Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor badkamermuren stucen over tegels heen, verf klaar maken:

Badkamermuren stucen over tegels heen, verf klaar maken

Ik wil mijn badkamermuren laten stucen zodat ik ze kan verven.Er kan over tegels heen gestuct worden en het betreft ongeveer 11/12 m2 Ik wil de afwerking met glad pleisterwerk hebben.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamermuren stucen over tegels heen, verf klaar maken uit heel Nederland:

Badkamermuren glad stucen

Ik wil mijn badkamermuren verven met betonlookverf. Ongeveer 10m2 moet glad gestuct worden.

Plafond en en wanden woonkamer glad stuken

Wij hebben een huis gekocht en willen graag de muren en het plafond opnieuw laten stucen. Op dit moment zit er spachtelputz op de muren. Afhankelijk van de prijs willen we eventueel ook de gehele bovenverdieping laten doen. Inclusief badkamermuren. W Wanden Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucen badkamer en toilet

Het betreft een nieuwbouw (boven)woning die eind september wordt opgeleverd, waarvan ik de toiletruimte- en badkamermuren wit vlak wil laten stucen. Op de vloer komen houtlook tegels. De achterste muur in de badkamer wordt betegeld ten behoeve van de douche. Graag ontvang ik advies over de te gebruiken stuc, het gaat immers om vochtige ruimten. De badkamer is inpandig en heeft dus geen raam naar buiten. Wel is er een centrale afzuiger/ventilatie aanwezig. Graag ontvang ik informatie omtrent de prijs, planningshorizon en doorlooptijd. PS: Ik heb de plattegronden bijgevoegd. De toiletruimte is op de 1e verdieping geplaatst. De badkamer op de 2e verdieping, deze heb ik laten vergroten en daarom heb ik een extra plattegrond met de specifieke afmetingen bijgevoegd. De indeling klopt overigens niet en de gehele achterwand zal betegeld worden ten behoeve van een inloopdouche.

Badkamer stucen

We willen de badkamermuren stuccen zodat deze vervolgens kan worden afgewerkt met verf voor de badkamer. (in overleg kunnen jullie hier eventueel al iets in beteken ook). De tegels zijn er af en de muur is zoveel mogelijk schoon gekrabd (stukken met verf moeten nog). Er zijn nu nog wat herstel werkzaamheden aan de muur nodig, maar dit zullen we zelf zoveel mogelijk doen. Maandag zal het loodgieter- en elektra werk klaar, daarna zouden we het dus zo snel mogelijk uitgevoerd willen hebben. De badkamer is ongeveer 3,5 bij 2,5 meter maar een deel van de muren hoeven niet omdat er mozaïek tegeltjes op zitten, ramen in zitten et cetera. Ik denk dat we het plafond niet doen maar dat is nog iets om te overwegen. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Badkamermuren in betonlook stucen

Wij gaan onze badkamer renoveren en daarbij het tegelwerk verwijderen. Wij overwegen om de wanden te laten afwerken met stucwerk in een betonlook. Het gaat om ongeveer 15 m² . Er is voor een deel een betonnen ondergrond en op een ander deel zitten stucplaten van 40 cm breed. Wij ontvangen hiervoor graag op korte termijn een offerte.

Badkamer stucen in betonlook

Badkamermuren in betonlook. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Betonstuc aanbrengen op badkamermuren

Stucen muren van badkamer en voorzijde van een ligbad. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Badkamerwanden stuken

Badkamermuren stucen. Wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Badkamer stucen in een nieuwbouwwoning

Het betreft een nieuwbouwwoning. We willen de badkamermuren glad laten stuken. In de douchehoek van 1.20 x 1.00 x 2.60 moet het stucwerk waterdicht zijn. Het plan was om de muren te betegelen maar als de prijs gunstig is overwegen we stucwerk. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Badkamermuur strak stucen en betegelen

Ik wil graag dat de badkamermuren glad en recht worden gemaakt en opnieuw betegeld gaan worden. Het gaat om ongeveer 14 vierkante meter. Graag stucwerk en tegelwerk apart in de offerte meenemen.