Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Rotterdam of directe omgeving.

10130 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuwbouwwoning stucen en verven, buitengevels stucen (200 m2), nieuwbouwwoning stucen, buitenstucwerk, renovatie Kleidonk, muren en plafonds nieuwbouw voorzien van stuc- en latexspuitwerk, stucwerk wanden en plafond, plafond en wanden 350 m2 stucen, nieuwbouwwoning stucen (336 m2), wanden nieuwbouw appartement glad stucen en latex spuiten, alle wanden van nieuwbouwwoning stucen, nieuwbouw stucen, muren stucen, wanden en plafonds voorzien van stuc- en latexspuitwerk, stucwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Rotterdam:

Woning stucen

De Woning is behangklaar maar ik wil dat geschilderd hebben in verband met oneffenheden en scheuren in de muren. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 35

Scheuren in trappenhuis wegwerken door stucwerk

Het betreft een oude woning van 3 etages. Er bevinden zich scheuren in de muren over de hele etage in het trappenhuis. De wanden van 130 m2. moeten opnieuw gestucd worden.

Stucen plafonds en wanden met afswasbare latex afwerken

Nieuwbouw appartement, oplevering half - eind juni (waarschijnlijk). Opdracht zie boven, maar belangrijk voor ons dat werkzaamheden in eerste weken juli kunnen worden uitgevoerd. Wanden Vierkante meter: 210 Plafond Vierkante meter: 120

Waterschade aan muren repareren

Wij hebben waterschade aan de muur in de woonkamer als gevolg van een lekkage (bij de buren). Lekkage is hersteld. Vochtplek is circa 30x40 cm. Graag zouden we de muur (incl. vochtplek; 10 m2) willen laten herstellen. Ondergrond van de muur is glad (latex verf RAL 9010). We ontvangen graag een offerte met de geschatte kosten van de herstelwerkzaamheden.

Nieuwbouw stucen en verven

Graag willen wij ons plafond in onze nieuwbouwwoning of glad laten stucen en verven of alleen verven. Zou u beide voor ons kunnen offreren? Alvast bedankt. Plafond Vierkante meter: 110

Muren repareren

Ik wil graag de muren repareren (wanden) in de keuken en gang. Spacht los gelaten door lekkage, lekkage is verholpen. wanden Vierkante meter: 50

Beton cire badkamer

Ik zoek een stukadoor die ongeveer 20 m2 aan beton cire stucwerk kan plaatsen in de (oude) badkamer. De huidige tegels zijn weggebroken. Het gaat om stucwerk aan de wanden.

Glad stucen muren

Wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 25

Wanden en vloer badkamer stucen

Het gaat om een bestaande badkamer, waarbij we graag de wanden en vloer met betoncircle gestuct willen hebben. Omdat het ook een douche is, moet er een coating op. Wanden vierkante meter: 6 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Eerste verdieping plafond stucen

Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Stucwerk aan de buitenkant

Buitenwerk Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Gevel afwerking plaatsen

Buitenwerk Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Schimmel verwijderen

Ik heb schimmelvorming op de wand van de slaapkamer met aan de andere kant de buitenmuur van balkon. Er missen een aantal tegels aan de buitenkant van de muur waardoor waarschijnlijk schimmelvorming plaatsvindt. Er moeten dus nieuwe tegels geplaatst worden. Het gaat om ongeveer 1-2 m2.

Trapwand stucen

Ik wil graag de wand van mijn trap laten stucen. het gaat over een opgaande trap 1 naar 2de verdieping was wand afgewerkt met een houten afwerking, na demontage bleef er een ruwe metsel wand achter, deze zouden we graag glad trekken, aansluitend op bestaande wand. Maximale opzet is 2 cm en ongeveer 2,5 mtr bij 1,20 mtr. Eventueel voorwerk wil ik zelf wel doen indien nodig. graag ontvang ik hier een offerte voor.

Nieuwbouw sausklaar

Wanden Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Reparatie van het balkon

Ik heb rondom mijn balkon op de 2e verdieping scheuren in het beton. Heb lekkage gehad aan het plafond onder het balkon (in mijn keuken) dus denk dat het hier door komt. Het balkon is 4,65 bij 1,40 meter.

Stucen van een scheidingswand

Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Kamer behangen

Ik wil mijn kamer van 12 m2 laten behangen. Behang heb ik zelf al gekocht en lijm heb ik ook al dus het moet alleen geplaatst worden. Graag een indicatie.

Sausklare wanden latex spuiten

Ik wil de wanden van 110m2 sausklaar laten opleveren. Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Wanden stucen

Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouwwoning stucen

Wanden Vierkante meter: 250 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wanden spackspuiten

Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Nieuwbouwwoning stucen

Wanden Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Woning spachtelputzen

Wanden Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Muur stucen

Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)