Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor plafond latexspuiten + bewerking wanden:

Plafond latexspuiten + bewerking wanden

Graag laat ik de wanden van Giboblokken bewerken. Ik vind het zelf moeilijk om in te schatten welke uitvoering het beste is voor de wanden, hier zou ik graag advies over willen. Het gaat om 180 m2. Daarnaast wil ik ook graag het plafond (185 m2) afwerken met spuitwerk latex. De ondergrond is beton.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond latexspuiten + bewerking wanden uit heel Nederland:

Nieuwbouw latexspuiten

Wij willen graag onze strak gestucte plafonds laten spuiten. Het moeten mooie strakke plafonds worden. Het gaat om 55 m2. De huidige ondergrond is nu behangklaar. De gewenste afwerking is dus spuitwerk latex. Het betreft het plafond op de begane grond. De hoogte tot plafond is 2,60 m.

Latexspuiten woonkamer

Wanden en plafond verven. Bijwerken kleine scheurtjes in kooflijsten. Plafond wit. Wanden worden verschillend van kleur. Lichtgroen en donker groen. 1 klein deel boven openhaard wordt op lichtgroene wand donkergroen. Ca1.2x1.5 m. Sigma verf, mat. Plafond is nu schuurwerk. Medio eind september. wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Stucen en latexverf in gang

Het betreft het glad stucen en latexspuiten (RAL 9010] van de gang (wand van ongeveer 25 m2, en plafond van ongeveer 15 m2) in een appartement dat 2,5 jaar oud is. Het plafond is nu spackgespoten. De muren zijn van giboblokken, beton en houtplaat. Bij 1 deur en 1 raam moet een stuc hoeklijn geplaatst worden. Het gebouw beschikt over een lift. Het is op de 1e verdieping. Half april. of iets later.

Nieuwbouwwoning latexspuiten in 2021

Nieuwbouwwoning behangklaar en opgeleverd met spackwerk plafond. Graag willen we dit glad hebben. Het gaat om de wanden van 60 m2 en om het plafond 35 m2. Medio januari/februari 2021 zal deze klus starten.

Bestaande woning plafonds latexspuiten

Betreft een 20 jaar oude woning. Prachtige woning met A-lebel, maar er is niet aan gedaan. Het plafond van ongeveer 50 m2 zou gespoten moeten worden met latex. Het hoeft niet de duurste verf te zijn. Als het meevalt mag de bovenverdieping ook gespoten worden. Als de prijs meevalt wil ik het liefste 13 maart beginnen.

Woonkamer latexspuiten

De muren en het plafond in de woonkamer worden 2 maart glad gestuct en we willen ze daarna wit rollen. We zijn nieuwsgierig naar de kosten van latex spuiten.

Plafond latexspuiten

Helaas heeft het plafond sausen met roller niet het gewenste strakke resultaat opgeleverd. Er zijn strepen te zien. Dit zouden we graag mooi strak laten afwerken met basis witte latex (spuiten). Het gaat om ongeveer 45 m2. Muren zijn al wel geverfd en de keuken is al geplaatst, maar er ligt nog geen vloer.

Woonboerderij wanden en plafonds, kozijnen, trap en keuken spuiten

Graag zou ik de gehele woonkamer (wanden en plafonds, kozijnen) en keuken van de woonboerderij inclusief de trap laten spuiten. De wanden graag met latexspuiten, de rest graag met verf. Het te schilderen oppervlak is redelijk groot, maar ik weet de afmetingen niet precies. U kunt op Funda kijken, daar staat de woning nog op. Het te beschilderen oppervlak is deels gelakt, de deuren en trap zijn van hout, maar ik weet niet of daar beits of verf op zit. het plafond is op sommige plekken 5 m hoog met balken, daarom denken wij dat spuiten het mooiste is.

Nieuwbouw woning plafond en muren stucen + latexspuiten

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht, de wanden worden behang klaar opgeleverd. Graag zouden wij het plafond en de wanden (beiden ongeveer 150 m2) laten stucen en afwerken met latex.

Plafond latexspuiten + 1 binnendeur spuiten

Graag laat ik mijn plafond spuiten met latex. De ondergrond is vrij glad op wellicht een paar kleine oneffenheden na. De huidige ondergrond is een bestaand plafond dat gewit is. Het gaat om ongeveer 70 m2. Als dat mogelijk is zou ik ook 1 binnendeur laten spuiten met verf. Deze moet eerst geschuurd worden.

Partners

Partners van Casius