Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor bovenkant van woning opnieuw stucen aan de buitenkant:

Bovenkant van woning opnieuw stucen aan de buitenkant

Ik wil aan de buitenkant, de bovenrand opnieuw laten stucen. Natuursteen blijft zichtbaar, verder stuc op kleur schilderen. Het gaat om 15 m2.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bovenkant van woning opnieuw stucen aan de buitenkant uit heel Nederland:

Vloerbalken onder de woning vervangen

Houten balken vervangen voor beton/metaal. Gaat om 35/40m2. De bovenkant van de vloer ga ik er zelf uithalen, het is wel fijn als u de situatie ter plekke komt inschatten om een kostenplaatje op te stellen. Wil het zo snel mogelijk gelegd hebben.

Kelder + Aanbouw realiseren

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een aanbouw, ik denk 5,2m * 2m (plattegrond in bijlage van de buren, mijn woning is gespiegeld daar zit de entree/trapgat aan de bovenkant. En dan ook waar het trapgat begint ongeveer 10m kelder in de kruipruimte/tuin bouwen (dus tot waar de aanbouw stopt) graag een apart prijsje om in de kelder ook water leiding/afvoer putje te plaatsen

Drie verbouwingsklussen in woning

Voor mijn toekomstige woning in Amsterdam (oplevering 19 maart) ben ik van plan een aantal renovaties/verbouwingen door te voeren. Het betreft 3 punten: 1) Deur & deel van muur verwijderen (en netjes maken) ter voorbereiding van montage metalen/glazen schuifdeur 2) Bovenkant van een muur verwijderen (en netjes maken) ter voorbereiding van een “bar” 3) Verwijderen van een deur en opvullen met een muurtje (en netjes maken) In de bijlage heb ik foto's en meer detail meegegeven. Als dit interessant voor jullie is, zou ik graag een offerte ontvangen met de kosten per punt, inclusief alle bijkomende kosten van jullie kant, dan wel materialen e.d. Ook zou ik graag horen wat jullie verwachte beschikbaarheid is en hoe lang dit ongeveer zou duren. Alvast bedankt en hopelijk tot snel. Groet,

Een serre vervangen

Ik zoek een aannemer die onze serre kan vervangen. Het gaat om het vervangen van de voor- en bovenkant van de serre. De serre is 550 bij 220 cm groot en het dak ligt op 280 cm hoogte. Ik wil dat alle kozijnen van kunststof worden en dat er een schuifpui aan de voorzijde van de serre komt. De zijkanten van de bestaande serre zijn gemetseld en kunnen hergebruikt worden. De serre is via de woning bereikbaar.

Keralit gevelbekleding aanbrengen

Ik wil mijn gevel laten bekleden aan de zijkant en bovenkant van de woning. Er zit 1 raam/kozijn in. Het dak loopt schuin. Het is aan de onderzijde ongeveer 7 meter breed en is naar mijn inschatting 3 meter hoog, waarbij het dus schuin toeloopt. Graag isolatie achter de gevel en materiaal aanleveren door bedrijf. Het hout zou verwijdert moeten worden en afgevoerd, daar wil ik graag keralit voor terug. Ik vermoed dat er nu geen isolatie achter zit, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. De zijgevel is lastig te bereiken. Aan de achterkant is de tuin van de buren. Mogelijk dat een soort hoogwerker nodig is. 2 maart krijg ik de sleutel. Vanaf dan zou er iemand langs kunnen komen om te kijken, eerder helaas niet.

Afwerken van uitsparingen binnenmuren doorgang naar woonkamer

Wij hebben een nieuwbouw woning waar wij de deur inclusief kunststof kozijn tussen de gang en de woonkamer uit zullen halen omdat we hier een stalen kozijndeur willen plaatsen. De uitsparingen van de binnenmuur waar het kunstoog kozijn omheen zit zijn niet afgewerkt en dienen egaal gemaakt / gestuct / afgewerkt te worden. De uitsparingen van de binnenmuur zijn ca. 7 cm breed en van vloer tot plafond 271 cm hoog. Daarnaast zal de stalen kozijndeur maximaal 260 cm hoog zijn dus er zal nog ca.10/12 cm aan gips of gibo blok werk aan de bovenkant van de doorgang tegen het plafond gemaakt worden en mogelijk afgewerkt te worden.

