Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor jaren 30 huis stucen en isoleren:

Jaren 30 huis stucen en isoleren

Wij hebben een vrijstaande woning in Heiloo NH. We zijn geïnteresseerd in mogelijkheden om de woning aan de buitenkant te isoleren en strak te stucen. buitenwerk Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor jaren 30 huis stucen en isoleren uit heel Nederland:

Voor en achter gevel isoleren

Betreft een jaren 30 woning. Het gaat om het thermisch isoleren van de voor en achter gevel wanden op de beganegrond en de eerste verdieping. De woning is 7m breed en heeft verdiepingshoogte van 3m. Het te isoleren deel is ongeveer 40 m2. Er zit groot raamwerk, ik vermoed dat de helft van het oppervlakte van de gevel beglazing is. Doel is om een zo hoog mogelijke isolatie waarde te halen Rd +/- 3.5. Ik heb zelf al Unilin PIR platen die eventueel gebruikt kunnen worden.

Appartement renovatie

Ik wil mijn woning laten verbouwen. Het gaat om een appartement van 78 m2 uit de jaren 30. De klus bestaat uit: - vernieuwen elektra (toevoegen groepen aan meterkast) - plaatsen van nieuwe wanden (~8m in totaal) - kleine reparaties in wanden - verplaatsen van CV ketel - badkamer maken op bovenverdieping (badkamermeubels zullen wij zelf plaatsen). - stucwerk in de gehele woning De woning is nu helemaal gestript, graag zou ik iemand langs laten komen om de klussen te beoordelen en een offerte op te maken. Aangezien we zelf deel van de klussen willen doen ben ik op zoek naar een gedetailleerde offerte waarin duidelijk staat welke klussen wanneer uitgevoerd kunnen worden.

Jaren 30 woning stuken na verbouwing

Onze jaren 30 woning wordt op dit moment helemaal opgeknapt. We willen het vervolgens laten stuken. Het gaat om 80 m2 aan wanden, met als ondergrond giboblokken. Hier willen we glad pleisterwerk. Verder willen we ons plafond (50 m2) ook met glad pleisterwerk afgewerkt hebben. De ondergrond is hier van gipsplaten.

Openslaande tuindeuren

Ik wil graag mijn openslaande tuindeuren laten vervangen in bestaand kozijn (dus alleen de deuren, kozijn is nog goed en ben bang voor schade want betreft jaren 30 huis) Is dat mogelijk?

Slaapkamer, woonkamer en gang geluidsdicht maken en isoleren

Graag zou ik mijn slaapkamer, woonkamer en gang geluidsdicht willen maken. Dit zodat er geen geluidsoverlast bij de buren komt. Het betreft een appartement uit de jaren 30 met een houten fundering. De woonkamer is 28 m2, de slaapkamer 12 m2 en de hal is 10 m2. Het gaat dus om maximaal 50 m2.

Alle elektra in een jaren '30 woning renoveren

Ik zoek een elektricien die alle elektra van een jaren '30 woning kan vervangen. Het betreft een nieuwe groepenkast met 10-12 groepen. Er zijn 3-fasen aanwezig. Betreft een woning met drie verdiepingen. Het vervangen van de kabels et cetera is ook nodig. De woning is 150 m2. Sleufwerk kan met de aannemer besproken worden.

Tochtend pannendak isoleren jaren '30 tussenwoning

Ons jaren '30 tussenwoning met pannendak is in 2001 aan de binnenzijde geïsoleerd het tocht echter nog altijd door kieren en daardoor veel warmteverlies. Wij zijn benieuwd naar de kosten voor aanvullende isolatie. Graag advies van een vakman wat te doen. Hetzij buiten, hetzij binnen.

Stucen volledige woning

Het gaat om een gerenoveerde jaren 30 woning waarbij ik alle huidige muurbedekking er af ga trekken. Het plafond wordt bedekt met gipsplaten, de muren zullen vooral de draagmuren en enkele gipswanden binnen zijn. Er moet in totaal 250 m2 aan wanden en 100 m2 aan plafonds gestuct worden.

Verbouwen jaren 30 woning

Plaatsen van een dakkapel van 4 meter met afwerking. Dakreparaties. Achterzijde aanbouw 6 M2, casco. Kozijnen 1e verdieping vervangen 7 M2 + deur. Plaatsen binnenwanden badkamer en toilet. 350 m2 stucwerk. Overige bouw- en sloopwerkzaamheden voer ik zelf graag uit onder eventuele begeleiding.

Kozijnen in een jaren 30 erker vervangen

Ik wil graag de kozijnen in de erker vervangen eerste verdieping. Er is nu teveel geluidsoverlast omdat de erker veel kieren heeft. Het sluit allemaal niet goed aan. Bestaande glas hergebruiken. Dat is al geluidswerend. Maar nu compleet nutteloos door geluidslekken. Glas in lood bovenramen ook terug. Die zijn ook al dubbel. Zitten nu houten kozijnen en we laten graag adviseren naar de mogelijkheden.

Partners

Partners van Casius