Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor wand babykamer stuken:

Wand babykamer stuken

Wij zijn met de babykamer bezig en hadden een ingebouwde kast in de kamer staan. Dit hebben we eruit gehaald. De muur moet nu gestuced worden. Afmeting is 1.55 bij 2.10 meter. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wand babykamer stuken uit heel Nederland:

Schilderwerk in de babykamer, trap en entree

Op korte termijn in de komende 2 tot maximaal 3 weken, zouden we graag een kamer (wanden en plafond) en ook de wand bij een trap en de ingang willen laten schilderen. De wanden zijn niet helemaal glad (met een beetje structuur). Omdat het om de babykamer gaat, graag schilderen met verf op waterbasis. Kleur: hetzelfde als nu - soort gebroken wit. Afmetingen: Kamer: circa 275 x 280 cm (255 cm hoog) – (de kamer heeft een deur en een raam die niet geschilderd hoeven te worden). Trap - deel 1: 180 cm (260 cm hoog). Trap - deel 2: 190 cm (260 cm hoog). Ingang wand: 180 cm (245 cm hoog). Ingang rond de deur (circa 2 m2).

Tussenwand plaatsen in slaapkamer

In de slaapkamer een dunne (zo dun mogelijk) scheidingswand. Hoogte 2'42, lengte 3'15. Hoeft niet geluidsdicht. Het is een kleine afscheiding voor een 'babykamer'. Bij verlaten huis moet wand ook makkelijk af te breken zijn om huis in originele staat te herstellen.

Dichte tussenwand met geluidsisolatie maken

IK wil in een grote slaapkamer een tussenwand van 440 x 260 cm laten plaatsen, zodat er 2 smalle kamers ontstaan. Het moet een tussenwand worden met aan beide zijden gipsplaten en met goede geluidsisolatie er tussen. Er hoeft geen deur in die wand. We willen de wand ook laten schilderen. We willen in 1 van de kamers de babykamer maken voor het kind dat we verwachten. Daarom willen wij deze klus ook graag binnen 4 weken laten uitvoeren. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Stucwerk aanbrengen op een wand

Ik wil graag de wanden van de bijkeuken en babykamer laten glad stucken, dit is ongeveer 10 m2 in totaal. Ook moet het plafond van de babykamer gedaan worden, deze is ongeveer 6 m2. De werkzaamheden moeten in week 21/22 worden uitgevoerd in verband met de levering van de babykamer meubelen.

Scheidingswand met raam maken

Wij willen in onze ensuite een scheidingswand laten maken voor een babykamer. Voor het licht willen we dan over bijna de gehele breedte een raam aan de bovenkant en er moet een deur in komen. De breedte van de kamer en dus de wand is 320 cm. We hebben een originele houten deur van de ensuite die we zouden willen gebruiken voor de deur. Het lijkt mij handig om de muur te isoleren vanwege geluid, maar het gaat om een binnenmuurtje. Kunt u een indicatie geven van de kosten en de tijd die het zal gaan kosten om het te plaatsen?

Schilderwerk in de babykamer

Ik wil 2 namen in het hout met 2 kleuren geverfd hebben, de voor- en zijkant. Ik heb ze al geschilderd maar dat is niet mooi geworden. Tevens wil ik de geverfde namen en jaloezieën laten ophangen voor 1 raam. Onze boor gaat niet diep genoeg de wand in. Het is een betonnen wand. De namen moeten zo opgehangen worden dat de bevestiging niet zichtbaar is. Heeft u daar een werkwijze voor?

Renovlies behang aanbrengen en sauzen, eventueel wand stucen

Graag contact over prijsopgave van het voorzien van rieten plafond van renovlies (babykamer) waar scheurtjes in gekomen zijn de afgelopen jaren. Plafond is ongeveer 12m2, kamer is leeg en reeds voorzien van stucloop. Standaard witte latex afwerking is gewenst. Optioneel ook graag meerprijs voor het voorzien van 20m2 wand van dun laagje gips, om het glasvezelbehang met ruitjes patroon glad te trekken (behangklaar). Voorkeur uitvoeren werkzaamheden voor half augustus, uiterlijk in augustus.

Betonlook aanbrengen in de babykamer

We willen graag 1 wand een betonlook geven in de babykamer. Er zit nu een witte fijne korrel spachtelputz op. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Babykamer opknappen

In de babykamer van 4 bij 3 meter dienen de volgende werkzaamheden uit gevoerd te worden. Er dienen 3 wanden geschilderd te worden en 1 wand behangen met papieren behang met print. Er zal vloerbedekking gelegd moeten worden en de gordijnrails en gordijnen opgehangen. Verder zal er een hanglamp, 2 legplanken en 3 schilderen opgehangen moeten worden en de babykamer in elkaar gezet worden.

Scheidingswand met elektra plaatsen

We hebben een simpel scheidingswandje nodig in een zolderkamer om een bergruimte en een babykamer te maken. Wand moet ongeveer 300 cm breed en 255 cm hoog worden. De nok van zolder is ongeveer 350 cm dus wand staat vast aan vloer en buitenzijwand. Met een schuifpaneel van ongeveer 90 cm daarnaast als afsluiting van de wand en toegang tot de bergruimte. Graag ook elektriciteit aanleggen in de wand.