Latei aanbrengen achtergevel woning

In de achtergevel van mijn woning is een schuifpui en deur met raam aangebracht. Boven dit geheel is een "rollaag" aangebracht. De stenen zijn licht verzakt, waardoor de stenen rechtstreeks van de bovenkant van de kunststofkozijnen rusten. Er zitten wat scheurtjes in de gevel. In het kunststof zitten wat scheurtjes. Ik wil graag een veranda aan de achtergevel. Ik denk dat verzakking erger wordt als dat gebeurt. Ik heb gehoord dat er een latei geplaatst had moeten worden. Ervan uitgaande dat dit zo is, ontvang ik graag een offerte: aanbrengen van een latei of geschikte rollaag. De totale lengte van de muur is ongeveer 6 meter. Het hele kozijn is net zo breed als de achtergevel, dus er zit geen stukjes muur tussen. De bovenkozijnen zijn bijna net zo lang. Eerst moet er gekeken worden naar de situatie en wat er nodig is.

Utbouw achterzijde woning

De uitbouw willen we 3 meter diep maken. dan gaat dit 5.6 m x 3 m worden. Als ik de buren moet geloven moeten er 2 heipalen in komen. We willen een grote schuifpui in de uitbouw (eventueel kunststof of aluminium) 2 extra elektra punten in de hoeken. Dak mag standaard zonder overschot. Bovenkant schuifpui geschikt houden voor onze bestaande zonnescherm. eventueel sedumdak Vloerverwarming (nog advies voor nodig) We willen iets met plafond doen zodat er led strips in kunnen komen. Ik plek heb om dolby atmos speakers te plaatsen en paar led spotjes zie voorbeelden eventueel voorzet want bij TV wand zodat kabels ed weggewerkt kunnen worden. Laatste 2 is wel in overleg wat haalbaar en gangbaar is. Ledstrips, speaker kabels en rest elektra kan ik zelf aanleggen als de buizen maar goed worden voorbereid. Sedum dak kan ik ook zelf aanleggen als het nodig is tenzij er mooie prijs voor komt. Afhankelijk van planning kan ik zelf her en der voor extra handjes zorgen Buitenkraantje moet afgekoppeld worden en weer aangesloten op de uitbouw. (leiding ligt onder de vloer. WCD buiten en kabel kan onder de vloer in koppeldoos worden afgekoppeld langere kabel aansluiten voor uitbouw en klaar. Muren en plafon glad maken met pleisterwerk. Zal vast nog nodig zijn vergeten te benoemen maar dit is in grote lijnen waar het om draait.

Uitbouw of serre achterkant woning

Wij overwegen een casco aanbouw aan de achterkant van de woning. Het gedeelte waar de aanbouw komt is de keuken. Breed 4,4 M en diep ca 2,5. Moet er een liggen geplaatst worden waar de muur wordt doorgebroken? De uitbouw komt tussen 2 muren in (zie foto). We zijn benieuwd naar de prijs in het geval we kiezen voor een stalen uitbouw met glas + deuren, en een uitbouw waarbij de bovenkant hout? en 1 raam, de achterkant staal + deur.

Achterzijde woning gevel slopen en nieuwe kozijnen plaatsen

Graag willen wij de achterzijde van onze woning 4,75 breed 2,65 hoog volledig laten slopen en een volledige kozijnen constructie (inclusief raam) met enkel een deur dat naar buiten opengaat laten plaatsen. Als ik de kozijnen zelf bestel, voor hoeveel kunnen jullie de oude gevel slopen, mogelijk de bovenkant verstevigen met een stalen balk en klaarmaken voor de nieuwe kozijnen? Verdere uitleg kan via e-mail of telefoon opgevraagd worden. Werkzaamheden moeten vanaf 16-1-2020 uitgevoerd gaan worden.