Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor woonkamer muur stucen:

Woonkamer muur stucen

Een muur van totaal ongeveer 25 m2 waar een openhaard verwijderd is, zal gestuct moeten worden. De haard gaat nog verwijderd worden, dus kan weinig zeggen over de staat van de muur, zal wel glad moeten worden afgewerkt.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woonkamer muur stucen uit heel Nederland:

Verplaatsen keuken, draagmuur verwijderen en overal nieuwe vloeren

Ik wil: * een keuken verplaatsen naar slaapkamer en daar een nieuwe plaatsen. * gehele appartement nieuwe vloer (50 m2) * dragende muur tussen huidige keuken en woonkamer verwijderen (3m) https://www.funda.nl/koop/amsterdam/appartement-41949333-esmoreitstraat-12-iii/#foto-19 !! HUIS AL EIGENDOM ?? !!

Muur isoleren tegen geluid

Van de L-vormige woonkamer is een slaap-/studeerkamer afgescheiden d.m.v. een dubbele gibowand. Er lekt echter veel geluid door de wand heen, en waarschijnlijk ook onder de deuren door. In het nieuwe schooljaar krijgt onze dochter veel huiswerk, dus we willen de kamer beter geïsoleerd hebben. Het gaat om 10 m2.

Verplaatsen stopcontacten

3 stopcontacten woonkamer verplaatsen van 1 meter naar beneden. 2 stopcontacten in gipswand, 1 in muur.

Geluidsisolatie aanbrengen

Aan een kant van het appartement grens ik aan een andere bewoner. Die speelt de zo goed de hele dag piano/overige instrumenten. Hoewel het een betonnen muur is kan ik de piano door het hele huis horen. De instrumenten staan in zijn woonkamer en ik hoor het recht door de muur heen naar mijn woonkamer en slaapkamer. Dus het is met name de woonkamer die belangrijk is, want in de rest van het huis kan ik mee leven. Ik ga er vanuit dat als het in de woonkamer isolatie dicht is dat ik het ook niet meer in de slaapkamer hoor. Verder heb ik aan die muur de bekabeling van de tv zitten. Ik zou graag een strak en minimalistisch wand willen. Iets wat compleet wit is en nauwelijks opvalt. Hoor graag uw advies.

Reparatie van plafond na waterschade

Ik heb een offerte nodig voor de gevolgschade van lekkage van de bovenburen aan mijn plafond en muur waar een scheur in zit. Het gaat om 75 m2. Mocht de plafond niet herstelbaar zijn met korrelstructuur. mocht de plafond wel herstelbaar zijn met korrelstructuur gaat het om de hal 5.4 m2 wc 1 m2 keuken 6,9 m2 woonkamer 25,6 m2 en de scheur in de muur. Ik heb dus 2 offertes nodig waarbij er ook volledig afgedekt wordt qua meubels. Gaat om een verzekeringskwestie.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Ik wil in mijn woning de trap verplaatsen naar de zijkant van de muur en de huidige muur uitbreken. Dit bestaat uit een blok waarin de trap naar boven en de trap van de kelder loopt. Het is geen dragende muur, deze muur heeft een lengte 270 cm bij breedte 130 cm en hoogte 280 cm en staat in het midden van de woonruimte tussen de eetkamer en de woonkamer (zie afbeelding). De trappen wil ik hergebruiken, deze zijn 100 cm breed bij 350 cm hoog, en deze worden dan geplaatst aan een dragende muur zie toegevoegde afbeelding.

2 ramen vergroten of gashaard eruit en vervangen voor raam

Woonkamer Zit een grote gashaard hiervoor zaten er ramen dus waarschijnlijk geen dragende muur. Ik wil meer zicht op de tuin dus wil graag 2 optie’s of indien u een andere oplossing heeft mag dat ook. 1. De 2 bestaande ramen vergroten hierdoor moeten er wel 2 stopcontacten verlegt worden. 2. gashaard eruit en hiervoor in de plaats een groot raam met vensterbank, onder de vensterbank moet een radiator komen. Gashaard heeft een uitgang in de muur dus niet door het plafond. Aan de buitenmuur zit een waterkraan die wil ik graag houden of moet verplaatst worden.

Boog verwijderen en deur dicht maken

Wij gaan in november een nieuwe woning betreden. Graag zouden wij de boog in de woonkamer willen veranderen in een vierkante opening. Ook zouden wij in de keuken de deur eruit willen hebben en daar een muur neerzetten. Ik bespreek de exacte maken en afwerking graag met de vakman.

2 beschadigde muren en kleine slaapkamer stucen

In mijn appartement is één muur in de woonkamer en één muur in de slaapkamer erg beschadigd, deze muren moeten opnieuw worden gestuct en in de kleine slaapkamer wil ik ook de andere muren opnieuw laten stucen. Het gaat om ongeveer 35 m2.

Constructieberekening laten maken

Ik wil graag een niet dragende muur tussen de woonkamer en de keuken weghalen (ongeveer 2,8 m). Om dit te mogen doen van de huisbaas heb ik een rapport nodig met daarin de berekening/uitleg dat het geen dragende muur is.

Partners

Partners van Casius