Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor buitengevel achtertuin stuken en spachtelputz:

Buitengevel achtertuin stuken en spachtelputz

Ik wil de buitenmuur van ongeveer 10 m2 glad gestuukt hebben en daarna spachtelputz erop.
Onze klant uit Vianen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitengevel achtertuin stuken en spachtelputz uit heel Nederland:

Rookgasafvoer van de CV ketel verplaatsen

Op onze buitengevel in de achtertuin komt de rookafvoer uit de muur. De zit in de weg, want ik wil op die plek een zonnescherm laten plaatsen. Graag heb ik advies en een offerte voor het verplaatsen van deze rookafvoer en het herstellen van de muur.

Water- en elektraleiding trekken naar achtertuin

Ik ben op zoek naar een vakman die vanuit de meterkast een waterleiding en elektriciteit kabel via de kruipruimte naar de achtertuin kan leggen. Het gaat om een afstand van ongeveer 10 meter, de kruipruimte heeft een krappe inkom. Er zit al een gat in de meterkast en in de buitengevel voor een elektriciteitskabel. Ik ben heel erg benieuwd naar de mogelijkheden/werkzaamheden die gedaan moeten worden en een inschatting van het kostenplaatje hiervan.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan laten aanleggen in de achtertuin. De lengte qua leidingwerk is circa 10 meter vanaf de meterkast naar de buitengevel achterzijde huis tpv de tuin. In de meterkast dient een afsluiter te worden geplaatst zodat het water kan worden afgesloten naar de achtertuin. De kraan dient bij voorkeur een vorstvrije gevelkraan te zijn of er dient een aftap aanwezig te zijn.

Heipalen slaan voor een aanbouw

In de achtertuin dienen 2 palen trillingsarm geboord / geslagen te worden voor een uitbouw. De draagkrachtige laag is 15 meter verderop gemeten op 21 meter diepte. De uitbouw wordt een lichte constructie met buitengevel isolatie.

Aanleggen van een buitenkraan in de achtertuin

Buitenkraan aanleggen in achtertuin. Watermeter in meterkast bij de voordeur. Lengte van voor naar achter is ongeveer 11 a 12 meter. Het kan via de kruipruimte. De buitengevel is een spouwmuur met een binnenmuur van blokken en gemetselde buitenmuur.

Buitengevel stucen

Binnenkort wordt er een terassoverkapping geplaatst in onze achtertuin tussen twee bakstenen gemetselde schuurtjes. Bedoeling is dat de muren van deze schuurtjes gestucadoord worden in een kleur naar keuze (bijv. Parex Lanko). In totaal gaat het om 19 m2. Graag ontvang ik vrijblijvend een offerte. Uitvoering over een maand ongeveer, in overleg. Buitenwerk, 20 m2. Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: sierpleister bijv. Parex Lanko in kleur

Buitenkraan plaatsen

Buitenkraan plaatsen in de achtertuin. Vanaf de meterkast via de kruipruimte de leiding leggen, afstand is ongeveer 6 meter. Door de buitengevel heen, dan weer omhoog. Geen idee wat de binnenmuur is, buitengevel is gemetseld.

Buitenkraan installeren

In de achtertuin een buitenkraan installeren vanuit de kruipruimte. Afstand kruipruimte naar buitengevel ongeveer 8 meter.

Knikarmscherm plaatsen

Ik heb een knikarmscherm gekocht bij Praxis. Ik wil dit scherm graag laten monteren aan de buitengevel in de achtertuin. Het betreft een knikarmscherm van 5.20 meter breed, met een uitval van 2,5 meter. Het scherm komt binnen nu en 2 weken binnen (exacte datum nog niet bekend). kunt u mij een prijsopgave verstrekken van hetplaatsen van dit scherm? Hoe gaat het verder met het maken van een eventuele plaatsingsdatum?

1. Ventilatie in toiletten, badkamer en ...

1. Ventilatie in toiletten, badkamer en studeerkamer 2. Stucwerk controleren en herstellen buitengevel achter 3. Tegelwerk ± 15 M² + platen plaatsen 4. Schilderwerk buiten (gevel + kozijnen + ramen + deuren) 5. Controle balkon 6. Herstel plat dak (lichte schade) 7. Checken mogelijkheid voor open haard 8. Aanleggen terras achtertuin + egaliseren achtertuin Ik ga er vanuit dat de offerte pas uitgebracht kan wotrden na bezichtiging van de werkzaamheden. Dit kan per 3 mei. Graag zouden we dan wel meteen met de werkzaamheden beginnen. Gezien het feit dat het in de meeste gevallen kleine klussen per discipline zijn, moet dit volgens ons wel mogelijk zijn. Het betreft het pand aan de in Breda. Groeten,