Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor nieuwe pand plafond spuiten met latex:

Nieuwe pand plafond spuiten met latex

Het gaat om 4 egale betonnen plafonds die gespoten dienen te worden met een oppervlakte van totaal ongeveer 60 m2.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe pand plafond spuiten met latex uit heel Nederland:

Herstelwerkzaamheden balkons

Voor de VVE van ons pand (3 verdiepingen, 3 appartementen) hebben wij enige tijd geleden een bouwkundig rapport laten maken. Een onderdeel daarvan is enkele herstelwerkzaamheden aan de balkons, hieronder een overzicht van de werkzaamheden die volgens de bouwkundige uitgevoerd moeten worden. - Balkonvloer begane grond (5x1,40 m) herstellen en opstanden aanbrengen (bij stolpdeurkozijn eerst aluminium hoekprofiel monteren) en doorvoer vernieuwen en vloer met opstanden scheuroverbruggend coaten met vliesinlage; - Balkonvloer 2e verdieping (2,80x1 m), trekstangen in vloer vrijhakken en ontroesten en conserveren en weer aangieten. Gescheurde opstand onderkozijn verwijderen en achterliggend staalwerk ontroesten en conserveren en opstand weer aanhelen. Losse deel van dekvloer verwijderen en opnieuw aanbrengen. Doorvoer in balkonvloer vernieuwen in hardlood, meer uit de hoek geplaatst. Balkonvloer met opstanden scheuroverbruggend coaten; - Onderzijde balkonvloer 2e verdieping (2,80x1 m), losse stucwerk verwijderen en stucwerk aanhelen en sausen; - Onderzijde balkonvloer 3e verdieping (2,80x1 m), enige scheuren dichtzetten en plafond sausen; - Balkon 3e verdieping (5x1 m): voetlood onder rechter kozijn vernieuwen. Graag zouden wij hiervoor een offerte ontvangen. Uiteraard is het mogelijk om even langs te komen om de situatie ter plekke te zien.

Herstel lekkage en afwatering aan gevel

Wij wonen in een vernieuwbouw pand uit iets van 1890 met 4 appartementen. Aan de achterzijde hebben wij al lange tijd problemen met de afwatering. Hierdoor is de muur op de eerste verdieping opgezwollen en poreus geworden. Dit heeft gezorgd voor lekkage aan de binnenzijde van het appartement op de eerste verdieping. Inmiddels zijn ook zwammen aan de onderzijde van het balkon op van de tweede verdieping ontstaan. Het gaat om het herleiden van de oorzaak van de afwaterings- en vochtproblemen en het herstellen van de schade. Wij weten niet de echte oorzaak van de lekkage. Of het al fout gaat bij de bovenste verdieping of alleen tussen de 2de en de 1ste verdieping. De bovenburen hebben bij hun balkon een dubbele vloer, soms vraag ik mij af of daar de afwatering fout is. De balkons zitten niet vast aan de gevel en hebben stalen dragers. De binnenafwerking zal ongeveer 1,5 meter x 0,5 meter zijn en moet wit geschilderd worden. Er komen steeds meer kringen op het plafond bij.

(Draag) muur in appartement verwijderen

Het betreft het slopen en eventueel plaatsen van steun balk van een muurtje tussen woonkamer en daarnaast gelegen kamertje (2.8 op bouwtekening). Het muurtje aan de noordkant van kamer 2.8 was een dun muurtje van gipsblokken en heb ik zelf al gesloopt. De muur die nu gesloopt moet worden is van baksteen en 10cm dik. Het is een pand uit 1927 dus al vrij oud. Ik heb in kamertje 2.8 het plafond helemaal gestript (er zaten gisplaten met daaronder een stuclaag op riet). De balken zijn 8 x 23 cm met een HoH van 70cm. Ze lopen door van de ene naar de andere buiternmuur en houden dus niet bovenop het muurtje op. Het is een appartement op de tweede en bovenste verdieping met daarboven alleen een plat dak van bitumen. De balken steunen m.i. alleen een beetje op het muurtje. Het is volgens mij niet echt een draagmuur, hoewel de balken er wel in lijken te rusten. Gaarne offerte voor de hele klus, dus slopen, balk plaatsen en eventueel advies over vergunning / bouwkundige berekening. De hele muur is 440 cm lang. De sloop van 400cm zou mooi zijn, maar ook met 300 cm ben ik al erg blij.

