Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor kelderwand waterdicht stucen:

Kelderwand waterdicht stucen

Ik wil een kelderwand waterdicht laten maken. Het is een wand van 5 x 2,5 meter. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kelderwand waterdicht stucen uit heel Nederland:

Waterdicht maken kelder

Door het hoge grondwater heb ik de laatste 2 jaren last van lekkage. Water sijpelt door de muren van de kelderwand, woning is van 1959. Ik zoek een stukadoor om dit te herstellen.

Kelder onder de nieuwbouwwoning

Middels zogenoemde catalogusbouw wil ik een woning bouwen in Nuth (Zuid-Limburg). Deze woning wil ik graag realiseren incl. kelder, echter behoort dit niet tot de mogelijkheden van de catalogusbouwer. Hieromtrent ben ik op zoek naar een partij die voor mij een kelder naar wens kan realiseren die voldoet aan de eisen van de aannemer van het hoofdgebouw. Het betreft een kelder onder de woning voor zowel het hoofdgebouw (15.30 meter * 8. 71 meter) alsook de garage (8.41 * 7.29 meter). Onder de serre is niet direct vereist. Voor een plattegrond zie bijlage. De eisen aan de kelder: - Volledige geïsoleerd (buitenzijde) met een RC van minimaal 3.5; typisch middels XPS platen van 12 CM; daarnaast ook voorzien van koudebrug isolatie. - Kelder afgedekt middels kanaalplaatvloeren (zonder isolatie) met een dikte van 275 mm vanwege deels gebruik als garagevloer; incl. afstorten rondom en naden. - Kelder dient volledig waterdicht opgeleverd te worden, incl. overgang tussen kelderwand en kanaalplaatvloer afgeplakt middels foamglas. - Uitsparing voor een keldertrap in de kanaalplaatvloer. - Kelderwand dikte 38 cm, gelijk aan de dikte van volledige spouwmuren bovenbouw. - Fundering middels gestorte gewapende keldervloer over volledige oppervlak. - Binnenwand tussen twee kelderdelen en langs de keldertrap. Onderbouw klaar voor start metselwerk binnen/buiten van begane grond. Verder hebben we nog de volgende wensen: - Gewenste plafondhoogte rond de 260-265 cm. - Een 4-tal licht schachten (dubbelglas kiepraam, +/- 60*100 cm). - Een pompput. - Omtrent de serre (2.36 * 4.53 meter), deze dient gefundeerd en van geïsoleerde (Rc >3.5) kanaalplaatvloer voorzien te worden. Of ook middels onderkeldering, mocht dit niet te veel schelen in prijs. De realisatie van de kelder dient plaats te vinden rond Q1 2017. Er is een plattegrond beschikbaar.

Kelder waterdicht laten maken

Ik wil ongeveer 18 m2 kelderwand waterdicht maken. Er ligt nu een kalkzandcement dekvloer die droog is, en er is voldoende werkruimte.

Waterdicht maken kelderwand

Kelder 3 x 3 vloer van beton, wand kalkzandsteen lijmblokken 300 mm dik. Bij bouw buitenzijde 80cm behandeld met Metzger multidichtpasta, overgang vloer (kimfix stelmortel) slecht bereikbaar aan de buitenzijde deze lekt nu. Ongeveer 10cm water in kelder. Vloeren en wanden zijn nog niet afgewerkt. Zijn opzoek naar een bedrijf die overgang kan injecteren om zo een waterdichte kelder te krijgen.

Doorslaande kelderwand

Een kelder waarin een wand zoveel water doorlaat, dat er plassen op de vloer staan, waterdicht maken en liefst wel met garantie. Poreuze muren.