Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor scheuren in trappenhuis wegwerken door stucwerk:

Scheuren in trappenhuis wegwerken door stucwerk

Het betreft een oude woning van 3 etages. Er bevinden zich scheuren in de muren over de hele etage in het trappenhuis. De wanden van 130 m2. moeten opnieuw gestucd worden.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheuren in trappenhuis wegwerken door stucwerk uit heel Nederland:

Trappenhuis opknappen

Trappenhuis in appartementsflat opknappen wegens scheuren. - Scheuren in muren en schade aan beton-emaille lambrisering. - Plafond en muren in latex (+/- 100 m2). - 5 toegangsdeuren schilderen. - Schilderwerk 2 ramen opknappen (onderaan vochtschade). Het gaat om een trappenhuis met 3 verdiepingen.

Schilderen en onderhoudsbeurt van trappenhuis en verdiepingen

Betreft een onderhoudsbeurt van trappenhuis/opgang/hal. Er zitten wat scheuren in de wanden en de trapleuning zit los. Op de 1e verdieping en 2e verdieping moet er geschilderd worden. Binnen 3-4 maanden zou mooi zijn.

Trappenhuis schilderen

Onze VVE wil graag het gemeenschappelijk trappenhuis schilderen. Klein beetje hout, maar met name muren. T/m de vierde verdieping. Graag ook kleine scheuren / gaten in de muren vullen.

Trappenhuis opknappen

Meneer/mevrouw, Wij zouden graag het gedeelde trappenhuis op willen laten knappen. Het gaat op 3 houten trappen. Er ligt nu een soort van zeil op. Wij willen graag vloerbedekking of laminaat. Alle drie de trappen zijn verschillend, kan er iemand langskomen om de situatie te bekijken? Wellicht kunt u wat opties en prijzen geven. De muren moeten waarschijnlijk ook geschilderd worden. Er zitten ook wat scheuren in de wanden.

Schilderwerk herstellen na lekkage

Ik heb op 20 juli veel waterschade gekregen in mijn woning door een lekkage van de cv-installatie. Alle trappen waren nat, gelukkig heb ik snel gehandeld en alles droog kunnen krijgen. Echter, een klein stuk muur van 1 m² is vervuild / verkleurd geraakt en ook de onderkant van het trappenhuis is nat geworden en nu vertoont het schilderwerk diverse scheuren (rond 2 mm breed en 40 cm lang). Ik wil de situatie hier graag even door een schilder laten beoordelen. Ik wil een offerte ontvangen voor de herstelwerkzaamheden. Ik heb die offerte ook nodig voor een verzekeringsclaim.

Trappenhuis opknappen

Ik zou graag het gezamenlijke trappenhuis willen laten opknappen. Het gaat om 4 trappen en daaromheen alle muren en plafonds. De muren zijn vies met hier en daar nog scheuren die eerst gedicht moeten worden. Ook bladdert de verf momenteel. Muren en plafonds zullen eerst schoongemaakt moeten worden. Ook rondingen, de muren langs de trappen, hekjes en plafonds zullen geschilderd moeten worden. Zou graag offerte willen voor alleen de muren en plafond en een offerte inclusief trap/ hout reparatie ( trap, inclusief halve maantjes, leuning, plinten). Aantal treden trap 15 per trap, 4 trappen. Een trap is volledig bekleed. Dat moet eraf en dan schilderen en maantjes op zetten.

Trappenhuis opknappen in een appartementsflat

Trappenhuis in appartementsflat opknappen wegens scheuren. - Scheuren in muren en beton - Emaille lambrisering bijwerken. - Plafond en muren in latex (100 m2). - 5 toegangsdeuren schilderen. - Schilderwerk 2 ramen opknappen (onderaan vochtschade). Het gaat om een trappenhuis in 3 verdiepingen.

Diverse onderhoudswerkzaamheden in een woning

Wij willen in onze woning enkele werkzaamheden laten uitvoeren. Het gaat om onderhoudswerkzaamheden in de badkamer, waarbij enkele wandjes en de voorzijde van de badombouw opnieuw moeten worden betegeld. Verder moet er kitwerk worden vervangen en een nieuwe badvulset worden aangesloten. Wij willen ook de wanden in diverse slaapkamers, de gang, het trappenhuis, de wasruimte en de woonkamer laten opknappen. Er zit nu een afwerking op met spuitwerk. Wij willen graag advies hoe dit kan worden vernieuwd met stucwerk of schilderwerk. Eén slaapkamer is aangebouwd aan de woning. De wanden hebben daar zoveel scheuren, dat we die graag aan de binnenzijde willen wegwerken door het plaatsen van wandpanelen. Als laatste moet de omranding van de convectorput worden hersteld. Graag overleggen we ter plaatse over de mogelijkheden en ontvangen een vrijblijvende offerte voor de werkzaamheden. We willen het werk zo spoedig mogelijk laten uitvoeren.

Behangen en schilderen van trappenhuis en slaapkamers

Ik wil graag een offerte aanvragen voor onze nieuwe woning, we krijgen begin oktober a.s. de sleutel. Het betreft een trappenhuis van ongeveer 3 bij 3 meter (eerste en tweede verdieping) waar wat scheuren in zitten. Om dit weg te werken willen wij graag renovlies behang laten aanbrengen en dit vervolgens laten schilderen. Daarnaast willen wij drie slaapkamers op de eerste verdieping laten behangen met dat zelfde behang. Eventueel willen we deze ook laten schilderen, maar dat is ook afhankelijk van de prijs. De slaapkamers zijn 4 bij 5 meter, 3 bij 4 meter, 4 bij 4,5 meter en ongeveer 2,65 meter hoog (min grote ramen). Indien nodig kunnen er duidelijke bouwtekening gestuurd worden.

Trappenhuis stucadoren

Ik wil graag 2 trapopgangen laten stuken. Er is nog wel een soort van behanglaag aanwezig. Kunt u dit ook verwijderen? Er moeten 2 scheuren gerepareerd worden. De zijmuur is een een muur grenst aan buiten (hoekhuis). Daar zit nog een goede stuclaag op. Maar behang moet er wel af. Hierop willen we warmte-isolerende latex laten aanbrengen. Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 10