Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Strijen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Strijen heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Strijen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Strijen of directe omgeving.

76 klanten uit Strijen bevelen een bij Casius in Strijen aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Strijen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuwbouwwoning laten stucen, buitenmuren Herstellen en afwerken, alle wanden en plafonds van een nieuwbouwwoning stucen, spack- of latexspuiten, stucen van volledige flatwoning rotterdam, nieuwbouw stuken, nieuwbouwwoning stucen en sauzen, stucen bestaande woning, gehele woning stucen, het stucen van alle wanden van een nieuwbouwwoning, nieuwbouwwoning stuKen, woning stuken, nieuwbouwwoning stucen, stucen en schilderen van de woning, nieuwbouwwoning, nieuwbouwwoning volledig stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Strijen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Strijen:

Stucen van wanden (100 m2)

In mijn toekomstige woning wil alle wanden glad gemaakt hebben om te kunnen sauzen. Ik schat dat het zo'n 100 m2 is en ongeveer de helft daarvan is schoon metselwerk. De andere helft zijn gladde muren en granol. Voor een impressie is de woning nog te vinden op Funda. Ik begrijp dat een exacte prijs lastig te maken is, maar wil toch vragen om hem zo exact mogelijk te maken.

Buitengevel opnieuw stucen

Onze woning is voorzien van een oude (grove) stuclaag. Deze is vuil en verouderd. Tevens zitten er scheuren in. Graag ontvangen wij een offerte om deze gehele woning van een frisse stuclaag te laten voorzien. Buitenwerk betreft 100 m2.

Steense binnenmuur stucen

Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwe stuclaag in de hele woning aanbrengen

Wij hebben een bestaande nieuwbouwwoning gekocht waar een vrij grove stuclaag op de muren zit. Ik wil de hele woning laten stuken met zo glad mogelijke muren. Ik denk dat strak pleisterwerk dan het mooiste is. Het plafond bestaat nu nog uit betonplaten met een richel van 2 cm tussen de platen, dit wil ik ook helemaal glad laten stuken. De oppervlakte vind ik lastig te berekenen, daarom zal ik een plattegrond van de begane grond bijvoegen. Het gaat ook om de bovenverdieping. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Stucwerk woonkamer

Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouw appartement stuken en latexspuiten

Wij hebben een nieuwbouw appartement gekocht die waarschijnlijk in februari 2018 wordt opgeleverd. Wij willen de wanden laten stuken en kamer en een achterwand slaapkamer laten verven. De rest kan met wit latex gespoten worden. Wanden: 230 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk + Afspuiten latex in kleur

Gestucte buitenmuren opknappen

Ik wil ongeveer 60 vierkante meter oud stucwerk laten verwijderen van een 2 onder 1 kap dijkwoning uit 1900. Na het stuc verwijderen, de voegen opnieuw voegen, impregneren en stuccen. Eventueel ook het huis van de buurman erbij doen.

Beton ciré in een nieuwbouw badkamer

Wij willen in onze badkamer beton ciré op de muren. Badkamer is 28 m2. Wanden: 30 m2 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Grove stucmuur glad stucen

Wij heben een hele grove stucmuur (boerenpleister) in de woonkamer. Wij willen deze muur weer glad hebben. Het is in totaal 13,5 m2. En er zit 1 hoek in. Eigenlijk zijn het dus 2 muren, 1 van 4,3 meter en 1 van 1 meter.

Binnen- en buitenzijde van een aanbouw laten stucen

Wij hebben een aanbouw aan onze woning laten bouwen en we willen de wanden nu binnen en buiten laten stuken. Het gaat binnen om ongeveer 140 m² die grotendeels uit gipsplaten en stucplaten bestaan. Een klein deel van 15 m² is een oude muur. Aan de buitenzijde is de muur bekleed met Aquapanel van Knauff. Daarop willen we 2-laags stucwerk met wapeningsgaas laten aanbrengen. De 2e laag moet op kleur. De buitenkant kan al direct gestuukt worden, de binnenkant over enkele weken. Een stukje muur moet daar eigenlijk wel snel worden gestuukt, omdat er binnenkort een keuken wordt geplaatst. We ontvangen graag een offerte.

Woning stuken

Wij hebben net een vrijstaande woning aangeschaft. De wanden en sommige gedeeltes van de plafonds dienen te worden gestuukt. Wij durven niet precies te zeggen hoeveel m2 dit is. De woning heeft een woonoppervlakte van 135 m2 en heeft 5 kamers. De woning is in 1954 gebouwd en recent redelijk verbouwd. Graag maken wij een afspraak met een vakman die kan opmeten hoeveel m2 er gestuukt dient te worden. Het werk zal binnen 1 maand uitgevoerd moeten worden.

Muren met stucwerk afwerken

Ik ben een boerenschuur aan het herbouwen als woonhuis en zoek een betaalbare manier om de muren af te werken. De schuur is 700 m2 de zijmuren zijn 2 meter hoog, maar de muren binnen zijn 4,5 meter hoog, dus een groot oppervlakte. Wanden Vierkante meter: 700 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 100m2

Schuurwerk stuc aanbrengen

Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen) Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Glad pleisteren en afspuiten met latex

Offerteaanvraag voor verzekering na waterlekkage. Mocht de verzekering akkoord gaan, dan kan de startdatum eventueel eerder Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 40m2

Stucwerk op plafond en wanden vernieuwen

Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Bestaand stucwerk vernieuwen

Betreft een rijtjeshuis huis uit 1966. Zijn we nu aan het verbouwen, daar waar stucwerk los zit is het afgebikt tot op stenen. Plafond worden vernieuwd met gipsplaten. We willen zelf afplakken, opruimen en in de voorstrijk zetten. Klus hoeft ook niet achter elkaar gedaan te worden. Het betreft verschillende ruimtes in de gehele woning: Wanden Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Buitenzijde woning compleet stucen

Buitenzijde woning compleet stucen, plus nog enkele losstaande muurtjes/afscheidingen die verder op het terrein staan. Totaal 160m2 (schatting). Ondergrond is stenen (gemetselde) muur, waarbij op sommige punten de voeg nog perfect is, en op sommige punten de voeg minder goed. Buitenwerk Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk Vloeren afplakken Vierkante meter: 40m2

Stucen van een nieuwbouwhuis

De oplevering van ons nieuwbouwhuis is nog niet bekend, maar zal voor de bouwvak zijn. Graag vernemen we wat de kosten zijn. Wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

STUC WERK VAN EEN NIEUWBOUWHUIS. ALLE ...

STUC WERK VAN EEN NIEUWBOUWHUIS. ALLE BINNENMUREN OP 3 VERDIEPINGEN.

Na een verbouwing waarbij van drie ...

Na een verbouwing waarbij van drie aparte kamers er een is gemaakt en er tegen het plafond drie verstevigingsstrips zijn gemonteerd is het resulterende plafond oneffen en niet meer volledig met sierpleister. Het plafond moet weer vlak worden gemaakt (stucwerk) en eventueel met sierpleister bespoten. Ivm het plaatsen van de nieuwe keuekn tweede week van januari zal een en ander voordien moeten plaatsvinden.