Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Rotterdam of directe omgeving.

10281 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw, isolatie aanbrengen en stuken van buitenmuren, nieuwbouwwoning stucen, huis van buiten stucen wit, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, kelder waterdicht maken, stucen en latexen van meerdere kamers in hoekwoning, nieuwbouw woning stucen, nieuwbouwwoning stucen, nieuwbouwwoning laten stuken, alle wanden van een eensgezinswoning voorzien van spachtelputz, wanden en plafond nieuwe woning voorzien van spuitwerk, 275 m2 Granol muren en 80 m2 plafond glad maken en of spuiten, woning pleisteren, woonkamer stucen en plafond verlagen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Rotterdam:

Wanden en plafond spackspuiten

Ik wil graag 100 m2 plafond en wanden te samen laten spackspuiten. De ondergrond is oud spackspuitwerk uit 2006.

Stuken woonkamer en hal bestaande bouw

Ik zou graag 52 m2 aan wanden willen laten glad stuken. De huidige ondergrond is spackspuitwerk.

Spuitspatchtel aanbrengen op trapopgang en wanden / plafonds

Na nieuwbouw 3 jaar terug nog niets aangebracht op de muur en plafond trapopgang

Tussenwoning stuccen 350m2

Stucwerk voor: Hal, woonkamer, keuken en plafond begane grond. Muur naar 1e etage. Overloop en drie slaapkamers. Muur naar zolder. Zolder. In totaal is dit 350m2 aan wanden van beton wandenen 50m2 aan plafonds, beide willen wij glad afgewerkt zien. Graag ook 50m2 aan vloeren afplakken.

Woning behangen

Behang is al gekocht. 5 ruimtes. Woonkamer en slaapkamer schuimvinyl behang met patroon. Gang en 2 slaapkamers normaal kleur behang. Tot. Ong. 107m2

Binnen stucwerk aanbrengen

Ik zoek een specialist die een aantal wanden en plafonds in mijn woning kan voorzien van stucwerk. Het gaat om 85 m2 aan wanden (oneffen ondergrond waaronder metselwerk) en 40 m2 aan plafonds (ondergrond gipsplaten). Wat betreft de verdere afwerking bespreek ik graag de mogelijkheden met de vakman.

Badkamer stuken in betonlook

Ik wil graag mijn badkamer renoveren en vind betonlook stuc-werk een mooie oplossing. Het moet allemaal goed waterdicht zijn (2 lagen epoxy) op alle wanden. Graag per mail reageren - ik woon nu in Zweden vandaar vreemde telefoonnummer wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucen van een brandwerende muur en andere muur

Ik laat een gashaard plaatsen, hieromheen wordt brandwerende muur gebouwd. Deze wil ik laten stucen, dit is ongeveer 7m2. Daarnaast wil ik ook een ander deel van de woning laten stucen, dit is ongeveer 20m2.

Afscheidingsmuurtje balkon metselen

Betreft een halve afscheidingsmuurtje (buurman en mij) op boven balkon. (Helft onderzijde muurtje is nog goed. Helft bovenzijde muurtje moet worden vervangen) Afmetingen: 1.50m x 0.95m Dubbelsteens (Totaal: ~250 stenen) Woning is van 1936 Mogelijkheid: - Zelf werk voor te bereiden. - Zoals oude muurtje weghalen en afvoeren. - aanschaf nieuwe stenen en klaarzetten.

Plafond woonkamer flatwoning stucen

Ik heb sinds kort een woning gekocht. Nou zijn op het plafond sporen te zien van een oud lekkage. Dit is niet netjes afgewerkt en graag zou ik dit glad willen laten stucen/afwerken. momenteel zit er spackspuitwerk op het plafond. Het gedeelte van het lekkage gaat om ongeveer 1 m2, maar het liefste heb ik het hele plafond netjes afgewerkt, dit gaat om ongeveer 20 m2. Het liefste zou ik deze klus in het weekend laten uitvoeren.

De buitengevel stucen 260 m2

De buitengevel stucen en in overleg kijken of isolatie van de buitengevel een optie is. Raamdorpels recht maken door nieuwe hardstenen kozijndorpel te plaatsen. Het betreft de voorkant zijkant en achtergevel.

Stucen wanden + plafond

Het gaat om het stucen van de wanden en het plafond van de begane grond in mijn nieuwe woning. Oppervlak wanden: ca 24 m x 2.5 m = 60 m2 Oppervlak plafond: 10.4 m x 5.2 m = 55 m2 De sleutels van de woning heb ik nog niet. Er zit nu behang op de wanden, dit ga ik weghalen, dan kan er gestuct worden. Er zit een soort korrel op het plafond. 18 mei zou ik graag beginnen, als dat niet lukt moet ik kijken of het de week erna uitkomt.

