Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stucwerk wanden, plafonds en mogelijk ook buiten:

stucwerk wanden, plafonds en mogelijk ook buiten

Wij hebben recent een hoekwoning gekocht (jaren \'50), waar wij grondig gaan verbouwen en uitbouwen. De totale binnen oppervlakte zal straks ronde 140m2 bedragen. Exacte oppervlakte van wanden is ongeveer 420 m2 en het plafond 130 m2 .
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucwerk wanden, plafonds en mogelijk ook buiten uit heel Nederland:

stucen jaren 50 woning

We willen graag een benedenverdieping laten stucen. Het gaat om 65 m2 wanden en 25 m2 plafond. Ongeveer de helft van het wandoppervlak bedraagt oud stucwerk. De andere helft is kale muur (ivm slopen muurtjes e.d.) Start opdracht zo snel mogelijk vanaf 26-07 Graag contact per mail!

Spackspuit plafond renoveren met stucwerk

Het huidige plafond bladdert af. Er zitten wat oneffenheden in het gipswerk op de wand. Graag huidige spackspuitwerk van plafond en deel van de wanden afhalen, oneffenheden egaliseren en zowel plafond als deel van de wanden met waterbestendig stucwerk behandelen voor een glad en schimmelvrij resultaat. Wanden zijn 5 m2 en plafond 5 m2.

Tussenverdieping stucen

We willen de wanden nog afgewerkt hebben met stucwerk en gesausd hebben. Plafonds zijn reeds gestuct, alleen nog gesausd worden. Het gaat om wanden van 105 vierkante meter, een plafond van 45 vierkante meter en het afplakken van de vloeren met een oppervlakte van 55 m2.

Het stucen van wanden en een plafond

Ik zoek een stukadoor die de wanden en het plafond van een badkamer kan voorzien van stucwerk. De ondergrond bestaat uit oud stucwerk of gipsplaten. Het gaat om 7,5 m2 aan wanden en plafond.

Keuken slopen en afvoeren

Offerte voor het verwijderen van een oude keuken in een appartement. Het betreft een appartement in Papendrecht op de 2e etage. De oude keuken heeft een vaatwasser, gaskookplaat, oven, spoelbak. Tevens verwijderen van de tegels aan de wand en afvoeren afval. Eventueel met stucwerk wanden. Indien mogelijk start in week 32 vanaf 5 augustus. Overdracht appartement staat gepland op 1 augustus.

Latex spuiten plafonds en wanden

De afgelopen maanden is ons nieuwe huis door een aannemer opgeknapt. De plafonds zijn deels oude plafonds (in goede staat) en deels nieuwe gestucte plafonds (aanbouw). De wanden zijn deels nieuwe stucwerk en deels bestaand stucwerk dat gelegaliseerd is. De wanden zijn 70 m2 en plafonds 85 m2. Ik zou de werkzaamheden graag tussen 8 juli en 15 juli uit laten voeren. (evt avonden en weekenden is geen probleem)

Nieuwbouw appartement stucen

Ik zoek een stukadoor die 85 m2 aan wanden kan voorzien van stucwerk. De ondergrond is behangklaar opgeleverd.

Wanden voorzien van latex spuitwerk

Ik zoek een schilder die alle wanden van mijn woning (woonkamer, gang en toilet) kan voorzien van latex spuitwerk. Het gaat om 130 m2 met een maximale werkhoogte van 240 cm. De ondergrond bestaat uit (korrel) stucwerk.

Stucwerk, metselwerk en een marmeren vloer leggen

Ik wil graag volgende werkzaamheden: Wand en plafond van woonkamer stucen ( 2,4 bij 9 meter wanden, 40 m2 plafond ) + Afdichten van gaten 2 x dia 15cm in de buitenmuur op de 4de verdieping met herstellen van de stenen van de muur en een marmeren vloer leggen van 65 m2. Graag een offerte.

Woning voorzien van nieuw pleisterwerk

Stucwerk in woning is toe aan een mooie nieuwe laag. Het gaat om 210 m2 wanden en 100 m2 plafond.

Partners

Partners van Casius