Isoleren van betonnen plafond en afwerken

Betonnen plafond van nieuwbouw pand isoleren. Akoestisch doeleind en optisch mooier afgewerkt dan kale beton platen. 90m2. Lege ruimte, ligt geen vloer in nog, alleen muren zijn al geschilderd. Afplakken kan zelf voorbereid worden.

Entree pand herstellen door stucwerk en plaatsen gipswanden

Ik zoek een vakman voor de volgende werkzaamheden: Twee gipsplaten (90 bij 95 cm) plaatsen in het plafond en bij stucen. Onderste deel (28 bij 34 cm) koof standleiding herstellen. Afstellen/sluitend maken buitendeur plus bijwerken beschadigd stuc werk plm 0.5 m2.

Stucwerk huis

Oude woning met oud stucwerk dat al voorbehandeld is met primer, radiatoren en stopcontacten zijn verwijderd . Het pand is leeg. De wanden hebben een oppervlakte van 200 m2, het plafond is ongeveer 80 m2. De gewenste afwerking voor beide oppervlakten is glad pleisterwerk strak.

Winkelpand verbouwen en inrichten

Ik wil graag een casco pand ombouwen in een snoepwinkel. Denk hierbij aan aansluiting luchtbehandeling, elektrische verdeelkast + elektrische verdeling stopcontacten, aansluiting water punt, afwerkvloer, wandafwerking, verlichting, plafond en inrichting. Het pand is 140 m2 .

Geluidsisolatie voor plafond van nieuwe sportschool

Wij willen een sportschool vestigen in een winkelpand met daarboven woningen. Het pand is in de jaren 20 gebouw dus de isolatie is niet top. Het pand gaat casco wroden opgeleverd. Wij willen het plafond laten isoleren om zo min mogelijk geluidsoverlast te veroorzaken aan de bovenburen. Het pand is ca 150 m2 met verschillende ruimtes. Het plafond is ongeveer 3 meter hoog, vandaar dat wij wel een zo effectief mogelijk maar minst ingrijpende optie zoeken

Standleiding vervangen

Offerte gevraagd voor het vervangen van de standleiding in een appartementen complex uit ca 1912. Het betreft een pand met 4 etages waarvan de standleiding op de 1e en 2e en 3e etage dient te worden vervangen aangezien er een lek zit tussen de (vermoedelijk) 1e en 2e etage . Er zit een grote natte plek op de wand en plafond in het trappenhuis die steeds groter wordt en er hangt een rioollucht .

Renovatie van vier appartementen

4 woningen klaar maken conform bouwbesluit 2016 gemeente Amsterdam Wij willen graag ons pand renoveren, zie bijlage 1 de werkomschrijving en de tekeningen van de architect. Graag willen wij een gedetailleerde richtprijs voor het verbouwen van 4 woonlagen en zolder. Op de derde verdieping moet er een uitbouw komen. Graag in de prijs ook meenemen alle sanitair voor 4 appartementen en keukens voor 4 appartementen. In de werkomschrijving in bijlage 1 staat dat de plafond van 4de verdieping 10% hoger moet, graag dit meenemen in de calculatie. Voorwaarde: 1.Inlezen tekeningen en omschrijving plan van bouwkundige voor de bezichtiging 2. Aannemer moet goed bekend zijn gemeentelijke regels van Amsterdam. 3. We hebben een goede indicatie prijs van bouwkundige ontvangen. De prijs van aannemer moet in de buurt zitten. 4. Max Budget 250.000 euro voor renovatie 5 woonlagen en uitbouw derde verdieping. 5. Totaal oppervlakte alle verdiepingen 300 vierkante meters.

Partners

Partners van Casius