Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor keukenmuur stuken:

Keukenmuur stuken

Wij krijgen 5 juni de sleutel van onze nieuwbouwwoning en willen graag een vocht- en vuilbestendige keukenwand. We zitten te denken aan beton ciré of een lichtgrijs gestucte wand met coating. Omdat we er laat zijn is er nog, maar weinig ruimte in de planning. Eventueel zou er vanaf 6 juni gewerkt kunnen worden, dit is wel afhankelijk van de duur van de klus en de minimale droogtijd. We zouden graag horen wat jullie adviseren en een indicatie van de kosten. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc
Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenmuur stuken uit heel Nederland:

Keukenmuur stuken

Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Keukenmuur glad stuken

Ik heb de oude keuken eruit gesloopt en tegels verwijderd, voor een deel is de wand al gestuct dus dat moet recht getrokken worden. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Keuken en keukenmuur aanpakken

Voor het verbouwen van mijn keuken, met een aantal maanden, exacte datum is bespreekbaar, ben ik op zoek naar een aannemer die mij kan helpen met het volgende: - Geluidsdichte muur plaatsen van 2.20 meter breed x 2.50 meter hoog. De keuken gaat door de helft en er wordt een extra slaapkamer gemaakt. De muur dient zonder deur gemaakt te worden - Infrezen en het wegwerken van de leiding van de wasmachine - Infrezen en het wegwerken van de gasleiding - Stuken ongeveer 25 m2

Schoorsteen metselen

Aan de binnenzijde van de schoorsteen in de keuken zijn er een aantal stenen verwijderd na het stuken van de keukenmuur. Het gaat om stuk of 20 vuurvaste bakstenen die op een stoeptegel rusten. We wilden de tegel eruit halen maar dat kan helaas niet. Het betreft een oudbouw uit 1930.

Keukenmuur stuken

Oude huurflat waar een kleine muur moet worden gestuct. Rond de 7-8 m2 wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Keukenmuur stuken

In verband met een nieuwe keuken moeten er 2 muren gestuct worden. De muur is wel flink beschadigd door het weghalen van tegelwerk. Ondergrond giboblokken en gips met een soort karton. Ivm de nieuwe keuken moeten de werkzaamheden uitgevoerd worden vanaf 10 sept. Tot uiterlijk 13 september. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Keukenmuur glad stuken

Keukenmuur glad stucen, flink beschadigd door het verwijderen van tegelwerk. Ondergrond van ene wand is giboblokken, andere wand (buitenmuur) gips met soort karton. Ivm het plaatsen van de nieuwe keuken kan het alleen uitgevoerd worden vanaf 10 tot en met 13 september. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Rechte keukenmuur stuken

Keukenwand stucen/gaten worden dicht gemaakt. Wanden Vierkante meter: 7,5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Keukenmuur waterdicht glad stuken

Het betreft het glad stuken op totaal 10 m2 boven aanrecht, waarvan 6 m2 op beton en 4 m2 op gipsblokken. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Keukenmuur glad pleisteren

Wij willen in onze keuken graag 7 à 8 m² muur laten glad stuken. We hebben de bovenkastjes en wat tegels verwijderd en de muur is nu erg ongelijk en lelijk. We ontvangen graag uw offerte.