Stucen van de badkamer met beton ciré

De badkamer is volledig kaal en net opnieuw gestuct (15 m2). Ondergrond is dus glad. Ik wil graag beton ciré, in de kleur groen eroverheen. Plafond wil ik misschien laten doen, maar dit weet ik nog niet zeker. Foto's kan ik altijd nasturen. Startdatum is in overleg. Ik ben flexibel.

Nieuwbouwwoning stucen

Plafonds gehele begane grond glad gestuct + wandjes toilet. Badkamer is tot 1.20 cm geregeld rest + plafond gestuct (voor natte ruimte?).

Balustrade stucen

We hebben een balustrade gemaakt, evenwijdig aan reeds gestucte wand, oppervlak ongeveer 1,5 meter

Waterschade keuken plafond

Ik ben op zoek naar iemand mijn plafond kan repareren, door waterschade is deze helemaal vernield, graag zou ik het fijn vinden als er iemand kan komen om de situatie te bekijken. Het gaat om ongeveer 15 m2

Bestaande woning

Wij hebben een woning gekocht waarvan we de wanden en plafond willen laten witten. Wanden in korrel en plafond latex spuiten. Waarvan 1 muur(15m2) in taupe. Het gaat om de wanden van 35 m2 en om het plafond van 30 m2.

Wand stucen

Behang klaar stucen van 1 muur in de woonkamer (hxb=266x297cm), rechttoe-rechtaan m.u.v. 1 wandcontactdoos.

Betonlook muurpleister

I am looking at renovating my spare toilet. It\'s less than 5m2 . Currently I have a contractor who will be removing the old toilet and after that I hope to use betonlook muurpleister. Do you need to knock away all the old stucco before applying the betonlook muurpleister? Can you let me know the price. Thank you. wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Wanden en plafonds stucen en latex spuiten

De binnenmuren hebben heel hard onderhoud nodig: De plafonds moeten allemaal gewit worden, spuiten lijkt me het beste. De wand tussen de keuken en de woonkamer moet aan beide kanten gestuct worden (voor behang), een wand in de keuken ook (i.v.m. een scheur). De overige wanden vind ik zo ongeveer goed genoeg met spachtelputz gedaan, maar wil ik in een andere kleur hebben. Wordt dat mooier als het met spackspuiten behandeld wordt, omdat oneffenheden dan wegvallen, of is latex beter? En is het mogelijk om spackspuiten in een donkere kleur te doen, zoals de kleur van histor Cowboy (PPG1156-7)? Er moet 18 m2 gestuct worden, 86 m2 wit gespoten (waarvan 67 m2 plafond en 19m2 wand), en 88m2 met spackspuiten. Ik wil wel 3 kleuren in de woonkamer en 3 in de slaapkamer hebben (dezelfde in de woonkamer en slaapkamer, ik twijfel nog tussen blauw en groen): https://www.dropbox.com/sh/gm1fze4zqppkref/AADq6kTs9FeugCgLBxDd848fa?dl=0 Wat zou het kosten om dit door jullie te laten doen? De kozijnen zal ik zelf schilderen, en de wand zelf behangen.

Bovenkant van woning opnieuw stucen aan de buitenkant

Ik wil aan de buitenkant, de bovenrand opnieuw laten stucen. Natuursteen blijft zichtbaar, verder stuc op kleur schilderen. Het gaat om 15 m2.

Het plafond van een appartement stucen

Het plafond is jarenlang afgedekt met metalen plafondplaten, de platen zijn weggehaald en wil het plafond nu gestuct hebben. Het betreft ongeveer 75 m2 op een hoogte van 250 cm. Door het verwijderen van de betonplaten zitten er waarschijnlijk meerdere gaten in het plafond. De ondergrond bestaat waarschijnlijk uit beton platen.

Kelderwand waterdicht stucen

Ik wil een kelderwand waterdicht laten maken. Het is een wand van 5 x 2,5 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Spack badkamerplafond

Tijdens een lekkage van een afvoer is er wat lekkage ontstaan wat nu inmiddels droog is. Het hele plafond moet opnieuw gespackt worden. Het is 3.5m2

Spackspuitwerk nieuwbouwwoning

Spackspuitwerk. Wij hebben een nieuwbouw woning. Het zijn binnenmuren van beton die met spackspuitwerk korrel worden afgewerkt. Het zou gaan om 100m2.