Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor steenstrips verwijderen en muur egaliseren:

Steenstrips verwijderen en muur egaliseren

Ik wil graag de steenstrips en een sier openhaard (van steen) van 1 muur in de woonkamer laten verwijderen en de muur weer laten egaliseren. De muur is 9 meter lang en 2.7 meter hoog.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor steenstrips verwijderen en muur egaliseren uit heel Nederland:

Steenstrips verwijderen

Ik wil graag mijn steenstrips laten verwijderen en af laten voeren. Ik vermoed dat het totaal ongeveer 18 vierkante meters is en de hoogte is ongeveer 3 meter. De wanden graag daarna zo simpel mogelijk afwerken. De stenen zijn 1,5 meter dik.

Lange muur stucen

In de woonkamer is een (draag)muur van +- 8m lang, waar nu steenstrips op zitten. Deze steenstrips ga ik verwijderen, waarna het geheel moet worden gestuct. De muur bevat 2 doorgangen, 1 met kozijn/deur en zonder, waar de opening zelf ook moet worden gestuct. Alles zal glad afgewerkt moeten worden.

Gevel isoleren en bekleden met kunststof of steenstrips

Graag zou ik een offerte voor zowel kunststof gevelbekleding als voor steenstrips willen ontvangen. Het gaat om de tweede verdieping aan de voor- en achterzijde van een rijtjeswoning uit 1973. Totaal ongeveer 11 m2 en mogelijk uit te breiden tot geheel huis. Huidige bekleding zijn aluminiumplaten. Deze verwijderen, maar niet afvoeren. Graag isoleren, over het soort wil ik graag advies. Het plaatsen van een steiger is mogelijk.

Toog en steenstrips verwijderen

Tussen woonkamer en keuken: toog verwijderen, muur steenstrips verwijderen en stucken, plafond stucken, Toogbreedte 2.35 m, lengte steenstrips verwijderen en stucken: ca. 5 meter (ca. 2,25 meter hoog), plafond stucken en spuiten ca. 27 vierkante meter. Betreft een eengezinswoning uit 1991.

Verbouwen van woning

Werkzaamheden kunnen starten van April 2020 Begane grond: In de wc dienen de tegels tegen de wand verwijderd en door nieuwe tegels vervangen te worden. Vloertegels moeten worden geplaatst. Muur met steenstrips in de woonkamer dient te worden gestuukt (over de steenstrips heen of steenstrips verwijderen). Dit betreft één muur. Er dient een koof gemaakt te worden zodat de afzuigkap in de keuken mooi is afgewerkt. Er dient nieuwe dakbedekking op de garage en aanbouw geplaatst te worden. Eerste verdieping: In de grote slaapkamer (naast het ligbad) dient een wand geplaatst te worden. Deze moet precies tussen de twee ramen komen. De rechter slaapkamer moet dan ook een deur krijgen (de deur staat wel op de plattegrond maar is nog niet echt aanwezig). De wand dient gestuukt afgewerkt te worden. Hierbij dient een nieuwe vensterbank geplaatst te worden. Tweede verdieping: Vanaf het begin van de dakkapel dient een wand geplaatst te worden. Deze wand dient een deur te krijgen en gestuukt afgewerkt te worden. De twee wanden rechts van de trap dienen te worden verwijderd. De bestaande vliering willen we behouden, wellicht moet deze anders ondersteund worden. Ook dient er een Vlizotrap geplaatst te worden indien mogelijk.

Gevelplaten verwijderen en vervangen

Ik wil graag 80 m2 gevelplaten verwijderen en vervangen door steenstrips met isolatie. Afvoeren opnemen in de offerte.

Muur isoleren en steenstrips aanbrengen in plaats van huidige muur

Gelieve buiten muur verwijderen. Dikke isolatie toevoegen en met steenstrips in oude stijl terug brengen. Zal een een kleine 50 m2 zijn.

Buitenspouwmuur verwijderen en isoleren van binnenmuur

Buitenspouwmuur verwijderen. Isolatie aanbrengen aan buitenzijde van de binnenmuur van ongeveer 40 m2. En bekleden met steenstrips. Ik laat mij informeren over het materiaalsoort van de isolatie.

Het buitenblad van de gevel verwijderen, isoleren het plakken van steenstrips

Gevel 6m breed, 5,85m hoog. Spouw 5cm, 10cm metselwerk. Buitenblad eruit, isoleren en steenstrips plakken tot oude diepte van buitenblad.

Gevel renovatie

Het betreft ca. 15 m2 buitengevel en 5m2 binnengevel in aangebouwde berging. Beide delen thans als spouwmuur uitgevoerd. Werkzaamheden beslaan: 1. Slopen en afvoeren 15 m2 gemetselde buitengevel (baksteen) 2. Bewaren t.b.v. hergebruik van ca 7,5 m1 keramische raamdorpelstenen, 3. Slopen en afvoeren van ca 5 m2 gemetselde binnengevel (kalkzandsteen) 4. Verwijderen en afvoeren vrijkomende isolatiemateriaal (20 mm dik tempex) 5. Isoleren van beide geveldelen met E-board systeem fabrikaat Vandersanden (Belgie) afgewerkt met gevoegde gebakken steenstrips (buiten) of kalkzandsteen strip (binnen aangebouwde berging). Beschikbare dikte voor gehele systeem bedraagt 160 mm 6. Keramische raamdorpelstenen hergebruiken onder houten gevelbekleding op 1e etage en onder raamkozijn op begane grond Prijsopgave voorzien van open begroting met specificatie van materialen, manuren, uurloon en opslagen per onderdeel, uitvoering in overleg. Tekening van de te renoveren gevel beschikbaar op aanvraag.

Partners

Partners van Casius