Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stucen van volledige flatwoning rotterdam:

Stucen van volledige flatwoning rotterdam

Wij willen gaarne een offerte voor wanden en plafonds stucen voor een gehele flatwoning in Rotterdam. Het gaat om 300 m2 aan wanden en 260 m2 aan plafonds. Het liefst beginnen wij in de week van 9 september, maar ik begrijp dat het iets langer kan duren.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucen van volledige flatwoning rotterdam uit heel Nederland:

Realiseren uitbouw aan achterzijde van nieuwbouw huis

Wij willen een uitbouw voor een nieuwbouw huis. Bouw is al begonnen en daarom kan er geen meerwerk gedaan worden. Vandaar mijn contact met u. Het is een tussenwoning. De buren links hebben een uitbouw tot en met 2,4 m diep en de buren rechts is nog niet zeker. Wij willen ook de uitbouw 2.4 m diep en 5,4 meter breed. Over de fundering durf ik niet veel te zeggen. Ik weet dat er een volledige stalen constructie nodig is. We willen graag op de offerte de posten apart vermeld, en een casco oplevering. We willen wel elektra, maar stucen hoeft niet. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Verder willen we dezelfde bakstenen als de woning. De kozijnen van de ramen zijn nieuw, als het mogelijk is en in geld scheelt zouden deze hergebruikt kunnen worden. Oplevering van de woning is verwacht in november 2020. Wanneer de woning opgeleverd is dan ook graag beginnen.

Stucen volledige benedenverdieping

Betreft woning uit 2001 die gestuukt dient te worden. Het gaat om de volledige benedenverdieping inclusief plafond maar exclusief garage. Het gaat om 85 m2 wanden en 80 m2 plafond.

Stucen van onze nieuwbouwhuis

Wij hebben een nieuwbouwhuis en willen de volledige woning stucen. Betreft een eengezinswoning. Het gaat om de 1e en 2e verdieping met een oppervlakte van ongeveer 200 m2. Het wordt behangklaar opgeleverd, dit willen wij met glad pleisterwerk laten afwerken. Graag ontvangen wij een offerte. Mocht u nog informatie nodig hebben hoor ik dat graag.

Tegelklaar stucen

Graag laat ik mijn wanden tegelklaar stucen. Het zijn drie wanden, niet volledige wanden. In totaal is het ongeveer 10 m2. Er komen grote keramische tegels tegenaan. Ik zorg dat er direct op de muren gestuct kan worden.

Nieuwbouwwoning stucen

Voor onze nieuwbouwwoning zouden wij graag een offerte ontvangen voor het stucwerk. Het gaat om de volledige begane grond en eerste verdieping, met ramen en deuren meegerekend zo'n 350 m2. Hiervan gaat het om ongeveer 300 m2 glad stucwerk, en 50 m2 wat we graag in stucco mat zouden willen. De wanden worden behangklaar opgeleverd door de aannemer.

Nieuwbouwwoning stucen of behangen met renovlies

Graag zou ik mijn volledige nieuwbouwwoning stucen, met uitzondering van de badkamer en wc. Het gaat om totaal 230 m2. Een andere optie is alleen beneden, woonkamer en keuken en hal stucen (60 mtr2) en rest van de woning (bovenverdieping) spackspuiten of met renovliesbehang behangen (170 mtr). Nog een andere optie is om beneden helemaal stucen of met renovliesbehang te behangen en wel het plafond te stucen. Het zijn betonnen wanden. Graag voor alle opties een aparte offerte.

Volledige verbouwingen uitbouw benedenverdieping

Ik wil een complete verbouwing en uitbouw uit handen geven. Keuken verplaatsen, uitbouw 2,5 bij 6, nieuwe vloeren + infrezen van vloerverwarming, stucen, toilet, muur eruit breken, nieuwe open haard, keuken plaatsen. Zoek graag contact met een aannemer die langskomt om de gehele situatie te bespreken en hiervoor een prijsopgave kan maken.

Nieuwbouwwoning stucen

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht. Betreft een 2 onder 1 kapwoning, oplevering 2020. Alle wanden in de gehele woning en het volledige plafond op de begane grond willen wij laten stucen. Oppervlakte vind ik lastig inschatten. De woonkamer is in een u-vorm, 11.20 meter lang en 5.7 meter breed. eerste verdieping heeft 3 slaapkamers en een hal. De plafonds hebben een standaard hoogte.

Volledige woning binnen en buiten stucen

Wanden Vierkante meter: 450 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 255 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) buitenwerk Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden (casco) Gewenste afwerking: Spachtelputz

Volledige verbouwing tussenwoning

Wij hebben net een tussenwoning uit 1975 aangekocht met een oppervlakte van 120 m2. Daar de woning verouderd is zal er een hoop aangepakt moet worden. Het leeghalen zullen wij zelf verzorgen, voor onderstaande zoeken wij een vakman: - vloerverwarming aanleggen begane grond - keukenvoorbereidingen - nieuwe badkamer realiseren - wanden op de begane grond en eerste etage stucen - diverse kleinere constructiewerkzaamheden - elektriciteit vernieuwen. ER zal en nieuwe stoppenkast en extra groepen geplaatst moeten worden. De bedrading willen wij laten controleren. De CV ketel is 3 jaar oud en in orde.

Partners

Partners van Casius