Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor jaren 30 huis stucen en isoleren:

Jaren 30 huis stucen en isoleren

Wij hebben een vrijstaande woning in Heiloo NH. We zijn geïnteresseerd in mogelijkheden om de woning aan de buitenkant te isoleren en strak te stucen. buitenwerk Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor jaren 30 huis stucen en isoleren uit heel Nederland:

Vervangen linnen bedrading jaren 30 huis

In ons nieuwe huis hebben we het volgende aangetroffen: In 2016 nieuwe aangelegde meterkast Gedeeltelijk nieuwe bedrading Gedeeltelijk linnen bedrading Deze linnen bedrading zouden we graag willen laten vervangen. Het gaat om de woonkamer, hal en 2 slaapkamers

Lekkage in verwarmingsbuis verhelpen

Wij hebben een lekkage tussen de badkamer en de keuken, dus achter het keukenplafond. Verwarmingsbuis, is denken we doorgeroest (jaren 30 huis). De druk is van de verwarming afgehaald, dus het lekt niet meer. Moet uiteraard wel gemaakt worden, een nieuw stuk ertussen waarschijnlijk. De verzekering dekt gevolgschade (hakken, breken, fixen plafond/vloer).

Douche + keuken verplaatsen, deuropening vergroten, verlaagd plafond verwijderen en stucen

Graag zou ik meerdere klussen laten doen in mijn appartement. Het gaat om: 1. De huidige douche verplaatsen n.d. keuken. Ik heb een jaren 30 beneden appartement. In de voormalige gang is een wand geplaatst en daar zit een deel van de douche in, waardoor de douche L-vormig is. Dit wil ik weg en dat de gang weer rechtdoor loopt. Dus de tussenwand moet weggehaald worden. De lange wand van de douche is 2 m, de korte is 1 m, maar hier zit nog een stuk van 50 cm bij van een kastje. De keuken moet afgebroken en afgevoerd worden. 2. De keuken verplaatsen n.d. woonkamer. De woonkamer is 10,5 m lang, hier wil ik een recht keukenblok van in totaal 5 m. De andere 5,5 meter blijft woonkamer. 3. De deuropening v.d. gang n.d. woonkamer vergroten. De huidige deur is 88 cm breed exclusief kozijn, deze moet naar 1.30 m worden vergroot. 4. Verlaagd houten plafond verwijderen en nieuw gestuuct plafond aanbrengen. In de gang en een halletje is een soort latten plafond, dit moet weg. Maar originele plafond dat eronder zit is beschadigd, dit wil ik gestuuct hebben. In totaal is het ongeveer 8 m2. Apparatuur heb ik, overige materiaal niet.

Moderniseren en uitbreiden van elektra

Ik ben verhuisd naar een woning uit de jaren 30 of 40. Er is sinds de bouw niets veranderd aan de elektra. Deze moet gemoderniseerd worden. Ook moet de groepenkast vervangen en uitgebreid worden. 3 x 25 A is reeds aangevraagd.

Uitbouw achterzijde

We zijn ons aan het oriënteren voor een uitbouw. Betreft op staal (geen heipalen). Diepte 2.5m breedte woning 5.80m jaren 30 hoek woning. Is het mogelijk een afspraak te maken, de wensen door te spreken en een offerte op te stellen. Uitgaande dat we zelf de grond uitgraven en uitbouw opgeleverd in casco / ruwbouw (wind water dicht). Wel met doorbreken bestaande muur.

gehele woning elektra vervangen en up to date maken

in een jaren 30 huis van 147m2 wil ik geheel nieuwe elektra laten aanleggen: * 10 groepen totaal denk ik aan * nwe keuken incl inductie-kookplaat/vaatwasser/elektrische oven * 1 nieuwe badkamer komt er op 1e, alvast een groep aanleggen voor badkamer op 2e * stopcontacten en verlichting op begane grond en 1e etage, 2e etage en op vliering 2 stopcontacten en 2 lichtaansluitingen * op 2e etage aansluiting wasmachine en droger * aparte groep voor buiten/achter * Richtprijs +/- 20% voldoende

LAN kabel doortrekken door plafond

We willen graag vanuit de glasvezelaansluiting in de woonkamer een vaste LAN kabel doortrekken naar de direct daarboven gelegen slaapkamer en naar de zolderkamer. Het betreft een jaren 30 woning met houten vloeren. De woonkamer heeft nog het originele op riet gestucte plafond. Het gaat om 2 verdiepingen naar boven, met een kabel afstand van ongeveer 10-12 meter.

Verlagen vloer in hal

In de hal van onze jaren 30 woning willen we een granito vloer laten plaatsen. Voordat dit kan gebeuren moet de huidige vloer worden verlaagd. In het voorhalletje (220 cm x 100 cm) liggen nu tegels en daaronder een oude granitovloer. In de rest van de hal (470 cm x 100 cm) ligt zeil met daaronder houten vloerdelen. We zijn op zoek naar iemand die de huidige vloer van de gehele hal kan verlagen en kan voorbereiden voor de granito vloer, in overleg met de granito-expert; Cristofoli. We begrepen dat dit met Lewisplaten en een betonlaagje moet gebeuren. Graag ontvangen we hier een offerte voor. Alvast bedankt!

Traprenovatie

Houten trap in jaren 30 woning moet gerenoveerd worden. Met overzettrede. Er zit een draai in de trap.

updaten elektrische installatie, uitbreiden groepenkast en plaatsen 7 stopcontacten

Ik heb een woning gekocht. Het is de bedoeling dat hier over wordt gegaan op het vervangen van de elektra en uitbreiden meterkast met 2 groepen, Het is een jaren 30 woning. Daarnaast wil ik 7 stopcontacten laten plaatsen. De reden waarom de elektra moet worden vervangen heeft te maken met de omhulsing van de elektra die er ligt, dit zou met ijzer zijn en is onveilig volgens de aannemer.

Partners

Partners van Casius