Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stucwerk op de zolder herstellen of vervangen:

Stucwerk op de zolder herstellen of vervangen

Ik heb op mijn zolderverdieping een wand waarop het stucwerk los laat. Ik wil het stucwerk daarop laten beoordelen en herstelwerk laten verzorgen. Het gaat om een wand van 5 meter breed en maximaal 4 meter hoog onder een zadeldak. Ik heb me laten vertellen dat er geen goede hechting is. Ik ontvang graag uw offerte.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucwerk op de zolder herstellen of vervangen uit heel Nederland:

Woning stuken

Ik hoop rond 1 april (week ervoor of erna een nieuw huis te hebben en die wil ik graag glad gestuukt hebben. Dus oppervlakte zijn een schatting, nu gekeken naar woning van 95 m2 woonoppervlakte en 305 m2 wooninhoud, zolder hoeft niet gestuukt te worden, badkamer ook niet. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Stucwerk op opgesplitste zolder

Stucwerk op een opgesplitste zolder. Circa 50 m2 wand, zowel gipsplaten als ruw metselwerk. Circa 20 m2 plafond, alleen gipsplaten 60 cm. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Jaren '30 zolder stucen

Ik heb de maten niet en dit valt ook niet makkelijk op te meten, Wat ik heb geschreven zijn maar schattingen. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Stucwerk op wanden aanbrengen

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht. Wij willen graag een aanbieding voor het glad laten stucen van: begane grond wanden en plafond. Wanden van de trapgaten naar de 1e en zolder verdieping. Het plafond op de begane grond is een breedplaat die wordt gespoten. Deze willen wij graag glad hebben. Is het mogelijk om in de offerte ook Renovliesbehang als alternatief te stoppen? Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Zolder van stucwerk voorzien

De wanden heb ik zelf al gedaan, dus ik heb wel wat materiaal liggen. Plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucwerk van de buitengevel verwijderen en impregneren

Van een tussenwoning met drie etages (begane, eerste en zolder) laat aan de achterkant van het pand het stucwerk los. Mogelijk vochtprobleem. Ik wil het stucwerk laten verwijderen en mogelijk (in overleg) opnieuw aanbrengen. Muur wil ik laten impregneren tegen vocht. Gaat om de buitenmuur van de uitbouw (keuken) en omhoog tot dakrand. De werkplek is goed bereikbaar.

Stucwerk in nieuwbouw

Begane grond 1e verdieping en zolder voorzien van glad pleisterwerk met saus in kleur wit, graag zo strak mogelijk. Plafond begane grond koof keuken en badkamer plafond voorzien van stucwerk Wanden Vierkante meter: 250 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Pplafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Stucwerk, latex spuitwerk en renovlies in een nieuwe woning

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die zal naar verwachting eind februari 2018 worden opgeleverd. Wij willen daar de wanden op de benedenverdieping laten glad stuken en afspuiten met latex. Het plafond op de benedenverdieping willen we strak laten stuken met een plint en vervolgens met latex laten afspuiten. Verder willen wij op de 1e verdieping en op de zolder renovliesbehang laten aanbrengen. Ik heb het aantal m² niet paraat, maar kan u de bouwtekeningen toesturen. Ik hoop dan dat u vanaf de plattegronden de berekening kunt maken voor een offerte.

Stucwerk nieuwe aanbouw en bestaande bouw

We zitten momenteel in een renovatieproject. Hierbij is een aanbouw gerealiseerd en we willen daar de wanden en plafonds glad laten stuken. Verder willen wij enkele plekken op het plafond, een boekenkast gemaakt uit gipsplaten en een tv-wand/voorzetwand van gipsplaat mee laten stuken. Afhankelijk van het verloop van de dakisolatie op de zolder (hellend dak) willen wij daaar het plafond ook laten stuken tussen de draagbalken. Het gaat in totaal om ongeveer 90 m² wanden en 20 m² plafonds. We hadden een stukadoor voor de klus, maar die kan door omstandigheden niet komen. We zoeken nu op korte termijn een goede vakman. Vooraf ontvangen wij graag uw offerte.

Stucwerk in de studeerkamer aanbrengen

Op de zolder hebben wij een studeerkamer gemaakt door plaatsen gipswand. Deze moet aan beide zijden nog worden afgewerkt. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 10

Partners

Partners van Casius