Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor nieuwe gipswanden afwerken:

Nieuwe gipswanden afwerken

Een bedrijf heeft nieuwe gipsplaten in mijn woonkamer geplaatst (40m2), maar het is niet netjes afgewerkt. Dit wil ik graag door een ander bedrijf laten doen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe gipswanden afwerken uit heel Nederland:

Nieuwbouw woning stucen

Ik heb een nieuwbouw woning gekocht in Gouda en ik wil de wanden graag laten stucen en afwerken (glad pleisterwerk + afspuiten latex): circa 135 m2. Het gaat om gipswanden die behangklaar worden opgeleverd. Ik ontvang graag een offerte.

Zolderkamer en trapgat afwerken

Wij hebben de zolder, het trapgat en de CV-/wasruimte dicht laten maken met gipswanden. Deze zijn 'ruw' opgeleverd. Wij willen het volgende (volledig) uitbesteden: - afwerken van de wanden (plintjes bij grote naden en raam, egaliseren naden) - wanden spuiten of stucen (trapzijde en CV/wasruimte) - wanden behangen aan zolderkamer zijde. Naden aan zolderkamer zijden zijn reeds dicht gesmeerd. Materialen voor afwerking zijn nog niet aanwezig en zal in overleg moeten worden besloten hoe de afwerking plaats vind. Graag nodigen we de vakman uit om de situatie ter plekke te beoordelen en op te meten, waarna een detailleerde offerte gewenst is. Voor nu is een globale indicatie voldoende. Gewenste 1e werkdag is binnen 2 maanden. Later is ook mogelijk, maar minder wenselijk.

Zolder afwerken met divers stucwerk

De gipswanden glad om daarna te schilderen ,ik weet niet of deze huidige gipsplaten geschikt zijn om te stuken,voorheen zat er behang op. Plafon zitten nu ook gipsplaten op ,en willen we glad hebben. Ook is er een schuine houten kant waar gipsplaten op moeten, daarna glad en geverfd, de werkplek is op onze zolder, tevens onze slaapkamer. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Plafond Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucwerk na waterschade herstellen

Herstellen / strak afwerken van gipswanden en plafonds, die door een (dakwater) lekkage zijn beschadigd. - Vlekken isoleren. - Afwerken met een kwaliteit latex (Sigma, Sikkens of vergelijkbaar). - Strak resultaat gewenst; goed dekkend en een gladde afwerking. -scheuren die zijn ontstaan nabij de hoeken kitten (en gipsen waar nodig). - Afdekken vloer en meubels (de ruimtes zal ik zoveel mogelijk leegruimen). Het betreft een verzekeringskwestie en bedrijven met “waterschade herstel ervaring” hebben de voorkeur. Wanden (29m2) woonkamer 13 m2 slaapkamer 10 m2 badkamer: 5,5 m2 Plafonds (91m2) woonkamer 68 m2 slaapkamer: 17 m2 badkamer: 6 m2

Wanden met latex afwerken

Behangklaar opgeleverd appartement met gipswanden. Hoge plafonds (4. 80 m) over 22 meter van de gevel in de woonkamer. De rest van de kamers direct toegankelijk. Wanden Vierkante meter: 350 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Slaapkamers maken op een open zolder

Wij willen eind van dit jaar een huurwoning betrekken. Er is daar een grote open zolder en we willen daar graag 3 slaapkamers laten maken met gipswanden, kozijnen en deuren. Er is ook een aanvraag ingediend om daar een Velux dakraam te mogen plaatsen. Omdat het een huurwoning betreft, moeten de wanden ook weer gemakkelijk verwijderd kunnen worden. We laten ons graag adviseren en ontvangen daarbij uw offerte. We willen deze verbouwing medio november laten verzorgen, zodat we de wanden daarna zelf kunnen afwerken.

Muurafwerking nieuwbouwwoning

Ik wil de muren van mijn nieuwbouwhuis graag strak laten afwerken. Dit willen wij laten doen met een dun laagje stucwerk (filmlaagje) en daarna wit latex spuiten. Het gaat om circa 340 m2 muur, waarvan een deel betonnen (behangklare) buitenmuren zijn en de rest gipswanden. Het plafond is reeds afgewerkt. De vloer en de keuken is nog niet geplaatst, dus hoeft niet afgedekt te worden. Wij hebben ook een gashaard laten plaatsen. Deze willen wij ook gestuct hebben. Op zolder hebben wij schuine houten wanden. Ook deze willen wij afgewerkt hebben. In de bijlagen vindt u de plattegronden en een tekening van de haard.

Spachtelputz op muren smeren

Gipswanden van renovatie mantelzorgwoning op de goedkoopste manier netjes afwerken in het wit wanden Vierkante meter: 170 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Spachtelputz aanbrengen in nieuwe dakopbouw

Ons bedrijf gaat over 1 maand een dakopbouw plaatsen bij een klant. We zijn op zoek naar een partij die daar op nieuwe gipswanden op de HSB binnenzijde de afwerking kan verzorgen. Het gaat mijns inziens om klasse B afwerking van de wanden: opschuren van de naden en daarna afwerken met Spachtelputz. Het gaat om 225 m². Wij ontvangen graag uw prijsopgave.

Slaapkamer creëren

Binnenkort komen ze bij ons de keuken verplaatsen naar een andere ruimte. Wij willen graag in de ruimte waar de keuken stond een nieuwe slaapkamer creëren. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het volgende: -Plaatsen gipswand voor raam, ongeveer 1.50 meter lang, 1.20 meter hoog, stond eerst keuken -Mogelijk een stopcontact plaatsen in deze nieuwe wand voor het raam, alleen afmonteren WCD, draad ligt er al -Plaatsen gipswand op achterste muur kamer, vervangen huidige gipswand ivm verwijderen keuken, ongeveer 3 meter lang, 3 meter hoog, stond eerst keuken -Plaatsen nieuw scheidingswandje, houten frame met demping en gipsplaten tussen 2 bestaande muren, en daarin een nieuw deurkozijn, de deur hebben we al, Dit creëert de nieuwe kamer. Ongeveer 1.80 meter breed en 3 meter hoog -De nieuwe kamer afwerken, kleine timmerwerkzaamheden, kitten o.i.d. -Deze nieuwe gipswanden stuken zoals de rest van de kamer: schatting is totaal: 24 m2 voor de nieuwe gipsplaten, prijs per m2 -Schilderen van deze oppervlakten,prijs per m2 Aanvang werkzaamheden, medio juni.