3,5 meter lang en 4 meter hoog. Een klein gedeelte hiervan is vochtig. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Muur stucen

Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)